Anal seksin sağlığa zararı sizce de abartılmıyor mu?

Nasıl ki spora başlamadan egzersiz yaparak liflerin hasar görmemesi amacıyla kaslarımızı ısıtıyorsak aynı şekilde anal ilişki öncesi de kasların parmak ya da plug yardımıyla kayganlaştırıcı jel kullanılarak nazikçe gevşetilmesi gereklidir.

Temizlik, kayganlık ve gevşeme sağlandığı takdirde acı hissi yaşanmayacak ve zorlanma olmaması sebebiyle de anal seksin kaslarımıza bir zararı olmayacaktır. Acı varsa zarar da vardır unutmayın.

Yeteri kadar gevşeme sağlanması durumunda 7-8 cm çapa kadar rahatlıkla esneyebilen rektum, hemen her gün WC ihtiyacımızı giderirken penis kalınlığında zaten açılmaktadır.

Rektum temizliği ise duş başlığı çıkarılıp anüse yaklaştırıldığında basınçlı suyun kendiliğinden içeri dolup klozete boşaltılması ile rahatça sağlanabilir. Suyun ılık ve basınçlı olması önemlidir.

Kurallara uygun yapılan acısız anal seksin literatüre geçmiş herhangi bir zararı bulunmamaktadır.
Doğru bilgiler sağlığa zararı abartılmaktadır
Yanlış anal çok zararlıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Hazırlık yapılmazsa her türlü seks zarar verebilir mesela hazırlıksız yapılan vajinal seks de zararlıdır vajina ıslanmamışsa fissür yırtık oluşabilir hatta vajinal seks vücut bütünlüğünü bozar dokular yırtılır ilk gecede.
Güncellemeler
+1 yıl
Vajina içerisi rektum yoluyla da uyarılabilir arada çok ince bir doku vardır penis vajinadan hissedilir böylece içeriden g noktası ve serviksi uyarır kısaca anal yolla da orgazm mümkündür.
Güncellemeler
+1 yıl
,,,,
Güncellemeler
+1 yıl
Analın zararı iyice abartılmadı mı?