- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sen yeterince istemiyorsun ya da işte demekki yeterince ön sevişme uzun değil sana yetmiyor doğal olarak da Islanmadığın için cinsel ilişkide zevk almıyorsun ya da belki de karşı tarafı sevmiyorsun çünkü hiçbir kadın sevmedigi bir erkekle birlikte olmak istemez olsa bile zevk almaz Bir çok ihtimal olabilir bunu en iyi sen bilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsekste inleyeler çoğu zaman gerçektir hiç bir bayan numara yapıp ses çıkarmaya fazla katlamaz filimler hariç tabi tam seks olmadan ve seks yaparak orgazma ulaşmadan elle falan zevkten söz edilemez kardeşim sizin sevişmeniz öylesine bir şey olarak kalır sevgilin ile
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey beyinde bitiyor, yani o "in the mood" mevzuu yaşanmıyor ise bu sonuç gayet normal
12 Yorumla
Soran+1 yılAlkol alınca daha zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte o zaman olayın havasına/moduna giriyorsun demek ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumdayim ya çok seviyorum ilk sevgilim aşığım da ona ama sevişirken hiç zevk almiyorum okşayincada aşırı sizlatiyo isteksiz normaldede ztn sanalda daha zevkli oluyo ben çok istekli biriyim 24 saat aklımda cinsellik var ama yasayinca zevk almıyorum işte
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Biraz rahatladım diyebilirim. Ben de öyleyim hep aklım cinsellikte , istekliyim daha yaşayana kadar bitiyor. Siz de birleşme oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYok olmadı hiç yapmadik ikimizde daha önce
Soran+1 yılAma sevişiyorsunuz değil mi
Cevap sahibi+1 yıl5 ay önce en son🤣
Soran+1 yılSence neden oluyor böyle sorun nerede?
Seni bilmem ama ben ondan başkasıyla da seviştim sanki onlarda daha çok zevk almıştım. Bu aşırı bastırıyor ve acıya dönüşüyor resmen. Sen de durumlar nasıl?
Cevap sahibi+1 yılBenim ilkim ben sanırım vicdanen rahat değilim aileme bunu nasil yaparim nasil sevisirim ya ayrilirsam baskas beni asla sevmez bunlari bilse vb düşünceler yüzünden heralde
Soran+1 yılAslında bende de oluyor o ailem aklıma geliyor ama seviştikten sonra. Acaba tam anlamıyla birleşme olmuyor diye mi bilemedim
Cevap sahibi+1 yılKeşke hiç öyle şeyler yapmasaydim bana daha çok değer verirdi
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Ama bu sadece Türk erkekleri ya da müslümanlar için geçerli bence, bir kere elde edince değer vermiyorlar. Erkeklerimiz tiksindirici gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılBencede öyle ya neyse napalım
+1 yılsomururken dilini çıkarmak zorunda kalanla uğraşıyorum, kısmet..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudundan anlamıyordur biraz odunluk varsa olabilir.
00 Yorumla
+1 yılPartnerini terk et, seni seksten soğutacak s. l. ak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence adamın beceriksizliği tecrübe her şey değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemelerine bişi dökse dökülenler aşağı inse yalayarak yukarı doğru yavaş yavaş çıksa zevk verirmiydi
00 Yorumla
+1 yılBeceriksiz erkekten hiçbir kadın zevk alamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aslında beceriksiz değil vajina dışında çok iyi her yerimi öper yalar ama orada bir sorun var
- +1 yıl
Beceriksiz işte, bunun önemini bilmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet canm zevk alıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O nasıl oluyor ya hem aşığım hem nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılTecrübesi yok bence
00 YorumlaBakire misin peki
00 YorumlaSendeeee
00 Yorumla
+1 yılKonsantre
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası