Olum bütün gün sosyal medya calkalaniyordu
Evlilik öncesi cinsel i̇lişkiyi normal buluyor musunuz?
Olum bütün gün sosyal medya calkalaniyordu
Ben normal bulmuyorum niye bilmiyorum
Bu arada bugün gündem olan Merve kardeşimize de selam gönderiyoruz
Şahsi görüşüm buluyorum yönünde olacaktır çünkü evlendiğimde doyuramıyor diyip aldatılmak istemiyorum inan bana o kadar fazla örneğini gördüm ki travma etkisi yarattı bende ha bir de gençken güzel olduğun zamanlarında sevişip zamanı değerlendirmek daha mantıklı ha ne alaka diceksen bazıları 30-35 yaşına kadar kendini saklıyor 10 yıl bu zevkten kendini mağdur bırakıyor ama tabii onları da suçlayamayız herkesin kendi bedeni kendi düşüncesi onların bedenine ne olacağına karışmaya hakkımız yok
Bu arada kadınların deneyimli erkek isteyip kendilerini evlenene kadar saklamaları çok cringe bence madem sen bekarete önem veriyorsun e kendini saklayan adama neden deneyimsiz diyip kapı dışarı ediyorsun? (Bu örnekte erkeğin karşısındaki kadının bekaretinin umurumda olmadığını varsayalım)
Resmen sevişin diyip öz savunma cikarmissin ama bana çok boş geldi düşünce yapın kusura bakma bunu hakaret anlamında demiyorum yanlış anlama
Öyle anlaşılmaması için de o kadar düşünerek yazdım valla bir de kendi görüşümü savunmak için mantıken öz savunma yazmam normal sonuçta normal bulma sebebimi dile getiriyorum ve bu da öz savunmaya kayar yoksa savunmasız görüş mü olurmuş neden öyle bir görüşün olduğunu bilmemek gibi bir. şey bu flglgkh
Tek sen değilsin zaten herkes bana boş diyor yakında kendimi öldürmeme ramak kaldı elimden gelenince en mantıklı çözümleri düşünmeye çalışıyorum ama insanlar bunu boş olarak algılıyor neyse ya hakaret etsen dahs iyiydi bu arada eleştiriyi kaldıramıyorsun deme görüşümü onaylamana gerek yok ama boş da deme lütfen sanki düşüncelerim bir hiç uğrunaymış gibi konuşuyorsun yanlış desen sorun yok çünkü şahsen ben biraz gamsızım o yüzden namus gibi kavramlara takılmadığım için rahatlıkla normal bulabiliyorum ama lütfen boş deme
Ok
Ahahahhajsjajaj
Ne alaka be
Okkkkkkkk okkkkkkkkk okkkkk
E peki cinsellik yaşamak istemeyen kızla sevgili olur musun
Evlilik öncesi için mi yoksa HİÇBİR ZAMAN yaşamak istemeyen mi
İlki için neden olmayayım ki ama öpmeme sarılmama karışmıcak çünkü kendimi bir nevi öyle tatmin ederdim (öpüşürken sürtmek değil bu arada sadece cinsel arzuları sırnaşarak bastırmaya çalışmak)(fazla libido gte batar)
İkincisi içinse kesinlikle olamam çünkü sevdiğimi arzulamadığım 1 günüm bile olmayacağı için bu bana acı verir dolayısıyla baştan girişmek istemem
Ağa cinselliği istemeyen hiç insan mı olur insana aykırı bu
Kim diyor onu
He iyi demiş kral kadın
Merve olayı büyük skandal , düşünsene merveye sırıl sıklam aşıksın ama açılamıyosun ve o canlı derste kızın ahlama uhlama seslerini dinliyosun. Evlilik öncesi cinselliğe gelirsek bizim burada inan bakire kız bulamıyorum yani ben mesela hiçbir kızla birliktelik yaşamadım çünkü duygu adamıyım cidden çok sevdiğim bir kişiyle yapmak istiyorum ve daha karşıma öyle biri çıkmadı , 10 dakikalık zevk içinde açıkcası kimseyle yatamam. Ama kendim böyle olduğum için doğal olarak hiçbir şey yaşamamış kız arıyorum ama daha bulmuşluğum yok. Kimle tanışsam benden önce 4-5 sevgilisi olmuş falan oluyor ve zaten konuşma tipinden ne kadar otoban olduğu belli de oluyor. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama doğru kişiyi bulduysan karşı değilim.
Cevap
26Cevap
Kendi değerlerime göre doğru bulmuyorum ama iki kişinin isteği varsa sadece kendilerini ilgilendirir muhtemel sonuçlarada kendileri katlanır. Ama Türkiye henüz bunu kaldırabilecek kadar medeni bir ülke değil. Erkek yapınca aslan parçası, kadın yapınca kötü kadın diye bakılan bir ülkede üzülen kadın olur. Türk erkeği zevkine gelince 3-5 dakika medeni onun dışında mağara ülkesiyiz.
Ya bazen bazı şeylerin duyari çok kasilmiyor mu yani universite okuyan biriyim kadınlar cinsellik yaşadığını açıkça bağırıyor ve kimse ay siz kadinsiniz demiyor çok abartı duyarlar var artık dediğin doğru yine var ama artık eskisi gibi değil gayet yaşayan yaşıyor ve takmıyor yorumları düşünceyi. Bunun yanında sevişmeyi doğru bulmayan insan için de artık geri kafalı yaftasi var ki bunu birçok kişiden kendime yönelik duydum
Hiç ilişki yaşamayan kadın için kezban deniyor bu ülkede, bu kezban diyenler ilişki yaşayan kadına da özür diliyorum ama o.. pu damgası yapıştırıyor. Yani işlerine geldiği gibi sırf kendi 3 dakkalık zevklerine göre konuşan amiplerin ne dediği zerre umurumda değil. Dediğinde doğru çoğu düşünmeden yaşıyor kendi hayatları artık pekde yargılamıyor kimse ama gereksiz bir şekilde fazla slogan kasıyor kadınlar. En basiti regli oluyoruz, bunu herkes biliyor ayıp da değil ama bağıra bağıra ben regli oldum diye bağırmak nedendir? Bu nasıl bir saçmalık bunu anlamam mümkün değil
Çok duyar kasiyorlar sanırsın kadınlar çok masum ben çok duydum evli adamlarla takılan ay ne bileyim ya insanları iyi ya da kötü olmasina göre savunursun yok kadın olmuş her şeyde haklı gibi mantıkla savunmazsin
gerçek anlamda bir duygusal bağ oluşmuşsa olabilir ama yinede zamanını beklemekte fayda var gibi sonra büyüsü kaçıyor :)
Ah kalbim
ne oldu kalbine :)
Beni etkileyen yorum
ne mutlu o zaman :)
Kadınların cinsellik yaşaması birde gaylerin cinsellik yaşaması bu ülkede neden olay oluyor kızı ifşalayanların yaptığı çok kötü bir şey.. Soruna cevabım olabilir ama kişi önemli konu Türk erkeği ise ve toplumun bakış açısınada bakarsak düşünülerek yapılması gerekiyor Avrupa da olsam olur derdim ordakiler biz gibi 4m çükle kafayı bozmamıştır
Görüşlerede aldan ma burada duyar kasanların yemediği mok yok
Ya ben karşıyım şahsen yapan ilgilendirmiyor ama kızın yaptgii da saçmalık online derste sevişmek mantıklı hareket mi sence?
Hayır değil dicem de derste ders dinlemeyip yemek yapan duş alan açıp bırakıp dışarı gezmeye gidende çok oluyor ifşalamakta doğru değil
Bilemiyorum ikisi de hatalı bana göre normal değil
Bana görede normal :)
Ok
Bence normal hatta olmalı, eşlerin birbirlerini tanımaları için gerekli olduğunu düşünüyorum
Eş olmayanlar napcak kanka
İsteyen bir şekilde kılıfına uydurur dini nikâh kıydık anlaşamadık boşandık derler ki o zaman dine göre zina yapmış sayılmazlar
Heeee
Dalga geçmek için mi Heee dedin ! 🤔
Evet saçma ve komik
Değil, inanmazsan dini bilgilerine güvendiğin birine sora bilirsin. Dini nikâh kıyarak onlarca kadınla birlikte olabilirsin tabii ki kadınlar da erkeklerle
En az 3 çocuk aga Allah akpyi başımızdan eksik etmesin reise uzun ömürler versin. İnadına akp ak gençlik 2023
Nedir bu Merve meselesi yaf bir benim haberim yok galiba
Herkesin kendi keyfi açıkçası. Mikrofonu kapatıp daha çok inleseymiş keşke ;) sence doğru mu evlilik öncesi?
Yuh daha çok inlesemiymis
Yahu kendi özel alanı mikforon görünt0 kapalıyken kimi ilgilendirir
İyice Lut kavmine cevirdiniz yeminle ortalığı
Ne alaka? Ben ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez diyorum. Biz de yapalım demiyorum.
Yanlış yaptığı online derste yapamaz kimse onun inlemesini dinlemek zorunda mı a. mk
Mikrofon görüntü kapalıyken kim dinleyebilecek o nu mk okuduğunu anlıyor musun sen
Ok bay
Tamam lafı yediğine göre normale dönebiliriz.
Bana göre nasıl ki evlilik öncesi cinsellik yanlışsa sevgili-flört olayı da o kadar yanlıs
ben normal buluyorum ama toplumumuz için bu normalligin olduğu söylenemez...
Peki cinsellik yaşamak istemeyen bir kadınla beraber olur musun
Evlenmeden bişey yaşayabilirsin. Tabi evleneceksen
Bence sorun yok, Merve kim? 😂
Tayfuuuu canlı derste ifsasi düşen kız vardı bugün gündem kız sevişiyordu sesi açık bırakmıştı skxjdjx
Gördüm ama izlemeden geçtim, üzgünüm Merve. 😂
Hayır bulmam yapmamda
At yalanı seveyim inanani
Vallahi
Merveee sesin açık merveeee
Ay çok çirkin yaaa sksjsjd
Cidden midem bulandı ama komik ajbsjsbdj
Normal normalbulmayanlar tuhaf
Sjsjsjjsjs niye gizli
İki durumu da normal buluyorum..
İki durum neee
?
Evlilik öncesinde olanı da evlilikle beraber olanı da..
Merve kim ya noşmuş ona
artık buluyorum. :)
Artık?
önceden bulmuyordum
merveyi de hala bilmeyen ne bileyim ya :)
Normalleştirmeyin şunu
Evet buluyorum
Niçin açıklar mısınız
Açıklanacak pek bisey yok aslında cinsellik sıradan ve basit bişey bu kadar gereksiz anlam yüklemeye gerek yok evlenince yine seks yap evlenmeden öncede yap yani ne fark eder ki
Peki yaşayan kadını kabul eder misin ister misin?
Kabul ederim tabiki benden öncesinin önemi yok önemli olan benden sonrası
Ben normal bulmuyorum bulana saygı duyuyorum
Tabiki herkesin dusuncesi farkli ve önemli
İki tarafta istiyorsa ken bilecekleri iş
Evet olmasi gereken o zaten.
Hı kesin yani olmazsa evde mi kalmış oluyoruz
Ayaklarının üstünde duran bir kadınsan normal
Arada çekim varsa yaşanabilir
Kim bu Merve yaaaa?
Doğru bulmuyorum.
Dinen günah zaten
Merve kim ki
Normal
bakamam
Gayet normal buluyorum.
Aynen kanka evleneceğin kız da yaşayabilir değil mi
Evet yaşayabilir.
İyi bari yaşayalım biz de o zaman bu devirde öyle olmaliymis geri kalmisiz
Erkek yaşıyor, sonra hiç yaşamamış kızla evleniyor mantıklı mı? Herkes özgür bu konuda. Doğru eş tercihinde cinsellik önemli bir kriter. Sana tamamen uyumsuz bir eş denk gelirse görürüm evlendiğinde
Uf her halta da yazmayın bunu ya cinsellik diyorsak hiç konuşmamak etmemek demiyoruz herhalde evleneceğimiz adamı taniyacagiz
Konuşmayla oluyor mu sanıyorsun? İstediğin gibi yorum gelmeyince niye saldırıyorsun? Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil kabul et bunu
Yaşadım gördüm bir evlilik. Cinsel uyum sıfırdı ve boşandık. Evlenmeden bunu bilseydim onunla evlenip boşuna zaman kaybetmezdim. Boş yapmayın, asıl duyar kasmaya çalışan sen gibi düşünenler
Hayır hep aynı cevap tarzları hep aynı yerden vurma yok evlenecegin adamla sevişmek zorundasın çünkü performansı olmazsa aldatirsin aynen kanka boşanmak diye seçenek yok zaten. İnsan konuşarak her şeyi halledebilir illa temas mi olacak sevişecek miyiz
Tamam arkadaşım sen haklısın. Evlendiğinde dediğime denk gelirsen bu yazdığımı hatırlarsın
Tamam abi en sevişen sen ol
Sen sorunlusun.
Yazmaz misin artık
Kimsenin keyfi değiliz isteyen istediğini yapar
Sana keyfi diyen mi var dingil her b. oka duyar kasmayın
İnsan gibi yorum yazdım duyar kastım da yok boş beleş konuşma
Yallah sorumdan ya sizi bana sayıyla mi veriyorlar ya havle
Süzme Bi aptlsın
Defoll
Kudurma
Bulmuyorum
Evet normal