35 yaşındaki bir adam cinsellikte nasıldır?
bir erkek kaç yaşına kadar iyi bir cinsel hayat sürdürebilir?
35 yaşındaki bir adam cinsellikte nasıldır?
bir erkek kaç yaşına kadar iyi bir cinsel hayat sürdürebilir?
Tabi biraz hormonlarla da alakalıdır bu konu. Ama bir insan sağlıklı, dengeli ve düzenli besleniyorsa, bol kuru yemiş tüketiyorsa, uyku düzenine, uyku süresine ve uyku kalitesine önem veriyorsa, hazır gıdalara, fast food tarzına, alkol, sigara ve narkotik maddelere mesafeli duruyorsa, sağlığına dikkat ediyor, spor ve egzersiz yapıyorsa yaşı 40, 50, 60 olmuş fark etmez. Her yaşta harika seks yapabilir.
Ama bunlara dikkat etmeyen erkek de 30-35 yaşında bile aletus stopus olabilir.
Adamın hormon seviyesine, beslenmesine, zararlı alışkanlığı olup olmamasına, spor yapıp yapmamasına, uyku düzenine bile her şeye bağlı bir şey bu. Müneccim miyiz de söyleyelim? Bazen ciddi saçma sorular soruyorsunuz çıldırıyorum.
kadına bağlı ve içindeki heyecana yaşadığı hayata bağlı şeyler. ben kendi adıma burnumu gömerek sansürsüz fanteziler yaşamayı çok isterdim genç birisi ile
Cevap
34Cevap
Eniştem 85 yaşında bir gün şu sözü söyledi.. "Çalışmayan tabancayı keser atarım." düşün artık ne kadar sürdüğünü..
47 yasindaki bir kacamak yaptigim bir erkek var. Zaman zaman birlikte oluyoruz. Adam seks makinasi. Normal erkek arkadasimin o kadar performasi yok. Penisi hem uzun, hem kalin, hemde tas gibi. icime girdiginde bir saat icimden cikmiyor. Defalarca bosaltiyor beni icimden cikmadan. cogu zaman oral ya da anal seks ile bosaltiyorum.
Erkeklerde cinsellik cok ileriki yaslara kadar devam ediyor. Kadinlarda 60 yasina varmadan bitiyor.
Adam evli mi
Esinden ayrilmis yillar once
Yaşlı ya yüzünce bakınca vs tiskinmiyor musun
yooo, yasla yuzun ne alakasi varki, ayrica acayip karismatik bir adam. Herseyi class marka ve cok cool
35’te iyi olur bence. 50’li yaşlara kadar da aktif cinsel hayatı olur sonrasında azalır ama bence
Bi azalsa bende kurtulsam mk
Cinsel performans 35 gibi zirveye yaklaşır ve uzun bir süre oralarda kalır. 50leri geçene kadar da bir şey olmaz.
Eğer bencil bir erkek değilse cidden en verimli yaşlarıdır erkek için. Erkeklerde ölene kadar devam eder. Sağlıklı yaşadığı sürece
cinsellik ölünceye kadar devam eder.
cinsel hayatın bitmesi yaş ile alakalı değildir gençlik dönemindeki yanlış kalitesiz yaşam ile alakalıdır
32 yaşındayım ve cinselliğe yeni başlamış gibiyim
Ben 20 hoşlandığım 35
Benimde daha önce cinsel deneyimim var sence sorun olur mu aramızda
Sorun olmaz alabiliyorsan aklını al o arkadaşın
Nasıl etkileyebilirim
36 yaşındaki eşim , şarap misali, yillandikca güzelleşiyor 😋🤤 bence 30-40 arası erkeğin cinsellikte en verimli olduğu yaşlar.
ben tam 35 yasındayım ve gayet ıyı tecrubelı davranıyorum oldu bıttı yok zevkını cıkartarak
35 de cinselligin tavanında olur erkekler 100 yasa kadar aktif olur
40 yaşımdayım , daha hilti gibi çalışıyor. yaşla alakası yok. spor, beslenme, psikolojik durum. bu üçü iyi ise kadını yatağa çivilersin.
Bunu belirleyen bir çok faktör var.
Bahsettiğin kişiyle bir test sürüşüne çıkmadan bilemezsin
Zıpkın gibidir 35 yaşındaki adam. Sağlıklı beslendi kendime baktı ise 65-70 e kadar yolu var
Ben 20yim sıkıntı olur mu sence
Hiç bir problem olmaz keyfine bak
Belli olmuyor ama 50 den sonra artık teklemeye başlar genç erkek performansı vermeyebilir
Saglikli ise 80 de bile devam eder , yasli ise etmez görüşünü tam bir tabu ve yanlış , erkek 35 ,40 olunca da performansı dusmez daglikli ise
Dedemde bile var yani, sağlık şart, 23 yaş*ınd*ayım t* * se*nlik. 😉
Performansının zirvesindedir 😂
Oooo 35 ne canim ya sizde erkekleri iyice gomdunuz
:) demi erkek dediğin 35 den sonra başlıyor hayata:)
35te bir sorun olmaz
Bu bence içinde ki heyecana bagli
45 yaş baba olmanın son demleri..
😂
Bence 60 65'e kadar yapabilir
Kaça kadar devam etse işini görür
82yaşında dedem vardı demir gibiydi
Iyi olurr deneyimlidirde
45 50 den sonra solmaya başlar
Ben bittim okey dönüyorum.
35 yaşındayım. Sanırım en iyi çağımdayım.
Ben 20 yaşındayım ondan hoşlanıyorum o da 35 sence bana bakar mı nasıl etkilerim onu
Ben 20 yaşında birine açıkçası bakmam. Çok çocuksu ve olgun olmayan davranışlar sergileniyor genelde. Sözüm meclisten dışarı tabiki ama kendi ayakları üzerinde rahatça durabilen biriyse ben pek ihtimal vermiyorum. 35 yaşındaki birinin sorunlarını 20 yaşında tecrübesiz birinin yardım edebilmesi imkansız gibi bişey.
Ben ne dış görünüş olarak ne de olgunluk olarak 20 yaşında gibiyim
Ayrıca ciddi düşünüyorum laylaylom değilim evlenmek isterim birkaç arkadaşım var onlar da bu kafada insanlar
Peki sen kendi ayakları üzerinde durabilen özgür bir birey misin? Yoksa ev kadınlığı mı hayalin?
Ben de çok iyi bir bölüm okuyorum çap yapıyorum 2 bölüm aynı anda
Ev hanımlığı hayalim yok
Kaç yıl sonra iş sahibi olacaksın? Şimdi mantık şu keyfinde olan o yaşta biri neden öğrenci biri ve beraberinde masraflarını ve sorumluluğunu alarak seninle evlensin?
Ailem zengin
O yaşta birisi ailenden aldığı destekle içgüveysi ayarında evlilik yaşayacaksa burdan onun erkeklik onuruna selam gönderiyorum. O kişi biraz adamsa eğer senin ailenin zengin olmasına bakmaz. Karşındaki adamsa sen de parayla elde edemezsin zaten para erkeklik onurunun üzerinde olamaz, olmamalı.
Adam doktor onun da parası var benim ve ailemin de maddi durumumuz eşit
İşte bu yüzden küçük yaşta biriyle olmaz. Parayla elde edebileceğini sandığın yaştasın halen.
33 yaşındayim bayağı fenayım 😄
Ben 20 o 35 sence nasıl olur
Keşke benim de 20 lik sevgilim olsun isterdim
Çivi gibi sokarım 60'a kadar
Cinselliğin zirvesindedir tecrübesi varsa
30 dan sonra artar 60 kadar gider
5 sene ömrü var kuşun, sonra zayıflar
O sana bağlı marifetini gösterirsen 70. 80 our
50 ye kdr yolu var
46 yaşındayım hala dimdik hala sert
Mezara
80 e kadar devam