ya da neden bir ilişki yaşıyorlar bu ne hiç mi olmayan yok ben kimseyle olmadım ilerideki hayat arkadaşımı da öyle isterim bilmiyorum acaba ileride müslüman bir devlete mı gitsem (Medine gibi) orada vardı ya da doğru olan ne sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 26 yaşındayım. Sevgililerimde oldu ama birlikte olmadım. Bu tamamen kendi tercihimdi. Evlenmedende yaşamayı düşünmüyorum.
Yani evet kimseyle birlikte olmayan erkekler var😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılYani namuslu erkekler var tatlım benimde erkek kardeşlerim var söyle düşünmeliyiz namuslu erkek sayısı çok nadir
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki kime sorsam 20sinde yaşamış yaramadığı kız kalmamış bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor yaptıkları
Soran+1 yılYatmadigi
- +1 yıl
Doğru bende karşılaştım ve duydum öylelerini birde yapıp yapıp el değmemiş kız arıyorlar akla bak
Soran+1 yılÖyle doğru maalesef
- +1 yıl
Cogu da salliyo baskidan dolayi bisey zannediyo
+1 yılSen varolduğun ve varlığını muhafaza ettiğin gibi, erkekler de var ve muhafaza ediyorlar ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorsan hepsi müslüman baksan hepsi yalan, zinaya koşarlar. Burada, ülkede müslüman çok az artık. Dünyanın düzeni bozuk.
19 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 😒
Cevap sahibi+1 yılboş ver ileride azrail düdükleyince çoğunu görürüm atarlı taraflarını, ya da bu yanlarını, babam gibi ölürken pişmanım derler bazıları.
Soran+1 yılŞey oda mı öyleydi
Cevap sahibi+1 yılYok ama oda bağımlı olduğu şeylerden pişmandı kahvede kağıt ve sigara. Kanser oldu öyle öldü.
Soran+1 yılHmm Allah rahmet eylesin
Cevap sahibi+1 yılAmin
Soran+1 yıl☺️🌺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel dusunsene carsida geziyorsun eski sevgilisiyle karsilasiyo kim ister boyle bisey
054 Yorumla
Soran+1 yılYani dimi ya da ilişki yaşadığı kadını ben anlamıyorum zaten kadın erkek farketmez yani ilerideki eşinizin teninin sizden başkasının görmemesi hissetmemesi en basidi sizden başkasının onu gidiklandirmamis olması daha iyi olmaz mı ben hep erkekleri temiz sanıyordum ama değilmiş işte
- +1 yıl
Ne bileyim hepsini tatmis aa bende duruldu benden baska kadinlari gozu gormicek kafasinda olanlarda var bencillik ego ilede ilgili biraz. Zaten varya zina yapmak bu yuzden gunah. Kendini cok begenip tapmak gibi oldugu icin
Soran+1 yılHmm anladım sağol
- +1 yıl
Aaa cinselligi birak flort bile cok tehlikeli okadar tatliki flort ettigine degil flort etmeye asik oluyorsun. Olmamali ailenin uygun gorduguyle evlenmelisin yoksa flort etmeye begenilmeye bagimli oluyorsun
Soran+1 yılO olmaz sadece sevdiğim insanla evlenirim ama bunu 50 kişiyle flört ederek değil tek seferde doğru insanı bulmaya çalışarak yaparım olmadı evlenmem bu da sorun değil
- +1 yıl
Hey yavrum hey dogru oldugunu nerden bilecen sacmalik. Tamamen nasibinle alakali digeri cirpindikca nasibine memnun olmadikca batmak. Napacan 3. Soru ne is yaptigini mi sorup batacan ya da bir goz kirpip kas kaldirip dar giyinip cikacan
Soran+1 yılEdep herkeste bulunmaz sizde yok ise bu sizin probleminiz sen bana bunları diyince ben böyle biri olmuyorum sadece kişiliğinizi düşürüyorsunuz.
- +1 yıl
Flortteki cogu sey zaten gostermelik tavus kusu gibi
Soran+1 yılKeşke isminize yakışır bir kişiliğiniz olsaydı onur bey
- +1 yıl
Sana oyle birisin demedim ki ornekler verdim. Edepsiz demen bana cok onemli degil. 10 yildir bilenlerin beni nasil tarif ettigi onemli.. Baska bisey var mi
Soran+1 yılBu örnekler bile bunu gösterir aslında ama neyse iyi geceler dilerim
- +1 yıl
Bu ismimi sevmiyorum zaten fazla bana. onur gurur bana gore degil. Bana gore vefa cok onemli
Soran+1 yılHmm güzel isim ama herkes taşıyamaz
- +1 yıl
Bende. ayrica huzurlu bir birliktelik istiyorum senin icin yuce yaraticidan
Soran+1 yılUmarım öyle olur yoksa da ahirete kalsın yapacak hiçbir şey yok
- +1 yıl
Onur gurur la ilgili son bisey daha soylemek istiyorum teninde hic siyah nokta var mı ya da baska birinde gordunmu onu. One ben deme. Iste sen ben baskalari oyuz koca bedende kucucuk nokta onur ne ki. yani pek bisey degiliz
- +1 yıl
Yani ben oyum sen baskalari ben kucucuk noktayiz koca bedende
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim dikkate alacağım teşekkürler onur 🙃
- +1 yıl
Bende. Boyle bagladigimizda iyi oldu.. :)
- +1 yıl
Ben de:) buda egolu geliyo bana. bene taktim onur gurur ego falan. Ben le baslayan cumlelerde bana oyle geliyo. Buda demisken sence buda yeter demek gunah mi sonucta budizmin tanrisi ya buda. Da yi ayirip soylemek daha mi dogru olur. Ne dersin bu konuda
Soran+1 yılDoğru kesinlikle iyi geceler dilerim 🌺
- +1 yıl
Yani bada yeter ALLAH yeter gibi oluyo mu
Soran+1 yılYani bu kadar takılma herşeyde öncelik niyettir
- +1 yıl
Sagol "Soran" Sanada iyi geceler
Soran+1 yılAklıma hiç gelmemişti mesela buda=Budizm o yüzden niyetine bağlı
Soran+1 yılRica ederim onur 🙃
- +1 yıl
Tamam o biliyo niyetinide insanlar biliyomu derlerse onur buda yeter dedi ALLAH yeter dicegine o zaman ne olacak. Dikkat etmek lazim. Dil cok onemli. Inandigini biliyo ama soylemeden kelimei sahadetgetirmeden kabul etmiyo deme.
- +1 yıl
Onur iyi alistin buyuklere adi ile mi hitap edersin. Abi desen guzel olmaz mi farketmez benim icin sirf beni sorguladigindan sordum bi bakima misilleme altta kalmayim
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Altta kalmayim ya da = alacakli kalmayim
Soran+1 yılAhaha tamam onur abi teşekkürler aslında evet isimle hitap etmeyi severim senin isminde güz o yüzden tekrar ettim iyi geceler Onur abi
- +1 yıl
Sanada yeni yetme. Olmadi bu. Sana genc
Soran+1 yılEvet genç olur
- +1 yıl
Genc hanim
Soran+1 yıl🙃🌺
- +1 yıl
☺
- +1 yıl
🐤
Soran+1 yılCivciv mi o
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılE niye gönderdin
- +1 yıl
Ayicik ariyodum daha uygun geldi topuklu ayakkabi ile civcivin arasinda kaldim onu gonderdim topuklu belki sevmiyorsun diye
Soran+1 yılHahah olabilir
- +1 yıl
Civciv kim sevmez ki sen sevmez misin
Soran+1 yılSeverim kanarya da severim ama
- +1 yıl
Fenerlimisin yoksa
Soran+1 yılElbette
- +1 yıl
Ama cok otuyo. ben papagani cok severim. Arkadasimin vardi annesi vefat etti hep annesinin konusmalarini yapiyormus arkadasim dayanamayip dukkana getirdi. Yarami desiyo bu diye. Bide ipohe calisini yapip konusmaya basliyo aloo nabiyon iiyim sen napiyon. Adami bitiriyo.
- +1 yıl
Bende fenerliyim. Sampiyonluk haturliyorsun deme ben hatirliyorum da yasadin deme
- +1 yıl
Cok oldu maalesef ama
Soran+1 yılYani bilmiyorum ama hep fenerliydim
- +1 yıl
Alex si carlosu hatirlamiyormusun ozamanlar olmustuk galiba bende artik hatirlamiyorum. Cok oldu
Soran+1 yılKaç yıl önce ben baya gencim
- +1 yıl
Cok hatirlayamiyorum. 10 dan fazla belki. Uyur cevap veremezsem bilgin olsun.
Soran+1 yılHmm anladım
+1 yılVar tabi etrafımda yapmayan çok var
10 Yorumlavar ama genelde yapmayanları da kızlar beğenmez beğenseler zaten yapardı
03 Yorumla- +1 yıl
Sacma toplum baskisi vede atip tutmalaf yuzunden. Herif kiz arkadasinin yanindan geliyo erkek arkadaslarinin yanina yuzde 25 i dogru gerisini salliyo sunu yaptip boyle yaptim pis yaparim falan ezikliginden. Digerleride kendini gercekten yetersiz hissediyo
- +1 yıl
Kemal sunalin filmi iste azi acik kahvede herkes dinliyo bombaci mulayim. Bizde onu ornek aldik
- +1 yıl
Aa bide cahil babalarin oglunun seyiyle gurur duymasindan hadi oglum bi goster. Kizim goster de hadi yiyosa ne farki var.
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sizden çok sayıları
013 Yorumla
Soran+1 yılNedeni nedir
Soran+1 yılHmm sanmıyorum maalesef kimi görsem 50 kişiyle oldum diyor maalesef kadınlarıda bilmiyorum ama durum kötü
Soran+1 yılBataklıkta olduğumu kim söyledi ben Gülbahçesinde beklerim lakin b₺k sinekleri rahat durmaz bahcedekileri de kirletmeye çalışırlar yorumun için sağol fikir sordum kan kuş demedim
- +1 yıl
Çiçek bahçende sorun var o zaman kime denk geldiysen 50 kişiyle beraber olmuş ! Benim bir arkadaşım vardı o da demişti düzgün biri denk gelmiyor diye ona demiştik pavyondan çıkmıyorsun ki düzgüne denk gelesin ! Siz yine de kendinizi kandırmaya devam edin ama sorun hep başkalarında ☺️
Soran+1 yılAynen bayım üzüm üzüme baka baka kararır muhtemeldir ki arkadaşınız size baka baka bu hale geldi alimlerden birinin dediği gibi Allah seni biliyor mu evet o zaman başka kimse bilmesin. Size aldığınız ahlarla iyi geceler
Soran+1 yılBen akıl oyunları oynarım bunu da yaş 40 lar anlamaz 🤫
Soran+1 yılİyi geceler bayım sizi düşünecek kadar değersiz vaktim yok
Soran+1 yılGerçekten mi üzülmene gerek yok farz et ki ben yanlışım kırdıysam özür dilerim iyi geceler dilerim 👋🏻
Vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKalmadı öyle erkek 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu
+1 yılKaldı 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmadım bende
10 Yorumla
+1 yılVar benim gibi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri