Cinsellik yaşamaktan utanmak bunun bilinç altında normal bir şey olarak kabul edememek, seks yapmaya adım atamamak nasıl düzelir?

29 yaşında hiç cinsellik yaşamamış biriyim. Kapalı değilim. İnançsal olarak da dindar değilim. Dine dair şüphelerim var. Tam anlamıyla mutlak kesin bir inancım yok. Bunları kalın puntoyla yazdım ki saçma sapan soru sormayın diye. Ailem muhafazakar bir aile ve ben ailemle yaşıyorum. Üniversite mezunuyum. Dışarıdan belli etmesem de bir erkekle yakınlaşmaktan, seks yapmaktan çok utanıyorum. Çok ayıp, ahlaksızca geliyor. Mantığım bunun böyle olmadığını kabul ediyor. Mantıksal olarak evet gayet normal bir şey diyorum ama içeride bir şeyler buna tam olarak inanmıyor. Ve hareketlerimi falan o içimdeki ön kabul belirliyor. Bu sitede olsun yaşadığım şehirde olsun bir sürü insan evli olmadığı halde sevgiliyle her türlü seks yapıyor. Görüntülü yapan var sanal yapan var. Evine gidip yapan var. Kapalı arkadaşlarım bile sevgilisinin evinde kaldı, ev tuttu kaldı 1 hafta gerçekten. Açık olanlar da yaptı. Ben bunun dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Ama cinselliğe dair tabum var. Mastürbasyon yapıyorum p*rno izliyorum. Cinselliğimi sadece kendimle bu şekilde yaşıyorum ama hadi bunu biriyle paylaş yaşa adım at dediğinde yapmıyorum yapamıyorum. Kendimi karşı cinsin yanında sevgililik, cinsellik konularında rahat hissedemiyorum. Bu nasıl aşılır? Bu hallerimden gerçekten sıkıldım artık. Elimde olmuyor. Ürkek duruyorum böyle. Psikiyatriste gitsem mi? Bir çözümü olur mu bilmiyorum. Ppsikiyatriste bunu nasıl açacağım bilmiyorum. Ben sadece çekinmek istemiyorum aslında özgüvenli olmak istiyorum. Erkek karşısında rahat olabilmek istiyorum her anlamda.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu yorumda kendimi anlattığım bir kısım var. İsteyen okusun. Çok uzun değil. Bir de ben aileme çok bağlıyım. Babama falan onlar kırılırsa beni bu yüzden sevmezlerse falan diye de böyleyim ben ama bunu aşabilmek lazım. Her zaman, her şeyde ailem tarafından onaylanmak istiyorum. Birçok şeyimi onlara sorarım
https://www.hizliresim.com/ejs6vn3
Cinsellik yaşamaktan utanmak bunun bilinç altında normal bir şey olarak kabul edememek, seks yapmaya adım atamamak nasıl düzelir?