Burada kötü tecrübe yaşamış kızlardan pek çok yorumlar okuyoruz, hazırlıksız yapılan anal ilişkinin zevkli olmadığı acı verici olduğu hatta wc tutamama sorunlarına yol açtığı, fissür’lere neden olduğu gibi iddiaların bazıları maalesef kısmen doğrudur.
Fissür ve WC tutamama sorunlarının genel sebebi kronik kabızlıktır, her yaştan insanda görülebilir fakat hazırlıksız hoyratça yapılan acı veren anal ilişki de fissür gibi sorunlara neden olabilmektedir.
Ancak anal ilişki öncesinde gereken hazırlık yapılması durumunda benzeri sorunlara rastlanmamaktadır.
Nasıl ki egzersiz öncesinde liflerin hasar görmemesi amacıyla kaslarımızı ısıtmamız gerekiyor ise aynı şekilde anal ilişki öncesi de kasların parmak ya da plug yardımıyla kayganlaştırıcı kullanılarak nazikçe gevşetilmesi gereklidir.
Temizlik, kayganlaştırıcı ve gevşeme sağlandığı takdirde acı hissi yaşanmayacak ve zorlanma olmadığı için anal seksin de kaslarımıza bir zararı olmayacaktır.
Yeteri kadar gevşeme sağlanması durumunda 7-8 cm çapa kadar rahatlıkla esneyebilen rektum, hemen her gün wc ihtiyacımızı giderirken penis kalınlığında zaten açılmaktadır.
Bu nedenle kurallara uygun yapılan acısız anal seksin literatüre geçmiş herhangi bir zararı bulunmamaktadır.
Rektum temizliği ise duş başlığı çıkarılıp anüse yaklaştırıldığında basınçlı suyun kendiliğinden içeri dolup klozete boşaltılması ile rahatça sağlanabilir. Kondom kullanılması yine de önerilir.
Anal seksin zevk verme durumu ise Kızlarda, vajeni içeriden rektal yoldan uyaran penisin vajinada hissedilmesiyle orgazm sağlanır.
Erkeklere uygulanan anal seks ise yine rektal yoldan ulaşılan prostata baskı yapılması ile erkeği orgazma ulaştırır ve bu olaya prostat orgazmı adı verilir.
Bu bilgilere rağmen hurafelere olan inancımız ve ön yargımız halen sürüyor mu arkadaşlar?
Kuralına uygun yapılan anal seks zararlı değildir zevklidir hurafelere inanmam
Anal seks çok zararlıdır ve zevk vermez ön yargım sürüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Anal seks kadınlara da prostat nedeniyle erkeklere de zevk verir anüs çevresinde sinir yoğunluğu fazladır.
Güncellemeler
+1 yıl
Hazırlıksız yapılan vajinal seks de zararlıdır ve acı vericidir. Islanmamış vajinaya girilmesi vajinal fissüre neden olmaktadır.
Anal seksin zararı abartıldığı kadar var mı yoksa söylenenler şehir efsanesi mi?
A secenegini seçtim ama paylaştığınız yazıda eksik bir şey vardı. Anüs dışkılama sırasında açılıyor evet ama kaslar dışarı doğru açılmaya eğilimli olup, içeriye doğru açılması tamamen zimıttır. Bu yüzden iki örnek tam olarak kıyaslama yapılabilecek bir örnek değildir
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kasların çalışma yönü içeri dışarı değil hocam bu efsanedir gevşeme daralma dışında bir fonksiyonu bulunmamakta. Kabızlık fissür ve hemoroid gibi rahatsızlıkların bir numaralı sebebidir yani asıl sorun zorlanma ve kuruluktur. Gevşeme kayganlık ilkelerine uyulduğu takdirde rektal ilişkinin kanıtlanmış bir zararı yoktur.
Temizlik ve kayganlığa önem verildiği takdirde bir zararının olduğunu düşünmüyorum. Aksine, erkek için vajinal seksten daha çok zevk verdiğini düşünüyorum
Aynen öyle. Artık p*rno izlerken sadece anal içerikler izliyorum. En çok zevk onlardan zevk alıyorum. Hatta daha dün bir anal video izledim kadının ismi Lilu Moon. Ben hayatımda anal seksten bu kadar zevk alan görmedim. Analdan alırken orgazm oldu ve zevkten titremesine bayıldım
Tabiki orgazm olması mümkündür yalnız vajinadan önce doyurulmaları gerekir kadınların ilk başta anal olmaz. Görsel olarak daha fazla tahrik ettiği doğrudur vajina açıkta kalır bu nedenle gözü daha fazla doldurur.
Güzel bir paylaşım olmuş.. Bu konuda ön yargılı olanlara çok iyi bir cevap kesinlikle. En sevdiğim ve sık tercih ettiğim ilişki türü yıllardır buna rağmen hiç tuvalet sorunu gibi derdim olmadı.