13 gü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet cinsel eğitim almak herkesin ihtiyacıdır. Cinsellikte insan hayatının vazgeçilmezidir, bu vazgeçilmez hep kulakta dolma bilgiler ile öğrenilir. Buda bir ihtiyaçtır doğru bilgi sorunları minimuma indirir insanların daha mutlu olmasını saglar
cinsellik ülkemizde bile doğru tanımlanmıyorken eğitim alınması şarttır çünkü aile planlamamızdan bu açıkça belli oluyor, düzensiz eğitimsiz bilgi sahibi olmadan kurulan ilişkilerin sonucu hep bir problem ve sıkıntıdir ülkemizde bilinçli davranan eşler olmalı ve cinsellikte bunun bir parçasıysa öğrenilmelidir...
yani bildiklerimi dışında uygulamalı falansa kesinlikle almak isterdim bilgi de olsa almak isterdim eksiklerim varsa tamamlamak bu konuda partnerime güven veren bir partner olmak isterim
Kesinlikle evet isterdim çünkü bu işin sağlık kısmı korunma , hamilelik dönemi falan filan bilmek lazım bilgili olmakiyidir
Ben kendim tecrube ede ede kendi vucudumu kesfettim gerek yok almama ama isteyene ders verebilirim 😂😂
İstemek değil de bence belli oranda zorunlu verilmeli zaten öyle olaylarla karşılaşıyoruz pes diyor insan
Hayır istemem gerek yok. sanki cinsellik yaşıyoruz da daha kız eli tutmadım.
Evet alınmalı. Herkes almalıdır çocukluktan itibaren
Aslında olmalı güzel olurdu bu konuda bilinçli olurlardı çok bilinçsizce yapılıyor
Evet kesinlikle almak isterdim. Zira bunun eksiğini çok hissediyorum 😔
Eğitimim var ama 190 büyük penisli yakışıklı olmama rağmen hiç cinsellik yaşamadım bir kızla fırsat olmadı ama durumlar çok fena
Neden iki dişi simgesi var?
Ne bilim yazar manyak zaten
Yazar lezbiyen muhtemelen :)
Erkek düşmanı da olabilir
Yüksek muhtemel :)
Eğitim herzaman şart yaş farketmez ben almak isterdim..
istek değil zorunluluk olmalı bence.. heleki cinselliğin afrikası canım ülkemde mutlaka olmalı
Almadım hep kendim öğrendim
İhtiyacım yok
Evet uygulamalı eğitim güzel olur
Shshshah kitap ağır hakaret içeriyor ahahah
olabilir
Gerek yok ki
Bence herkes almamı bunu
Evet isterdim
ısterdım
Hayır
Eğitim önemli zaten
Evet