Gizli Üye(18-24)+1 yılçoğu kişi tecrübeli olsada olmasada sağğlık sorunu açar demiş bunun tecrübe ile alakası yok gerekli temizlikler yapılmalı ilk analsa çok çok yavaş bir şekilde bebe yağı vs kayganlaştırıcı ile yapılmalı ama şunu öneririrm ilk olarak parmaklarla bir alıştırma yapılmalı ön sevişme gibi yapılmazsa da olur ama yapılırsa hafiften alışır vücut o kadar zorlanmaz onun haricinde ayrı bir üstünlük gerekmiyor burdaki insanların ya kendileri bunu yapmayı bilmiyor ya da partnerleri bol kayganlaştırcı kullanmak en doğrusu ilk olduğu için. bende ilk seximi analdan yaptım sevgilimde gayet mutluydu ama ben araştırarak yaptığım için hiç canı acımadı bu kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Konusunda tecrübeli işi bilen biri olursa sorun olmaz. Önce katı yiyeceği 4 saat önce kes lagman yap lagmandaku pompa ile içine su baş yıla sonra oradaki kasları yumusat gevşetici sonra yavaş yavaş girip içinde beklet sonra yavaş yavaş git gel yap ilkinde fazla sertlikten kaçın bu işin serti olmamalı bol keyifler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn önemlisi sabırlı bir erkek yoksa sadece bir kabus olur
27 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Aynen doğru katılıyorum
- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
Anal sekste erkekte sabırlı olması gerekmektedir arkadaşlar yoksa partnerine karşı saygısızlık olur bu bir gerçek hoşgürü sevgiyle karşılamak işiniz arkadaşlar bileseniz
- +1 yıl
Yoksa bu durum farklı korkunç hasar zarar verir hem size hem de partrenize dikkat ettin
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılİleride dışkılamada sorunlar yaşanması hatta altına kaçırmaya varan büyük semptomlara neden olabiliyor.
O bölgedeki kasların hasar görmesine ve kalıcı etkiler bırakılması durumu yaşanabiliyor.
Bu yüzden bir erkeğin değer verdiği insana arkadan yanaşmasını çok sağlıklı görmüyorum hele ki kadının sağlığını riske atıp buna kalkışması daha tuhaf geliyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılBir kere den bişey olur mu
- +1 yıl
Şöyle söyleyim bu tür şeyler 1 kez de de olabilir 10 kez yapıldığında da yani o bölgede yırtılmalara sebep oluyor çünkü.
Adli tıp raporları var bu konu hakkında şu an elinim altında bu tür pdf olsaydı atardım detaylıca okurdun.
Yani neden bu kadar şart ki sonuçta sağlığından daha mı önemli
Soran+1 yılVazgeçtim denemicem asla yaaa çok riskli
- +1 yıl
Dediğim gibi olmayadabilir ama oladabilir.
Yani bir şey yaşanacaksa doğru yoldan olması daha iyidir her zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bol sevisip onden aldigin suyu surtceksin sonra bebe yagini alip dalgaya surecen kapiyi once parmakla yoklayip anahtar cevirir gibi parmagi sokup yoklayacaksin cevire cevire sonra dalgayi kapiya dayayip iceri yavasca gireceksin sonra hizlanipp bosalcaksin dalgayi cikardiginda ustundeki domates kabugu ve maydanozu pecete ile silip guzelce yikayacaksin ardindan gres yagisurup dinlenmeye birakacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilla istiyosan yağ ile yapın. ya da kayganlaştırıcı falan
51 Yorumla
Soran+1 yılMeraktan sordum sadece
+1 yılEğer tecrübeli bir erkek değilse pişmanlığın olur hatta büyük sağlık sorunları bile yaşarsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli olsada vazgeçtim
- +1 yıl
En doğrusu bence. Bunu sevgilin mi istiyordu
Soran+1 yılYok meraktan sordum sadece merak ettim nasıl oluyor diye
Soran+1 yılÇünkü herkes ondan istiyor burdaki paylaşımlara bakarsan öyle gözüküyor
- +1 yıl
Anladım. Çünkü bekaret korkusu varya. Bir zar için anala yöneliyor insanlar evlenmeden önce. O yüzden bu tarz paylaşımları cok görüyoruz
Soran+1 yılAnladım şimdi
Evet kesinlikle belli bir yerden sonra bir sorun cikarir
00 Yorumlaaçar karsındaki acemiyse risk daha buyuk acemi degilse bile riskli
00 Yorumla
+1 yılSağlık açısından lavman yapmanı öneririm ve kayganlaştırıcı almanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılsürekli olmamalı ve oncesi temizlik mutlaka yapılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim anal yaptığım kızlar ordusundan hiç şikayet duymadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılOk knka
Cevap sahibi+1 yılEskiden öyleydi kuzlar şimdiki gibi normal seks yapmazdı maalesef bekaret halen su kaldırdığı gibi eskiden daha önemliydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap ne olacak bende eski sevgilime yapsın diye para teklif etmiştim bayağı mutlu olmuştu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 6 saat önce yemek kesilir. Sonra kayganlaştırıcı önemli
00 Yorumlakayganlaştırıcı ve düzgün temizlik ile
20 Yorumla
+1 yılAçmıyo açar diyenler yapamayanlar😉
00 Yorumla
+1 yılHayır ben hiç sorun yaşamadım
00 YorumlaAnal oncesi parmakla dene ona gore karar ver
00 YorumlaLavman yaparak devam etmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. temız ol... ozelde ayrıntı konusalım
00 Yorumla
+1 yılEvet çok sıkıntı çekersin
00 YorumlaHer şey de olduğu gibi doğru yapılırsa hayır.
00 YorumlaTecrübeli biriyle olmalı
00 Yorumlaanal seks hazırlığı 2 gün sürer dikkatli olmalısın
00 Yorumla
+1 yılbilinçli yapılırsa zevkli olur
00 YorumlaGece gece libidosu yükselmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlatirici kullanmalısınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Kayganlastirici kullanıyor musun sen
Ak varken bk la işim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bi sorun yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrenç ya hiç sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAçar, hiç gerek yok
00 Yorumla
+1 yılTemizle parmakla aç
00 Yorumla
+1 yılBi kereden bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılSabirli olucak erkek yoksa vay haline
00 Yorumlaprezervatif kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsanane
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet açar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar