Bu konuda kafa karışıklığı ve bilgi kirliliği çok fazla toplumda. O nedenle anal ilişki zevk verir mi, sağlığa zararlı mı gibi meseleleri dilim döndüğünce aydınlatmaya çalışacağım arkadaşlar..
Nasıl ki spora başlamadan egzersiz yaparak liflerin hasar görmemesi amacıyla kaslarımızı ısıtıyorsak aynı şekilde anal ilişki öncesi de kasların parmak ya da plug yardımıyla kayganlaştırıcı jel kullanılarak nazikçe gevşetilmesi gereklidir.
Temizlik, kayganlık ve gevşeme sağlandığı takdirde acı hissi yaşanmayacak ve zorlanma olmaması sebebiyle de anal seksin kaslarımıza bir zararı olmayacaktır. Acı varsa zarar da vardır unutmayın.
Yeteri kadar gevşeme sağlanması durumunda 7-8 cm çapa kadar rahatlıkla esneyebilen rektum, hemen her gün WC ihtiyacımızı giderirken penis kalınlığında zaten açılmaktadır.
Bu nedenle kurallara uygun yapılan acısız anal seksin literatüre geçmiş herhangi bir zararı bulunmamaktadır.
Rektum temizliği ise duş başlığı çıkarılıp anüse yaklaştırıldığında basınçlı suyun kendiliğinden içeri dolup klozete boşaltılması ile rahatça sağlanabilir. Suyun ılık ve basınçlı olması önemlidir.
Suyun içeriye dolduğunu 5-6 saniye içerisinde hafif bir şişkinlik hissederek anlayabilirsiniz. Bu işlemin üç dört kez tekrarlanması yeterlidir rektum tertemiz olacaktır ancak kondom kullanılması yine de önerilir.
Anal seks ile orgazma ulaşılabilmektedir. Anüs erojen bir bölgedir ancak asıl orgazmı sağlayan penisin vajinada hissedilmesidir. Rektumla vajinayı ince bir doku ayırır bu nedenle rektal yoldan penisin vajinada hissedilmesi mümkündür.
Vajina içerisini uyaran penisin servikse ve g noktasına arkadan baskı yapması ile orgazm sağlanır bu orgazm anal yolla sağlanan vajinal orgazmdır.
Erkeklere uygulanan anal seks ise yine rektal yoldan ulaşılan prostata baskı yapılması ile erkeği orgazma ulaştırır ve bu olaya prostat orgazmı adı verilir her erkek deneyebilir anal bölgeden zevk almak ile eşcinselliğin hiçbir ilgisi yoktur.
WC tutamama ve fissür gibi sorunların genel sebebi kronik kabızlıktır, her yaştan insanda görülebilir fakat hazırlıksız hoyratça yapılan acı veren anal ilişkinin de WC tutamama fissür gibi sorunlara neden olabildiği unutulmamalıdır.
Hazırlıksız, ıslanma olmadan yapılan vajinal ilişkinin bile zararlı ve acı verici olduğu hatta vajinal fissüre yol açtığı bilinmektedir.
Kısaca önemli olan hazırlıktır temizlik, kayganlaştırıcı jel ve gevşeme ilkelerine uyularak gereken hazırlığın yapılması durumunda benzer sorunlara anal ilişkide rastlanmayacaktır.
Dilim döndüğünce aktarabildiğim bu bilgileri yararlı buldunuz mu arkadaşlar?
Yararlı bilgiler ikna oldum
Hayır ön yargım sürüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Dünyada milyarlarca insan anal yapmakta zevk almasalar bu kadar yaygın olmazdı ya da bir zararı olsa.
Dini kültürel nedenler haricinde anal seksin sağlığa olan etkisi fazla abartılmaktadır.
Güncellemeler
+1 yıl
Hurafelerden arınmamız gerekir toplum olarak arkadaşlar!
Anal ilişki gerçekten sağlığa zararlı mı yoksa söylentilerin çoğu efsane mi?
Anal ilişkiyi ben de çok istiyorum. Hiç yapmadım. Cok dar. Açılabilir miyim bilmiyorum. Öncesinde vibratör mü denesem? Olur mu sizce? Ve birde temizlik kısmı herseyden önemli bence. Sitede bir erkek paylaşmıştı arkadasiyla yasadigi iliskide dışkı bulaşmış, midem bulandi, soğudum yazmıştı. Cok beter bir durum. Bilemiyorum. En cok o düşündürüyor beni. Tam temizlik olur mu gerçekten su ile?
8
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anal istiyorsanız zevk alırsınız korkmanıza gerek yok. Kaliteli bir jel kayganlaştırıcı kullanmalısınız parmağınızla veya butt plug denilen oyuncaklarla kaslarınızı gevşetebilirsiniz.
Duş başlığını çıkartıp suyu açın basınçlı su kendiliğinden içeri dolacaktır hortumu sokmanıza gerek yoktur. Şişkinlik hissetmeye başladığınız anda hemen wc’ye boşaltın bu işlemi üç kez tekrarlayın tertemiz olacaktır.
Bu prosedürlere uyulduğu ve anüs kasları aşırı zorlanmadığı müddetçe Anal ilişkinin bilinen bir zararı yoktur sadece hemoroid rahatsızlığı varsa sorun olabilir.
Şıklarda ön yargı seçeneği koyman saçma. Yani senin verdiğin bilgileri anladık ama bu bizi başka acı ızdırap ve hijyen konusunda tatmin etse bile hayatın sadece onlardan ibaret olmadığını düşünüp on yargıyı reddediyorum. Ayrıca soruyu özendirme amaçlı bulup protesto ediyorum.
Ne kadar kendim çok merak etsem bile hatta bir kere denemek istesem bile , bunu başkasına teklif etmeyi aşağılayıcı buluyorum. Yani bir insana oradan yaklaşmak istemek bence onur kırıcı bir şey.
Ayrıca erkekler içinde bulunduğun öneri ile yola çıkarak , bunun tamamen sapıklık olduğunu söylemek istiyorum. Hatta küçük yaşta tacize uğramış erkekler ve kadınlar varken bunu gayet normal bir şekilde zevkli olabileceğini anlatman bence abesle iştigal. Mastürbasyon varken , vaginal ilişki varken , hatta bekarların sevişerek konuşarak , sürtünerek alacağı zevk varken neden anal seks yapsınlar?
11
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Özellikle 70’li yıllarda darbe sürecinde ülkemizin meşhur işkencesi job sokmaktı malumunuz. Bu metod insanların hem gururunu kırmak hem de dışarıda darp izi bırakmadan iç kanamaya yol açmak amacıyla yapılıyordu. maalesef bu acı süreçler sonucunda anal ilişki ülkemizde keyifli bir fanteziden ziyade bir aşağılama ve işkence aracı olarak hafızalara kazındı.
Bahsettiğin durum işin başka bir boyutu lakin bu işkenceler olmasa bile fikrim yine de değişmeyecek. Yani işkenceler olmasa bile bence anal seks yapmak gereksiz bir durum. Kişiler kendilerini hatta bu kadar zahmete girmeden de tatmin edebilirler. 70'li yıllarda işkence olarak yapılmasaydı bile bu anal seksin legal olacağı anlamına gelmez. Ayrıca inançlarımızdan yola çıkarak islamiyet mensubu kişi olarak Allah'ın bunu lanetlediğini bildiğim için merak etsem ve hatta denemek istesem bile bundan uzak durmaya çalışıyorum.
Ülkemizde bence yaygın olmama sebebi en çok inançlar yüzündendir.
Dünyanın her yerinde eşcinsellik almış başını yürümüşken bizde her ne kadar gizli gizli de yapılsa da sayısı diğer ülkelere göre daha azdır.
Anal seksi ben genelde bakire kızları kullanmak ve ikna etmek için ve hatta kadınların erkeğini bekaretini kaybetmeden elde tutma çabaları olarak görüyorum.
Kısmen haklısınız ancak Osmanlı’da oğlancılık çok yaygındı ve gönül rızası ile yapıldığında bir cezası yoktu. Çünkü Hanefi fıkhı bu konuda livataya Had cezası düşmez diyor. Hem nikahsız anal ilişki zina sayılmaz had vurulamaz hem de erkek erkeğe yapılan anal ilişkiye had düşmez der İmamı Azam (kaynak: İmam Serahsi el mebsut)
Araf suresi 81 84 ayetleri arasında Allahu Teala Lut kavmi ilgili bizi ve dolayısıyla tüm insanlara ayan beyan açıklamış. Şüphesiz ki sizler kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz siz aşırı giden taşkın bir toplum sunuz. Ve sonunda onların üzerine bir azap yağmuru yağdırmıştık suçlu günahkarların akıbetinin nasıl olduğuna bir bak diyor Allah bize. Şimdi Kur'an'da böyle apaçık ayetler varken sen had cezasından bahsediyorsun.
Tabiki böyle bir realite var caiz değildir bu doğru ancak Hanefi fıkhında bazı boşluklar mevcut ceza konusu tartışmalı bu nedenle Osmanlı’da yaygınlık kazanma fırsatı bulmuştur eşcinsellik.
Bir de nikahsız kadınla anal ilişkinin Hanefi fıkhında zina kapsamına girmemesi cezasının olmaması medeni hukuka da yansımıştır örneğin 2004 yılına kadar anal yoldan yapılan tecavüz ırza geçme sayılmamış hafifletici unsur olarak cezada indirime gidilme nedeni kabul ediliyordu.
Bu algı neticesinde toplumda bakire kızlar arasında yaygınlık kazandı erkeklerin kızlığa anlam yüklemesi oral ve anal ilişkiyi makul bir orta yol haline getirmiştir.
Anal seks için hurafelerden arınmamız gerekiyorsa , o hurafeleri açıklar mısın? Allah'ın ayeti senin için hurafe mi? O zaman yalancı diyorsun den Allahu Aziym'u şan'a...
Dünya da yaygın olmasının sebebi , benim dinimin bunu yasaklaması olduğu , ve bizi yozlaşmaya sürüklemek için kâfirin şu anda senin yaptığın gibi bu fitneyi içimize sokmasıdır. Yani bunu normalmiş ve sakıncasız mış gibi yaymış , bunları p*rno kültürleri ile insanlara aşılama yapmasıdır. Kâfirin dininde bunun günahı olmadığı için ona bir sorun teşkil etmiyor. Zaten bir çok ülkenin istihbarat kaynaklarında bile var. Yahudi , özellikle İslam aleminin gençlerini yozlaşmaya sevketmek için her dilden ve onların rahat ulaşabileceği p*rno siteleri kurmakta. O sitelerde bugün her türlü konular işlenmektedir. Bugün ben bile onları görüyorum , çünkü ara ara nefsime hakim olamayıp bakıyorum. Konularda artık en çok aile içi var. Ve bundan 10 20 sene sonra birisi senin gibi çıkıp kardeşinizle birlikte olun , onlar hurafe diyecektir. Ensest ilişkileri de legal gibi göstereceklerdir. Çünkü şu andan itibaren gençliğin aklına bunlar kazınıyor. Arkadaşım sana şöyle bir örnek vereyim , bebek yaştan itibaren güzel koku diye sana lağım koklatsalardı sana o koku kötü gelmez , kokusunu aldığında miden kalkmazdı. Bu sebeple insan neye alışırsa kendine onu hak görür , lakin Allah'ın da bir adaleti var. Senin unuttuğun değerleri ahiret gününde acı bir tablo ile sana hatırlatır.
Necip Fazıl Kısakürek oğluna dolapta içi su dolu viski şişesini sorar. Oda babasına cam olduğu için çabuk sogudugunu ve daha uzun soğuk kaldığını söyler. Cam şişe kıymetli olduğu için o dönemde bulmak zordur. Sonuçta içinde içki yok der. Ama oğluna şu örneği verir üstad. Hiç kullanılmamış bir lazımlık , yani hastaneler de hastaların büyük abdestlerini yaptığı kaptan Su icermisin diye sorar , oda içim kaldırmaz der. Yani insan hiç kullanılmamış bir lazımlıkdan bile tertemiz olduğunu bilmesine rağmen su içemez , çünkü içi kaldırmaz. O yüzden viski şişesin su içilmez. Allah sana doğru yolu göstersin.
Amin kardeşim cümlemize de doğru yolu bulmayı nasip etsin sağolun🙏 Ters ilişki ile ilgili tarlanıza dilediğiniz yerden kimi tefsirlerde dilediğiniz yönden varın şeklindeki Bakara 222.-223. Ayetlerinin esbabı nüzulüne iniş nedenlerine baktığımızda bilinenin aksine anal ilişkiye cevaz veren bir durumla karşılaşabiliriz.
Altın zincir denilen en güvenilir hadisler Hz. Ömer’in oğlu Abdullah bin Ömer’den Nafi’ye oradan imam Malik yoluyla aktarılan Hadislerdir.
İbni Ömer, babam Hz. Peygamber’e gece palanımı ters çevirdim yandım ya Resulallah diye feryatla gelmiş Hz. Peygamber’e Medineli karısı ile ters ilişki kurduğunu fakat Yahudi kültürünün Medine’deki etkisi nedeniyle Hz. Ömer’in eşi tarafından kınandığı bu meselenin Medine’de yayılarak Hz. Ömer’e linç kampanyası başlatıldığını aktarmıştır.
İbni Ömer özellikle pozisyon olarak arkadan değil ters ilişki yaşamıştı babam o nedenle bu ayet nazil oldu anal ilişki caiz kılınmıştır bu ayet ile dediği aktarılmıştır sahih hadislerde.
Çok ilginç bir bilgidir araştırmanızı tavsiye ederim.
Erkeği gayliğe iten bir açıklama silsilesi. Dün soruda biri kız arkadaşım dötüme parmak soktu anal rimming yaptı. Sağlığın için demiş makale okurmuş. Bu tarz bir yazıdır kesin. Doğru bulmuyorum böyle bilgileri.
Bende genelde anal yaparım ön yargıdan başka bir şey değil ve daha zevkli
9
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bakire kızlara verdiği zevk vajinal ilişkiye yakındır ancak evli kadınları tek başına tatmin etmeyebilir. Erkek açısından verdiği zevkin dar bir vajinadan farkı yoktur.
Şıklara bak şıklara. G*tçüyüm demiyor da anal seks yukarı anal seks aşağı diyor. Mk analcıları.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O basınçlı su zararı olabilir katılmıyorum. Ayrıca her gün wc de açılıyor ama içten dışa dıştan içe değil.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçten dışa açılmaya programlıysa neden kabızlık fissür yapar? Önce parmakla gevşetmezsen sorun olur elbet. Gevşedikten sonra sorun kalmaz hiçbir zararı da olmaz.