Arkadaşlar 19 yaşındayim hayatıma biraz insan girdi ama cinsel yaklaşımlar hiç olmadi. Ben cinsel birlikteliğin evlilikten sonra olması gerektiğini düşünerek büyüdüm. şu an bir sevgilim var ve baya istekli yani nasıl desem beni seviyor çok hissediyorum ama teması da seviyor. 3 aydır birlikteyiz ve evlenmeden de biseyler yaşamak istiyor. Ama ben göğsümü bile elletmek istemiyorum çünkü korkuyorum. 2 kere falan zor zahmet elini vajinama attı okşadı falan ama hiç zevk almadım hatta hiç hoşuma gitmedi. Normalde zevk almam gerekmiyor mu. Ne yapmam lazim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Umarım ilerde pişman olmazsın bakire değilsin artık sonuçta
La bakireyim kizligimi vermedim
Her yerini okşamış ne bakiresi? Bakirelik kelime anlamı şudur cinsel temas yaşamamış kişi
Kızlık diyim o zaman
Daha uygun olur 👍
Evlendikten sonra elini atsaydi zevk alirdin tamamen psikolojik
Bence de psikolojik ya. Ben mi abartiyorum acaba
Knk sen lafanda sinirlandirmissin olmaz olmqz diye oyuzden ki yasama 3 aylik iliskide orani burani elliyenin macai belli degil mi?
Doğru diyon artık sevgilim yok 😂
Si e gitsin bi vermiykm de sert cikis 1 hafta bozuk yapar kavga cikartir sonra ya aldatir ya da ayrilirsiniz veya seni assagilamaya baslar bas tekmeyi erkek mi yok
Kız öyle yaklasinca ben dedim buna ben istemiyorum işine gelirse böyle, gelmezse de git başkasıyla birlikte ol beni bu duruma sokma dedim
Kendini kastığın içindir arzularına teslim olduğun zaman geçer
Valla bacaklarımı açana kadar omzu çıktı herhalde öyle kasiliyodum 🤦🏻♀️😂
Çok zorlamamak lazım normalde geri teper hatta suça girerde neyse
Vala dedim ben istemiyorum işine gelirse böyle. Gelmezse ayriliriz bana yaklaşma böyle dedim
Nasıl isterseniz öyle olur
rahat deilisn cunku rahat olursan tadını cıkarırsın ve zvk alırsın
Aynen kızlığım gider diye ödüm bokuma karışıyor shshsjsjsk
yapcak bisi yok evlelnce zevkini yasarsın
Doğru bekliycez
ya da anal yapın
Ondan da korkarım ben aşırı
niye ki
Canım acır diye
Çünkü sikini cikardi dedi ben seninkini gordum sende benimkine bak faaln diye bı baktım kocaman korktum
haha alısırsın ya
Bilmem sgBjsks
benmki kücük acılışı yapabilirim Ddsadsf
Siee
kanka ya gulsene kandshajf
İstemediğin için zevk almıyosun sevgilininde sana saygısı yok kendi s1kini düiünüyo sadece öyle erkekten hayır gelmez
Ayrilim mi
Bence ayrılmalısın seven erkek sevdiğinin istemediği bir şey yapmaz ne kadar arzulasada seninki abazanın teki
Aynen abaza ayrildim az onxe
İyi yapmışsın böyle erkekler sana zevk veremez böylelerinin cinsel bir bilgiside yoktur
Psiklolojik tamamen. Sevgilimin vajinasına elimi attığımda yerinde duramıyordu. Ama kararına saygı duyuyorum.
Sence 3 ayda böyle yapan birinin niyeti kullanmak mıdır. Ama ailelerle tanistik ettik baya ilerliyo her gün birlikteyiz
karakter çok önemli. ben evlilik öncesi yapılmasına karşıydım ama sevgilim çok istekliydi. 7. ayımızda seks yaşamaya başladık. fakat 3. aydan ailelerin araya girmesi cidden biraz vites hızlı atılmış umarım mutlu olursun.
Aynen biraz hızlı oldu ama her gün yan yana olunca sanki baya uzun zamandır birlikteyiz gibi oluyor 🤦🏻♀️
evet öyle oluyor zaten
Tedirginlik ve endişe yüzünden
Peki o duygu nasil yok olur evlenince de devam eder mi acaba. Resmen adamın sikinden korkuyom 🤦🏻♀️
Korkmasan rahat biraksan zevk alirsin
Evlenince de korkarsam
Korkma iste birak
Umarım
Yalasin
Yalatmam
Neden
Ayip
Puhaha
adamında amacı belliymiş hemen 3 ayda
Ay kız öyle deme ama ailesiyle falan tanistik yuzuk takmak uzereyiz... Böyle diyince bana da aptalca geldi
Çünkü isteksizsin
Doğru
Hiç mi libidon yok
Var da korkuyom
Neden peki
Kızlığımı almasın diye
Güvenlik biriyle sevis
Güvenli*
Güvenli biri yok
Konuşalım mi
Olur
Takip edebikir misin