AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Evlilik öyle hemen kolayca olacak bişey değil
Sevgi varsa her şey hallolur ama başka amaçlar varsa orası sıkıntılı olur.
ayrildiktan sonra en az 6-8 ay bir iliski baslamamak iyidir. cunku buyuk ihtimal boyle iliskiler genelde saglikli olumuyorlar.
ilgisini gosteren erkek zaten boyle bir firsat bekliyordu. ayrilince henem degerlendirdi. acil ise seytan karisir derler. ve icinden eger "acaba" diyorsan bosuna degil.
DIKKAT ET!!!
Erkekler cocuk gibi nasil 8 yas 2 yaş anlarmda 8 çok yaa
Aslında tam terside kızkar farkındalıkdan yoksun olduğu için fark edemiyo
Ya bi sus ergeen
Hayır yaşta sorun yok. 40 yaşındaki adamlar kıymet bilmiyor. Gözleri çıtır kızlarda. Çalıştığım yerde boşanmış bir sürü kadın adam var. Kendi akranları ile evlenip boşanmış. Şimdi yemekhanede yemek yiyen genç kızlara bakıp kesiyorlar. Bu arkadaş bu kızı sevmiş anlaşmış ki istiyor. O da bilmiyor mu sanki yaşıt bir kızla olmayı? Daha küçük erkekler daha olgun oluyor tam tersine olgun sanılan adamlara göre. Ne istediği biliyorlar.
Oda doğru yaa amaaan kisaca geneli ayni guvenilmez bunlara
Yani erkek milleti olarak olaya bakabiliriz yaş olarak değil de. Bir de aklıma şu geliyor. Yani bu olgun adamlar genç kızlarla oluyor dıye 30 yaş üstü kadınlara evlenecek adam sayısı azalıyor. Kadın da mecburen karşısına çıkanı kabul ediyor. Ne yapsın evde mi kalsın 😄😄
Mecburen de vardir herkesin nasibi o gencler agzina s.. birakinca anliyolar kiymeti
Küçük olsun ne olacak Sanki bende küçük istiyorum mesela 18-19-20 felan
Siz erkekler zaten kızınız yigeniz torunuz yaşınızda aliyorusnuz ya
O Kadarda değil sende kız dediğin küçük olur illa yaşıt olacak diue bir kavram yok hem kız kabul ediyorsa bundan kime ne kimseyi ilgilendirmez sonuçta küçük ya da büyük iki kişinin anlaşmasına bağlı suanki çıktığım kız 19 bende 29 hiçte sorun etmiyor çocuk bekliyoruz nasıp olursa 🙂
Doğru anladıysam başkasını yara bandı yapıyorsun. Zaten yazış şeklinden de sevmediğin belli o adım atmış sen de bu talebi kabul etmişsin sadece senden ona karşı bir his veya istek yok.
Kız arkadaşım yeni ayrıldı nişanlısından. İşyerinde eskiden beri tanıdığı çocukla evlendi. Üstelik çocuk kızın nişanlısına kızın isteği üzerine vaktiyle yardım etmiş. Kız bana ona çok aşık değilim, ölüp bitmiyorum aşkından dedi. Çocuğa da demiş. Çocuk bile bile evlendi valla
@bitirim_05 Evlenmedim ama benzeri bir durumum mevcut. Eski sevgili sürüsü olan bir kıza aşık oldum. Geçmişi geçmişte bırakabiliyorsa insan o zaman geleceğe bakabilirsin, geçmişteki yaşanmışlıkları umursamazsın bile ama benimki gibi eskisini evine çağırıp aldatıyorsan maalesef yürümez. Yoksa ben de altına yattığı erkekleri çok umursamamıştım artık bittiğini düşünerek. Bazılarına rahat batıyor.
Normalde erkeklerin buyuk olmasi daha iyi, olgun ve anlayisli olur
Olgunluk yaşla alakqsi yok dayilar genç kızlarari istiyor bu olgunluk değil abazalik ya
Zevk ve renkler iste
Anlasiyosaniz sıkıntı yok da ne bilim belli bir süre sonra sorun olabilir
Benim için çocuk önemli eğer çocuk doğurabilecek bir yaşta ise en azından 1 tane hiç bir sıkıntı yok. Geçen gün 34 Yaşında bir kadınla konuşuyordum kendisi 25 yaşında gibi görünüyordu.
Seviyor iseniz birbirinizi yaşın Bir anlamı yok. Mutluluklar dilerim
8 yaş çok büyük bir fark erkek büyük olsa bile ki senin büyük olman daha büyük sıkıntı evlenerek hata yaparsın tabi aldatılmaya kadar bu iş kendi dengini bul
Yaşı büyük erkekler asıl aldatıyor. Yanlış tespit. Genç kızlara aklı gidiyor olgun adamların. Genç erkek evlenince ne güzel erkenden büyüyecek olgunlaşacak işte.
hata ediyorsunuz bence şimdi bişey degil evlendikten sonra anlaşmazlık çıkar çünkü erkek milleti geç olgunlaşır bide sizden küçük eyvah eyvah
Bu çok klişe bir laf. Yaşı büyük erkekler çıtır kız meraklısı. Onlar aldatmaya meyilli tam tersine. Genç erkekler yaşıtr kızları çoluk çocuk gibi görüyor. Şımarık bulduğu için biraz daha olgun kızları tercih ediyorlar
Hayır hata etmedin. Kendini evine verip kadınlığını unutup adami oteleme yeter
Erkekler daha geç olgunlaşır evet ama yeterince tanıdığına eminsen
Ki emin olmazsan zaten düşünmezsin nikah günü bile alınmış daha neyi sorguluyorsun
Hahahah 15 yaşından beri iş hayatına atılan Erkekler geç olgunlaşır öylemi, medya desteği ile kadınlar kendilerini ammada şişirmeye başladı 🤣
Tamam sen olgunsun seninle oturup tartışmayacağım
Ha şöyle
Kralsın
Pişman olan çocuk oluyor sana ne oluyor yaş 45 e dayandimi ilgi alakayı keseceksin ona yetmemeye başlayacaksın onun gözünde dışarıda olacak
Sanki kendi yaşındaki adam o yaşa gelince ilgi alakasını kesmiyor ömür boyu sadık oluyordu. Bu çocuğun yaşıyla ileride olacakların ne alakası var? Bu her yaşta erkeğin kadınlara yaşattığı bir durum zaten
Yaşın önemi yok diyorlar ama bence önemli ilerleyen zamanlarda gözü daha kendi yasıti kadınlara kayabilir aldatma ihtimali felanda yüksek 8 yaş bence büyük bir fark bir iki yaş olsa ideal ama 8 büyük fark
İyi de erkekler her durumda güzel birini görünce gönlü kayıyor. Hiç alakası yok yaşla. Kendinden küçük bir kızı da aldatıyor, yaşıtını da. Üstüne kuma getiren de var.
@bitirim_05 her durumda aldatıyorlar ama bu durumda daha çok aldatma oluyor. Çevremden hakimim tabi bu benim görüşüm sana uymayada bilir zaten ben kendi deneyimine göre yorumladim
Yok o aldatma olayı tamamen kişinin kendi karakteri. Erkeklerin büyük çoğunluğu böyle. Çalıştığım yerde 40 yaş üstü aldatan ve evliliği biten bir sürü adam var. Kadınlar da aldatıyor. İnsanlar ulaşılmazı ister. Aldatmaması için Allah korkusunun yer alması gerekiyor içinde. Onun dışında erkekler zaten gözleriyle sever. Büyüğü de küçüğü de güzel kıza dayanamaz bakar.
ciddi düşünüyorm diince mi sırf ciddi diemi kabul ettin yni çocuu sevmeye ya da karakterine bakmadınmı niyet çok önemli evet ama hadi ciddi gerçkten evlenim demek ne kadar doru çocuu ne hale düşürüosun ne biçim bi kızsın sen?
Yaş sorun değil de uzun süreli bir ilişkinin ardından daha kısa bir zaman geçmişken yanlış alınmış bir karar olabilir.
fazla gaza basıyorsun sanki hayatında biraz yavaşla ki görüş açın artsın
Kadın 32 yaşında ama hemen ilişki bitince birini bulmuş helal olsun valla. Evlenin hemen bence
seni bilmem ama erkeğin aile tarafından çok sıkıntı çekeceksin
annesi ile tanıştım, doktor kadın sorun yapmadı
şu an yapmıyorlar ama ilerde olacak agaa çocuk kaç kyiaında
24
oğlan bile ilerde dğişebilir bilgin olsun
Hayatında bir erkek olmadan yapamıyor musun. Hayırdır öyle yangından mal kaçırır gibi.. YANDIN MI.. Acele giden ecele gider bu sivil hayatta da öyledir trafikte de.. Bir de yazmış marifet gibi
Kadın erkek bir an önce evlenip yolumu yuvasını bilmeli sonra on tane sevgili değiştiriyor kafası karışıyor. 40 yaşında çocuk yapıp çocuk ergenliğe girince çocuğun annesi babası yerine ninesi dedesi gibi duruyor
Emin değilsen, içinde kuşku var ise evlenmemelisin ve ilişkiyi ilertletmemelisin.
Muhtemelen ileride bir yerde patlak vericektir.
(Tabi ki karar senin herkes saygı duymak zorunda)
Neden hata olsun birbirinize karşı sevgi saygı hoşgörü varsa bu evlenmenize yeterli bir sebep olur
Umarım sorun yaşamazsın ama çevren yaş aralığına takılırsa hazırda cevabın olsun.
Libdosuyla baş edemezsin bende öyle hata yaptım
24 yaşında birine yetişemezsin bir süre sonra yorulursun.
Ne alaka ve bizim çalıştığımız yerde o yaşlara erkek çalışanlar var 60 lık dede gibi yorgun ağır
Olgunluk erkeklere geç gelen bir durumdur. Olgun ise olabilir ama ciddi bir ilişki mümkün olmaz diye düşünüyorum.
32 yaşındayim diyor profilde yaş aralığı 25 29 arası yazıyor hangisine inanalım?
Benim de iki yaş vardı sevgilimle aramda ben Büyük tüm
Ben o hatayı yaptım ama yasta degıl basta akıl
8 yaş küçük biri şu an değil ama ilerde sorun olacak
Bak 8 yaş bence bir erkek için çok küçük. Hem kadınlar malum erkeklere göre daha erken yaşlandıkları için tuhaf olur. Seni sonra yanına yakıştırmayabilir sen 8 yaş küçük olsan daha farklı olabilirdi
Seni seviyorsa sen de sev. Sırf küçük diye değil de elalem ne diyor diye düşünüyorsun muhtemelen. Kime ne? Siz birbirinizi sevdikten sonra?
Cok buyuk hata yapıyorsun.. Sen ondan once yaslanacaksın sonra gozlerı genc bayana kayacak. Ustelık senden olgun bıle degıl
Erkekler 30 yasından sonra olgunlasıyo anca.. Hemen bıtır o ılıskıyı yoksa hc mtlu olamazsın.
Dkdkfof hemen hemen bitirsin muhteşem tavsiye
Kendinden 10 yaş büyük birini alınca ne olcak oda senden genç güzel kadınlara bakmiycak mi yine bakcak
Sen nasıl hiç bir ayrıntı bilmeden bu yorumu yaparsın onu anlamıyorum seviyorsa niye baksın nerden biliyorsun kesin olarak bakacağını
8 yaş çok fazla ve sorun çıkabilir 3-4 yaş olsa önemli değil diyeceğim ama 8 yaş ve sıkıntı yaratabilir
İleride pişman olmak istemiyorsan uzak dur ondan
neden
Cevabı yollamadım mı yoksa yaptığım yorumu siz mi kaldırdınız?
hangi yorum
Sevgili olduğunuz için şu an iyi anlaşırsınız fakat evlenince benim sözüm geçecek diye kavga edersiniz ve tatsızlık çıkar aranızda. Bir bayan olarak sende bilirsin erkekler geç olgunlaşır. Özür dilerim yazdığım yorumu paylaşmamamışım ve tekrar yazdım
Onunla kesin bir şekilde evlenmek istiyor musun?
kararsızım
Şu konuyu daha ayrıntılı konuşmak istermişim ve mesaj atar mıaın bana
Evet 8Yaş Küçük Erkek Çocuğu na Evlenerek Hata Yapıyorsun Aynen Senin Yaşındakiler 30 35 Veya 40 45 50 55Yaşındakilerle Evlenebilirsin
Yok ya dinimizde öyle bir kural yok. Nikah düşen herkes evlenebilir. Hangi kitapta şu kişi şu yalla evlenir yazıyor? Allah öyle bir yasak mı koymuş? Çocuk 20 yaşında 30-35 lik kişinin aklına olgunluğuna sahip. Kadın 30 18 lik ergenin aklına sahip oluyor. Nerden çıkarıyorsnz şu yaş saçmalıklarını? 8 yaş büyük bir yaş bile değil gören de 20 yaş falan sanır kızı nine yapmışsınız resmen.
Sen bence yaşın biraz buyuk oldu icin sıkıntıya girmişsin bence acele karar verme 8 yaş cok fazla
Yani bence erken olmuş. Birbirinizi tanısaydınız bir
tanıyoruz
birbirinizi kendi gönlünüzce yakıştırıyorsanız neden olmasın? hatta baskın taraf erkek ise olgun birisi olmalı?
o olgun gösteriyor siz de minyonsanız olabilir, dezavantajlı olan taraf hep formda kalmaya dikkat etmeli.. özellikle çocuk sonrası
Seviyosan evlen ama verdiğin kararın sağlıklı veya sağlıksız olduguna emin ol öyle evlen
Bence Yasin okadar fazla 9nemi yok saygı ve sevgi varsa her şey yoluna girer bence
Yoo gayet iyi yapıyorsun önemli olan anlaşmak
Sizin aranızda yaş muhabbeti yoksa sorun olmaz fakat dış etkenlerin görüşleri aranızı bozabilir
Eniştem ablamdan 10 yaş büyük ama bir sıkıntı olmadı
Ama yengem abimden 9 yaş büyüktü be sonu ne oldu biliyormusun? Bosandilar bitti 10 sene sonra evlilikleri bitti
Adam büyük olunca ya da eşit olunca bitmiyor mu evlilik?
Harika bir şey yapıyorsun, adam senin yaşlandığını hissettiği an nanay.
Ben 19 yaşımdayken 32 yaşındaki bir kadınla bir kaç ay flörtleştim bir problem yoktu aramızda
32 yaşında biri gencecik bayan ya ondan yaşça küçükler sanki çok büyük bir kadınmış gibi konuşuyor 😀 Çevremde 20 25 gösteren 40 yaşında bayanlar var. 40 40 ne demek
Bn de hep 7 8 yaş büyük arıyorum
Yaşa bence fazla takılmamak lazım.
Anlaşıyorsanız ve seviyorsanız yaşın önemi olmaz.
çocuk büyütmek istiyorsan devam et
bu ne hız ya 2 günde evlenmişsin. 3 yıllık ilişkin bitmiş hemen başkasıyla evlenme. ulan kadınlar kalbiniz yok. kalpsizsiniz.
Kadınlar daha çabuk unutuyor demek ki. Ben ise 2015te ayrılıp 6 aylık ilişkiyi 6 yılda zor atlattım 😄
sevmiyorlar ki
Erkek kucukse skıntı cocugunlamı evleniyorsn kız kucuk olsa neysede erkegin kucuk olması buyuk sıkıntılar yasatır tabiki ama sen blirsn yani
Kız küçük olunca adamın çocuğu gibi olmuş olmuyor mu? 8 yaş da ne var ayrıca? Allah öyle bir yasak mı koymuş insanlara? TV de 20 yaşındayım dıye ekrana çıkan kızlar görüyorum 35 gibi duruyorlar. Evlilik programına çıkıyorlar.
Blmem bana ters kadının buyuk olması
Ters değil aslında. Şunu da düşün. 30 - 35 yaşına gelmiş kadın hala birini bulamamış. Kendi yaşıtı olan ya da daha büyük olan erkekler hep kendinden 15 20 yaş küçük genç kız istiyor. Bu durumda 30 35 yaşındaki kadına evlenecek adam kaplıyor, beğenmiyolar kadınları. Ne yapsın şimdi bu kadın? Kim alsın onu? Genç kızlar da büyük adamlarla evlenerek bu kadınların hakkını yemiş olmuyor mu?
Seviyosa begenir merak etme
Bak kendinde diyorsun. Seviyorsa. Yaşı küçük erkek de seviyorsa sıkıntı yapmaz ki Allah katında böyle bir yasak da yok. Peygamberimz 15 yaş büyük Hz. Hatice ile evlenmiş biri. Günah değil bir şey değil. Ortada evlenilecek doğru düzgün adam yok. Kız onu seven birini bulmuş neden istemesin?
Evlensin tabiki ama bennm icin sorun olurdu yani
Benden de 12 yaş küçük biri hoşlanıyor içten içe seviyor arkadaşım o benim. Anlayayım dıye uğraşıyor açıkça diyemiyor ama ben anladığım halde anlamazlıktan geliyorum. Küçüğü ben de istemem çünkü. Ama başka kadın istiyorsa toplum ona tepki gösteriyor çok yanlış. Yaşlı adamlar genç bayanlarla oluyor. 30 yaş üstü kadınlara evlenecek adam da kalmıyor böyle olunca.
sekste seni mutlu eder
hiç yapmadım
o zaman yapmadan neden evleniyorsun ki belki bu yönden mutsuz olacaksın
bakireyim
tamam ama en azında konuşulur yani temas edilir
onlar oldu tabi
işte bunlar bile senin için ileride mutlu olup olmayacağın bir fragmanı filmin cinsel anlamda
Aile ne diyor ki
aile yok
Cocugun ailesi
Bence ilerisi için iyi degil
soru buram buram troll kokuyor
Acaba diyorsan niye tarih aldın
Biten ilişkiler hep ozlenir
Bence önemli değil yaş
Şimdiden geçmiş olsun size