Kendimden 2 yaş küçük bir erkekle evlenmemde ne gibi sorunlar oluşur ilerde?
Ben 25 yani... 86 doğumluyum
O 23... 88 doğumlu
Ben 25 yani... 86 doğumluyum
O 23... 88 doğumlu
erkekler geç olgunlaşıyor genelde ama aranızda sorun olmuyorsa, erkek bunu kompleks yapmıyorsa ve olgun biriyse olabilir. yeri gelir ilişkinin çocuğu siz olursunuz büyüğü o olur yeri gelir tam tersi olur. anlaşabilmek önemli bence, yaşın bir önemi yok.
bir sorun yaşamaz neden yaşansın ki aradaki yaş farkı az çünkü
Erken .Erkegi zaptedemezsin o yaşalarda.Bence yanlıiş. Ama erkek 26 kız 30 olsa düşünülebilir. yada kız 32 erkek 28 düşünülebilir. fakat 23 yaşındaki birinden cok sey bekleme.aldatma yada sevgisinde degişim potansiyeli yüksektir.
sıkıntı yok evlenebilirsin ama duyulması pek hoş olmuyor kimseye söylemeyin..
kız büyük mü diye sorup duruyorlar sinir ediyolar..
Cevap
10Cevap
benim halam eniştemden 4 yaş büyük.
ha bi mantık der ki kadının erkekten genç olmasının ilerde yaşlanınca avantajından bahseder.
veya halamı da koy bi kenara Peygamberimiz (s.a.v.) in 25 yaşındayken ilk evliliğini kendinden 15 yaş büyük olan Hz. Hatice ile yapmıştır.
Bence sorun olmaz, zaten bu yaşlarda 2 yaş fark gözüne batsa bile 30-40-50 lere gelince anlamsız oluyor. Hem 23 yaşında senden 2 yaş küçük bir erkek olgun olabilirken 27 yaşında 2 yaş büyük olan hala olgunlaşmamış olabilir.
sorun olacağını sanmıyorum. ama kadınlar erkeklerden daha çabuk yaşlanıp yıprandığından ilerde sorun çıkabilir. buda düşü bir ihtimal. belli bir seneyı atlattıktan sonra zaten ayrılma oranı daha düşük olur.
eski ama gerçek bir söz var buna çok inanıyorum aşkın yaşı yoktur siz birbirinizi sevdikten sonra gerideki meseleleri büyütmeyin aradaki fark uçurum değil
Pek ılımlı bakmam.Benimle anlaşması için yaşça büyük olgun olmalı.Erkeğin herkonuda benden fazlası olmalı ki saygı duyabileyim.Benim görüşüm tabi.
sorun olucağını düşünmüyorum bu kadar takıntılı olmyın yaş konusunda.
yok canım ne sorunu. önemli olan çocuğun kişiliğinin oturmuş olması ve bir takım şeylerin farkında olması...
Neden olsun yahu. Pek aman aman bir yas sorununuz da yok kaldi ki.. Hem her zaman erkek buyuk olacak diye bir kaide de yok ki.. Askin yasi basi olmaz
Cocugunuz olur sen top oynamaya gotur dersin o topu alir gider arkadaslariyla oynar..
bizim kuzen ile eşi arasında oldu kuzen 4 yaş buyuk (kiz75 erkek 79'lu) gibi 4 yıldır evlilier rahat ol
Neden sorun olsunki 2 yaştan birşeycik olmaz.
hiçbir sorun ortaya çıkmaz
1-2 yas ıle pek sorun olacagını zannetmıyorum
ne olmuş yani...
Bir şey olmaz. Evlen gitsin.
hiç birşey olmaz düşünme bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar