Okuyorum böyle soruları herkes sanki hayat memat meselesi gibi davranıyor ve bu durum sadece bizim toplumda var mesela ABD Fransa çin vb böyle yerlerde yok 1ide aynı 1000de ne fark eder ki ztn öyle bir şey o sadece ilişkiye girene kadar mikroplardan korumak için ve bazıları zar olmadanda doğuyor.. m
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum bir kadının bekaretini kimse sorgulayamaz bu kadına hakaret olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılHayır önemli değil. Kim zarın yırtılıp yırtılmadığını anlıyacak ki. İllaki kan gelicek diye bir şey de yokmuş.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ztn bazıları zar olmadandan da doğuyor
- +1 yıl
Onu bilmemde illaki kan gelmiyor ilk oluşunda da. Bizim buralar da namus deniyormuş. İç ki içince, küfür edince namuslu bir adam oluyorlar ztn.
Soran+1 yılAyn hepsi cahil
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBurada ve Orta Doğu, Afrika ülkelerinde böyle. Bence bekaret en önemli hazinesidir bir kadının.
02 Yorumla
Soran+1 yılKankam anlamıyor musun öyle bir şey yok zar diye Bir şey yok o ilişkiye girene kadar vücud kendini hazırlayana kadar vajinayı mikroplardan korumak için
- +1 yıl
Zar belki o amaçla var olmadı ama bekaret diye bir şey var. Anal ve oral ilişkide zar yok fakat bunlar da bekarete engel.
+1 yılZarın amacı baska, ama aynı zamnda bekaret simgesi olarak kabul ediliyor, bu bahsettiğin ulkelerde de böyle, ama bizim ülkemizde bunun önemi fazla,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilimsel olarak doğru söylüyorsun. erkekler kızda üstünlük sağlamak ve hemcinsleriyle yapmıs oldukları rekabetten ötürü bakire kız arıyor
10 YorumlaYa bi nevi ilk benim göz ağrım olsun istiyorlar o yüzden zar önemli ilk kocası ben olayım
00 Yorumla
+1 yılÇünkü biz muslumanız onlar değil..🤷🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnların ahlakı ile bizimki aynı değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka onlara göre doğru olan o sanane sana mı düştü milletin ahlakını dillendirmek
Cevap sahibi+1 yılYa bir bok bildiğin yok saçma sapan konuşuyorsun
Soran+1 yılSaygısızsın sen kimsin de milletin doğru bildiğini benimsediğine saygı göstermezsin saygı duy biraz
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil yaaa bakirelik yemini edenlerrrrr
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli değil diyenlerin hepsi øršpū•
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sifir kilometre kiz istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır araba mı aliyon
Cevap sahibi+1 yılKullanilmamis dokunulmamis kiz istiyorum.
Sorun mu, sana giren cikan mi var saname
Soran+1 yılKardeşim o zmn güzel bir dille dersin ne bu sıfır kilometre isterim diyin araba mı bu böyle desen Bir şey demedim ztn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ona cok onem veren kizlar arkadan vurduruyor.
00 YorumlaSen deldirdin mi
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli. Patlak kadın istemem
024 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar cahil bir düşünce kendin kaçıncıyi yapıyorsn ama kadına gelince patlak kadın istemem yok öyle yok böyle kendi cahiliyetinin içinde boğul
Cevap sahibi+1 yılHerkesin altına yatan kadını yatağıma almam
Soran+1 yılTam şimdi oldu
Cevap sahibi+1 yılAkıllı ol
Soran+1 yılKes sen kimsin doğru cümleleri kullan sende
Cevap sahibi+1 yılSoru sordun cevap verdim patlamış kadın sevmiyorum
Soran+1 yılKadınlar da sana bayılıyordu ztn gel bizi b*cer diye kapında yatıyorlr
Cevap sahibi+1 yılGörsen ayakta verirsin
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl27. Senin?
Soran+1 yıl18 knk
Soran+1 yılVercegimi pek sanmıyorum teşekürler saygılar
Cevap sahibi+1 yılCidden görsen ayakta verirsin. Laf olsun diye demedim
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonudan bağımsız patlak vs betimlemesi tamamen espri idi ciddiye alma yani😀 Herkes istediğini istediği gibi yaşar kimse karışamaz
Soran+1 yılE ztn
Cevap sahibi+1 yılYok hani kızma takılıp kalma ona demek istedim 😀 Ama tanışalım onda ısrarcıyım, iyiyimdir 💪😀
Soran+1 yılBanane senden insan yaşından utanır benden senin gibi abazalars ekmek çıkmaz host
Cevap sahibi+1 yılYaşımda ne var ne beyin fakiri insanlar var ya jwjsj
Soran+1 yıl9yas var knk kardeşin yaşındayım
Soran+1 yılYanidma olsan abi diye hitap ederim ama doğru senin gibiler yaş ırk ayrımı yapmadan her *mı olanı cinsel obje gibi görüyor
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım ne saçmalıyorsun ya
Soran+1 yılOk hadi yoluna
Cevap sahibi+1 yılYa yol al m k
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ki öyle bir şey
00 YorumlaYok değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri