• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Erkeklerin cinselliği kaç yaşında biter?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Ben 26 yaşındayım. Benimle evlenmek isteyen birisi var, 40 yaşında... Herkes 5 senesi var diyor. Sizce de öyle mi? Bilmiyorum ben ne yapcağımı?:/
Erkeklerin cinselliği kaç yaşında biter?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• man_illa
    man_illa Takip Et
    Bilge Yaş: 61
    +1 yıl

Cinsellik insanın ruhsal ve bedensel durumuna bağlı belli bir hastalığı yoksa uzun süre gidebilir fakat genç erkekteki gibi gecede 2 veya 3 posta diyemeye bilir.
    Sen haftada 1 kere dersin o 2haftada 1 diyebilir. Tansiyon veya şeker hastası ise ve bunlar için ilaç kullanıyorsa cinselliğin zayıflayacağı ve performansın düşeceği kesin.
    Aşırı alkol kullanıyorsa cinsel organları etkiler ve hareketsiz kalır.
    Cinsellik olur fakat senin beklentilerini karşılarmı bilmem.
    Sen evliliği sadece cinsel amaçlı düşünüyorsan İYİ düşün derim.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okuduğum en aklı başında yorum. Ben evlenmeden hiç bir şey yaşamadım ve bir kıyas şansım yok ayrıca denemek gibi bir şansımda olmayacak bu yüzden soruyorum. Sadece şu olabilir eğer anlaşıp durum oralara giderse bende evlenip yapamazsam boşanırım. Peki onun benden yaşça büyük tecrübeli olması (her konuda) benim açımdan biraz dezavantaj nasıl gerçekten nasıl birisi olduğunu tartıp kara verebilirim?

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

İltifatın için Teşekkür ederim.
      Senin erkek den genç olman onun için tabi pozitif bir olay ama onunda yaşının büyük olması onun tecrübeli olduğunu göstermez hatta hiç tecrübesi dahi olmayabilir ve belki hayal kırıklığına uğraya bilirsin.
      Daha önce hiç evlilik yapmış mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır hiç evlenmemiş. çok fazla gezen (yurtdışı) yabancı kız arkadaşları olmuş bir tip. evliliği yeni düşünmüş zaten son zamanlarda... Bense tam zıttıyım. Nasıl olur ki? Yaş farkı var bir de yaşanmışlık farkı...

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

çok fazla hovarda yaşamış ve şimdi durulmak mı istiyor? sende tam zıttı olarak ileride ''evlendiğinizde'' sen ona ayak uydurabilecekmisin? adam çalışıyor mu ne işle meşgul? senin mesleki kariyerin nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle sanırım. Çok yaşamış ve düzenli bir hayat istiyor artık. Yani sorun olur mu? Çok yaşamış ve hiç yaşamamış? İyi bir işi var. Durumu oldukça iyi. Bende iyiyim keyfi çalışıyorum.

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

O hayatı hızlı yaşamış biri olarak sen ona evlendiğinizde ayak uydurabilecekmisin? biz burada hangi yorumu da yapsak kararı verecek olan sensin.
      Yaş ve karakter olarak sana daha uyun bir erkek yok mu çevrende? ben hala bu adam hakkında tereddütlerim var.
      Sonunda üzülmeni istemem. benim de akrabam da benzer durum yaşandı 2 yaşında çocukla sonradan boşandılar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tecrübe farkı mı sorun yoksa yaş farkı mı?
      Bende şöyle düşündüm. Yaş farkı olunca erkek daha çok kıymet biliyor sanki...
      Sizin yorumunuzu merak ediyorum ama
      Benimdd var tabi ama beb çocuk düşünmüyorum hemen zaten.

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

bazı erkekler belirli bir yaştan sonra sığınacak liman alırlar fakat limanı bulup ta demir attıktan sonra tekrar denize açılabilirler.
      Senin de dediğin gibi ilk başta kıymet bilirler fakat yaşadığı hayat tecrübesin den dolayı belirli bir zaman sonra farklılık arayabilir.
      Daha önceden sevgilileri olduğundan sen kendine yetebilirmisin? veya aradıklarını sende bulabilir mi?
      Kıymet bilmesi için eski hayatına tamamen çizik çekip yeni hayat kurması gerekir buda bazı insanlar zor olabilir.
      Sonunda olmazsa boşanırım diyorsun fakat böyle bir durumda üzülen yine sen olursun ve kabahatı hep kendinde ararsın.
      Bu konu ile ilgili ailenin bilgisi var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle adamlar değişmez diyorsunuz kısaca. Ama bunu nasıl anlayabilirim ki. Ben evlenip ayrılmakla bir derdim yok. Benim şu ana kdr tanıştığım adamlar pek düzgün değildi evlilik düşünen hiç yoktu hatta. İnanılmaz sıkıldım artık değer görmek istiyorum. Bu adam beni ilk gördüğünde kaldı resmen gözünğ ayırmadan baktı kaldı adeta ve rus sevgilileri filanda olmuş bende şaşırdım hatta o kdr yaşamış ne alaka onun tavrı düşindürtüyor. Annem karşı tabii yaş farkı dolayısyla, babam bilmiyor henüz,..

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

ben şu anda çok tereddütte kaldım seni negatif etkilemek istemem ama seninde bugüne kadar karşına adam gibi biri çıkmadığı için bu olabilir diyorsun.
      Her insan değişkendir değiştirebilirsen fakat onun ağir basacağına eminim zaten annende bu olaya karşı çıkıyor muş.
      Aileni hiç bir zaman karşına alma çünkü insanın her zaman ailesine ihtiyacı vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an met bir karar vermedim ama evet istiyorum artık evliliği bir şey yaşamaycağım evlenmeden zor oluyor kimse sevgilide olmuyor böyle olduğum için. Ailem son kararı bana bırakır hem boşanabilirim artık sıradan boşanmak biliyorsunuz... Bakalım zaman ne gösterecek...

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

kararına saygım var fakat sonunda üzülmeni istemem bu tür olaylar hep hüzünlerle sonuçlanıyor.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl

Öğretmen çocuklara sorar "dünyanın en ağır şeyi nedir" temel atlar "dedeminkidur" öğretmen "neyidir" der "öğretmenum nenem dedeme değirdi iki sahatur uğraşeyrum kaladıramayrum da bey kaldıramayrum"😂😃😄
    İyi bakılırsa65 te teklemeye başlar şeker olursa daha erken.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😀😀

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

40 da erkegin hayati bitiyorsa mahffolduk desene. bayanlara menopoz olursun cocuk olmaz deniyo ya. hicte inanmiyorum. Allyh verdikten sona. gerisi fasafiso.

1
    2 Yorumla
    • poyraz_karayel
      poyraz_karayel
      +1 yıl

Bitmezzzz

Yorumla
    • man_illa
      man_illa
      +1 yıl

çok dertli yazmışsın :)

Yorumla
  • leley
    leley Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Evet erkeklerin hayat bu konuda oldukça kısa cok renkli başlarlar ama sonu hızlı sönüyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

86

Cevap

• builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.

ben 48 yaşındayım. eşimle günlük ilişki yaşıyoruz. sabah ve gece olak üzere günlük iki kez.

normalde daha fazla yaşayabiliriz. ama ben çok işi yoğun yorulan biriyim. inş. mühendisiyim. gece 1-2 ye kadar proje çiziyorum.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşiniz kaç yaşında?

Yorumla
    • builder
      builder
      +1 yıl

eşim 43

Yorumla
    • builder
      builder
      +1 yıl

sana 45 yaşında biter diyenlerin herhalde gözleri kulakları kapalı. başka dünyadan gelmişler. 80 yaşında çocuk sahibi olan dedeler var be. bunlar kör mü. cinsel gücün bitişi yaşam şekline ve bünyeye bağlıdır. ama o kadar da erken bitmez. kalitesiz yaşayan aşırı alkol alan düzenli beslenmeyen hareketsiz ve az ilişkiye giren ya da düzensiz ilişki yaşayanlar erken yaşta gücünü kaybeder. o da 50 yaş sonrasında başlar. kaliteli yaşayan biri yani vücudunu yıpratmayan düzenli cinsellik yaşayan düzenli beslenen... insanların cinsel sağlığı uzun yıllar korunur

Yorumla
  • AhandaGeldim
    AhandaGeldim Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

40 yaşındakini ne yapcan git yaşıtlarından birini bul 5 sene filan onlar hikaye kişi kendine ne kadar bakarsa o kadar uzun seks hayatı olur bizin köyde bir adam vardı 80 yaşında daldan dala zıplıyor adam çok dinç hanımı öldü şu gün ewleniyim çocuğum olur diyordu adam.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Oooo arkadasim ben kirkdort yasindayim gecede uc posta kayabiliyorum.. kim demis bes yiki var diye inanmayin.. erkeklerde ereksiyon yasa gore azalair ama is bitmez.. bittigi anda mavi haplar var..:))

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk erkekleri için pek iyi şeyler demiyorlar... Sigara, alkol flnda etkili tabi ama erkekler çabuk etkileniyor ve türkiyede erken yaşlarda bitiyor sanki cinsellik öyle gibi duruyor dışarıdan :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok ciddiye alma sen.. adamdan hoslaniyorsan, kalbin atiyorsa.. yola devam et.. pisman olmazssin..👍

Yorumla
  • deutscheboy
    deutscheboy Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

sen 26 yasindaki ceylan gibi hatun o kart domuzda ne buldun allah askina?

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu an net bir durum yok ztn sadece böyle bir şey olabilir. İstesem olur ama ben daha karar vermedim.

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

akilli ol ya. memlekette adammi kalamdida sen gidip o kart zamparayla evleneceksin?
      yazik etme kendine.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden? Hiç oluru yok mu sence? Bence istemez miyim düzgün bir adam kendi yaşlarımda... Son zamanlarda tanıştığım adamlar (30+) hep sorunlu ve asla evlilik düşünmüyorlar... Bende evlenmek istiyorum. Sıkıldım ne istediğini bilmeyen ergen adamlardan...

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

Ondan ne hayir gelir sana?
      Cocugun olsa millet dedesimi der.
      5-10 sene sonra babanmi derler.
      Sen niye acele ediyorsunki?
      Ne is yapiyorsun sen?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk falan bir karar verip, evleneyim önce çocuk hemen düşünmüyorum ne bu acele :)

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

Adamda 3-5 seneye prostat baslar sonra ereksiyon problemi yasamaya baslar.
      Ondan sonra gelip burda aglarsin kocamin kusu kalkmiyor napcam diye.
      Allah akil versin sana ya.. Türkiye gibi bir yerde o kart zamparaya kaldiysan sende bir problem var demektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkiye gibibie yerde 30lu yaşlardaki adamlar evlenemk istemiyor! Ben ne yapqbilirim benim karşıma çıkmıyor. Olmadı ayrılırım.

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

yahu biz evlenecek kiz bulamiyoruz sen bize 30 lu yaslarda kimse evlenmek istemyioor diyorsun.
      Allah askina senn türkiyede yasadigina eminmisin?
      hem ayrilacaksan niye evleniyorsun? iki dakikalik zevk icinmi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz kim? Nerdesiniz, ne iş yapıyorsunuz:)) nasıl bir çevreniz var? Kariyerli, gayet iyi konumda insanlarla tanışıyırum. Hiç biri evlenmeyi düşünmüyor (30+) çoğu terkedilmiş, aldatılmış muhtemelen...
      Artık kimse evliliğe öyle atlamıyor kadın/erkek.
      Daha muhafazakar insanlar evliliği tercih ediyor gibi çevremde... Herkes çok temkinli...

Yorumla
    • Pearttt
      Pearttt
      +1 yıl

:)
      Sorun bizde bence kardeşim @deustcheboy

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

Aldatanda terkedenlerde kadinlar sonucta. Yani hemcinsiniz cok görme :D
      Bana bir özelden yazarmisin. Bizler kim ve ne is yaptigimizi söyleyim.
      Vallahi evliligin ciddiyetini bilen ve yürütebilecek kapasitede olan evlenyior. Ama sevgiliyken bile kadinlar ona buna kosup aldatirsa adamlarda tabiki temkinli olur. ;)

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

@Pearttt Vallahi ben hic simdiye kadar suc bizde diyen kadin görmedim kardes. Bunlar melek sanki hepsi. Ama nedense herseyi yapanlarda onlar. Üstelik dinen bunun kanitida var. Cehennemde en cok kadinlari gördüm diyor peygamberimiz. Sucu olmayani cehenneme neden atsinlar dimi :D

Yorumla
    • AteşKadehi
      AteşKadehi
      +1 yıl

Kart domuz😁😁😁😁

Yorumla
    • AteşKadehi
      AteşKadehi
      +1 yıl

10 yıl sonra sende kart domuz olcan 😃

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

@AteşKadehi ben gidip 15 yas ufaklarla evlenmek istemem. Oyüzden ona o lafi söyledim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim genellememden de ağır sizinki... Aldatanda terkedende (!) kadınlar...
      Erkekler melek adeta!
      Ne kimseyi aldattım, ne kimseyi terkettim. Ama sürekli terkedilen ben oldum. Ne kadar anlayışlı ve iyi olursan o kadar üzülüyorsun belkide...
      Erkekle hep düzgün kızları aradığını söyler ama nerde düzgün olmayan kız var ona aşık olur sonra da aldatan terkeden diye ağlıyorsunuz böyle:)

Yorumla
    • deutscheboy
      deutscheboy
      +1 yıl

senin yazdiklarinin aynisini ben yazdigimi kabul et. ama su rdan itibaren
      "
      Kizlar melek adeta!
      Ne kimseyi aldattım, ne kimseyi terkettim. Ama sürekli terkedilen ben oldum. Ne kadar anlayışlı ve iyi olursan o kadar üzülüyorsun belkide...
      Kizlar hep düzgün erkeklerı aradığını söyler ama nerde düzgün olmayan zübbee var ona aşık olur sonra da aldatan terkeden diye ağlıyorsunuz böyle:) "

;) ;)

Yorumla
    • Pearttt
      Pearttt
      +1 yıl

Genellemeye beni koymasan?
      Ben o dediklerinle bağdaşmıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer gerçekten seninle evlenecekse, emin ol cinsellik onun için yeni başlıyor. olacak. Hem daha ateşli hem daha heyecan verici. Çünkü aradaki yaş farkından dolayı, onun için. bulunmaz bir nimetsin.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bende o yüzden düşünüyorum. Yaşıtlarımın aksine üstüme titrer bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bencede. Zevkin doruklarına çıkın beraberce :-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim gözlemlediğim yaş farkı olunca kadını erkek el üstünde tutuyor ya da aşırı kıskanıyor ilki olur umarım 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bir de sana şunu sorayım ben hiç bir şey yaşamadım o çok yaşamış nasıl olur ki bu onu iter mi daha mı çok bağlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet. İnan her erkeğin arzuladığı bir bayansın ;-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha çok bağlar. Emin ol.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

60 yaşında babamın 37 yaşında dostu ile takıldığını görüp başımdan kaynar sular indiğine göre. en az 60 yaşında bile öter kuşu ama ne kadar iyi öter orası tartışmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • freddyR
    freddyR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Bu vakte kadar tuttum kendimi şimdi sadece 5 sene sürerse bunca yılın patlaması içimde patlar mı diyorsun :D

1
    0 Yorumla
  • KahveSigara
    KahveSigara Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bu durum erkeğin olduğu kadar kadının da görevi.
    Şayet sen tahrik ve tatmin etmeyi başarırsan çok daha ileriki yaşlarda da cinsel hayatınız deva eder.

0
    0 Yorumla
  • Minusker
    Minusker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

erkeklerin ki uzun sürüyor vallahi kadınlar gibi değil hem de çok uzun ama sırf cinsellik için mi evleneceksin yahu o kadar mı kötü durumun adhffsdhsfhsffs

0
    0 Yorumla
  • fbk94
    fbk94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Ya aradaki yaş farkını hiç gözetmiyorsun herhalde bu nasıl bir deyyusluk ki 26 yaşındaki biriyle evlenmek istiyor yaşıtı hiç mi kalmamış

0
    0 Yorumla
  • calypsozet
    calypsozet Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

küçük mavi hapların müptelası olacak seninki. 40 yaşındayken nasılki performansı

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum hiç bir şey yaşamadım. Eblilik öncesi yaşamak gibi bir şansımda yok:/ o yüzden araştırıyorum...

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

dediğim gibi mavi haplar yani viagra iş görüyor. ama onunda bir ömrü var. hele kalp filan sıkıntıları varsa misyoner pozisyonunda üstüne yığılıp ölmesini istemezsin delikanlının :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok kötüsün :) kötüyse boşanırım.

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

E yani bekle madem mirasi kalir egehehe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ya geyik bir yana anlaşamazsam ya da cinsel sorunlar varsa bitiririm

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

Evlilik öncesi denemek seni birçok dertten kurtarıcak anlıyorsun sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet anlıyorum kasettiğinizi.. Ama öyle bir şansım yok. Üstelik görücü usulu olunca hiç mi hiç yok.
      Yabancı sevgilileri de olmuş bir tip zaten evliliği yeni düşünüyor düşün sen nasıl bir tip... Henüz karar vermedim ztn çünkü dğşündüren şeyler var en başta yaş farkı...

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

karar vericek ne var bunda. 2+2 sizin orda 4 değilmi. neden kendine eziyet ediyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden eziyet ki? Henüz ne olacak bilmiyoruz iyi de olabilir kötüde...

