Sevgilimin penisi ilk zamanlarda çok zevk veriyordu fakat sonradan çok kilo aldı ve sanki penisi daha küçükmüş gibi, eski zevki alamıyorum. Sizce ona zevk almadığımı söylemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkilo maalesef penisin kullanılabilir boyutunu etkiler önemli ölçüde performansı düşürür , bence bunları konuşmalısın ve düzgünce ifade etmelisin bu noktada seni anlayabiliyorsa düzelir anlayamıyorsa düzelmez
08 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen beni suçlar ve üzülür baya
- +1 yıl
o zaman söyleme hiç üzülmesi neyse de seni suçlaması ve saldırgan tavır alması sana güvenmemesine sebep olur bu da psikolojik olarak sürekli seni sıkıştırması acaba aldatıyormu beni paranoyasına girmesine sebep olur
Soran+1 yılÇok teşekkürler yorumunuz için. O halde bir süre böyle devam edeceğim bir şey söylemeden. Zamanla bakacağız artık
- +1 yıl
ve en kötüsü de onunla alakalı bir sorunda farketmemesi ve senin sabrediyor olmak zorunda kalman
Soran+1 yılGerçekten çok kötü bu ve bunu fark edeceğini sanmıyorum. Uzunca süre böyle devam eder ben alttan alırım
- +1 yıl
ama sen isteğin zamanla arttıkça ve o hissi özledikçe sana daha ağır gelmeye başlayacak bunun farkında mısın
Soran+1 yılMaalesef farkındayım ama ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum hiç
- +1 yıl
bu konuda senin gibi olan bir arkadaşım vardı o yüzden ne hissettiğini anlayabiliyorum ,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana Şu an esimi anlattin, cinselligi bilen kadinin basina gelebilecek en zor seylerden biri basina gelmis. Cok sukur ki evli degilsin.
35 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar için üzülüyorum aldatan aldatıyor aldatmak istemeyen boşasa bunun için boşayıp kime ne diceksin
Soran+1 yılÇok kötü bir durum gerçekten, eşine yansıttın mı sen veya ne tepki aldın
Cevap sahibi+1 yılTabii ki anlatttim umurunda olmadi
Ne bu bir suru abazan dolmus burasi ya
Soruyu begeneyimi?
+1 yılPenis kalktigi zaman icine kan toplayan bir yapidir. Kilodan dolayi dolasim iyi olmadigi için, sertlesemiyodur vs. Söyle yanlis anlamayacaksa ama tepki verirse de farkli heyecanlara yol açabilirsin 😈😈🫎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılpenis küçülmez kilo aldığı için göbek çukuruna çekildi penisi acilen durumu anlat kilo versin acil ve hızla
00 Yorumla 😔
Kötü durumlar
Kötü yorumlar
Söyle konuş fantezilerle oyuncaklarla iyileştirin bu durumu ve zayıflaması gerektiğinide ekle00 Yorumla
+1 yılGözüne güzel gelmiyor artık onun teni o yüzden de soğumuş olarak hissediyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir çünkü bazen çok kırıcı oluyor bu yüzden soğuyorum
- +1 yıl
Kırıcı derken
Soran+1 yılKötü sözler söylüyor
- +1 yıl
O zaman zaten zevk alamazsın ki. Bunların da hoşuna gitmediğini söyle ki bilsin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Olmuyorsa da ayrıl yani
Soran+1 yılAma seviyorum. Zevk az alıyorum diye ayrılamam hemen
- +1 yıl
Fedakârlık olmayan ilişki nereye kadar giderse o kadar gidersin o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Kilo alma durumunda küçülmüş gibi gelebiliyor. Fakat asıl nedeni kilodan kaynaklı daha çabuk yorulmasidir bence
00 Yorumla
+1 yılVallahi alamıyorsan söyle Bence kendine boşuna işkence yapma
00 YorumlaYenisiyle değişmek lazım gel bakım sen söyle tam istediğin gibi olan var hergun nirvana hergun haz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO görüntü yüzünden arzuların gitmiş ona karşı fit vücutlu olması daha mı arzulatıyordu seni
00 Yorumlaİlk defa onunla mi yapıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYa bir aralar öyleydik ama son zamanlarda ayda bir hatta iki ayda bir anca görüşüp yapıyoruz
Soran+1 yılKabul ettiremiyorum bazen bunu kendime ama galiba biraz soğudum ve artık heyecan yok
Soran+1 yılBöyle bir şey istemem ya başkasına değmek yani. Eski heyecanımı isterdim ona karşı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Almıyorsan söyle tabi farklı şeyler deneyin
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın direksiyonu değiştireceksin
00 YorumlaNe alaka kalinlasmistir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ben de anlamadim benimki kilo alinca kalınlasti
+1 yılüzerine çık bir de öyle dene
00 Yorumla
+1 yılKilo alınca zaten küçülür penis
00 YorumlaArada farklı tatlar dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterince ıslanıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık hayir
Cevap sahibi+1 yılÖnce seks öncesi biraz mastürbasyon yap kendini ısla sonra sevgilinle seks yap ve kucağına uzanarak yapma o pozisyonda çok zevk almazsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ön sevişmeyle başlayın işe o zaman zevk alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük mü penisi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'Büyüyünce' geçer sıkma canını 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma böyle olmaz ki sana yazık
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin
00 Yorumla
+1 yılEvet yazık be
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 YorumlaKilo aldkca kasklarna gömülüyo boy kg kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKsc cm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasini bul
00 Yorumla gücü yetmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılDoğru aslında eskiden daha hızlıydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki büyümüştür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi