Öncelikle iyi akşamlar uzak mesafe ilişkim var 3 ayda bir anca görüşüyoruz işlerinden dolayı geldiği zaman yüzeysel olarak iç çamaşırsız sevişiyoruz ben zevk almıyorum ama o aşırı derecede alıyor bende onun zevk almasından çok etkileniyorum ten uyuşmazlığı diyolar ama sürekli öpmek sarılmak istiyorum sürekli Boynundan dudağından öpüp tahrik ediyorum aşırı derece ıslanıyorum ama zevk almıyorum acaba zevk aldığımın farkında değil miyim onun zevk alması daha önemli benim için bunun nedeni ne olabilir
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk almasan ıslanmazsın zaten zevk aldıgının farkında degilsin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farkına varıcam ki
Cevap sahibi+1 yılİşi bilmiyor o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerini mutlu etme isteği sendeki. Zevk almak yok
034 Yorumla
Soran+1 yılDüzelir miyim ilerde
- +1 yıl
Gerçekten zevk alırsan düzelir
Soran+1 yılAlamıyorum ama aşırı derecede ıslanıyorum
- +1 yıl
Islanmak normal bir tepki. Islanmasan zaten durum daha da farklı olur. Zevk almak ayrı ıslanmak ayrı.
Soran+1 yılAma zevk almasam niye ıslanayım ki demekki zevk alıyorum ama farkında değilim öncelik o benim için
- +1 yıl
Islanmak vücudun o anki duruma verdiği tepki. Çıplak kadın gören erkek sertleşir mesela. Ama bu zevk aldığı anlamına gelmez. Zevk alması için yapılan eylemlerin hoşuna gitmesi gerekir. Bunların sonucunda da orgazm yani boşalma olur
Soran+1 yılO benden çok zevk alıyor fark ediyorum etmesem bile kendi de dile getiriyor
- +1 yıl
Tam olarak ne yapıyorsunuz? Yapılan şeyler de önemli çünkü
Soran+1 yılİç çamaşırsız sürtünüyoruz ben üstte oluyorum ve aldığı zevk beni daha da hızlandırıyor ama bama sorsan hiç zevk yok nedense
- +1 yıl
Oral yapıyor musunuz
Soran+1 yılBen yaptım ona ama ilk defa olduğu için çekindim ve yapamadım
- +1 yıl
O sana yapmıyor mu yani
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Tuhaf ve saçma 😂 tamam birleşme yok anladım ama seni mutlu etmek için bi çabası da yok zaten partnerinin
Soran+1 yılBen orgazm taklidi yapıyorum zevk alıyorum sanıyor napsın oda suç bende
- +1 yıl
Oral bir ilişkinin vazgeçilmezidir. Zevk aldın tamam bitti olayı olmamalı.
Soran+1 yılBidahakine söylicem zaten ben zevk almıyorum diye yapar oda artıp
- +1 yıl
Bi zahmet yapsın yani. Seks karşılıklı alışveriştir. Hep sen verirsen bir yerde tıkanır bu durum
Soran+1 yılO zevk alıyor ua bana yetiyor işte kendimi öyle alıştırmışım
- +1 yıl
Eskiden çok fazla mastürbasyon yapar mıydın?
Soran+1 yılEvet günde 4 5 kere hergün
- +1 yıl
Sorunun asıl kaynağı bu işte. Mastürbasyona alışınca normal seks bile yapsanız zevk alman çok zor. Kendini alıştırmışsın. Vücudun masta tepki veriyor çünkü ona alışmış
Soran+1 yılYapmamam mı lazım duramam ki ama sırf sevgilim gelicek diye 1 ay yapmamıştım istekli olayım belki zevk alırım diye ama olmadı yanından eve gelince yaptım kendim zevk aldım
- +1 yıl
Bu bir anda olacak bir şey değil. Sevgilin uzakta olduğu için sık sık sevişemeyeceksiniz ve dolayısıyla mastürbasyon yapmaya devam edeceksin. Ağırlığı sekse vermen lazım ki uyum sağlayabilesin. Zamanla düzelir o şekilde
Soran+1 yılO uzaktayken nasıl ağırlığı sekse vericem ki
- +1 yıl
Bu şekilde olmaz zaten. Birini azaltıp diğerine ağırlık vermelisin ama şu şartlarda imkansız gibi. Öyle 1-2 ay yapmamakla olmaz yani
Soran+1 yılHergün 4 5 yapmsk yerine 1 kere yapsam haftada 1 kere hatta öyle öyle azaltsam olur mu istekli olmıyım yani şimdiki gibi
- +1 yıl
O şekilde azaltabilirsin ama sevgilinle buluşmamız uzun süreli olduğu için illaki bir yerde isteğin tavan yapacak
Soran+1 yılOff napıcam ben ya ben kendimden değil sevgilimden zevk almak istiyorum
- +1 yıl
Buluşmaları sıklaştırmanın yolunu bulun bence 3 ay nedir yani
Soran+1 yılİkimiz de çalışıyoruz maalesef
- +1 yıl
Diğer türlü de işiniz zor. Ama oral konusunu deneyin. O sana oral yaparken sen mastürbasyon yapabilirsin okşayarak. Daha sonra yavaş yavaş okşamaya bırakıp sevgiline teslim edersin kendini. Zamanla olur yani
Soran+1 yılDenicem teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Seninde tatmin olman gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum işte
Soran+1 yılSeviyorum ama
Soran+1 yılÖnce onun zevk almasını istediğim için böyleyim düzelticem kendimi
Soran+1 yılO zaten her türlü zevk alıyor bundan sonra öncelik bende olucak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasta alışmışsın
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir o gelicek diye 1 ay yapmadım mastürbasyon sırf zevk alıyım diye ama yok yine olmadı kendim yapınca çok zevk alıyorum ama sevgilim yapınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAlışmışsın işte sen nereye nasıl dokununca zevk alacağını biliyorsun o senin kadar tanımıyor oranı
Soran+1 yılMesela çoğu kişi kendi göğsüne dokununca bile zevk alıyor bende me kendimde oluyor ne de sevgilim emince bem zevk alabilen biri değil miyim ya niye böyle of
Cevap sahibi+1 yılTakip et bi hele
Soran+1 yılTamam
Durumun vahim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNe gibi mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYetersiz demek
07 Yorumla
Soran+1 yılO mu yetersiz
Soran+1 yılZaten kendi işi bitince bitiyor ben yarım kalıyorum
- +1 yıl
Iste bende onu söylüyorum bosalinca3bile okdayip yalayip3surtmesi lazım sonra 2 3 4 5 yapmalı seni bosaltmali
Soran+1 yılSordu bana boşaltıyım mı seni diye bende onu boşaltmayı daha çok sevdiğim için yok dedim
- +1 yıl
Od deni sevsin dusunsen başka erkek olsa seni defalarca boşaltır fazla değer veemissin
Soran+1 yılÖnceki sevgilimden de etkilenmiyodum sanırım sorun bende
- +1 yıl
Alakasız bence fazla özele giremiyom ban olayı ama inan girmeden seni dakikalarda bosaltabilcek çok erkek var emin ol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne