Hanım efendi Bu eski ilişkiniz sürecinde birçok tecrübeniz ve yaşanmışlığınız olmuştur mutlaka. Bence bu tecrübelerinize de dayanarak bir süre inceleyin ve öyle karar verin. Sakın söylediklerim ile düşünmeyin olayı öncelikle ama ben size bildiklerimi yazayım siz ölçün tartın. Öncelikle kesinlikle yakınlık hissetmeyin duygusal olarak. Nötr olun. Belki siz takıntı olmuşsunuzdur ve yaşınız itibari ile çok güzelsinizdir dikkat çekiyorsunuzdur. Bu arkadaşında dikkatini çekmiştir. Benim yaşım itibari ile o zamanlarda 30 yaş civarı kadınlar daha güzel ve oturmuş vücutlu olurlar ve bunun yanında fikirleri istekleri belli bir kalıpta olup eğlenceli olurlar. Geneli ne istediğini artık bilir olurlar. Dolayısıyla bunlar sizi değerli gösteriyor olabilir. Ayrıca etrafınızdaki insanlarda sizi seviyor ve beğeniyor ise bu arkadaşın dikkatini çekmiştir. Bakın Erkek büyük kadın küçükse bir yerde anlaşılabiliyor. Erkek yapısı itibari ile koruyucu kollayıcıdır. Dolayısıyla bunları ona siz öğretmeyin.
Asıl konulara gelirsek. Zamanımızı oldukça iyi biliyor olabilirsiniz ve ben kabul ederseniz önemli birkaç konuya değinmek istiyorum. Çocuk takıntı haline getirmiş olabilir bu durumu yani gerçekten beğeniyor ve takıntılı olabilir. Sizi ileri yönelik sevip her zaman sayacak mı? yani ileride zaten kaç yaşındaydın ben seni kabul ettim muhabbetine girme durumu aman olmasın. Başka bir nokta ise Siz çok güzel olabilirsiniz ve karşınızdaki yine bunu birilerinin de sözü ile takıntı haline getirmiş bir narsisist olabilir. Dolayısıyla bu durum çok tehlikeli bir noktaya gidebilir ki bu en tehlikeli durum zira geri dönmeye kalktıkça içinden çıkamazsınız. Başka bir nokta ise gerçekten sizden etkilenmiştir ancak bu sadece ilgi alaka olabilir. Zamanla sizin iddialı yapınız var ise bundan kolayca vaz geçme yoluna gidebilir.
Bakın ben 1 sene bir narsist ile vakit kaybettim ve bu süreçte ilişkilerin birçok yönüne şahit oldum ve yaşadım. Bence Yaşınızın da verdiği tecrübe ile ince eleyin sık dokuyun derim. Allah hakkınızda hayırlısını versin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın önemi şu durumda senin için önemi yok sakin beni yanlış anlama sizi tanımıyorum ama siz boşluğa dusmussunuz.
Bu kişiyle aynı yaşta bile olsanız olmaz.
Çünkü biten 3 senelik bir ilişki bitmiş ciddiyete giderken..
Bir ay tanıdığınız biriyle anlaştığınıza ne zaman gördünüz ve inandiniz.
Aynı evde yanlız yaşadınız mı beraber vakit geçirdiniz mi?
Nedir bu hız sonra evlilik yaptınız anlasamadiniz ne diyeceksiniz.
Erkekler hepiniz aynısınız.
Peki siz neden kendinize niye hep aynı hayatı yapıyorum diye sormayacak misiniz?
İnsan hayatı ikili ilişki bu kadar ucuz mu?
Evlilik bu kadar kolay mı?
Oldu bitti 1 ayda.
Yapmayın lütfen sonra dönüşü eğer anlasamazsiniz inşallah olmaz Gönül ister mutlu olursunuz ama olumsuz olduğunu var sayıyorum.
Geçen zamanın hesabını kim verecek.
Şunu hiç bir zaman unutmayın.
Acele verilen kararlar, her zaman göz yaşı ile biter.1518 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır tanıyorum 3 aydır ilişki var
- +1 yıl
2 yıl tanımak ayrı.
3 ay ilişki yaşamak ayrı.
İnşallah ben yanılırım bu zamana kadar aksi olmadı ama siz ilk olursunuz. - +1 yıl
Amma da abartmışsın be. Millet birbirini 30 yıldır tanıyamıyor. Deneme tahtası mı kızlar? Ne kadar Batı meraklısı insanlarsınız ya. Evlilik bu ailede tartışma da olur anlaşmazlıkta. Sanki kendi anne babamızla dört dörtlük yaşıyoruz
- +1 yıl
Bazen direk evlenmek lazım armudun sapı üzümün çöpü olmuyor sonra
- +1 yıl
@Sarpergülsoy katılıyorum size ve 8 yaş çok büyük bir rakam belki iyi tanımıyorsun tanıdığını sanıyorsun ama değil bu ileride sorun yaratacak bence
- +1 yıl
@insnlardanefretedyrm İleride ne sorun olacak ki? Kaç tane arkadaşım boşandı bir yıl sonra. Bir arkadaş düğününe bir ay kala boşandı. Aynı yaşıt bu dediğim örnekler. Sorun çıkacaksa her turlu her yaşta çıkar. Akıl yaşta değil baştadır diye söylemiş atalarımız. Sanki 20 yaş büyük. Kız da küçük gösteriyormuş zaten. Erkek de iri gösteriyorsa sorumluluk sahibiyse olmayacak bir şey değildir
- +1 yıl
@bitirim_05 aynen öyle ben yaşdan ziyade karakter meselesi olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@edaa0000 Uzun süre verilen kararların da sonu üzüntü. Dini açıdan bakıldığında da uzatmaya gerek yok. Sevgililik zaten yok. Birinin vermekten niyeti ciddi ise ahlakını, dürüstlüğünü sorgular, işine gücüne bağlılığına çalışkanlığına bakar. İçin de ısındıysa tamamdır. Lay lay lom takılıp aylarca senelerce evliliğin tadı mı kalırmış? Hayat bu. İnsan evlenir de boşanır da. Duanı et hayırlısını iste.
- +1 yıl
Ben evlilik kadar zor bir karardan bahsetmedim ama şunu gördüm. Bir insanı bir iki ay tanımakla 6-7 ay tanımak arasında bile çok fark var. Düşüncelerin değişmesi çok olağan. Ben yakın zamanda ani bir kararla ailemi düşünerek kendimi düşünmeyi bir kenara bırakıp üniversitemi değiştirdim. Sonra pişman oldum çok üzüldüm, ağladım ama geri dönüşü yoktu maalesef
- +1 yıl
Görmeniz gereken birşeyi belki yıllar sonra görebilirsiniz belki ömür geçer görmesiniz ama o zaman dersiniz yaşadım goremedim bir şekilde kendinizi avutmaniz ya da kendinize yalan söylemeniz için bir nedeniniz vardır.
Peki acele şekilde oldu bittiye getirerek verdiğinizde uzulurseniz kendinize ne saygınız kalacak.
Karşınızdakine olan saygınizi bir kenara attığınızi düşünün.
O zaman ne olacak. - +1 yıl
Kimi evlilikler görüyoruz 10 yil sonra hata yaptım diyor anca görebildim diyor, kimi dostluklar arkadaşlıklar görüyoruz seneler sonra çıkıyor neyin ne olduğu.
Hayat bir entersan insanoğlu başka bir şey.
Görmemiz gerekeni goremiyorsak suçlu arıyorsak eğer insanoğlunun ne istediği ve hayatının nasıl olması konusundaki fikrinin oluşup olusmamsi bu sadece bu konuyu açan kişi için yazmiyorum bütün insanlık için.
Biz ne istiyoruz ne düşünüyoruz ve bu düşüncelerimizi karşımızda ki olursa olsun ne kadarını anlatabiliyoruz.
Lafı dolandırmadan açık ve net duru saf şekilde. - +1 yıl
Birini tanımak çok uzun yıllar gerektiren bir şey değildir. İnsanlar her zaman ne kadar uzun süre de geçse iyi tarafını gösterir. Tanımak için araştırırsın, sorular sorarsın. Vereceği cevaplar insanın karakterini belli eder zaten. Niyeti gerçekten evlilik olan biri tanımak adına sorular sorar. Şu an gençler sadece gezip tozmak, el ele cinsi münasebetler yaşayarak heyecan duyma peşinde. Aşkım canım demekle yıllar geçse de kimse kimseyi tanıyamazsın. Mantıklı olacaksın. Uzun sure tanıdıkça zaten alışkanlık olacaktır ve evliliğin bir heyecanı da kalmayacak. O evlilik her turlu biter.
- +1 yıl
Sen bile acaba diyorsun bak, sende kendinden emin değilsin. Ve daha nişanı yeni atmış birisi olarak bu acelen nedir nasıl güvenebiliyorsun ve nikahı direk almak nadir abi tanıyın biribirinizi vakit geçirin gerçekten kendine sor bir önce yapabilir miyim bununla diye 3 yıllık ilişkiden çıkmışssın boşluktasın şu an sağlıklı kararlar vermiyorsun
- +1 yıl
Bence önemli olan sevgi saygı diğer konuların ortak bir yolu vardır herzaman
- +1 yıl
Akışına bırakmak ve hissiyata göre hareket etmek en iyisi 2 sene önce 5 yıllık ilişkiyi bitirdim inanın son bir haftada o 5 senedir yandığım tanıdığım insan gitti bambaşka biri geldi. Hayat bana içimden geldiği gibi yaşamayı öğretti hepinize tavsiye ederim. İçinizden ne geliyorsa onu yapın unutmayın doğrular kişilere göre değişebilir.
Burdan söylemek zor. Bazen kız 30-40nda bile 20lik genç duruyor 20 yaşında erkekse daha iler yaşlarda gözükür. Sizi tanımadığımız için yorum yanlış olur ama ne olursa olsun doğa kanunu var. Yani 32 ile 24 tuhaf hatta erkek 32 kız 24 bile düşündürür... Ama yaşam tarzı filan uygun olursa birbirilerine denkseler neden olmasın... Ama genelde 24 yaşında erkek için evlenmek erken gibi duruyor. Zaten günümüz erkeği pek olgunlaşmıyor 60- 70de bile. Belki 4-5 seneye daha farklı düşünebilir. Siz 40lara gelince o henüz 30lara gelecek bu sizi depresyona salmasın? Çoğu karısına yağ çeker ama gözleri genç arar Belki sizin nişanlınızın ahlakı iyi gözü toktur bilemem... inşallah öyledir. Allah mutlu etsin tamamına erdirsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik stresinde bi pişman olurmuyum düşüncesi gelmiş gibi aranızda uyumsuzluk oluşcak bi durum yoksa birbirinize ilgini sevginiz varsa niye pişman olcaksın yaş da bence problem değil pınar altuğ eşinden kaç yaş küçük çok mutlu bi evliliği var eminim sizde mutlu olucaksınız
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hata olsun ki gayet normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşın bir önemi yok, kızlar abisi yaşında adamlarla evleniyor bu normal karşılanıyor. eğer anlaşamıyorsanız bence tekrar düşünün
20 Yorumla Eğer birbinize karşı hisleriniz gerçek ve emin ise aranızda tek taraflı bir şeyler yoksa bu evlenmenize veya mutlu olmanıza engel değil. Yaşın tek önemi tek taraflı bir saplantı haline geldiyse sıkıntı. Bende 18 yaşımdayken bir subayla sevgiliydim. 30 yaşındaydı mutluyduk ama operasyonlara katılıp canının her zaman güvende olmadığını söyleyerek ayrılmayı talep etmişti bende çaresizce onu sıkmamak için kabul etmiştim. Bu sene başında onu haberlerde görünce nedenini daha iyi kavradım. Hayır üzülmedim ağlamadım çünkü o melek oldu <3 sadece acı çekmememi istemişti. O yüzden eğer canınızın tehlikede olmayan bir işte çalışmıyorsanız ve sevişiyorsanız ayrılmanız mantıksız.
Sevişmek = Karşılıklı sevmek
25 Yorumla- +1 yıl
@DameError Yok yok canını sıkacak bişey yok. O her aklıma geldiğinde hayatı boyunca çektiği sorunlar acılar ve ardından melek oluşu geliyor aklıma. Bütün bu eziyetten çileden acıdan dertten uzak bir yerde o. Sende öyle düşün. Onun için 1 damla bile göz yaşı dökmedim. Çünkü hiç ağlamamı görmek istemezdi. O günden beridir her ne olursa olsun hiç ağlamıyorum canım ne kadar yansa ne kadar kırılsa veya parçalansam bile hep gülüyorum çünkü huzurlu uyuması için. Ağladığımı görmemesi için. Ona sonsuzkez minnettarım. Beni daha güçlü ve yıkılamaz birisi yaptı. Zamanı gelince onu tekrar görmenin hayali bile heyecan verici. Sende güçlü ol. Sevdiğin adam seni üzgün veya ağlıyorken görmesin üzülmesin <3
- +1 yıl
Canım benim onların canı sağolsun, şehitlerimizin de ⭐♥️ inşallah yattıkları yerde huzurludurlar, senin adına mutluyum başın hep dik olsun.
Fakat ne kadar istesem de onunka konuşurken bazen kötü oluyorum geçen bir çok şehit olunca ona istemsizce dedim ki ben de uzak olman çok canımı sıkıyor diye, onun da moralini bozdum hiç yere - +1 yıl
@DameError Teşekkür ederim <3 Ama şunu unutma. Eğer asker birini seviyorsan ne olursa olsun tartışma trip atma sadece mutlu olup etmeye odaklan. Bir defa bile olsa tartışmamaya moral bozmamaya önem göster. O zaman iki taraf da çok mutlu oluyor tecrübeyle sabit <3
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalp, tüh, akıl ve ten uyumu varsa, burçlarınız da uyumlu ise, birbirinizden beklentilerinizi açık seçik konuştuysanız ve bınları kabul ediyorsanız, bu durumda birbirimize hatlı ilginiz eksilmeyecekse yaşın hiç önemi yok, evlenmekten hiç korkmayın...
Ama bunları konuşmamışsanız, o senden büyük de olsa asla mutlu olamazsanız. Nikahta keramet metanet yok. Bu tamamen iki farklı kişimin anlaşabilmeleri uyuşabilirlerdi ile alakalı. Yani bir elmanın ili yarısı şişeniz eminseniz evlenin. Değilse şüpheleriniz varsa sakın acele etmeyin, nikahı uzatım iyice emin olacak şekilde yakınlaşın birbirimizi anlayın konuşun. Daha ne diyeyim. Son pişmanlık fayda etmez. Herkes evleniyor diye evlenilmez. Ruh eşini bılduğundan eminden evlen, değilsen evlenme demiyorum, acele etmeeee. Seni tanımasam da seni seviyorum, üzülmeni istemiyorum. Evlilerin çoğu pişman ve mutsuz. Emin ol…By by… 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30larımda olsaydım arada bu şekilde yaş farkı olan bir erkekle beraber olmakta bir sakınca görmezdim, ha neden? Birincisi zaten yaşımdan epey küçük gösteriyorum, ikincisi daha eğlenceli geliyor ve kıymet biliyor. Demem o ki karşındaki gereken ciddiyetteyse ve seni seviyorsa yaş farkı problem değil. Buradaki asıl sorun olabilecek şey 4-5 ay önce bitmiş uzun ilişkinin ardından hemen evlenmeyi düşünmen. Eğer ki duygusal boşluktan ilgi duyduğunu sanıp da evleniyorsan, ileride çok ciddi problemler yaşarsın. O sebeple duygularını ciddi bir şekilde ölçmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu kitapları tavsiye ediyorum.
Eş Seçimi - Ali Mezahiri
Eş Seçimi - İbrahim Emini
Sekiz veya 20 yıl ister erkek büyük olsun ister kız. Mesele iki tarafın evlilik için hazır ve olgunlaşmış (zihnen, malen, bedenen, kültürel vb açılardan) olması ve uyum-ahenk içinde olmalarıdır. İki tarafın da gizli hesapları varsa ve aileleri de sorun edecekse pek tavsiye etmiyorum. Ama çift samimi ise ve aileleri de razı ise tabii ki olur.
Ayrıca bayanlara da erkeklere de evlilik yaşlarını ilerletmelerini tavsiye etmiyorum. Biz yaşadık. (Sizden 5 yaş daha) İleri yaşta evlenip iki çocuk birden olunca ve babalarımız ölmüş, annelerimiz ise yaşlı ve fizik tedavi gördükleri için destek de olmayınca epey zorlanıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılEvet hata yapıyorsunuz. Hiç bir erkek 40 yaşında çakı gibi adam iken.. evlilik hayatında.. sabah yatakta gözlerini açtığında 48 yaşında hanım formek istemez. Genç.. guzel hanımlara kayar aklı. Aldarilabilirsin bile. İlk 3-5 sene belki sorun olmayabilir. Ama sonrsi için bişey diyemem. Unutma.. erkek ruhu diri ve genç sever.
22 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ufak gösteriyorum zaten
- +1 yıl
Sen mevcut duygularınla.. dışardan bakanlarin durumunu yorumlayarak gördükleri hiç bir olumsuzluğu.. asla yazamayacagini dusunuyorsun. hatta böyle olumsuz yorumlar yapan oluyorsa kaideye almak yerine belki onlara kızıyorsun bile. Çünkü evlilik yolundasin ve duyguların var. Yanlış olan.. uygun olmayan hiç bir şeyi görmez.. gorsende asla o konunun problem olabileceğini kabullenmezsin. Duyguların buna izin vermez. 10 yıllık bir abinim. Her kez gibi benimde bazı deneyimlerim var. Hayat senin hayatın. Kendin için iliksin için verdiğin ve hayata gecirdigin kararların sonucu olan cezalar senin. Mukafatlar senin. Ayrıca samimi olan yorumumu..(saclamala) diyerek yorumluyorsan.. olumsuz yorumla karşılaşmak istemiyiorsan bu soruyu neden sordun. hepimiz sana... ooo.. asla sorun olmaz diyelim geçelim. İstediğin bu belli ki. Mevcut duygular.. flört ilişkilerinde bazı gerçekleri gorsekte kabullenmemizin önüne geçiyor ne yazık ki.. sende bu gerçek çerçevesinde fiili bir girişimde bulunan evlenmemem gerekli olacağı için. Yorumumu saçma buldun. Hayat senin hayatın.. Ben yaşayarak görmek istiyorum diyorsan tercih senin. Zaten sonuçlarına katlanmayi göze alarak.. hiç baslamaman gereken bir ilişkiye başlamışsın. Mutluluk senin.. hüzün senin.
+1 yılYaşın hiçbir önemi yok inanın, tanıdığım mutlu bir çift var kadın 11 yaş büyük, dünyada da çok örneği var. Keyfini çıkarın, yaşınıza uygun diye evlendiğiniz biriyle yürüyeceğinin garantisi mi var, yaş falan önemsiz şeyler, uyumlu olun , aşık olun yeter.
30 Yorumla
+1 yıl3 senelik bir ilişki biter bitmez evlilik kararı almanız çok sağlıklı deyil ya da ayrılan kişiye nispet olsun diye alınan bir karar da olabilir ilerde pişmanlıklar duyabilirsiniz, evlenmeyi düşündüğünüz kişiye sevginiz var mı onu beğeniyor musunuz eyer öyle deyilse ona da yazık olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. 55 yasında ergen kafayla yasayan amcalar tanıyorum
20lık erkeklerle s1k yarıstıyor
yanı akıl yasta degıl bastadır aile terbıyesı almıssa bide ılk sey deneyımı sende olacak sana asık olup baglanır ha lıbıdosu yuksek olacak haberın olsun
o ıs esnasında beraber deneyımleyıp ogrenecegınız cok sey var
ılklerde erken gelebılır onu motıve et iltifat et
ılk gordugunde seyını dırek ıltıfat et
20 Yorumla
+1 yılSen 32 o ise 24 yaşında ise tam aptalsın demektir. Bu yaştaki erkekler ergenlikten çıkmamış oluyor genelde her ne kadar karşıdaki kişiye bağlı dense de erkekler 30 yaşına kadar Ergendir belli bir olgunluğa ulaşmamıştır eminim o evlilik nedir onu da bilmiyordur
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorlar biliyorlar. 22 yaşındaki iş arkadaşımız kız bakıyor kendine. Sorumluluk sahibi, ailesine her fırsatta yardım eden, bir akrabası şehre gelecekse gidip karşılayan, bavullarına yardım eden, evine yardım eden bir arkadaş daha bu yaşta. Olgunluk yaşla ilgili değildir. Ben kaç yaşındayım hala evlilikten korkuyorum. Hiç istemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına talih kuşu konmuş 8 yaş çıtır erkekle evleniyorsun, gittiği yere kadar gitsin. Kadınların çoğu cima olayında yaşıt ve yaşlıya gider oysa erkeklerde ne kadar genç o kadar demir gibi sert. Diğeriyle iyi ki anlaşamadık, ayrıldık diyeceksin defalarca. Bu yaş konusunu genelde erkeğin anası, babası, teyzesi, arkadaşları vs itiraz eder, kanına girer ama nedense olmamış onun için müthiş bir evlilik hayatı seni bekliyor.
