10 ayBitince haber ver de bizde bilgilenmiş olalım valla benim dedem 80 yaşına kadar devam ettirdi gidiyordu kızlarla filan öpüşüyordu bi de genç kız nasıl buluyordu anlamadım...
16 Yorumla- 10 ay
Sonra ne oldu biliyor musun?
Soran10 ayOndan biraz ders alalım 😂
Soran10 ayNe ildu
- 10 ay
Bir kere evinin yanında deposu vardı yerin altına iniyordu 5, metre filan arkasından bir kız gelmiş birden bunun dudağına yapışmış bununda hoşuma gitti tabi:) neyse içeri geç filan demiş , bizim yaşlı toprak ta geçmiş içeri , ama öpüşürken cebinde para varmış 200₺ filan 5 yıl önceki para almış kaçmış😂3 yıl sonra öldü valla çok zina yapıyordu, namaz filan da yoktu Allah affetsin...
- 10 ay
Ders almak için adamını buldun sjssj
Soran10 ayAmin Allah affetsin dediğin gibi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayŞimdi araştırmalar gördüklerim ve şey tahminime göre 35 yaşına kadar her daim daha iyiye gidebilirsin ama yavaş yavaş bir performans düşer. Bu asıl sana 40 yaşından sonra yansır ve nadiren enfeksiyon sorunları yaşarsın bu dönemde. 50 den sonra ise neredeyse bitme şeyine gelir ve birçok zaman kalkmaz denebilir. Zaten sonrasında ise bir tık Allah kerim denebilir. Şimdi birileri gelir 70 yaşında yapmış gibisinden derler de nadir istisna olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBenim dede 72 yaşında hala çat çat çat :D Bir de 40 lık eş aldı kendine
35 Yorumla- 10 ay
Hahah benimki de öyleydi lan 🤣🤣🤣
Soran10 ay@Serhatsrk01 dedelere sahip çıkalım o zaman bize hatun birakmayavaklar
- 10 ay
Valla öyle reis emekliyi çekip çekip karı getiriyor
Soran10 ay@Serhatsrk01 dede kalbe dikkat et de dayanamaz 😂
- 10 ay
Ahahah bir şey olmuyor reis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fiziksel ve zihinsel şartlara göre değişir. 40 yaşında cinsel hayatı biteni de gördüm, 70 yaşında olup gençlere taş çıkaranı da
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay55, sonrası ayda 1 olur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ay100 yaşına kadar
21 Yorumla
Soran10 ayHadi be
Ölene kadar eder
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBilmiyorumki
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri