Ben çok çabuk ıslandığım için sevgilim hissetmiyorum diyor ve sönüyor. Bu sorunu yaşayanlar ne çözüm buluyorlar? Bu konuda ne yapabiliriz? Bir de sık olan ilişkide yırtılma oluyor mu kızlar sizde de? Bunun için doktora mı gitmeliyim yoksa ilişki sayısını mı azaltmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olur zaten aşırı derecede islaklık hem karşı taraf hiçbir şey hissetmesende sen hiçbir şey hissetmezsin ama bunun önüne nasıl geçersin bilmiyorum ben de de var bu ilişki yaşamadım ama aşırı derecede islaklık var yani bu kadar islaklık olmasını ben de normal bulmuyorum açıkçası büyük bir problem Önüne nasıl geçeriz bilmiyorum
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazdıklarında bir mantık çözemedim. Islaklıkla, hissetmemek alakasını kuramadım.
Ya sevgilinin penisi ufak olduğundan geniş geliyor olabilir.
Yırtılma derken ne demek istedin bilmiyorum.
Yırtılmasız sevişmeler o zaman sana05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim öyle diyor sen çok ıslanınca Ben hissetmiyorum diyor. Ve küçülüyor onunki yani sönüyor. Islanma diyor ben bunu nasıl yapabilirim ki? Evet biraz konudan konuya atlamışım bir ara çok fazla yapıyorduk. O yaşanan yırtılma oldu vajinanı kenarında bayadır geçmedi. Bu fazla olmasından mı kaynaklıdır acaba dedim
- +1 yıl
Yırtılma konusu beni aşıyor.
Biz erkekelr cinsellikte başarısız olduğumuz zaman bunu yapıyoruz sanırım.
Erken boşalsa ''aşkım çok güzelsin ondan''
Sönse ''hissetmiyorum''
Senin tarafta bir sıkıntı yok sağlıklısın ve doğal olarak ıslanıyorsun. Bunları senin değil onun düşünmesi gerekir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Kafama taktığım bir sorundu içimi rahatlattınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ıslanma varsa yanınızda bir havlu bulundurun. Islanma partnerin tarafından aşırı ve zevk alamayacağı noktaya geldiğinde havluuyla silin ve devam edin. Zaten bunun başka çözümü de yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ula en ideali bu zaten. o sayede uzun uzun sevisirsiniz. o da hemen bosalmaz. daha ne istiyo anlamadim ki..
00 Yorumla
+1 yılSaçma. Kendi eksikliğini size atıyor. Senin ıslanman normal fizyolojik bir durum. Partnerin iktidarsız. O gitsin dr a
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç alakası yok eger hissetmiyorsa kendinin penisi ile alakalı... eve cok cok ıslanman gerek hani suların bacaklarından akacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil, onda. Çabuk ıslanan kadın her erkeğin tercihidir. Hissetmiyormuş, bahaneyle bak. Tam sertleşemiyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
*bahaneye
Sönmesinin sebebi senin ıslanman değil onun cinsel sorunu vardır yoksa kadın ıslanıyor diye erkek bosalmadan inmez
00 Yorumla
+1 yılaslında burada sevgilinde iktidarsızlık sorunu var, yani sertleşme problemi
sorun erkekler genelde karşı tarafa atar, sende bir sorun yok00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılIslaklık gayet güzeldir hissizlik ise sevgilinden kaynaklı sıcaklığını hissetmesi lazım sıkın onda
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hissetmiyorum çok ıslandığın için diyor. Sendne kaynaklı diyor nasıl onda olsun ki anlamadım
- +1 yıl
Yahu onun ski demekki kücük 😄 ıslaklık gayet güzel senin zevk alman boşalman kolay :-) cok istiyosa elini becersin kuru kuru
Islanma doğal sulusu tercih edilir. Fazla p*rno izlemesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslanınca boşa girip çıkıyorsun gibi his oluyor biraZ da olsa hak verebilirsin ama ıslanınca daha sert şekilde girip çıkması bunu önler sanırım şahsen kendim böyleyim.
00 Yorumlaarkadaşım ben 13 yıllık evliyim istersen yardımcı olmak isterim sana beklerim arkadaşım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilginç :D ilk defa böyle bişi duyuyorum genelde çok ıslaklıkta his azalması duymamıştım ama oluyo demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. senin çok ıslanman gayet güzel ve onunda hızlanması lazım
00 Yorumla
+1 yılSevgilin ne bekliyo ki.. her kişinin ıslanma boşalma orgazm süresi farklı.. tatlım tatlım sana yatırıp güzel batıran bir manita lazım
00 YorumlaPek anlamadım ama bence yanlış düşünceler
02 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatamamışımdır kusura bakmayın. İlişki sırasında brn çok ıslandığım zaman hissetmiyorum artık diyor zevk alamıyorum o yüzden diyor ve küçülüyor penisi sönüyor? Bu konuda ne yapabilirim diye sormak istemiştim. Bir de önceden fazla ilişkiye giriyorduk vajinamın kenarında yırtık oldu acaba bende mi sıkımtı var yoksa fazla ilişkiden mi kaynaklı demek istedim
bi soru demişin dört soru döşemişsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂biraz öyle olmuş bir sorunu yazınca diğerleri de aklıma geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilininki küçüktür.
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi hissetmiyor olabilir? Ya hani sekste vajina falan da genişler bir de ıslanınca hepten hissetmez siye düşünüyordum ben hep
- +1 yıl
yüksek ihtimalle. o yüzden boşa artislik yapmasın. derin olan kuyu değil kısa olan iptir derler :D
Ben kendi suçunu sana yüklemiş bi erkek sezdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba sende mi bı genişleme oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Arkadaşında sorun var
00 Yorumla
+1 yılIslaklık doyımsuzluğun işaretidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle sacma seymi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaglikciyim hicbirsey anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatamamışımdır kusura bakmayın. İlişki sırasında brn çok ıslandığım zaman hissetmiyorum artık diyor zevk alamıyorum o yüzden diyor ve küçülüyor penisi sönüyor? Bu konuda ne yapabilirim diye sormak istemiştim. Bir de önceden fazla ilişkiye giriyorduk vajinamın kenarında yırtık oldu acaba bende mi sıkımtı var yoksa fazla ilişkiden mi kaynaklı demek istedim
Cevap sahibi+1 yılBirincisi daha fazla islanman etkee arkadaşına daha fazlası ile zevk vermeli ikincisi yırtık derken nasıl bir yırtık zedelenme tarzı mı
Soran+1 yılAlt deri gözüküyor gibi. Basen sarı bazen kırmızı renkte oluyor. Çok belirgin bir şekilde belli oluyor soyulmuş bir yara gibi
Cevap sahibi+1 yılGörsel olarak incelemek lazım bana göre onun haricinde perspektif bir görüş olmaz zannediyorum
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidin veyahut ön inceleme olmadan kesin sonuç elde edilemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyi ya uslan bebeğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılHemen herkes saglikci olmus ahahahah
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma hissetmiyorum bahanesi
00 Yorumla
+1 yılSaglikciyim anlamadım bişey
04 Yorumla
- +1 yıl
Birincisi fazla islanman daha çok zevk almasına yol açar bence başka bı sorun var erkek arkadaşında ikincisi yırtık derken nasıl bir yırtık ciddi olabilir
Soran+1 yılHem vajinanın giriş kısmında oluyor bazen içe doğru da devam ediyor acısı. Bazen dayanılmayacak kadar çok oluyor acı. Normal deri değil de alt deri gözüküyor küçük bir kısımda o kısım bazen sarılaşıyor. Anlatması öok zor
- +1 yıl
Sen bana ulaşana düzgünce konsalim ciddi gbi bu durum
Degistir onu...
00 Yorumla
+1 yılıslaklık avantaj
00 Yorumla
+1 yılcok dikkatli ön sevismeli yapsan yirtilma olmaz
00 Yorumla
+1 yılPartner değiş
00 Yorumla
+1 yılSor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Boş yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçokmu sulaniyon
01 Yorumla- +1 yıl
normal değilmi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben çok çabuk ıslandığım için sevgilim hissetmiyorum diyor ve sönüyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat