+1 yılSekste teslim olmak acizlik değildir, evet her erkek ve kadın yatakta aktif olan partner ister, ancak seks hayatının başında gerek çekinen, utanan vede pek ne yapacağını bilmeyen kadinlar kendilerini partnerlerinin yönetimine bırakırlar,, bunun adı acizlik değil, yanlış birşeyler yapıp o anı berbat etmeme korkusudur,, zamanla kendisini keşfetmeye başlayan kadınlar, yatakta gereği gibi davranmaya başlayacaklardır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkegin kadini yonetmesi acizlik degildir olamaz olmamali, kadin kadinligini yasamak istiyordur, ya da bu hosuna gittigi icin itaat ediyordur. Suna da eminim ki her kadin her erkegi sonuna kadar itaat etmiyordur, illaki kendi dusunce ve istediklerini yapanlar da vardir,
Ornegin; Sevisiliyordur kadinin uzerinde erkek slow takilir acele etmeden, kadin tahrik olur kulaga fisildamalara ve o anki duruma. Erkek bekleyip devam etmesini soylese de ne kadar hayir dese de kadin dayanamayip erkegini hizli bir sekilde tutup cevirir uzerine cikar ve istedigini alir gibi gibi. Bu anlatmak istedigim benzetmedir, ama kotu bir benzetme degildir bu olan durum bence guzel ve hostur. Yani her kadin itaat edecek diye bir sey yoktur surekli etmesin zaten. Yani ara da kendisi de erkegi etkileyecek ataklar, hareketler yapmali diye dusunuyorum heycan katar guzel olur, imm sevisesim geldi soyle en az 20 dk sabah sabah nerden geldi aklima, hayir uyumam lazim shiiiiit 😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının sekste erkeğe itaatkar olması acziyetle değil zevkle tanımlanabilir
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Yatakta da Eşitlikten Yanayım.
Bana yapmak istediği her şeyi ona da yapmama izin Verecek ha aksi Takdirde Yürüsün gitsin.
Strapon, Rimming, Cuckold Bir sürü isteğim Var Ve daha yatakta dayatılan Cinsiyet rollerini bile bırakmayan Biriyle işim olmaz.1318 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDominant bir kadınım Ama Erkeğin Gücünü Sonuna kadar hissetmem Lazım
- +1 yıl
Cuckold ağır bir fantezi kanks kaldırabilecek erkek bulmak zor
- +1 yıl
Senden korkulur😅
- +1 yıl
hadi ordan kadar sikilirsin.. göze alabilen varsa bu hanımfendiye yürüsün :D :D
Cevap sahibi+1 yılSiz Olmayan Çüklerinizle Kadına Anal Yapmak isterken iyi de Size yapılmasını istendiğinde neden kötü?
Böyle böyle özgüvensiz egonuzu okşamaya Devam edin.
En has erkekler sizsiniz tamam 😂- +1 yıl
Ben bişey demedim ya benim ne suçum var şimdi😂
- +1 yıl
O kelimelerin, Türkçesini yazarmısın. Bu arada yorumlarda gördüm tabiki de popolarına bişey sokmalarına izin vermezler çünkü sevgilisinden gizli gizli travestiye gitmek onlar için daha iyi. Çünkü egolarını yatakta kadına acı vererek, biseksüel olduklarını inkar ederek (çoğu erkeğin gizli biseks olduğunu düşünüyorum) tatmin ederler. Ayrıca onların g noktası anal bölgelerinde. Biseksüel olmayıp sevgilisine parmak attıran erkeklere laf ederler anca.
- +1 yıl
@maviışıkk0 ne diyorsun abla
- +1 yıl
@omerozden00 büyüyünce anlarsın
- +1 yıl
Maviışıkk takip eder misin?
- +1 yıl
Cuckold hariç katılıyorum söylediklerinin hepsine bence domine edilmek bir erkeğin aynı zamandada domine etmek bir kadınında hakkı tek taraflı olmak zorunda değil sırf erkekler fiziksel olarak daha güçlü diye toplum bunu bu şekilde dayatıyor buda çoğu erkeğin işine geliyor tabi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Cuckoldu doğru bulmamanı garipsemiyorum Herkesin kaldırabileceği bir fantezi Değil.
Aldatmayı Normal Görüp de fanteziyi Ahlaksızlık olarak Gören bazıları da Cabası
En azından Anlıyorsun- +1 yıl
Eğer kişi ciddi bir ilişki içerisinde ise her iki türlüsüde yanlış bana göre. fantezi halide direk aldatmakta ama demek istediğini anladım katılıyorum sana o konuda toplumumuzdaki insanlar bencil genelde.
Cevap sahibi+1 yılTokyo Ghoul
- +1 yıl
2. Sezondan sonra devam etmedim ya çok sarmadı beni herif cool durduğu için pp yaptım izlediğim başka bir anime vardı ismini unuttum ama konusu bire bir aynıydı ondan sarmadı sanırım
Teslimiyet karşılıklı bir duygu olduğu sürece hazzı yaşatacaktır.🤷♀️
80 YorumlaSacma sapan şeyler çıkarmayın ya millet kendini aciz sanacak kadın erkeğe daima teslim olur zaten sen onu üstünde baskıyı kurdugunda bile o istediği için kurabilirsin.
130 YorumlaAcizlik değil tabiki.
Teslim olma alıkoyulma hissi kadını haz olarak daha çok arttırır çünkü erkek teslim almayı domine etmeyi ve alıkoymayı sever ve erkekliğini göstermek için teslim olmuş kadına tüm hünerlerini sergiler.
Fakat günümüzde kadınlar sadece yastık gibi yatıyor mutsuz birliktelikler doğuyor. Erkekler de domine edilmeyi teslim olmayı sever bunu unutmamak gerekir. Domine edin ve teslim alın bir oyuncakla oynar gibi : )20 Yorumla
+1 yılkadın ayaklarının üzerinde olmalı sözünü sen çok yanlış anlamıssın : )
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSekste erkeğine teslim olan kadın aciz değil itaatkar bir yapıdadır ve bunda hiç sakınca yoktur. Kendisini erkeğine bırakan kadın, erkeğinin kollarında ve diğer bütün fiziksel yerlerinde olur. Bu oluş kadını zevk suyunda yüzmeye ve zevkli titreyişler yapmasına neden olur. Bu da çok tatlı ve olağan bir şeydir. Acizlik asla değildir. Aksine erkeğin hoşuna gider ve seks şevkini de oldukça fazla artırır.
10 Yorumla
+1 yılHayir kendini tamamen teslim etmek cok zevklidir 😈
140 Yorumla
+1 yılSen acizsin bence sürekli kadınları kötülemeye çalışan
100 Yorumla
+1 yılErkeğine kendini bırakması acizlik değil İstekli olmasıdır
181 YorumlaHayır kesinlikle en sevdiğim teslim olmak ve onub yönetmesi herşeyi
82 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAsla ben yeri gelir itat etmeyi yeri gelir emir vermeyi seçerim felakette hoşuma gider emir almak erkeğin yatakda benden baskın olması hoşuma gider yapmam gerekeni emredmesi fakat biri bunu dışarda yapsa kıyameti koparırım acizlik degil zevk meselesi
20 Yorumla
+1 yılTeslim olmayanda ne bilim kadın mıdır ya da adam adam değildir Oysa bütün buzlar yatakta erişiyormuş
50 YorumlaTam tersine
Acayip lezzetlidir
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ruhlu kadin...50 Yorumla
+1 yılTabikide hayır erkeğin hünerlerini görmek istiyodur, dahası sınır tanımayan ve zevk almasını bilen kadındır.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeslim olursun Kezban derler, kontrol sende olsun istersin ben jigolo muyum derler..
82 Yorumla- +1 yıl
:-)) guzel tespit
Cevap sahibi+1 yılErkekler ego kasıyor kadın talep edince jigolo gibi hissiyata kapılıyor olmaları psikolojik olarak anlam veremiyorum ama yüzde 95 böyle düşünüyor bunun sebebi nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka ya? Kadının hoşlandığı seks türü itaatkar olmak olabilir.
81 YorumlaNiye aciz olsun. Cinselliğin doğası böyledir. Erkek kadını domine eder. Ama tabi sekste her şeyin tadına bakmak gerek. Arada ipleri kadına teslim etmek ilişkiyi renklendirir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcizlik değil zevki iliklerine kadar yaşamak istiyordur
40 Yorumla
+1 yılAğzının tadını biliyor demektir..
140 YorumlaYatakta da mı feministlik başlatıldı 😃 bu sadece yaşanmak istenilen duygudan ve iç güdülerden ibaret bir olay bırakın da orada ego yapmayalım
20 Yorumla
+1 yılNe alaka abi yaaaa teslim almaya sert şehvetli sevişerek seks yapmayı severimm, ama kadınımın da benim üzerimde zıplaya zıplaya inlemelerini o mest olmuş yüz ifadesini izlemek beni muhteşem azdırıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç alakası yok akısına bırakmıs karsılıklı keyf alıyorlardır 2 tarafında istedikleri oluyorsa bence Bi sorun yoktur kimi zaman erkekte bırakıyor karsı cinsine kendini
00 Yorumla
+1 yılErkekler itaat eden kadınlardan hoşlanıyor. Neden acizlik olsun 🤷🏻♀️
121 Yorumla- +1 yıl
Aslında itaat eten kadın iyidir ama sekste her şey karşılıklı olmai diye düşünüyorum.
Örneğin kontrol bazen kadında nazende erkekte olursa süper olur.
+1 yılSu acizlik olaylarını bırakın artık, aciz hissedilmesi gerekilen çok daha mühim konular var. Su konuları bırakın ki insanlar kendini kasmadan icin den geldiği gibi davranabilsin, hareket edebilsin.
00 Yorumla
+1 yılYatak farklı normal hayat farklı acizlikle ne alakası var bunun
30 Yorumla
+1 yılAğzının tadını biliyor demektir ve emin ellerde hissetmek kadına zevk verir fazlasıyla 😉
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum. Beraber olduğum insanla ilk birlikteliğimiz de benim hiç tecrübem yoktu. İlk öpüştüğüm erkek bile oydu. Daha ileri bir şeyler yaşamak istediğimizde beni yönlendirir misin demiştim ve o da bunu yaptı. Hala da yapıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Sekste kadın da erkek de birbirine teslim olmalı.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcizlik değil bazıları böyle olunca daha fazla zevk aliyor. Eger zevk almadigi teslim ediyorsa kendini acizlik denilebilir
10 Yorumla
+1 yılolması gereken bu, kadın teslim olur bu kadar basit
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılslave ısteyende dominant ısteyende mevcut.
gorecelı vbır kavram .
acizlik sıfatını ne alaka onu anlayamadım.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne saçma. Cinsellikte üstlenilen rol karakterle de ilgilidir. Doğasında olmayan bir şeyi yapmaya çabalaması işkence olduğu için kişiyi sadece soğutur.
00 Yorumla
+1 yılTeslim olan aciz değildir teslim olmayan da asi değildir bence zevkler ve renkler giriyor işin içine burada biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKesinle hayır. Tabi kadın bunu tercih ederse. Domine etmek veya edilmek tercih ve keyif meselesi. Karakter değil.
00 Yorumla Sekste zevk alındığı şekilde davranılmalı acizlik olarak görünmemeli bu durum
10 Yorumla
+1 yılKadin nasil zevk aliyorsa oyle olmali. Ben ilk tercihim kadinin tum vucudunu kesfetmek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. ne alaka be amcelikanın bunu sormasını çok ayıpladım :)
her kadın erkeğine teslim olur sekste. olmayan varsa lezdir :)10 YorumlaHayır. Tersine kadın gibi kadındır.
Eşitlik sosyal hayatta olur. Yatakta olay başka😉10 Yorumla
+1 yılAksine güzel bir şey. O keyif alıyorsa benim için sıkıntı yok. Bedenini teslim etsin yeter.
10 Yorumla
+1 yılKadın erkeğinin önünde eğilir erkeği ise gerekeni yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzde her bir kadının geçmişinde ortalama elli civarında erkek oluyor. Herşeyi yaşadıktan sonra sıkıntıdan kendilerini teslim etmiş gibi gözükmeleri doğaldır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın yerine göre dominantta olmalı bana göre. Yönetmeli.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine erkeğine teslim olmak iki taraf içinde çok başkadır acizlik asla denilemez...
00 Yorumla
+1 yılİçinde öyle geliyordur, kesinlikle aciz değildir aksine cesurdur. Teslimiyet kolay iş değil.
00 YorumlaSevdiğim şeydir acizlik değil de bana güvenini gösterir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Kadın erkeğin kölesi oluuur.. erkek kadının kölesi oluuur😉🔥🔥🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılAcizlik değildir, fakat sürekli de tek taraflı teslimiyet insanı sıkar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. kontrol erkekte olunca kadin daha cok haz alir orgazm olur.
00 Yorumla
+1 yılZevk almayan kadın erkeğe teslim olur 😍😍🔥🔥 keşke şu anda olsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. O kadın itaatkar olmayı seven ve erkeğini her türlü elinde tutan kadındır.
00 Yorumla
+1 yılAşk ile Seksi o kadar birbirinden ayırdılar ki bunları sorgular olduk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Aksine cinselliği seven, erkeğini seven ve erkeğine güvenen kadındır 🖐🏻✨
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeslim olduysa silah mühimmat hepsi erkekte, düşünsene penisin yanında bide bazuka almış, durmadan ateş ediyor sen de libido, ben deyim el bombası :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Teslimiyet acizlik olmaz. Yatakta tabular.. bilinç altındakiler ve her şey unutulur.. haz nasıl alınıyorsa öyle davranılır 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçte acizlik değil herkes nasıl mutluysa onu yapmalı
10 Yorumla
+1 yılAcizlik değildir, kendini bana teslim eder ve sertçe becererek zevkten inletirm
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acizlik değildir. Sekss sırasında yapılan her hareket makbulumdür. Sorgulamam.
10 Yorumla
+1 yılDeğildir bence bu işler sırayla
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPasif gayim bende bir erkeğe tamamen teslim olmak isterdim bence kesinlikle acizlik değil
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat