+1 yılAcziyet, günaha girmemekle mi oluyor? Herkesin yaptığı, düştüğü bir hataya düşmemek ne ara acizlik belirtisi oldu? Hangi ara bu kadar geriledik gerçekten anlamıyorum. Olması gereken, normali bu zaten ~ ℳ
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen çok az ama.
- +1 yıl
Dinen doğru olup olmaması önemli olan. İnsanların çoğunun ne yaptığı değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılNiye aciz olsun olum böyle şeyler düşünme ne alakası var büyütmeyin şu seksi bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@kaya4545 sen bu u*cubenin yorumunu dikkate alma. Bir kızla ilişkiye girmemiş erkek ezik değildir. Aslında giren erkek eziktir cahildir ve sadece aklı iki bacak arasına çalışan m*aldır
07 Yorumla
Soran+1 yılAma kızlar da girmiş erkek istiyor. Cinsellik konuşmayan, bu konuları açmayan erkekle konuşmuyorlar bile.
Cevap sahibi+1 yılEee o kızlar f*ahişe zaten sen oylelerini mi dikkate alıyorsun
Soran+1 yılKimle konuşsam böyle ama. Cinsellik açmamaya, yanlış anlaşılmamaya çalışıyorum, arkadaş gibi yaklaşıp tanımaya, sevdiği şeyleri öğrenmeye çalışıyorum, bi süre sonra cinsellik konusu açılmadığı ve bu konuda tecrübesiz olduğum için konuşmayı kesiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılYa sen f*ahişelere denk geliyorsun yani ben olsam cinsellik konusu açan bir erkeğin sapık ve zinakar biri olduğunu düşünürüm onu da istemem. Sen resmen önüne gelene verenle konuşuyorsun sgcjfkhk
Soran+1 yılNormalde ben yazmıyorum kimseye. Dediklerim hep bana yazdı bugüne kadar. Ne zaman bi kıza yazsam beni de o kefeye koyacak çünkü biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte öyle kızların cinsellik istemesi çok normal çünkü e*skortlar. E*skortlar zaten vererek kazanmıyorlar mi daha düzgün kızlarla konuş lütfen çok safsin gerçekten
Soran+1 yılYapamıyorum. Bu sevgililik, gönül işleri konusunda çok beceriksizim.
Ne alakası var 😂 hayat ilişki kurmaktan ibaret mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük oranda öyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet.
00 YorumlaEvet
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılTercih edilmiyorsa ne yapması lazım
Soran+1 yılAlacağımı aldım reis sagol
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler