Ben bunun yaşanmaması için ilişkiden önce konuşmaya çalışırım.
Sonuçta bunun için bekledim biri olsun diye o da istediklerimi, istediklerimizi yapmayacaksan anlamı kalmıyor.
Sizce peki?
Ben bunun yaşanmaması için ilişkiden önce konuşmaya çalışırım.
Sonuçta bunun için bekledim biri olsun diye o da istediklerimi, istediklerimizi yapmayacaksan anlamı kalmıyor.
Sizce peki?
Merhaba, şiddete dayalı, mantık dışı veya hijyen kuralına aykırı olmayan her şeye açık olurum yani bu konuda vakti zamanında çok düşündüm ve bu düşüncemin arkasında sonuna kadar durmam gerektiğine inandım. Umarım gelecekteki partnerim de bu konuda anlayış gösterir. Bu kurallar onun için de geçerliyse onunla devam edebilirim elbette. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ben de öncesinde konuşurum ve orta yolu bulmaya çalışırım. Tamamen negatif bir durum ise devam etmem.
Sonuçta fantazilerimi yaşamak isterim ve partnerimden de buna izin vermesini isterim. Kim ne kadar sabır eder bilmiyorum ahahah 😂
Cevap
13Cevap
Kulagina egilip inlemek seni nasil bagirta bagirta becermek istedigimi altimda caresizce inletmeyi istedigimi soylemek isterdim mesela Kasiklarima carpardi kalcalarin tokatlayarak avuclardim o kalcalarini saclarindan tutup kendime cekerek iki buklum becerir kulagina nefesimi vererek inleyerek daha sert becermemi ister misin diye sorar seni delirmiscesine köklerdim ama bunu kabul etmesi lazim tabi skdjlsdkdpso
Evet gdgddsg
Bu durumdsn fazla keyif aliyorum keyif almak kadsr vermek de beni mutlu ediyor ;)
Kesinlikle haklısın bence. Ikinizin farkli fantezileri vardir. Ya ikiniz bunu birbirinize anlatip yaşayacaksınız ya da anlatmayip icinizde ukte kala kala klasik seks yaşayacaksınız
fantezi dünyam çok geniş olduğu için ve hertürlü fanteziye ayak uydurabileceğim için onunda isteklerime uyum sağlaması lazım
Bende herkesin kabul edeceği türlerden zevk aldığım kadar
Herkesin kabul etmeyeceği seyelrde var
Olmasa da olur
Ortak noktayi bulmaya çalışırım olmazsa yollarımızı ayırırım
partner dediğin şey sadece cinsellik yaşadığım biri? öyle anlayarak cevap veriyorum, hayır
Karşınızdaki kişi her istediğinizi yapacak diye bir durum yok zaten bu şekilde birisi olmasını istiyorsanız partner değil köle arıyor olmak lazım.
Hımm anladım o zaman ortak bir nokta bulunmalı diye düşünüyorum her şeye karşı çıkan bir bireyle de olmaz.
Eski kız arkadaşım analdan nefret ederdi bir defa deneyelim merakım geçsin dedim travestiye git demişti😔
Fantezilerime karşılık vermeyecek biriyle partner olma noktasına gelmem.
İlişkiden önce konuşursan kaçarlar hsjsjs
Al işte ürküttün taliplerimi sbbsjs
Benim taliplerimi diyorum manyak sbndjs
Taliplerim seni linç etsin de gör bjdhsh
Edilir ama kendini kısıtlanmış olursun
Hayır
Ederim
Etmem inan
Asla devam edilmez.
Etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?