- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal okul gibi mesela kitaplara filan yazıyorsak defterlerine not ediyorsak okuyorsak ya da video izleterek Öğretmek istiyorlarsa evet olabilir.
Ama uygulamalı bir şekilde yapıyorlarsa bunu hayır olmaz Çünkü ben sevdiğim insandan başkasıyla ilişkiye giremem benim öğretmenim o olmalıO bana öğretmedin değil nasıl nerede yapılacağını ya da hangi sıklıkla yapılması gerektiğini yani cinsel ilişkiye dair bütün bilgileri bana tamamen sadece o vermeli.
#reda40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞey gibi olur. Bi kadın yorumuna en çok erkeklerden görüş geliyor ya hani, açılsa Türkiye’de emin ol erkek sayısı fazla olur 😂 öyle olsa da asla gitmem gitmek istesem bile Türkiye’de değilim ve yaşadığım yerde seks klüpleri var bu arada 😂
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Elorq3 Macaristan
- +1 yıl
Dolce Vita seks Bar mesela
Cevap sahibi+1 yıl@неустойчивый klup derken eğlence mekani değildi eğitim klubü demek istedim
- +1 yıl
Onu bilmiyorum. Eğlence cluplarını biliyorum bir kaç tane :)
Cevap sahibi+1 yıl@неустойчивый olabilir
- +1 yıl
seks klup leri var derken hollanda sandim bi an
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılRussian Institute (o ne diye sorma, bildiğini varsayıyorum) tarzı bir yer açılacaksa giderim, bir daha da çıkmam 🤣🤣🤣. Şaka bir yana, Uzakdoğu tekniklerini öğreten bir kurs olursa gidebilirim, ama partnerimle gitmem lazım.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevenimiz olsun yeter onla yaşarım ne olurss bilmem öyle yerler de gitmem de
Zaten şu yaşa kadar gidenlerin gittiği malum yerlere de gitmedim kendini sevdiğime sakladım saklamaya devam da10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmen olarak giderdim. Ehe he😂
136 Yorumla- +1 yıl
Beya tecrube sahibiyiz sanirim
- +1 yıl
18 yaşında hahhhgdf
- +1 yıl
Sen önce okulunu bitir 😆18 yaşındasın ne seksi
- +1 yıl
Ne meslegin var ee sey ben seks okulundan megzun oldumda 😁
- +1 yıl
burada @Opucukopucj ablan varken sana mı düşer öğretmenlik :D
Seks shopa gidemeyen ben okuluna nasıl gideyim. Sonra ne derler😀
122 Yorumla
+1 yılBirinci sınıf öğrenci olarak gelirdim zzjd sonra büyük sınıflar küçükleri ezerdi filan😹😹
Ay düşüncesi baya komik geldi😹121 Yorumla- +1 yıl
tövbe tövbe 🙄🙄
İçediği önemli. Konular nasıl işlenecek, nasıl anlatılacak biizm toplumumuzda zor. Kulaktan dklma bilgiler daha etkili.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu şacma sapan sorulara çok bu kafa yapıp düşündünüz sanırım
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmeme gerek yok seks hocasi zaten tanidigim var ögretti herşeyi
177 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cielos ögretırım
- +1 yıl
Kim o
- +1 yıl
Hocandan öğrendiklerini benimle paylaşır mısın
- +1 yıl
Hocammm 😀😀
+1 yılYok canım burdakileri baz alırsak herkes profesör zaten😂😂
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen lafta profesör uygulamada öğrenci
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. S*KS okulu açılmaz. Açılsa elbet giderdim ama ben zaten sw*nger clublere gidip , eğleniyorum. Canlı p*rn izliyorum, yasiyorum
Orası da bir nevi s*KS okulu sayılır. 😂😂10 Yorumla
+1 yılAklıma seks Education dizisi geldi. Içeriğine bağlı aslında. Çoğu şeyi biliyoruz ama yanlış eksik bilgiler de var. Giderdim bence.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türkiye’de seks okulu. Allahüekber değip erkeklerle beraber yakarlar. Kadınlara tecavüz edip satarlar dı. Ben gitmezdim.
20 Yorumla
+1 yılYok zinadan uzağım. Ama insanlarda bilmiyorum akılları fikirleri seks olmuş.
36 Yorumla- +1 yıl
Bence de herkesin aklı fikri zina olmuş yanındaki başka insanları da bu yöne çekmeye çalışıyorlar. Daha öncede insanlık böylemiydi acaba çok merak ediyorum. Bazen kıyamet alemeti diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bakalım görelim ne olacak Allah sonumuzu hayr etsin.
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Aklı fikri zina olan insanların yeri geldiğinde insanlık dersi vermeye çalışmasıd a çok garip
- +1 yıl
Böyle insanlar zaten ölümü dahi düşünmezler yiyelim içelim gezelim seks yapalım akıl onun için yaratılmış yani anlata biliyor muyum. İnsanlara iyilik aşılansa doğru bilgiler verilse eminim böyle bu tür sapkınlıklarda bitecektir. Yani Allah etmesin kardeşim ama sözüm meclisten dışarı 13 14 yaşında çocuklar sevgili yapıyor yemin ederim kendimden utandım ileride bizim çocuklarla da olsa yani ne bileyim insanın evlenmesi dahi gelmiyor arkadaş yani sadece seks değil her türlü katakulli dönüyor ülkede vallahi sonumuz gerçekten hayr selamete çıksın.
- +1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılkomple bütün ülkeyi göndermek lazım tecavüz ve taciz vakaları ciddi azalır.
110 YorumlaBu ülkede o okulun binasını yıkarlar, iki anlamda da YIKARLAR. Birincisi izdihamdan yıkılır, ikincisi spermle yıkanır
10 Yorumla
+1 yılSeks shopu merak eden ben, hiç girmedim. Okula nasıl gideceğiz 😂😂. Belki normal okul gibi gösterilir ama seks okulu olur, öyle girilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin kendi hayatı, kendi bedeni, kendi tercihidir ama ben bakir bir erkek olarak ilk gecemizde eşimden öğrenmek isterdim. Hanımlar tecrübeli erkek istediğinden evlenemiyorum o ayrı. Her işte bir hayır vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar cinsel yönden yükseldin sanırım tatlı ve şekerli şeyleri azalt
20 Yorumla
+1 yılOkul birincisi olmak için elimden geleni yaparım 😆
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderdim ama kısa sürede mezun olup hocalığa geçerdim heralde 🤔😂😂
51 YorumlaEvet çok isterdim
Brazzersa beni alsalar giderdim meselaama Amerika'da.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Seve seve.
Bilmediğim bir detay kalmasındansa...10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen davet edilenlerden olurdum,, eğitim görmek değil, vermek amacıyla ☺️😉
10 Yorumla
+1 yılUygulamaya karşı olunur ancak öğrenmek için giderim. Bilgi neredeyse ben de orada olurum
10 YorumlaNe olucak seks yapmayı mı öğretecekler 😆 yalan değil giderdim. net :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bilmediğini öğrenmek için okula gider. Gerek yok
10 Yorumla
+1 yılHe ondan memleket p*rno yıldızı olsun zaten tik tok içinden geçti ülkenin
10 Yorumla
+1 yılGiderdim belki uygulamalı dersleri vardır hahahajxbaknxk 😜
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeye gerek yok, kitabini okudum ve öğrendim kökune kadar
10 Yorumla ben şu swx education dizisini bile faydalı buluyorum 💖😂
10 Yorumla
+1 yılAmerika açıldı diye biliyorum. p*rno üniversitesi.
10 YorumlaÖğretmen olarak alırlarsa akbilimi yemek paramı tam verirlerse giderim
10 Yorumla
+1 yılHoca bayan ve Seksi olursa ya da karma öğrenci olursa ve uygulama olursa niye gitmeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız arkadaşım vardı ve o kadar amatördü ki tutmayı bilmezdi benle geçirdiği 1 yılda profosyonel bir seks uzmanı oldu. Okul olsaydı sanırım öğretici olarak giderdim
10 Yorumla
+1 yılyaşayarak ogrenirdim onun sevdigini ben sevmeyebilirim
10 Yorumla
+1 yılöğretmen olarak giderim
161 Yorumla- +1 yıl
Öğretmen olma şansın hep var
+1 yılakademisyen olurduk herhalde okulda 😂😂😂
122 Yorumla- +1 yıl
Master yapanlar bilir
- +1 yıl
Vay güveniyon kendine
Gizli Üye(25-29)+1 yılordünüs prof. olarak gider uygulamalı olarak çocuklara 10saniyede şipşak anlatır kapıyı kapatır çıkardım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle öğretmenim olsun seks Okulu olmasına bile gerek yoktur. Bir kere önümde merdivenden çıkarken bana Vereceği malzeme 3 ay yeterdi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hayır bu yaşıma kadar seksle alakam olmadı bu yaştan sonra da olmaz zaten
10 YorumlaBen almayım kalsın endustri meslek lisesinden farklı olacağını sanmıyorum okulda erkek başına 3 erkek düşer 😂
10 YorumlaEskiden erkekler için vardı. Genelev.
Gerçi şimdi heryer oldu malum okul.
Ama kadınlar için sadece sanal var simdi10 Yorumla
+1 yılEğitim vermek için koşa koşa giderdim gerekirse orada bir kadın öğretmen ile uygulamalı gösterirdim 😅
10 YorumlaSeks ten ziyade romantizm okulu olsa daha iyidir
Özellikle ergenler karşı cinse karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda öğrenim görürler00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMühim bir konu olduğu için derslere katılılm oranı baya yüksek olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğitimci olarak giderim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur olur gideriz uygulama hocası da hatun olursa olur 🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitim vermek için evet kadını da erkeği de bilmiyor bu işi sonuç odaklı tek taraflı sınırlı pozisyonu kısa süreli alayı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Eğitimden zarar gelmez. Akademik kariyer yapıp eğitim verirdim 😃
10 Yorumla
+1 yılEvet giderdim siz de oğretmen olursaniz daha da iyi olur 🙂
10 YorumlaYaş itibariyle birikimlerimden mütevellit bende mastırlı diploması var 😃😃
Gençlere kolay gelsin00 Yorumla
+1 yılİhtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama uygulamalı diye giderdim 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen aletimi indirmeye çalışıyorum. Gidip daha da mı azayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖğrenci olarak evet😂😂
132 Yorumla- +1 yıl
selam ben öğretmen :D
- +1 yıl
Banada bı partner lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks okulu derken nasıl
102 Yorumla- +1 yıl
Seks okulu işte neyini anlamadın
- +1 yıl
Konu üzerinde konuşalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Müfredatı öğrenmek için giderdim sonrasına karar verirdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Giderdim ama yaşadığım şehirde gidemem orada tanıdık çıkardı yoksa 😅
10 Yorumla
+1 yılKaldırın bacakları yoklama yapıcam😈
15 Yorumla- +1 yıl
Örtmenim 😀😀
- +1 yıl
Böğün canlı ders yoh😅
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Bire bir var mı😄😄konuyu anlamadım
- +1 yıl
İstedin de olmadı sanki🤤
+1 yılİnsan bilmediğini öğrenmek için okula gider. Gerek yok
20 YorumlaBen şahsen giderdim fakat kurs sonunda MEB onaylı sertifika isterdim..
10 Yorumla
+1 yılSertıfıka lazm önce, buda demek oluyor uygulamalı derslere girilecek, 🤣🤣🥰
10 Yorumla
+1 yılGitmem bide uygulama isterse eğitmen oooo ugrasmm
41 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler