Cinsel Yaşam Erkekle ilişki yaşamamış erkek kalmış mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Erkekle ilişki yaşamamış erkek kalmış mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu nasıl soru yahusen tüm erkekleri homoseksüel mi sanıyorsunsen kendi kriterlerini tekrar gözden geçir istersen böyle saçmalama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah homoseksüel demek bir erkeğin kadından hoşlanmasi ilgi duyması demek. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bence çevreni değiştir, erkekler hakkında yanlış bilgi edinmişsin ya da seni kandırmışlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sitede gördüm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siz anal yapmayınca anal isteyen erkekler gay bulup işini görüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne demek istediğini anlamadım ama 27 yaşında bir bakirim eğer kast ettiğiniz buysa. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Gay mıyız kardeşim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Abi gay olmayıp o işi yapan çok be Yorumla XG10AV +1 yıl Vay midesiz oğlu midesizler o halde. Yorumla Soran +1 yıl Bu sitede geçen soru sormuş öyle bir erkeği kabul eder misiniz diye üzerine alınma ama on yardım oluştu Yorumla XG10AV +1 yıl Bu sitede her çeşit insan olduğu için şaşırmadım. Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl erkekle ilişki yaşamamış erkek mi o ne demek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Erkekle birlikte cinsel bir şey yaşamayan Yorumla Gökuflex +1 yıl gay değilse neden yaşasın Yorumla Gökuflex +1 yıl gerçi sırf güzel diye erkekle yatan da var Yorumla Soran +1 yıl Var ne yapacağız biz 🥺 Yorumla Gökuflex +1 yıl senle mi yasansın istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka sence böyle bir soruya mi benziyor? Yorumla Gökuflex +1 yıl ne yapacağız biz ne demek Yorumla Gökuflex +1 yıl offf naparsan yap uğraşamam Yorumla Gökuflex +1 yıl okee Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Vaşla ben yasamadım yasasam keser atardım 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. İllama bir namislu vardır 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Kaldı allah korusun gaylerden 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Erkeklemi? Allah korusun 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ay one kız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru düzgün erkek kalmadı Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kesin gaysin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece erkeklere ön yargılı olan bir kızım Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
bu nasıl soru yahu
sen tüm erkekleri homoseksüel mi sanıyorsun
sen kendi kriterlerini tekrar gözden geçir istersen böyle saçmalama
Ahahah homoseksüel demek bir erkeğin kadından hoşlanmasi ilgi duyması demek.
bence çevreni değiştir, erkekler hakkında yanlış bilgi edinmişsin ya da seni kandırmışlar.
Sitede gördüm
Siz anal yapmayınca anal isteyen erkekler gay bulup işini görüyor.
Sorunu anlamak zor, bakir erkek var mı dersen? Var.
Arkadaşım vardi 30 yasinda gecen gün oda iliskiye girdi 🤣
Ne demek istediğini anlamadım ama 27 yaşında bir bakirim eğer kast ettiğiniz buysa.
Gay mıyız kardeşim.
Abi gay olmayıp o işi yapan çok be
Vay midesiz oğlu midesizler o halde.
Bu sitede geçen soru sormuş öyle bir erkeği kabul eder misiniz diye üzerine alınma ama on yardım oluştu
Bu sitede her çeşit insan olduğu için şaşırmadım.
erkekle ilişki yaşamamış erkek mi o ne demek
Erkekle birlikte cinsel bir şey yaşamayan
gay değilse neden yaşasın
gerçi sırf güzel diye erkekle yatan da var
Var ne yapacağız biz 🥺
senle mi yasansın istiyorsun
Ne alaka sence böyle bir soruya mi benziyor?
ne yapacağız biz ne demek
offf naparsan yap uğraşamam
okee
Vaşla ben yasamadım yasasam keser atardım
İllama bir namislu vardır
Kaldı allah korusun gaylerden
Öyle şey mi olur laağn
Erkeklemi? Allah korusun
Ağağalnçöçüüğkvfhokn
Evlilik için bekleyen biriyim
İnce çizgim bı erkekle yapmamak :)
ben de yaşadım..