- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaçağ ürünü Ortadoğu kaynaklı dinleri icat edenlerin anatomi bilgisinin eksikliğinden mütevellit, bekaretin kanıtı zannedilen basit bir doku. İlk cinsel ilişkide yırtılmasının oranı yüzde 100 olmayan bir dokuya bu kadar önem yüklenmesi doğru değil. Nikah sonrası cinsel ilişkide kan gelmesi, vajinaya daha önceden bir penisin girmemiş olduğuna delil sayılamayacağı gibi, nikah sonrası cinsel ilişkide kan gelmemesi de vajinaya daha önceden bir penisin girmiş olduğuna delil sayılmaz. Kadınların bu konuda dürüst olmaktan, erkeklerin de kadınların sözüne güvenmekten başka çareleri yok. Olduysa oldu deyin, yaptıysanız yaptım deyin. Erkekler de kadınların cinsel geçmişini kurcalamayı, kafaya takmayı bıraksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kızlık zarı doğduğun zamanlar da önemli yani zar dediğimiz şey yeni doğduğunda vajina deliği kapalı olması için herhangi bir enfeksiyon veya dışkı bulaşmaması için olan bir şey ve yaş ilerledikçe o zarın açılıp delik girişinde halka şeklinde olması yani regl veya herhangi bir rahatsızlık durumunda akıntı falan olabilmesi için olan bir şey
Ama günümüzde namus kavramı olarak biliniyor010 Yorumla- +1 yıl
Mesleğin ne senin?
- +1 yıl
Neden sordun cevap hoşuna gitmedi galiba
- +1 yıl
Sence meslek önemli mi ki
- +1 yıl
Mersk ettim sadece
- +1 yıl
Hmmm şu an oto yıkama işi yapıyorum 10 yıl balıkçılık yaptım 😊😊😊
- +1 yıl
Yorumunu oldukça beğendim ve şaşırdım yani bu kadar bir şey bilmene o yüzden sordum
- +1 yıl
Hmmm evet bilgiye açık biriyim ve merak ettiğim bi konuyu araştırırım ayrıca cinselliği de çok sevdiğim için biraz fazlasıyla araştırıyorum bu tarz şeyleri
- +1 yıl
Siz ne iş yapıyorsunuz
- +1 yıl
Ebeyim
- +1 yıl
Yaaa kusura bakmayın lütfen size bilmişlik yaptım galiba özür diliyorum sizden
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yani önemsiz diyemem. aman aman benim eş adayımın nişanlımın kızlık zarı bozulmus. off off ne güzel. hadi bunu kutlayalım. iyi ki yırtılmıs. ne güzel işte off off. hayalimdeki kız. böyle demez bence kimse. en ılımlı yanıt. ya tamam neyse bu konu onemli değil demektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır önemli değil. ben aşka bakarım
00 Yorumla Manevi kişilik karekter ruh ve insan ilişkileri acısından önemli insana zararda verebilir mutlu da edebilir bir konu olmadığı için böyle yorumlaya bilirim
14 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Beğendim
+1 yılKimisi öyle bişi yok diyor kimisi var diyor kimisi normalleştirmeye çalışıyor kafamızı karıştırıyorsunuz 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah
+1 yılTamam da bunu hangi anlamda sorduğuna bağlı? Hangi anlamda sorduğunu bilmeden nasıl cevaplayalım bu soruyu?
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlamışsan her yönüyle
- +1 yıl
Mesela "vajina içerisine mikropların girişini engelleyerek enfeksiyonu önler" deyip böyle bir cevap verebilirim😂😂😂
- +1 yıl
Bu yüzden önemlidir diyebilirim
Fakat muhtemelen sen bu anlamda sormuyorsundur
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim bi işime yaramıyo bende yok kadınlarda da enfeksiyondan koruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı önemlidir. Karşı tarafa namuslu ve ahlaklı kuralcı olduğunu gosterir
02 Yorumla- +1 yıl
Ya diktirdiyse nereden bileceksin
- +1 yıl
Var mı öyle bir şey babba
+1 yılBu kadar saçma bir tabu yok. Ve bunu yapanlarin çoğu mutlaka başka biriyle yatmistir
00 Yorumla
+1 yılHerkesin girdiği yere girmem, önemli.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki. Ya diktirmişse nerden bilesin
- +1 yıl
Bilemeyiz ingiliççe nasıl bilicez :p
töre, nomıs, intikom.
08 Yorumla- +1 yıl
Sjsjjsj diyoson
- +1 yıl
Vatan haini dalga geçme
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins ne, ne, nee!
- +1 yıl
Sen insanların gelenek örf âdetleriyle neden dalga geçiyorsun topraksız
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins dalga geçmedim? Murat sonerde duyuyordum sürekli
- +1 yıl
Her duyduğun şeylere atlama
- +1 yıl
@Wayne_Jenkins pardon? derdin ne senin
- +1 yıl
Seninle ne derdim olacak babba
Önemli. Çok güzel hikaye anlatır.
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerdek gecesi kanama olması için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılZerre önemi yok benim için... Sevdiysem olay biter
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bı zarın ne önemi olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Çok kişye göre önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılEbe olarak sen söyle
02 Yorumla- +1 yıl
Değl :)
- +1 yıl
Tıbbi olarak mı
Bı önemi yok ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Bence önemli değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ki hangisi
00 Yorumla Önemli ama hak edene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkünse sol alttakini istiyorum 😂
014 Yorumla- +1 yıl
@Medine96 ahahahahah
Cevap sahibi+1 yıl@Medine96 offf ya beni yaraladın şu an haklısın vajinaya gôre istek yapamiyoz artık orası gizemli kutu sjdjska
Cevap sahibi+1 yılLütfen gülmeyelim elimi sallasam ellisi
Cevap sahibi+1 yıl@Medine96 haklısın çünkü neden biliyomusun karakter vajinadan önemli zaten her bakire kızdanda kan felan gelmiyomuş yani orası tamamen muamma
Cevap sahibi+1 yıl@Medine96 doğru diyosun o yüzden eş seçimi cidden önemli eşten öte insan hayat arkadaşını bulmalı ruh eşini bulmalı bence
Cevap sahibi+1 yıl@Medine96 ben bi yerde duymuştum gerçekten doğru eğer birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan canını yak diyodu çünkü herkes gerçek yüzünü canı yanında gösterirmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Medine96 yazabilirsin şimdi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar