Erkeklerde cinsellik kaç yaşına kadar sürer? Şu an 43 yasında bırını tanıyorum baya iyi… ilerisi kaç yas yanı performans asıl sorum
Erkeklerde cinsellik kaç yaşına kadar sürer?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsellik erkeklerde bitmez, belli bir yas siniri yok. Ornek veriyorum 70 yasindaki bir erkek de orgazm olabilir. Ama tabi ki ereksiyon gec olur, bosalma gec olur, performans suresi kisa olur. Kisacasi genc bir erkek gibi olmaz hic bir sey. Ama yine de cinsel aktivitelerine devam edebilir.
20 25 arasi erkek cinsellikte tırt 30dan sonra kadın çökmüş 35 40dan sonra erkek çökmüş oluyor 20-25 kadın yaş arası ve 30-35 erkek yaş arası nirvanaya ulasirlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsellik erkeklerde bitmez, belli bir yas siniri yok. Ornek veriyorum 70 yasindaki bir erkek de orgazm olabilir. Ama tabi ki ereksiyon gec olur, bosalma gec olur, performans suresi kisa olur. Kisacasi genc bir erkek gibi olmaz hic bir sey. Ama yine de cinsel aktivitelerine devam edebilir.
Ya bu erkeğin kendine nasıl baktığına göre de değişiyor o yüzden net yorum yapmak imkansız. Ben 30 31 yaşındayım bazen tövbe ettirdiğim oluyor 😀
Kendinize saygınız yok aw babanızla aynı yaşta adamin altındasınız
Evet olgun sevıyorm oldumu ben 28 yasndaym 18 değil
sağlıklı bir insanda cinsellik ölünceye kadar sürer. bitmez.
Kimi 50 yaşında erkek, 18yaşında bir erkekten çok iyi olabiliyor.
100 süren var
Şeker tansiyon vb. Hastalıkları olmazsa
Pompa kolay kolay sonmez
Ama 45 50 den sonra sana yetmez
45 46 dan sonra kişiden kişiye değişirde performans iyice düşer
20 yaş kız ve 30 35 yaş erkek cinsellikte efsane
35 mi😁 Şu an 43 yasında bırını tanıyorum cokk ıyı 35 be alaka
Bu yaş farkı ne hanımlar 😂
20 25 arasi erkek cinsellikte tırt 30dan sonra kadın çökmüş 35 40dan sonra erkek çökmüş oluyor 20-25 kadın yaş arası ve 30-35 erkek yaş arası nirvanaya ulasirlar
Katılıyorum 25 üstü erkeklere güvenin 👍😉
Mezara kadar devam 😍
Kendine bakarsa gider baya
İliskiye giriyor musunuz peki
Evet baya ıyı
Senin ilkin miydi peki
Hayr daha once coook kişiyle berebaer oldm noldıki
Onlardan daha mi iyiydi ki. Tecrübe oldugu icin olabilir
Onlardan daha iyi evet yanı seks tecrubesı daha iyi bikere cabuk bosalmıyo kendını tutabılıyor kontrolu cok iyi
Yanı bi kaç kısı daha wardı ama iyi hakkımı yiyememem eskiden 28 yaslarnda erkek
Vaktin var mı tkp edebilir misin peki
Kendine nasıl baktığına göre dehisir
İyidir diye düşünüyorum
70 kadar gidiyor
50 55 olup çok aktif devam edebiliyorlar
55 e kadar zirve
Yaaaa
Sonrası da olur da yani normal şekil
Değişir. 🤪
60-65-70 gider