Yorumla
  • semıh1967
    semıh1967 Takip Et
    Yoda Yaş: 58
    +1 yıl

Ben 48 ineyim ama masallahim var 1 aydır sigarayida bıraktım performansim dahada artacak

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zmn kilo, sigara, alkol tamamen yaşam kalitesiyle mi ilgili?

Yorumla
    • semıh1967
      semıh1967
      +1 yıl

Ewet sekste çok iyiydim ama sigarayi bırakınca % 30 artış oldu performansta 9 10 dk sürüyordu sımsıcak 12 14 dk bazan daha fazla suruyo

Yorumla
    • semıh1967
      semıh1967
      +1 yıl

Sizin durum ne hanimefendi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hiç bir şey yaşamadım. O çokça yaşamış bu konuda beni endişelendiriyor:/ bir de yaş farkı var

Yorumla
    • semıh1967
      semıh1967
      +1 yıl

Daha seks yasamadinizmi yani bir penise dokunmadinmi

Yorumla
    • semıh1967
      semıh1967
      +1 yıl

Birde kendine bakarsan 55 60 gider seks sorun olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii ki ne diyorum okumuyor musunuz? Türkiye'de hala birçok insan bir şeyler yaşamadan evleniyor

Yorumla
  • baythomasanderson
    baythomasanderson Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

parası içinmi yoksa olgunluğumu, onun 60 a kadar yolu var

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsellik için...

Yorumla
    • baythomasanderson
      baythomasanderson
      +1 yıl

sadece seks için evlenilmezki ama

Yorumla
  • Able_
    Able_ Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

5 sene içinde ürüme özelliğini kaybetmezde genç dinamik bir insan yok karsında italyan futbol anlayısı gibi bir atar yatar asfdg

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂

Çocuk için kaç senesi var? 😁

Yorumla
    • Able_
      Able_
      +1 yıl

sen menepoza girene kadar yolu var :)

Yorumla
  • sexierkek63
    sexierkek63 Takip Et
    Bilge Yaş: 63
    +1 yıl

valla kişiye bağlı ama geneld 80 leri bulur))) tabikide gençlik gibi olmaz mermi haftada 1 )))

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

70 e kadar devam eder.
    ama 18 yaşındaki bir gencin performansını beklemeyeceksin..

0
    0 Yorumla
  • HİCBİRSEV
    HİCBİRSEV Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

erkeklerin 45 yeniden başlar bayanların 45 biter sanırım

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yenid mi başlar? Antropoz? Türkiyede erken bitiyor herkesin kadınalr iyiymiş 40ta çevremdeki ladınlardan biliyorum.

Yorumla
    • HİCBİRSEV
      HİCBİRSEV
      +1 yıl

erkekler sağlam sorun yok , kadınlar tırt canlarından bıkmışlar bu işi işkenceye çevirmişler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nereye sağlam? Küçük penis ve erken boşalma var çok fazla. Evli kadınlar neden yapmak istemiyor. Adam ya ön sevişme bilmeyen bir öküz ya da 2 dk

Yorumla
  • adamın-biri
    adamın-biri Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

sen en olgun en istekli çağındayken, o bitik... sonra aranırsın artık...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bırakıırm öyle olursa...

Yorumla
    • adamın-biri
      adamın-biri
      +1 yıl

öyle olacak zaten ne diye dengin birini bulmuyorsun?

Yorumla
  • Jokerpilot
    Jokerpilot Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Oha 40 yasındakı adamla ne yapıcan ondan sonra baskasına vercen ne anladım bu ısten doyuramaz tatlım

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende boşanırım mutsuz olursam...

Yorumla
    • Jokerpilot
      Jokerpilot
      +1 yıl

Gerek var mı pekı ugrasma

Yorumla
    • Jokerpilot
      Jokerpilot
      +1 yıl

Ozelden gelırmısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyle burdan söyleceğini. Sonuçtq 40 yaşında veya değil her şey olabilir evlilikte. Devam edebilir ya da bitebilir.

Yorumla
    • Jokerpilot
      Jokerpilot
      +1 yıl

Sonucunu bıle bıle de olmazkı ama rahatlatamaz senı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi de zaten ömür boyu evlilik gibi bir hayalim yok. O ya da başkası bitebilir devam edebilir evlilik. Her şey olabilir. Sadece bu kısmı ve yaş farkı çok büyük bir sorun mu onu öerak edip sordum sitede

Yorumla
    • Jokerpilot
      Jokerpilot
      +1 yıl

Soyle ornek verıyım kuaforum musterıme vuruyorum yeterlımı acıklıyımmı daha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu nasıl bir tanım! Ben öyle bir durum olursa ayrılırım. Neden böyle bir şey yapayım, mutsuzsam ya da sorun varsa boşanırım. Boşanmanın normal olduğu mutsuzsan gidebilecğin bir ortamdayım çok şükür. Yani çaresizlikten böyle bir evlilik yapmak ya da orada kalmak gibi bir sorunum yok.
      O kişi istiyor ve çok aşık bana bende düşünme karar verme aşamasındayım. Devamında ne olur zaman göstercek...

Yorumla
  • tombik_ozan
    tombik_ozan Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl

bu tamamen onun kendisine bakması ve genetik yapısı ile alakalı..5 sene diyenler sallamış

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genetikte mi etkili?

Yorumla
    • tombik_ozan
      tombik_ozan
      +1 yıl

ee yanii bir ailede hem fiziksel özellikler hem seks isteği genetikle de alakalıdır

Yorumla
  • poyraz_karayel
    poyraz_karayel Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Alakasız da sende bir sorun mu var tas gibi genclik dururken kart horozla ne isin var?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende sorun yokta ben hiç bir şey yaşamadım. Tanıştığım adamlar 30+ hiç birinin evlilik niyeti olmuyor. Sevgilide olmuyorlar bir şey yaşamıyorum diye... Bende evlenmek istiyorum artık. Evlilik isteyen iyi bir insan istiyorum sadece...

Yorumla
    • poyraz_karayel
      poyraz_karayel
      +1 yıl

Arkadasım olur mu öyle şey sana adam gibi adam denk gelmemiş soytarılar çıkmış Karsına hep ama davul bile dengi dengine demişler cinsellik falan bir yerden sonra çok önemli değil ama kafa yapısı uymaz yas farkı çok fazla bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın belki de... Ama artık sıkıldım bende evlenmek istiyorum en kısa zamanda...

Yorumla
    • poyraz_karayel
      poyraz_karayel
      +1 yıl

Senı tanımak istesem bana bir mesaj atma sansın. Olur mu? Yanlış anlama Cidde'n merak ettim seni ondan

Yanlış anlayacaksan zaten böyle bisey demedim farzet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sağlık durumu yerindeyse 55-60 dan önce bitmez bu yaşlarda azalma olur bitmez

0
    0 Yorumla
  • patriot37
    patriot37 Takip Et
    Guru Yaş: 55
    +1 yıl

sağlıklı beslenıyorsa hıc sorun etme etmıyorsa her seye hazırlıklı ol

0
    0 Yorumla
  • Charusihoa
    Charusihoa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

79 yaşında dedem bana 'motor çalışıyor ama park edecek yer yok' diyor sen düşün

0
    0 Yorumla
  • duffham
    duffham Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

antropaza girdiklerinde 45 yaşından sonraydı yanlış hatırlamıyorsam

0
    0 Yorumla
  • Anarchitecture
    Anarchitecture Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

benim hiç bitmez böyle gitse :D ferrari motoru var wq :D

0
    0 Yorumla
  • BurakDogan1990
    BurakDogan1990 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

canım mısın? 14 yaş büyük adamla ne yapıcan beyinsiz?

0
    0 Yorumla
  • JustSayYes
    JustSayYes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Viagra icer biraz daha idare eder ama sana ayak uydurayim derken kalpten gider dul kalirsin :)

0
    0 Yorumla
  • Erdi_026
    Erdi_026 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ciddimi yoksa trolmi yapiyn ne 40 bea annen sayilir o kadin annen

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın mı? Lezbiyen evlilik yok bildiğim kadarıyla türkiye'de :)) hayır böyle bir durum var. Düşünme aşamasındayım.

Yorumla
    • Erdi_026
      Erdi_026
      +1 yıl

Iyyy igrenccc

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk musun sen? İğrenç olan ne lezbiyenlik mi?

Yorumla
    • Erdi_026
      Erdi_026
      +1 yıl

Ne cocugu kizim ya azcik insan olun insannn 40 yasinda kadinla ne isin var snn bee allah beyn vermis amaa ikinize vermemis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oğlum 26 yaşında adamsın nerenle okuyorsun? Ben 26 yaşındayım (kız) 40 yaşında (erkek) siz bu zekayle nasıl yaşıyorsunuz hayret?
      Bir de geyik yapıyorum lezbiyen evlilik yok diye hala anlamıyor salak :))))

Yorumla
    • Erdi_026
      Erdi_026
      +1 yıl

Ln gersekali ml hadi diyelm erkek yasi 40 senin peki beynin yok mu ln yasli basli adamla ewlncende cocukmu yapcann yapacan cocugun babasi torunu olur ln bynsiz :-D

Yorumla
  • 06Kartaliçe1903
    06Kartaliçe1903 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Yok be anneannemle dedem hâlâ yapıyolar

4
    3 Yorumla
    • kinglionn
      kinglionn
      +1 yıl

Hahahha

Yorumla
    • semıh1967
      semıh1967
      +1 yıl

Allah iyiligini versin

Yorumla
    • HİCBİRSEV
      HİCBİRSEV
      +1 yıl

okadar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sorunun 5 sene sonunda işlevini kaybetmesi mi yoksa 5 sene içerisinde çok yüklenmesimi?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her ikisi de bitmesi daha çok ben 30 larda ( en güzel yaşlar) adam bitmiş :/ böyle bir şdy olur mu? Esas sorun :((

Yorumla
  • keremkayar
    keremkayar Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

kim diyorsa sallamış erkeklerde cinsellik eğer bir hastalık olmazsa ölene kadar devam eder.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet bitmek üzere canım sonra aldatırsın onu evlenme boş ver

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanki yaşamıl gibi konuştun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanki yaşamış gibi konuştun :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tabiki hayatım yaşım 30 19 ile arada fark var, 45 yaş da baya bir fark olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlayamadım yazdığını 13 yaş var bizde (eğer olursa) sizde kaç yaştı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dem3k istediğim 30 yaşındaki bir erkek ile 45 yaşındaki erkek arasında çok fark var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet fark var doğdudur. 40 a kdr erkekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani hayatım senin tam istekli azgın olduğun zamanlarda onun kuşu ötmeyecek :) bence olmaz o is hayatım

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

15 sene daha götürür.

1
    0 Yorumla
  • oğuz84
    oğuz84 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

80 yaşında çocuk sahibi olan var.

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl

bitmez...80 yaşında baba olan bir adam tanıyorum

0
    2 Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      +1 yıl

Amerikada 90 yaşındaki bir adam 25 yaşındaki bir kızla e lenir ertesi sene bir çocukları olur, ada hastanede hava atar "90 yıllık makina hala çalışıyor" herkes şaşkın hemşire iş yapmayan hasta bakıcı kocasına kıl olduğunda karı koca adama kıl. Sonraki sene oov my God yine bir bebek adam yine " 91 yıllık makina çalışıyor" hasta bakıc çıldırmış bir sonraki sene yine aynı bir çocuk daha ama hasta bakıcı çok mutlu adam yine 92 yıllık makina çalışıyor" dehince hasta bakıcı lafı koymuş " yalnız bey etendi makinanın yağını değiştirin zira hatalı üretim yapıyor bu çocuk diyah"😃😄😅😆

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      +1 yıl

Yanlış yere yazmışım kusura bakma😄

Yorumla
  • 37onur
    37onur Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Ciddi bir yaş farkı !

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kenan imirzalıoğlu sinem kobal arasında da 13 yaş var 😀
      Olmaz mı diyorsun?

Yorumla
    • 37onur
      37onur
      +1 yıl

Onlara bakma sen. Onlar ünlü, evlenirler iki ay sonra boşanırlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende boşanırım mutsuz olursam... Ömür boyu sürecek diye bir şey yok. Eğer anlaşamazsam ya da sorun yaşarsam boşanırım.

Yorumla
    • 37onur
      37onur
      +1 yıl

O halde senin tercihin

Yorumla
  • _-Öcüü-_
    _-Öcüü-_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

erkeğine göre değişir

1
    0 Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Erken yaşta bitse keşke abazaların

1
    2 Yorumla
    • maitri
      maitri
      +1 yıl

Kızım ya ajhdkahd

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

@maitri ahhahaha

Yorumla
  • AmerikanDesperado
    AmerikanDesperado Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Annene sor muhtemelen baban o yaşta.

1
    0 Yorumla
  • milkaoreo
    milkaoreo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110
    +1 yıl

ya git babam yasinda adamlami evleniceksin

0
    16 Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

100 yaşında kız diyor bunu :D ama kendine iyi bakmışsın. da sen 100 yaşındaysan baban kaç yaşında onu merak ettim

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet allah askina, yasimi heryerde paylasmak zorunda degilim, ama 100 olmadigmi dusunebilirsin herhalde 42 yasinda bir babam varsa😄

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

@milkaoreo 18 yaşından büyüksen evet

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet 19😄

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

o zaman tamam. ama bak bir kelime oyunu ile yaşını öğrenmiş bulunuyorum :D

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet 😄😄 tebrikler🎉

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

bişi değil. bu şekilde bir gereksiz bilgiye sahibim şu anda. kullanıcı adı bir çeşit güzel kremalı büskivi olan KS kullanıcısının gizlediği yaşını ortaya çıkarttım.

bravo bana :D

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

biraz daha uğraşırsam isimde öğrenebilirmiyim acaba __?

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet 😄😄 nooooo

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet belki yalan soyledim ve gercekte 35 yasindayim😄 kim bilir?

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

isminizin 5 o harfi ile hayırın ingilizcesi olduğunu sanmam. @milkaoreo yoksa... yoksa?

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet 😊😊

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

peki anlaşılan sohbet bitti :(

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet 😄 soruyu soran kizicak birazdan😄 40 yasindaki koçişini cagirir birde

Yorumla
    • calypsozet
      calypsozet
      +1 yıl

bende 30 yaşındayım. birleşirsek dövebiliriz

Yorumla
    • milkaoreo
      milkaoreo
      +1 yıl

@calypsozet hahha😄

Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Kişiye gore değişir o

0
    0 Yorumla
  • ufacikmıs
    ufacikmıs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekte ölene kadar çalışır sıkıntı olmaz

0
    0 Yorumla
  • dildobaggins
    dildobaggins Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

hugh hefner 89 yaşında...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadarı iğrenç ama ya :(((

Yorumla
  • spedy6934
    spedy6934 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

erkegin cinsel gucu vw istegi sana bagli

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama ben hiç bir şey yaşamadım. O fazla gezmiş bir tip nasıl görüyorsun bu evliliği?

Yorumla
    • spedy6934
      spedy6934
      +1 yıl

hic yasamamn onu dahada etkiler ve yasinn genx vu fizigin onu zinde tutar

Yorumla
  • Raskølnikøv
    Raskølnikøv Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Yok bence ya beşten fazladır :D

0
    0 Yorumla
  • IEvreka
    IEvreka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

kişiden kişiye değişir o

0
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yaş kişiye göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • sliently
    sliently Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Benim 80den önce bitmez inşallah

0
    0 Yorumla
  • herifce
    herifce Takip Et
    Bilge Yaş: 62
    +1 yıl

Kendine iyi bakan erkekte bitmez

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Spor ve beslenme iyi olunca bitmez mi?

Yorumla
    • herifce
      herifce
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • delicius
    delicius Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Bitmez ki hayalinde bile bir sekilde yasatir

0
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Sağlıklıysa 55e kadar gider hatta 60ı bile zorlar.

0
    0 Yorumla
  • ChronicX
    ChronicX Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Adamına göre değişir sis

0
    0 Yorumla
  • Yarımkilokıymaefekti
    Yarımkilokıymaefekti Takip Et
    +1 yıl

10 seneye performans düşer haliyle

0
    0 Yorumla
  • Romiyo_
    Romiyo_ Takip Et
    +1 yıl

40 yasında adamla ne işin var yahu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

70 yaşında istekli olan ancalar var 😊

0
    0 Yorumla
  • FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

neden 26 30 arası birine bakmıyosun kii

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle olanlar evlilik düşünmüyor. Bakıyorum ama dertleri bqşka!

Yorumla
    • FrEEPoWerFuL
      FrEEPoWerFuL
      +1 yıl

hmmm

Yorumla
    • pesettim
      pesettim
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • barannq
    barannq Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Yaş 70 iş bitmemiş derler

0
    0 Yorumla
  • solomonkAne
    solomonkAne Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Evlenme kafayı mı yedin

0
    0 Yorumla
  • Mtk1040
    Mtk1040 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bitmez sürekliliği azalır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeklerin cinselliği kaç yaşında biter?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerde cinsellik hangi yaşta biter? 18 cevap verildi
Erkeklerde cinsellik kaç yaşına kadar olur? 21 cevap verildi
Bir erkekte cinsellik kaç yaşında biter? 26 cevap verildi
Erkeklerde cinsellik kaç yaşına kadar sürer? 18 cevap verildi
Erkekler kaç yaşına kadar seks yapar? 26 cevap verildi
Erkeklerde cinsellik kaç yaşına kadar devam eder? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