Bunun için önce normal ne onu tamamlamak lazım. Doğru olup olmadığı mı yoksa yapılması gerekli görülüp görülmediği mi.
Çünkü bu konuda iki taraflı bir normal var. Dini ve bekaret sebepli yaşamayanlarınki de normal, böyle bir gerekçesi olmadığı için yaşamayanlarınki de normal.
Aynı sebeple yaşamayanları da normal buliyorum, yaşamak isteyip yaşayanları da normal buluyorum 😂 O yüzden normalin tanımlanması önemli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenmeden olmaz
30 Yorumla
1 yılYapıp herkesi kendi gibi sanan biriyse saygı duymam ama harici olarak yapanın da kendi tercihi der, geçerim. Ben doğru bulmuyorum. O anki sevgilinle ilişkiye gir , ayrıl ve başkasıyla gir. Kendin için doğru kişiyi bulana kadar bedava eskort gibi onunla bununla olmaktan farksız benim için. Sonra da erkekler “ İstediğimi zaten böyle de alıyorum. Niye evleneyim ki?” der , tabii.
30 Yorumla
1 yılGünümüzde normalleştirildi bu durum fakat bence ciddi (evlilik) düşünmediğimiz biriyle cinsellik yaşanmamalı ne de olsa ilerde ki eşimize saygımız olmalı diye düşünüyorum
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet, çok normal tıpkı yemek yiyip su içmek gibi normal karşılıyorum.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kişisel tercihi. Sadece sırf cinsellik yaşamak için yaşanan ilişkileri doğru bulmuyorum o kesin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHerkes normal bakıyor ama erkeğin ya da kadının gitmeyeceğinin garantisi yok gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılÇok normal buluyorum evet ve evleneceğim insanla her anlamda birbirimizi tanımamız gerektiğini düşünüyorum
70 Yorumla Merhaba, evlenmeden ilişkiye girmek kişilerin kendi tericihi aslında, neden girmek istemediği önemli. İnancı, ailesi, yetistirilme tarzı, toplumsal bakış açısı, gelecek kaygısı vs. Bunlardan hangisinin onu engelledigi önemli
10 Yorumla
1 yılHerkes kendi hayatı hakkında kendisi karar verir. Doğru olan budur. Kendi doğrularımızı mutlak doğrularmış gibi herkese dayatmak doğru değil bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayır, hem dinen hem ahlakı açıdan normal değil. Aslında tüm dinlerde yasaklanmıştır, ama dinleyen maalesef çok az
63 Yorumla- 1 yıl
Helal sana 🤌
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim böyle yorumları özlemişiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır. Ha eli eline değmesin gibi bi durum da değil, ufak tefek sevişilebilir ama ileri gitmemek lazım
20 Yorumla Ben pek değil bence olmamalı sıkıntılı işler bunlar atıyorum hamile kaldın sıkıntı
34 Yorumla- 1 yıl
Korunma yöntemleri var
- 1 yıl
Hiç birine mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle... Yoksa bir ömür mutsuz bir hayat yaşamak zorunda kalabiliyor insanlar... Erkek ya da kadın fark etmiyor maalesef...
10 Yorumla
1 yılSoru sahibi. Çok yorum var, okumadım.
Hangisi ağırlıkta. Normal gören mi normal görmeyen mi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır bulmuyorum evlenmeden cinsellik yaşayan herkes pişman oluyor zaten ama akıllanan var mı maalesef
10 Yorumla
1 yıltanımadığın biriyle evlenemezsin elbette cinsel olarak da tanıyacaksın ki anlaşıp anlaşamadığını anlayasın
10 Yorumla
1 yılHayır normal bulmuyorum. İnsanları hayvanlardan ayıran özellik, bence tek eşli olmaları ve bu yaşandığı zaman tek eşlilik diye bir şey kalmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok normal bulsugum birsey degil ama ufak tefek sevismeler olabilir heyecan acisindan fikir paylasimi yapilabilir tanimak acisindan
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNormalleşmemesi için uğraştık ama artık normal. Ten uyumu da çift uyumu kadar önemli.
20 Yorumla Yokya bulmuyorum. Genel örf adet ve dinimize uymuyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Namusluluk ne zaman geri kafalılik oldu dostum
- 1 yıl
@ibadetedemiyorum ne bilim bazen öyle yorumluyorlar ya
- 1 yıl
Kendilerini savunmak için böyle saçmalicaklar tabi
- 1 yıl
@ibadetedemiyorum süpersin. Hemen özüme geri dönüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evleneceksen evet ama karsindaki de öyle olmali amasyada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Test sürüşü yapmadan araba alınmaz. Anlatabildim mi of, aman Nalan?
10 Yorumla
1 yıliki kisinin birbirini isteyip sevismesi gayet normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Seks yaptığınız ilk kişiyle evlenmek zorunda da değilsiniz.
10 Yorumla Duruma ve kişiye göre değişir
Evlilik yaşı yükseldi ve cinsellik de ihtiyaç01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılNormal. Evlilik seksi yasallaştırmaktır sadece.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılÇok normaldir ama korunma yöntemleri dikkate alınmalıdır. Yıl 2025 nerdeyse aşalım şunları artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes evlenmeden yapsin yoksa kızlar biz erkekleri aldatıyor. Bekledigimiz gibi ateşli çıkmıyor. Kazik yemis gibi oluyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇevremde çık öyle dost hayatı yasayan
100 kız taniyorsam 99 u bakire degil20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekaretini vermek isteyen var artık normal bulmaya başladım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eskiden normal karşılanmazdı ama şimdilerde sıradan geliyor.
10 Yorumla
1 yılNormal bence. 1-2 defa normal.
710 Yorumla- 1 yıl
Hayır, evli değilim.
- 1 yıl
ne hakkında soracaksın?
- 1 yıl
neyimle ilgili ama?
- 1 yıl
ipucu ver bari öyle gelemem nsnfmsmd
- 7 ay
1 - 2 dedikten durabilirsense eğer sana kocaman bir buket gül yollucam
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılEvet bence normal deli gibi seks yapılmalı hayatta ne zaman istersen
10 Yorumla
1 yılCinsellik için evlenmeyi normal bulmuyorum.
60 Yorumla
7 ayHerşeyin bir bedeli vardir. Bedel ödemeye razı olan için bence her şey normaldir..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok normal tüm erkekler yapıyor kadınların da yüzde 85 i ben niye mahrum kalayım
53 Yorumla- 1 yıl
Yapma ya
- 1 yıl
Bu oranı nerden biliyorsun acaba
1 yılEvlilik olmazsa normal buluyorum Evlilik olursa normal bulmuyorum
10 YorumlaBana göre normal değil
40 Yorumlaisteyen istediğini yapsın normal veya anormal
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Cok güveniyorsan belki
41 Yorumla
1 yılnormal ama dogru degil
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAşırı yanlış , hediye kutusunu yolda açmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun normalleşmesine anlam veremiyorum. Bir başkasının üstünde terlediği kişiyi eşim yapmayı midem kabul etmez
10 YorumlaBen hep yapıyorum ama evlenmiyomki
20 Yorumla
1 yılİlişki ciddiye tam binmediyse yapılmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMaks öpüşme olur daha fazlası olmaması lazım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta isterse olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asla normal bulmuyorum
10 YorumlaDeneme sürüşü olmadan nasıl evleneceğim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. alıştırma turlarına başlamak lazım bence 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İsteyen istediğini yaşamalı...
10 YorumlaHerkesin kendi hayatı
10 Yorumla
1 yılArtık sıkılmadınız mı bu sorudan
10 Yorumla
1 yılİvit ama tercih ettiğim bişi değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Zaten günümüz de normallesti bu olay hanımefendi
10 Yorumlakanka bunu düşünmek için çok geç kaldık be 😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir bulmuyorum ilk gecenin büyüsü bozuluyor
45 Yorumla- 1 yıl
var mı böyle kadın😍
Cevap sahibi1 yılYokmu vardır yaa
- 1 yıl
Eşin şanslı olcak
Cevap sahibi1 yılEvliyim
- 1 yıl
Bence masum genç kızsın sandım bir an çokta masum değilmişsin artık sanırım😅
Değil, ama kişisel tercih
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılNormal bulmuyorum. Ama yapanları yargılamıyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılTercih meselesi.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabi bi deneme sürüşü şart 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılnormal yapıştır gitsin kardeşim
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat