düzenli bir cinsel ilişkimiz var normalde çok zevk alırım sevgilimin cinsel organının boyuda gayet yeterli büyüklükte ama ne zaman çok yükselsem ve çok fazla ıslansam sevgilimi çok az hissediyorum daha az ıslandığımda daha çok zevk alıyorum bunun sebebi nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKayganlık arttığında sürtünme hissi azalır ve rahat giriş çıkış olur. Bu senin için böyle ise sevgilin içinde aslında aynı. Sanki vajina bollaşıyor gibi olur. Bu durumda senin vajinanı sıkman ya da sevgilinin giriş açısını değiştirip açılı şekilde giriş çıkış yapması hissiyatını ve zevkini arttırır. Vajinayı sıkmak için kegel egzersizi yapabilrsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılaşırı ıslaklık sürtünme katsayısını düşürür. bu da içinde boş boş gidip geliyomuş hissi oluşturur. sevgilinin aleti yeterli uzunluktadır ama kalınlığı yeterli değildir. kalın olsa ne kadar sulansan da hissedersin
06 Yorumla
Soran1 yılaslında boyu 14 cm falan ama kalınlığı gayet iyi yani asla ince değil ama dediğiniz doğru aşırı kaygan oluyor çok aruladığımda
- 1 yıl
boy ve kalınlık aynıymış. sen hissetmeyecek kadar kayganlaşıyosun demek ki. o seviyelerde sert sekse geçmesi gerekir sevgilinin. öyle mi yapıyor
Soran1 yılya sanırım bu olay son ilişkimizde oldu ve gece 3 e kadar çalışmıştı yorgundu belki o yüzden olmuş olabilir
- 1 yıl
yani tavsiye olarak ilişkinin ortasında oral iste ondan. sularından tiksinmiyorsa bi nebze iyi gelir. sularını iyice emer
Soran1 yılolabilir teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal vajina iç duvarları komple suyun ile kapanıyo ve git gel yaptıkça o su çoğalıyor hissiyatı azaltır hatta bazen içinde mi acaba diye düşünürsün
00 Yorumla
1 yılBütün kızlar oyle ozellikle bosaldıgını hissetmezler
02 Yorumla
Soran1 yılyok ben ormalde hissediyorum hatta tüm vücüdum kasılıyor boşalırken ama son ilişkimizde evet hissetmedim
- 1 yıl
Benimkilerin hiçbirinde hisseden olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKayganlaştıkça his azalır. Hissin azalmaması için partnerin derin ve biraz sert olması gerekiyor.
04 Yorumla
Soran1 yılpeki benim aşırı ıslanmam onunda zevk almasını azaltır mı
- 1 yıl
Evet azaltır çünkü penis vajinayı hissedemez hale gelir
Soran1 yılerkekler ıslaklıktan e sıcaklıktan zevk almıyorlar mı
- 1 yıl
Aşırı ise hissiyat kaybolduğu için zevk almak zorlaşıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYani tabii çok ıslandığın zaman iyice açılır ve daha kayganlaşır ama pozisyon değiştin
014 Yorumla
Soran1 yılhanhi pozizyonlarda daha çok hissederim peki
- 1 yıl
Bunu denemeniz lazım penisin şekli Senin vajinanın yapısı bunlar önemli bu kişi ilk partnerimi yaşlarınız kaç
Soran1 yılevet ilk partnelerimiz birbirimizin yaş olarak ben 25 o 24 yaşında
- 1 yıl
Yani Senin vajina yapın da biraz geniş olabilir dediğim gibi birçok pozisyon deneyin hangi pozisyonda daha çok hissedeceksiniz ona bakın
Soran1 yılya olabilir normal ilişkilerimizde bazen acıyor ve çok zevk alıyorum ama dediğim gibi çok fazla yükseldiğimde ve çok ıslandığımda oluyor
- 1 yıl
O durumda biraz pozisyon değiştirin Daha Ters bir pozisyona geçin bacaklarını sıkacağım bir pozisyona geçin anal yapıyor musunuz
Soran1 yılhayır yapmıyoruz
- 1 yıl
Özellikle bunu sordum hani Burası geniş artık Arkadan mı girsek der mi diye arkadan yapmayın sakın olur mu
Soran1 yılyok genişlikle alakalı değil cinsel ilişkimiz olmadan öncede istiyordu ama en istemiyorum ve onada bu durumun zararlarını anlattım o konuda bir sorunumuz yok
- 1 yıl
Güzel sevindim Peki ciddi bir ilişki mi yoksa Partner tarzı mı
Soran1 yılşimdilik ciddi bir ilişki birde benim çok ıslamam onunda zevk almamasına sebep olur mu
- 1 yıl
Yani o ıslanmanın sebebi sondaki orgazmı saymazsak oranın daha kaygan olmasını sağlayarak içine daha rahat girmesi Yani aslında iyi bir şey o kuru olmasından daha iyi bir şey ilişki süresini uzatabilir Ama onun Belki bir geç boşalma problemi hissiyat
Soran1 yıldevamını yazmamışsın
- 1 yıl
Ondan kaynaklanıyor olabilir İkinizin de ilk deneyim olduğu için biraz bu konularda farklı düşünüyor olabilirsiniz
1 yılLibidon yüksek bu iyi bişey sorun yok çok ıslandığında oralla temizlet sonra daha iyi hissedersin
04 Yorumla
Soran1 yılbunu denicem teşekkürler
- 1 yıl
Son olarak kızma ama zorlıcak kadar büyük olsaydı ıslanması için dua ederdin😉
Soran1 yılolabilir ideali nedir bilmiyorum bana yeterli büyüklükte gibi geliyor ben zaten ıslanma konusunda sorun yaşamadım hiç normalde zevk alıyorum ama bu bahsettiğim aşırı yükselme ve ıslanma anlarında oluyor
- 1 yıl
Sorun yok merak etme kadının aşırı yükselmesi biz erkeklerin hoşuna gider
1 yılYa fazla geniş ya adamın aleti küçük başka açıklaması yok.
01 Yorumla
Soran1 yılama normalde zevk alıyorum hatta çoğu zaman acıyor arada bir çok fazla ıslandığımda ve yükseldiğimde yaşıyorum bu durumu
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. ona söyle burada ne yapabiliriz fön makinası ile kurutalım mı ıslaklığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGevseme ve esneklik. Maalesef kanal gevsiyor ve sikilik yok
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
Cevap sahibi1 yılYani sıkı degil kanal.
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla kayganlaşmasından dolayı hissetmiyor olabilirsin, farklı pozisyonlar deneyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHepimiz öyleyiz, çok ıslaklık hissiyatı azaltıyor
312 Yorumla
Soran1 yılama bu bizim için kötü bişe bunun bir çözümü var mı acaba
Cevap sahibi1 yılİslandıkça kurulayın, biz kurutuyoruz
Soran1 yılo nasıl oluyor kız aadhjbfahfjakjfnaksdjfnkjds
Cevap sahibi1 yılOlum yanınızda bez filan varsa kendini kurula öyle devam edin jsjs
Cevap sahibi1 yılSular seller gibi olan ıslaklık azaltıyo tabi isterse kocaman olsun nsns
Soran1 yılohaa bu hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıymış hdlahlahlajhf
- 1 yıl
Beze ne gerek var ya eşine söyle yalayıp emip içsin öyle daha zevkli olmaz mı ki
Cevap sahibi1 yıl@modestmannn oyu
Cevap sahibi1 yılIyy* iğrenç
- 1 yıl
İğrenç olan ne ya oral yapmak o kadar güzel ki demek ki size hiç yapilmamiş o zevk sularını o bosalmayi emmek içmek yalamak öyle güzel ki bi kere yaptirsan bağımlı olursun
Cevap sahibi1 yıl@modestmannn Yo oral yaptırdım seviyorum ama boşalırken de değil yani
- 1 yıl
Ooo sen erkeğin ağzına boşalma duygusunu birde tattir inan bana ikinizda bağımlı olursunuz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aşırı ıslak ondan normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılcok genıslıyor demekkı
00 Yorumla
1 yılBiraz daha uğraşın bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğza boşalt fazla suyunu ve devamm
08 Yorumla
Soran1 yılcinsel hayatınız oldu mu hiç bilmiyorumda o öyle bişe değil kejflkjaldfkjnalksjfnlkas
Cevap sahibi1 yılO ıslaklığı emio yutuyordum ben hahahah
Cevap sahibi1 yılemip* Daha fazla ıslandığını biliyorum ama güzel şaka oldu hahaha
Cevap sahibi1 yılPeçete bulundur kenarda, ayrıca bayağı şanslı yani susuzluğunu giderebiliyordur hahaha
Soran1 yılo ıslaklığı yutamazsınız sız sadece gelen sıvıyı yutabilirsiniz yeterince ıslandığında aşırı kayganlaşıyor
Cevap sahibi1 yılYahu tadına bakabiliyoruz neticede 😂
Cevap sahibi1 yılO gelen sıvıyı kastediyorumm
Cevap sahibi1 yılIslaklık anında yine de biraz oral yapılmalı, sonra tekrar hissetmeye başlarsın
Gizli Üye(25-29)1 yılçok ıslanmak iyi değil o zman
00 YorumlaO ha
00 Yorumla
1 yılvıcık vıcık olunca küçükse hissetmezsin
00 Yorumla
1 yılAcaba şeyi küçük mü
00 Yorumla
1 yılAleti yeterince kalın değil galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılkayganlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişme sürenız ne kadar
014 Yorumla
Soran1 yılyeterli bence yani kısa da tutmuyoruz uzunda yani bunun için özel bir süremiz yok arzumuza göre oluyor
Cevap sahibi1 yılYaslarınız kaç, neyle korunuyorsunuz
Soran1 yılben 25 o 24 yaşında kondom kullanıyoruz normalde ama bu bahsettiğim sekste kulanmamıştık
Cevap sahibi1 yılBi de mesela öpüşür öpüşmez hemen ıslanıyor musun, benım de sevgilim hemen ıslanmıyor
Soran1 yılya ben biraz yüksek birisiyim bazen temasla bile ıslanıyorum bazen de ön sevişme hiç olmuyor gece uyurken bir anda başlıyor bu durumda beni yükseltiyor ama normalde bir 4 5 dakika ön sevişmemiz oluyor
Cevap sahibi1 yılUyurken nasıl yani
Soran1 yılben uyurken o başlatıyor
Cevap sahibi1 yılNe yapıyo mesela, ne yaparak baslatıyo derın uyurken
Soran1 yılyani ben uyurken arkamdan sarılıp ilişkiye başlıyor aslında değişik bir olay değil
Cevap sahibi1 yılKaç kez boşalıyorsun bir gecede
Soran1 yılbilmiyorum hiç bunun raporunu tutmadım her gün değişiyor
Cevap sahibi1 yılHer gun mu yapıyorsunuz:)
Soran1 yılyok aslında bazen aynı gunde birden fazla yapıyoruz bazen günlerce hiç yapmıyoruz bazen 5 6 gün üst üste hergün yapıyoruz değişiyor yani bir rutinimiz yok
Cevap sahibi1 yılBoy ve kilon kaç, ten rengın ne
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğişik sinn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası