Sevgilimle sevişirken zevk alamıyorum şimdiye kadar hiç boşalamadım sonrasında kendimi elimle tatmin etmek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım bu neden kaynaklı olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sevgilini cinsel olarak arzuluyor musun
Sorun sende değilde partnerine olabilir
Mastürbasyon yaptığında neleri düşünüyorsun neleri hayal etmek senin zevk almani sağlıyor sevgilinle bunları yaşar tahrik olduğun bölgelerine dokunması zevk almanı sağlar. Önce vücudunuzu tanıyın nelerden zevk alıyorsunuz konuşun. Ön sevişmeyi uzatın aceleci davranmayın. Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın. Dikkatini dağıtan her neyse ortadan kaldırın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafan dolumu önce onu bir çöz nasıl abi dersen evden gizli mi cinsellikmi yaşarsın şayet öyleyse hamile kalmaktan falan korkarmısın eve döndüğünde pişmanlık duygusu ağır başarımı aile bağların nasıl? Bir bayan arkadaşım yıllar önce bunlardan bahsetmişti kafa dolu olunca kendini veremezsin sevişmeye ve bana bahsettiğine göre sevişmeden bir haber adamlar ile olduysan orgazmı unut buda en büyük nedeni mesela beraber olduğun adam adamlar her neyse bunlar ile aranda azda olsa aşk ve sevgi yoksa O zamanda orgazm olayına yine uzak olursun kafan boş olacak ve sevgilin partnerin her kimse biraz ruhuna hitap etmeli yoksa zor arkadaşım 4. Sevgilim ile orgam denen şeyi yaşadım diye eklemişti sonunda muhabbettin 4. Adamın farkı ne dostum dedim ruhuma hitap eden ve sevişmeyi seven bir adamdı demişti ve hamile kalma korkusu ve aile olayında kafamdan attım zamanla demişti hap falan kullanıyorum bu işi kendim çözdüm demişti ondan sonra yaşamış orgazm öğretisini
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir kaç sebebi olabilir ama ilk olarak sanırım ön sevişme yapılmaması ve sevgilinin erken boşalmasından kaynaklı gibi. Öncelikle ön sevişme yapmalısınız ki sizin ilişkiye hazır hale gelmeniz gerekir. Sonrasında yeterince baskı olduğunda zevkte alırsınız boşalırsınız da. Böyle olmadığında zevk alamaz ve sonrasında kendi başınıza yaparsınız
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. birkaç fantezi deneywbilirsiniz içinde bir şevk uyanması lazım bunun sağlıklı bir ilişki olması için bide kadın orgazmı için farklı pozisyonlar var onları deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bircok sebebi varcok kadında bu konuda senle aynı sıkıntıda vajinal boşalamıyor bunun sebebleri önceden cok mastürbasyon yapıp kendini kilitoral orgazma alıştırman parnerine bişey hissetmiyor olman parnrrin seni heycanlandırıp işini bilmiyor olman önsevişme olmaması önceden islanamıyor olman kendimi o ana verememen parnerinin penisinde ki bir sıkıntı her şey olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmak zevk almak anlamına gelme ki. Kaliteli seks yapmak önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte kalitesiz demek ki ya anlayın işte bende tık yok
- +1 yıl
Sevgilin bunu sağlayacak kişi. Demek ki yapamıyor
+1 yılTen uyumunu yok ya, D, tutku yok, ya, da, sevgilin işibilmiyor, 3 ünden biri
09 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sevgilim işi bilmiyor ikinci kere için bile çok zorlanıyor
- +1 yıl
E o zaman çözüm belli
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
1. Sevgiline eğitim vereceksin veyaverdireceksin, tabi bu bir maliyet
2. İşi bilen birini bulucan
3. Şimdiki çözümsüzlüğe devam edicen
Soran+1 yılYa 26 yaşındaki adama benmi eğitim veriyim vallaha ağlıyıcam ya
- +1 yıl
Bence yönlendirebilirsiniz ama anladığım kadarıyla sende bıkmışsın
Soran+1 yılYaa bıktım tabi şöyle bir bakıyorum o boşalıyor bende tık yok bir kere yapıyor yatıyor yanıma bana sormuyor bile
- +1 yıl
Ooo arkadaşın pek umurunda, değilsin
- +1 yıl
E şikayetetbeni memnun edemiyorsun de
+1 yılSevgilin seni tatmin etmesini bilmediği için bunları yaşıyorsun.😉👍
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisi çok aceleci davranıyor birşeyde diyemiyorum
- +1 yıl
Aceleci ise kusura bakma hiç zevk alamazsin öyle. Bencil biriymiş kendini düşünüyor sekste. Böyle devam ederse sadece o zevk alır.
Soran+1 yılSadece o zevk alırsa bende uzaklaşma olur mu zamanla
- +1 yıl
İllaki uzaklaşırsin. Sevgi ve zevk iki taraf içindir tek taraflı olan hicbirsey asla devam etmez.
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu partnerinle konuşmayı denedin mi ya da kendine anlattın mi bunları
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamadım ne diyebilirim ki yaşıda genç olmasına rağmen bu konuda sanırım çok pasif kalıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonsantre sorunum var profesyonel destek almalısınız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir çok etkeni olabilir ten uyumu belli nedenlerden dolayı isteksizlik ve bencil aceleci partner
02 Yorumla
Soran+1 yılBence aceleci ve bencil bir partnerim var birlikte olmayı çok istiyor ama ne yapması gerektiğini tam bilmiyor gibi veya hemen sonuca varmak istiyor
+1 yılSewgiliyin yetersizliği bence seni tatmin etmiyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıloral yapmıyor mu sana?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çözmek senin elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılBu çok inceydi hahsahs artık elimde çözmüyor
- +1 yıl
Yöntemi bilmiyosun 😂
+1 yılİçindeyken mi zevk alamıyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ten uyumunuz olmadığı içindir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok aceleci davranıyor ön sevişme denen bir şey yok ikinci kerede bile çok zorlanıyor
Soran+1 yılİki öpüyo sonra hobaa yok yaa bidahaa izin vermiyicem
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinsel olarak etkilenmiyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaynaklı bilmiyorum ama can sıkmaya başladı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişirken elini kulan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin ise yaramaz. Hangi sehirdensij sen
00 Yorumla
+1 yılYanima gelmen lagzim
02 Yorumla
Soran+1 yılAman abi uzak dur benden
- +1 yıl
Uzaktan uzaga olmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyar onu konuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Bambaya mı diyorsun
00 Yorumla
+1 yılsevgilin deneyimsiz
01 Yorumla- +1 yıl
ya konuşarak yönlendirerek vs çözmeye çalışacaksın ya da başka birisiyle görüşmeye başlayacaksın
+1 yıltroll gibi geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa
- +1 yıl
bunu söylemen de bi trol yöntemi biliyorsun değil mi :)
Soran+1 yılYorma be
- +1 yıl
peki ifşa olma :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevişme mi sexmi
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarka
00 YorumlaBelki sorun onda...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026