00 Yorumla Sence hata deilmi bence çok acelecisin
3 yıllık birlikteliğin nişan durumuna gelmiş bitmiş ve daha yeni tanıştığın biriyle ciddi şeyler düşünüyon
Bu sadece boşluğa düşüp o boşluğu yeni tanıştığın biriyle kapatmak
Beni yanlışda anlama acele esip kendinede bu şahsada üzücü şeyler yaşatma00 Yorumla
+1 yıl32 yaşın da olman hiç bir anlam ifade etmiyor. Kadınların yaşı nın önemi yok seçimlerinin önemi oluyor. Biten ciddi bir ilişki de Kadın erkek fark etmez en az 1 yıl ara verip kendi muhasebesini insanın yapması gerekir bu aşama da kendini daha iyi tanırsın
00 Yorumla
+1 yılPek belli olmuyor bu işler. Çok büyük bir yaş farkı değil bu bence. Bazen kısa zamanda tanışıp evlenenler daha mutlu oluyor. Bir söz kesip biraz daha tanırsınız. Arkadaşım daha geçen yıl nişanlısından ayrıldı bikaç ay sonra işyerinde daha önce de ortak arkadaşımız olan çocukla bir anda elektrik oldu aralarında. Geçen ay evlendiler. her şey çok çabuk ilerledi. Şaşırdık hepimiz. Çocuk çok seviyor ve çok mutlular.
10 Yorumla
+1 yılEvlenceğin kişinin ve senin karakterine, beklentilerine bağlı bir durum. Mutlu da olabilirsin pişman da
Erkek 10 yaş büyük olsa kimse bir şey demez ama kız sadece 2 yaş büyük bile büyük olsa yaygara koparılır
O kadar fazla bir yaş farkı yok yalnız birbirinizle anlaşabilir misiniz? o önemli
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, aradaki yaş farkı problem olmayabilir, ama uzun süreli ve yeni bitmis bir ilişkinin ardından, net tanımadığın biriyle böyle ciddi bir adım atmak bana pek doğru gelmedi. Ayrıca kafanda soru işareti varsa, bunu giderene kadar ertelemeni tavsiye ederim en azından.
00 YorumlaYaş sadece bir sayı, olgunluk senin tercihin demişler. Aranızdaki o uyuma bak sen. Gerisine takılma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kendinden yaşça küçük biriyle evlenince problem olmuyorda bir kadın kendinden küçük biriyle evlenincemi problem yaş sadece sayılardan ibarettir sizi siz yapan yaş değil sevgi ve saygıdır umarım bir ömür mutlu olursunuz bana göre normal
20 Yorumla Evleneceğin kişinin huyunu suyunu öğrenin sevdiği sevmediği şeyleri bilin ona göre evlenin yaş farkı da aptallık batının bize dikte ettiği saçma sapan tabu. Ne dinimizde ne örfümüzde bu yaş saçmalığı yok.
20 YorumlaBu sitede böyle yaş farklarına 'cinsellikten başka bir şey düşünmez, ciddi düşünmez' diyenlere kapak olsun. Evlilik de olabiliyormuş görüldüğü üzre :) soruna gelince içine sinmiyorsa yapma. Bu kadar basit.
30 Yorumla
m +1 yılÇok sevindim. Mutluluklar içinde yaşayın. 40 yaşında çok züppe, 25 yaşında çok kararlı yiğit insanlar gördük. Tamamına erdirsin Rabbim 💜💜💜💜
30 Yorumla
+1 yılÇok güçlü bi duygusal bağ olmalı yaş farkı erkek için fazla hani 2-3 yaş normal karşılanır erkeğin küçük olması ama 8 de fazla gibi… imkansız mı tabiki değil ama birbirinizi ne kadar tanıdınız? Yürütebilecek misiniz önemli olan bu
00 YorumlaYaş hata değilde, evlilik ve sorumluluk alabilecek bir erkek mi? Otoriter bir kadına benziyorsun, küçük olsun idare ederim mantığı ile gidiyorsan duvara toslarsın, erkek ruhu mutlaka bir yerde yıkıcı gücü oynar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. 7 yaş bizzat ben hiç sorun yaşamadık yaşla alakalı. Tek sorun daha olgun kadın daha akıllı oluyor. Her zaman haklı oluyor tartışmaya bile gerek kalmıyor. Seviyorsan kalbin onay veriyorsa devam et
10 Yorumla
+1 yılBence asıl sorun birlikte olduğun kişinin 8 yaş küçük olması değil. Çok çabuk karar vermişsin. Uzun ilişkiden çıktıktan sonra insanlar daha kolay hata yapabiliyor. Bu yüzden iyi düşünmen gerek.
10 Yorumlaumarım mutlu olursunuz... Can-ı gönülden diliyorum bunu biliyor musun? Dilerim mutluluğunuz daim olur...
40 Yorumla
+1 yılKendinden küçük biriyle evleniyor olman değil, daha dün tanıştığın ve doğru düzgün tanımadığın biriyle evlenmen sıkıntı
30 Yorumla
+1 yılYaw troll sorulara verilen canım cevaplar ben de bunu gerçekmiş gibi ciddice okuyorum 24 yaşındaki adam senle neden evlensin evlendi diyelim tanıştıktan 3 ay sonra niye evlensin ben 1 yıl sevgili kaldığım kızla anlaşamayıp ayrılıyorum insanlar 3 ayda evleniyor vallahi sizin kadar hızlı vites atan görmedim doğrusu pes helal olsun!
012 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin ya
- +1 yıl
Beni nereden taniyorsun zaten moralim bozuk git başımdan
- +1 yıl
@cilveli56 laf atıp gitmek var mı😅😅
- +1 yıl
Kırmızı kart mı gosteriyon bana anlamadım😅😅
- +1 yıl
Izledim evett
- +1 yıl
Teoman ne alaka peki kız
- +1 yıl
Valla anlayamadım sen nesine xdjdnsns
- +1 yıl
Uyudunmu gizemli kız 😅😅
+1 yılYaş sorun olmaz istatistiklere bakın kadın ömrü erkek ömründen uzundur. Büyük olmanız ikiniz açısından da beraber geçirilecek yıl sayısını artırır.
Elalem ne der diye düşünürseniz sorun elbette.
Sadece garip gelen 3 yıllık ilişkiyi 3 ayda unutmaniz ve daha öncesinde tanısanız dahi iki aylık iliskinizle nikah tarihi almanız. Allah mutlu etsin. Gerisini söylemek kimseye düşmez20 Yorumlaİnsanlar anlaşabildikten sonra gerisi teferruat olmaz veya olamaz diye bir kanun yok yaş farkının bana göre bir önemi de yok. Temennim bir ömür mutlu olursunuz inşallah
00 Yorumla
+1 yılCok buyuk bi hata yapiyosun. Zaten erkekler kadinlara gore daha gec olgunlasiyo. Yani tabii ki senin hayatin tatlim bisey diyemem ama bence hata
00 YorumlaYaşlar önemli değil olacak şey 1 aydada olur 3yil sonrada ama mutlu olursunuz kimseye danışma herkes mutlu olmanıza illa bir çöp sokar kimseye aldanmadan devam edin catlasinlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluğuna bağlı ama 24-25 yaşında bir adamın belirli bir kafaya gelmesi ve sakinliğini koruyabilmesi epey mucize ister, yorucu bir ilişki olması muhtemel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadığım şey 3 yıllık ilişkini nişan aşamasına getirip bitiriyor ve 4-5 ayda kendine gelip yeni biriyle hemen alelacele nasıl evlenebiliyorsun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 32 yaşında ve o işi hiç yapmadıysan riskli gelin kategorisine girersin. Çünkü bunu yapıp, yapamayacağın belirsiz.
Keşke birkaç deneme sürüşü yapsanız da ona göre evlenseniz.
