Hiç ilişki yaşamamış erkek var mıdır? Evet sorum gayet açık, var mı böyle erkekler, sevgilisi olmuş ama bişi yaşamamış da olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılvar benim arkadaşım var 20 yaşında ve bir kızla bile sevgili olmamış gayet de yakışıklı asosyal desen değil ama kızlara karşı zaafıda var gay de değil ama adam karıma saklıyorum kendimi diyor :)))
31 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ediyorum helal olsun :)
En İyi Cevaplar
:) cevabı kendimde buldum...
Nasıl mı kolay değil genelde kaçıyosun öyle süper fizik mükemmel yakışıklılık yok...
Gerizekalı kızlar için czibe merkezi gibizin... amaçları ilk olmak bizim eve gelen bir arkadaşın haltı ile öğrenmişler birinden hepsine sıçramış... ne lan bu... adamın üstüne böyle de oynanmaz arkadaş...
aşk yok sevgi yok nikah yok helal haram yok...
oturduğum binada 3 daire kız dolu kahve istemeleri bitmedi açmamaya çalışıyorum kapıyı...
haysiyetsizler ya... oh be rahatladım sayende... işte böyle arkadşım...
inan bu devirde zor... apartmana gizli girilir mi evet :D ahahhaha
anahtarı düşürdüğümde yere almak için eğildiğimde off dedi kapıyı açıp...
aaaah ah... Evlenseydim bir helalime kavuşsaydım da şöyle pislikler olmasaydı bi...42 Yorumla
Soran+1 yılUzak dur kardeş devir kötü :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende karşıma birçok kez fırsat çıkmasına rağmen ilişkiye girmedim hatta selamlaşma dışında elini bile tutmadım hiçbir kızın onlardan hep uzaklaşmayı tercih ettim.
Kimseyi de hayatıma almadım dürüst olmadıkları ve güven vermedikleri için. Eğer biri bana güven verseydi, dürüst olsaydı bende onun bir ömür esiri olurdum ama olmadı ne yazık ki...
İnsan hayatında bir kez aşık olur o da gerçek aşkı bulunca. Ve o aşık olduğu insan da eşidir...79 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, güzel anlatmıssın.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, etrafımdakiler bu düşüncemden dolayı yargılasalar da ben doğrularımdan asla şaşmam
Soran+1 yılOnlar senin gibi olamadıkları için yargılıyorlardır boşver, en iyisi bu.
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen, hatta bazen sende ki çevre bizde olsa hergün bir kızla takılırız diyorlar, bir türlü beni anlayan çıkmadı ne arkadaş çevremde ne de sevgili olmam için benimle tanıştırdıkları kızlarda...
Bu gidişle de çıkması imkansız gibi görünüyor
Soran+1 yılOlur vakti gelince, nasip.
Cevap sahibi+1 yılÖyle, kader-kısmet
- +1 yıl
çok iyisin :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :) bence herkesin böyle olması lazım ama ne yazık ki öyle değil
Soran+1 yılMaalesef.
Hiç olmadı benim sevgilim falan. Kız arkadaşım bile az. Şimdi soruyorum senle benimle sevgili olur musun?
Olmayacağım diyeceksen neden soruyorsun bu soruyu?02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmak değil niyetim evlenmek :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
84Cevap
Sana oruç ağızla tamamen samimi ve yalansız bir cevap vereyim.. yaşım 35 bekarım geçmişte kız arkadaşlarım olduysada daha hiç cinsel ilişkiye girmedim 4 yıl önce düğünüme az bir zaman kala nişan bozdum hala da bekarım işin aksi tarafı da içi dışı şehvet dolu bir insanım..
28 Yorumla
Soran+1 yılŞehvet herkes de var Allah öyle bir nefis vermiş bize. Ama bunu kontrol etmek bizim elimizde. Bişi yaşamamış erkek evlenmek için en ideal olandır, kızlar da olduğu gibi.
Soran+1 yılDoğru yoldasın.
Soran+1 yılYok zaten burdan bulmak için yazmadım. Soruyu sorma amacımı söyledim zaten. Eğer niyetim burdan birini bulmak olsaydı gizli sormazdım soruyu.
Soran+1 yılYanlış anlamıssınız. Düzeltmeyi burada yaptım, umarım bu sefer anlasılmısımdır.
- +1 yıl
Tamam şimdi daha iyi anlaşıldı..
Zaten hertürlü insanın olduğu akıl almaz konuların döndüğü böyle bir yerde o tarz bir arayış gerçekten hiç şık olmaz daha doğrusu bizim doğrularımızla örtüşmez.. ama insan gerçekten o tür konuları da merak edip öğrenmek istiyor.. sonuçta her iki cinste birbiri ile alakalı özel meselelerin yabancısı..
var ben yaşamadım mesela. yaşamak çok mu zordu hayır çok basit. ama ben hep karşımda düzgün bir kız olsun istedim bana temiz gelsin hiçbirşey yaşamamış olsun istedim ve böyle birini istiyosam da bende ona temiz gitmeliyim dedim
43 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyosun takdir ettim, bozmazsın kendini umarım hiç.
Soran+1 yılMutlu oluncak bir durum zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 22 yaşındayım kaç defa arkadaşlar genel ev dedi 18 imde gitmedim sonra sevgilim felan sadece gezdik el ele öpme felan oldu ama hic evde felan buluşma ayarlamadım istemedim.. :S Cehennemde yanarım mazallah en fazla 1 saatlik zevk icin zamansız bir alemde cehennemde yanmak ne demek ya :S
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeş, koru kendini evlenene kadar.
Cevap sahibi+1 yılO kolay ya :) Ben Allahtan çok korkarım gazabından.
Soran+1 yılMaşallah ne diyim ::)
+1 yılilişkiden kasıt cinsellikse yaşamadım :) sevmekle cinsellik farklı noktalar, Allah evlenmeden öyle bir şey de nasip etmesin :)
33 Yorumla
Soran+1 yılAferin kardeş :)
- +1 yıl
Kardeş dedi sana :) bence bu sevdadan vazgeç hacı :)
- +1 yıl
eyvallah bacım :)
evet kesinlikle var azizim hatta benim candostum güzel insan :) ismi pek lazım değil sebastian söyle onlara hala böyle erkeklerde var kızlara içleri rahat olsun
00 Yorumlavar masturbasyonun da gunah oldugunu dusundugu icin yapmiyor da. geceleri uyaniyorum bazen bakiyorum dusta kamyonu devirmis yine diyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTakdir edilecek insan vala ya :)
Benm biricik eşim. Bana bu yuzden hep der ahirette icim rahat tek cevP verebileceğim sey budur diye..
10 Yorumla
+1 yılVar tabi olmaz mı? burası Türkiye tamamıyle avrupalılaş mayacağız. Edep kaybolmamalı vesselam.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah kardeş.
- +1 yıl
Herkes olmasa da en azında biz korumalıyız.
+1 yılben bugüne kadar 4 kızla çıktım ama hiç birisi ile ilişkiye girmedim. hayatımda hiç ilişkiye girmedim. o tür şeyler günah bana göre
16 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceni takdir ediyorum, temiz temiz eşinizi bekleyin ki size de temiz olanlar nasip olsun.
- +1 yıl
zaten öyle yapıyorum inşallah bana da temiz bir kız düşer
Soran+1 yılHerkes hakettiğini bulur :)
- +1 yıl
zannetmiyorum ya millet her türlü pisliği yapıyor iyi mi kaldı ya :)
Soran+1 yılZor gerçekten ama Allah nasip eder inşaAllah :)
- +1 yıl
inşallah tek arzumuz bu yani :)
Ben vardım taze bitti :D şaka bir yana hiç ilişki yaşamamış erkeğin aklı fikri o ilişkidedir patlamaya hazır bomba gibidir :D
00 Yorumla
+1 yılBen. Sevgilim de olmadi. Bir kac kere uğraştım a olmadi. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNasibini bekle kardeş :)
- +1 yıl
Yok kafama takmiyorum zaten :) Gayet memnunum dogru insani bekliyorum. :)
Soran+1 yılaferin.
var, ben varım. ilişki yaşayınca mı erkek olunuyor da gereksinim duyalım
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar yaşamayın kardeş ya temiz adam bulamıyoz.
Soran+1 yılHerkes hakettiğini bulur, sen de senin gibi temizini bulursun umarım.
+1 yılVar. Şahsen ben. Alnım açık geçmişimde tek leke yok. Sadece birini sevdim ailemden çok deger verdim ve aldatıldım nefret doluyum ona. Hep erkekler kötü diyorsunuzya beş parmağın beşi bir değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeş.
+1 yılHiç ilişki yaşamamış erkek var mıdır? Evet sorum gayet açık.
Sonuna evet sorum gayet açık yazmasan ne demek istediğini anlayamazdım. İyiki varsın ve iyiki bu kadar zekisin gizli.02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D ne bilim yazıverdim kısa geldi gözüme soru daha uzun gözüksün istedim :D
- +1 yıl
Afferim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece 3 aylık bir ilişkim oldu sadece elini tuttum, saçma sapan bir sebepten yani kavga bile etmemişken terk etti beni; aşka, sevgiye, bir insana değer vermeye olan inancımı kaybettim heralde ilk bulduğum fırsatta yaşarım artık
00 Yorumla
+1 yılvar arkadaşım var herkes senin gibi soruyo :) var ben varım yaş 26 hiç sevgilimde olmadı ilişki nedir bilmedim 3 kez reddedildim bidahada kimseye bişi teklif etmedim.
10 YorumlaSevgilm var ikimizde yapmak istiyoruz ama acikcasi cesaret edemiyoruz resimdeki tipe bakarsan sevgilii var lan dersin kesin ama var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBosver yapmayın zaten evlendiğiniz kişiye saklayın kendinizi, özel şeyler bunlar, özel kişilerle yaşanmalı.
Evet vardır.. helalin olmadan dokunmak zaten haram.. eğer örf ve adetlerini biliyorsa kendini biliyorsa bir şey yaşamaması gerekir herkes kendine yakışanı yapar
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılvalla yapan adam işi bilir ilerde daha mutlu olur kanaatindeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da gözü dışarda olur gibi geliyor.
- +1 yıl
isin icinde ask olursa dısarı cıkan gozu kendi eliyle oyar merak etme
+1 yıleğer amacın öyle bir erkek bulmaksa ben yaşamadım. öylesine soruyorsan yaşadım
01 Yorumla
Soran+1 yılamaca göre muamele diyosun :)
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. hiç bir ilişki yaşamdım
beni etkileyen kız bulamıyorum01 Yorumla
+1 yılVardır Ya Daha Demin 1 Saat Önce Bir Erkek 27 Yaşına Kadar İlişkiye Girmediğini Söylemişti :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yaşadığım çevrede yaşamış olsaydın "Hiç ilişki yaşamış erkek var mıdır" diye sorardın.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇevren iyi olsa gerek.
Cevap sahibi+1 yılEvet iyidir. Benim çevremde evlilik öncesi ya da dışı ilişkiler pek mümkün değildir.
Soran+1 yılNe güzel, koru o çevreyi. Çoğu şey zaten çevrenin kötülüğünden kaynaklanıyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru! Bu çevrenin etkisiyle büyüdüğüm için bu çevreden ayrılsam bile o işler bana zor ve uzaktır.
Soran+1 yılİnsaAllah hep böyle düşünürsünüz, takdir ettim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz neyiz burada :) Şaka maka hiç olmadı ya benim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ediyorum sizin gibileri gerçekten ya :)
Newton bakir olarak ölmüştü en son ondan bu yana yok heralde :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D
Vardırda neden bu soruyu sorduğuna bağlı gerçkten merak mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde bulmak zor, umut var mı diye sordum :)
Soran+1 yılVardır eminim. Umut her zaman vardır :)
Soran+1 yılAynen katılıyorum.
+1 yılVardır ama çok azdır. Onlara da helal olsun nefislerine sahip çıkabildikleri için :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen vardım bir anlık şehvete kapıldım sevgilimle yaptım pişmanım maalesef inş karım olurda utancımdan ölmem
21 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı.
+1 yılbana göre yaşamamış yoktur. yaşayacak birini bulamamış erkek vardır. binde bir aksi cıkar belki.
00 Yorumlabir tane sevgilim oldu oda aşık olduğum kişiydi onunla ilgili aklımdan hiç öyle bir şey geçmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ce insan aşık olduğuna dokunamaz zaten, kıyamaz, aşık olmadan da sevgili yapmamalı bir insan.
+1 yılsevgilim oldu fakat bişey yaşamadım. çokta fırsat geçti elime teptim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler böyle devam. :)
Tabi ki var. Ben şahsen 21 yasindaykm hic ilişki yaşamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAferin cidden.
+1 yılBen mesela okuduğum lisede 4 sene boyunca hiç aramıza farklı bir cinsiyet girmedi. Fakat bizim jenerasyon öncesi ve bizden sonraki jenerasyon aksine. Hep kızlar ile dolup taştı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmk sen herkes biriyle s*kişiyo sanıyon heralde :D buraların alayı elizabet :D
27 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim millet kendini öyle bir anlatıo ki :D
Cevap sahibi+1 yılne anlatıyolar sana :D yapmaya çalışan çok da yapamıyolar :D
Soran+1 yılErkekler için bişiler yaşamış olmak "erkeklik" onlar için, onun için ego tatmini yapmaya çalısanlar çok etrafta.
Cevap sahibi+1 yılyok ya pek öyle değil. zevkine yapıyolar. s*kinin sevdasında çoğu :D senin dediğin gibi pek görmedim..
Soran+1 yılBen gördüm ondan konusuorum :)
Cevap sahibi+1 yılhayırlsı takılma öylesiyle pek :)
Soran+1 yılTakılmam zaten :)
+1 yılben yaşamadım kaç kere istedim vermedi iyikide vermemıs yoksa onla evlenmek zorunda kalırdım ama vermedıgı ıcınde ondan ayrıldım
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
- +1 yıl
nasıl anladın?
Soran+1 yılÇok güzel anladım sıkıntı yok :)
- +1 yıl
banada anlatsana ASDA:ADAFS:sADAFA
Cinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Daha genc cocuklar vardir. burada 15 yasinda cocuklar var. Hersey yasin da.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilimle öpüşme ötesine geçmedim desem yalan olmaz :) Bir kere çok yakınlaştık onda da arkadaşım kaza ara odaya daldı :D Genelde sevgilim olmadan yaşadım :)
00 YorumlaBende oyle dusunuyodumda artik degistirdim kendimi yaparsan seviliyon ypmassan sevilmiyon :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYapanları sevenler düzgün kızlar mıdır sence?
+1 yıl14-15 yaşına kadar doğal, hadi üst sınır 17-18 olsun.
bundan daha büyük ve bir şey yaşamamış bir erkeği ne yapacaksınız merak ediyorum110 Yorumla- +1 yıl
tecrübe önemli ;)
Soran+1 yılEvlencem.
- +1 yıl
ben bu kafa yapısına kitap yazıp cevap verebilirim ama bir kaç cümle ile ne anlatılır bilemiyorum
yaşamayan içinde kalandır asıl potansiyel aldatıcı. kişi doydukça sadakati artar. yaşadıkça ilişkide kendini oturtur ne istediğini daha iyi bilir.
ben bugune kadar hep böyle gördüm, varın siz başka alemde yaşayın. - +1 yıl
Kitap yazacaksanız ben sözlerimi geri alayım. Bu bilgi birikimi karşısında lal olmak lazım.
Benim vurguladığım cinsel ilişki. Flört, sevgili vs. değil. Yoksa platonik te olsa normal olan herkes karşı cinse ilgi duyar ve bir şekilde iletişim kurmak ister. Elbetteki flört, arkadaşlık vs olmalı. O açıdan bakıyorsan sana diyecek sözüm yok. - +1 yıl
soru zaten o açıdandı
- +1 yıl
ne yani yaş 18i geçip ilişki yaşamamış erkek de mi hata var?
- +1 yıl
hata yok ama hiç sevgilisi olmaması normal değil
sevgilim oldu ayrılalı 1 sene falan oluyor kimseyle bişey yasamadım bu yasıma kadar
00 Yorumla
+1 yılbakire kız varsa evet bakir erkeklerde var neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılbende bir ilişki yaşamadım Allahın bildiğini niye kuldan sakliyimki ama yaşamak isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince yasa kardes ya evlenmeye temiz erkek arar olduk, çok nadirler.
- +1 yıl
öyle planlıyorum zaten evlenince yaşamal daha iyi
Bir kızı 6 yıl sevdim tenine bile dokunmadim ilişkide yaşamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılTakdir ediyorum seni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar tabi ben varım hiçbir kızın elini bile tutmadım daha
08 Yorumla
Soran+1 yıltebrik ediyorum cidden. Çok kıymetlisiniz siz :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ama hiç kıymetli olduğumu düşünmüyorum hiçbirşey yapmadım içki kumar hiçbiyim yok ama anlamıyorum yani
Soran+1 yılKıymet bilen çıkar elinde sonunda. Öyle düşünme.
Cevap sahibi+1 yılyaş 25 ya 26 olacak mal gibi gidiyorum bakalım ne olcak
Soran+1 yılMal gibi gitmiosun , düzgün gidiosun. Bulursun gönlüne göre birini umarım.
- +1 yıl
Bende öğle yaş 35 hiç kız arkadaşım olmadı. Profil rsmime bakın. İçki yok sigara yok kumar yok işin kötü tarafı kızda yok.
Soran+1 yılkısmet böyle şeyler.
Cevap sahibi+1 yılkısmet ama böyle manuel artık çok zor oluyor ne kadar beklicem daha kısmetimi zina günah diye yapmıyorum yapmayıncada kızda olmuyor olmadı sonuç olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zevki tatmayan sanmıyorum. Zaten tadan'da müptelası oluyo sizin kukunuzun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok var birde hiç yaşamadan yaşayıp ölenlerde var dindar
00 YorumlaMutlaka vardir ve CAN'DIR.
22 Yorumla- +1 yıl
candır canım :) icraata gelincede tecrübe istersiniz
+1 yılBuyurun benim nasıl yardımcı olabilirim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak, belki bir umut ışığı yakalamak hala böyle erkekler olduğuna dair :)
- +1 yıl
Ben varım mesela :) Şaka bir yana hala kaliteli insanlar var :)
Soran+1 yılÖyle gözüküyor :)
- +1 yıl
Önemli olan o kaliteli ortamı yakalamak.. Sonrasında zaten çevrende kaliteli insanlar olur.
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılmaksimum sarıldım dudak bile yok daha
03 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ediyorum, evlenince yasayın ilklerinizi.
- +1 yıl
mühim olanda bu aslında kendim için değil fırsatım olduğu halde karşıdaki için yapmadım geleceğin nasıl olacağı belli olmuyor anneniz babanızdan başka biriyle öpüşmü olsa ne biliyim bişeyler yaşamış olsa hoş olmaz
Soran+1 yılHaklısın doğru söyledin.
vardı arkadaşlarımdan :) ayarlıyımmı kız sana
04 Yorumla
Soran+1 yılzamanı gelince bulurum ben sağol :)
Soran+1 yılYok ben de takıldım :D
+1 yılBu site böyle boydan boya bişey yaşamadı. :'(
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocam öyleydi adam gibi becermesiyi öğrenene kadar 3-4 yıl eçti
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaten adammış da sen adamlığı başka bişi sanıyosun heralde.
sevilisi olmamış ilişki yaşamamış erkek benim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAferin size. :)
Haklarını helal etsinler ne diim :/
00 Yorumla
+1 yılVar ama benim de olsun isterdim
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanı gelince olur inşaAllah.
ewt var ben hıc yasamadım suana kadar
10 Yorumla
+1 yılVardır nedebmn olmasın hem de çok :)
00 YorumlaVardır neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılhayırdır onla mı evleneceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birini bulmak istiyorum evet.
var hatta Su an yorumunu okuyorsun :)
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026