Sahibelik ve kölelik kavramları artık hepimizin aşina olduğu şeyler. Sekste kadınına teslim olan erkek zayıf karakterli midir?

Sahibelik ve kölelik kavramları artık hepimizin aşina olduğu şeyler. Sekste kadınına teslim olan erkek zayıf karakterli midir?

Bunu iki şekilde ele alabiliriz. Birincisi kadının tecrübesine güvenip dişiliğinin bütün hünerlerini göstermesi için kendini ona teslim eden erkektir. Zevki dibine kadar yaşar, kadın da ona her hücresinde erkekliğini yaşatır. Bu aciz değil işi bilen ve partnerinin tecrübesine güvenen erkektir.
İkincisi ise pasif, itaatkar erkek tipidir. Kadın tarafından domine edilmek, kadınsı kıyafetler giymek hatta becerilmek şeklindeki olaylara açıktır ki işte bu aciz erkektir.
Tam tersi çünkü sekste zevk alan kadın zevki erkeğe misli ile yansıtır.. Hep söylüyorum ve yine söyleyecem kadın yatata seks tanrıçası olmalı erkek de seks kölesi o zaman bulutlardan inilmez.
İnsanların fantezileri ile normal hayatta ki tutumları aynı değildir. Belki kendini dengelemek için zıt bile olabilir. Yani bence karakterini belli etmez , bu konularda ki arzuları.
Aslında yerine göre kadına bırakmak lazım çünki kadın nasıl orgazm olacağını iyi bilir ve onu uygular ve çok iyi olur bence kadına yerine göre teslim olmak harikadır
Cevap
49Cevap
Hayır, bilakis ağzının tadını biliyordur bence.. Keyifli günler...
Ağzından bal damlıyor bee
Nasıl zevk alacağını bilen erkektir
fantezi dünyasında pembe renkler hakimdir.
Selam gadası 🙃
Hayır aksine benim daha çok hoşuma gider. Partnerimin üstümde olup at biner gibi gidip gelmesi beni daha hoşnut eder.
Hayır tabi ki değildir
Denenebilir ama erkek baskın olsa daha iyi olur gibi
Teslim alırım kölem yaparım ama teslim etmem asla parçalar şekilden şekle sokarım partneri hard giderim ama öyle olmam
Kölelik derecesinde olan bir ilişki düşünemem kimse o kadar aciz değersiz olamaz adına fantezi koyup bunu aklamaya gerek yok hastalık bu
Neresi aciz bence erkeği erkekliğini hissettiren kadındır kadın harbi kadınsa gerisi boş bırak aciz olayim
Tabii ki benim için öyle teslim almak gerekir. Teslim olmak değil
Söyle düşünün arabalarda manuel yarı otomatik seçenekleri var mesela yari otomatik kadına kendini bırakman oluyor ama tam otomatik olursa işte bu korkutucu bir hazin.😂😂
O anlık kontrolü vermiştir sadece bunun acizlik le alakası yoktur
sekste kadınlarımız baş tacıdır öl desinler ölelim
Bence evet yani tek tarafliysa yoksa arada teslim olunmali zaten :)
Hayır fantezi dünyası bunlar yargılamam insanı böyle
Kendini aşağılık hale getiren adam net aşağılık tır eziktir
Bence zayıflık değil kadının iştahı beni daha çok azdırıyo
Teslim olmak hiç denemedim ama rol değişimi yaşadım
Benim gözümde değildir
Teslim olmam teslim alırım, içimdeki hayvani güdülere ters bir durum teslim olmak
Acizdir erkek teslim olmamalı
Erkeğim bana hükmetmeli mıymıy olmasın olamazda
Öyle acizliğe can kurban
Suyunu çıkarmadan, roller değişmeden 👍🙏🥰
Aksine güçlüdür
Korkusuzdur, cesurdur
Kadin teslim olmasi lazim
Hayır tabikide neden acizlik olsun
Asla. Bu bir zevk meselesi
Hayır
Zevklidir
Hayir, daha keyifli oluyor.
Arada bir rol değişmekte fayda vardır 😁
Arada sahneyi bırakmak gerekiyo tabi arada
Bunun karakterle bir ilgisi yoktur.
Arada olmak sekse zevk verir
Bence değildir.
Kısırlaştırılması gereken tipler onlar.
Ben teslim olmaya gelmedim teslim almaya geldim
Aciz değil göbeklidir:))
Türkiye'de kaç kişi şu görsellerdeki gibi acaba 😂
Edilgen erkeği erkek kategorisinde görmem.
Acizdir.
Öyle sayılır
Evet
Acizdir
Değildir
Bence erkek hakim olmalı
Yok ya
Erkek dediğin teslim alır
Evet.
Niye acizlik olsun partnerine bağlı 😅😅
Hayır, bazen direksiyonu devretmek gerek
Bence değil.