00 Yorumla
+1 yılBu karşındaki erkeğin ne kadar olgun ve sorumluluk bilincinin yerinde olup olmadığına bağlı. Eğer hala olgunlaşmadığına dair bir şüphen varsa ayrılabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. olgun kadın genç erkekten hoşlanir genç kız olgun erkekten 😁🤣😂 ama evlenip aynı evde yaşayınca o heycan bitince ya boşanma ya aldatmalar başlar en güzeli bekarlık sultanlık 😂
00 Yorumla
+1 yılNe oldu niye yaşıtını bulmadın, peki senden 8 yaş büyük biri olsaydı yayagarayı koparardın ama demi en fazla 4-5 derdin değilmi
03 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük olacağına küçük olsun
- +1 yıl
Ozaman bizede kızmayacanız küçük istersek tamammı söyle diğer kızlara😂
Soran+1 yılok
+1 yılAnlaşmakla alakalı bir şey bu yaşla ile ilgili değil, kendi yaşadıklarınıza bakın, çok acele verilmiş bi karar gibi. Zaman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Sence çok acil verilmiş bi karar değil mi?
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Yangından mal kaçırır gibi bir şey bu. İnsan karşısındaki kişinin neyi sevip sevmediğini bile öğrenemez ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla niye hakkımızı yiyorsun ya git yaşıtlarınla oynaş. Anlaşamazsın ben diyim. 5 yıla menopoz olacaksın o da aldatma yoluna gidecek geçmiş olsun. 👋🏻
20 YorumlaYaşı sorun etmek için geç kalmadın mı evlilik tarihi almışsınız
20 Yorumla
+1 yıl24 yasindaki erkek bana bile çocuk sen 32sin. Onun evlilikle isi olmaz. Evlense de beceremez. Mantikli ol
01 YorumlaAslında hata demeyelim de biraz tartışmaya yol açabilir erkekler geç olgunlaşıyor diye bir söz söylem var dikkate almanızı öneririm
00 Yorumla
+1 yıl1. Cinsellik yoksa sevgili değilsiniz demektir.
2. Hiçbir erkek evlenmemeli bu erkek düşmanı kanunlar varken.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKararsızsan neden kabul ediyorsun bu yaptığın bencillik
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılTek kafana takılan aradaki yaş farkıysa bunu dert etme bence ama evlilik için acele ettiğinizi düşünüyorum.
00 YorumlaYaş engel değildir arkadaşlar seven iki kişi için hiç bir şey engel değildir eğer gerçekten seviyorsanız...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi bir adamsa, ve aşk sevgi varsa bende yaş farkı sadece rakamdan ibaret olmalı. Aşk olduğu yerde yaşın bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşından küçük bir erkekle evlenmek büyük risk. Akılları zaten bir karış havada oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😂
şu an olmasa da ilerde sıkıntı olabilir. Yine de mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılbu kadınlardaki evlilik merakınıda ben anlamıyorum, daha yeni bitmiş ciddi bir ilişkiden çıkıp bir başkasıyla hemen nasıl evlilik aşamasına geliyosunuz hakkaten akıl almıyor
00 Yorumla
+1 yılMüslüm Gürsel ile Muhterem Nur gibi iseniz ağlarken neden olmasın…
01 Yorumla- +1 yıl
Ahlaken demek istedim…
Cogu evlilikler zaten 8 10 yaş arada vae yani takılma seviyorsan sonuna kadar devam
00 YorumlaBelki de geçmiş kötü tecrübelerin izidir seni böyle hissettiren, her şey yolundaysa akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılBence hata ama senin açından değil, onun açısından hata.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen çocuğun ailesi yok, ona akıl veren biri yok Olgun sevdası evliliğe sürüklemiş sende boşluktasın o da öyle tamam olmuş. Sen 40 a geldiğinde artık nerdeyse bittiğinde o 32 olacak şu an çok iyi hoş ama ilerisi için sağlıksız ayrıca sende birtakım sendromlar başlatacak kıskançlıklar olacak gençleşmeye çalışacaksın çocuğu daraltacak kıskanacaksın şu an güllük gülistanlık ama ilerisi ilerisi dediğin bir kal yıl sonrası çok sağlıksız
00 YorumlaÇok fazla değilmi arada illaki farklılıklar olur ama yinede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence evlen daha güzel kendinden küçük bulmuşsun
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlen yani olanda benim kafadan ergenlere bakacağına olguna baksın.
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat