Cinsel Yaşam Bir erkek cinsellik olmadan yaşayabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Bir erkek cinsellik olmadan yaşayabilir mi? Mastürbasyon dahil. Bir erkek cinsellik olmadan yaşayabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Buna evet derim çünkü mastürbasyon yapmasa bile bi zaman sonra rüyalanmaya başlayacak, vücut bir sekilde boşalacak o yuzden yaşar 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bir hafta cinsellik yaşamadığım zaman ne oluyor söyliyim İdrar bitimin de sperm akıyor Çok ciddiyim bu konuda 1 0 Yorumla
Nur00xx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yaşayamaz bence kadınlar içinde geçerli cinsellik bir ihtiyaçtır 9 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaşar tabiki Neden yaşamasin ben 32 senedir yaşıyorum hiç bişey olmadı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz heralde, gece rüyalarına girer şeytan aldatır o işi rüyada yapar 1 0 Yorumla
IF34RL3SSI Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yaşar tabi niye olmasın hem erkek hem kızda yaşar ilk insanlar biliyormuydu sanki 1 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Asla yaşayamaz çünkü testisler 7/24 sperm ve hormon üretir. Kendin yapmazsan uykunda olur. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. hiç yaşamadım zaten ama mastürbasyonsuz yapamam asla 1 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Yaşayabilir bu ni ihtiyactır beden bunu çok şsterse rüya da rahatlar ama illaki rahatlama olur olmalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olmaz kendi kendine akıyor ki bir süre sonra zaten 2 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen peki kızlar durabilir mi Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendi dayansa vücudu dayanmaz illa ki dışarı atar fazlalığı 1 0 Yorumla
Blondboy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl her şey gibi bu da bir ihtiyac kadını erkeği olmadan cinsellik olmadan yaşanmaz yasarım diyende yalan söyler 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşayabilir ama mutsuz olur 1 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Testislerinde ciddi sağlık sorunları çıkar 1 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% 1 yıl Olmaz nasıl bir durum ki Yalan söylüyordur 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Niye bu kadar acımasızsın 1 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl Çok zor bir ihtiyaç sabah bile kalkıyor :) 1 0 Yorumla
eneskargn_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır, öyle birini arıyorsan bulamazsın 1 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşayamaz 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır yaşayamam 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşayamaz 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. neden olmasın 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yaşar 1 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. olmazzz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Buna evet derim çünkü mastürbasyon yapmasa bile bi zaman sonra rüyalanmaya başlayacak, vücut bir sekilde boşalacak o yuzden yaşar
Ben bir hafta cinsellik yaşamadığım zaman ne oluyor söyliyim
İdrar bitimin de sperm akıyor
Çok ciddiyim bu konuda
Yaşayamaz bence kadınlar içinde geçerli cinsellik bir ihtiyaçtır
Yaşar tabiki Neden yaşamasin ben 32 senedir yaşıyorum hiç bişey olmadı
Olmaz heralde, gece rüyalarına girer şeytan aldatır o işi rüyada yapar
Erkeğe işkence et daha iyi.
Yaşar tabi niye olmasın hem erkek hem kızda yaşar ilk insanlar biliyormuydu sanki
Asla yaşayamaz çünkü testisler 7/24 sperm ve hormon üretir. Kendin yapmazsan uykunda olur.
hiç yaşamadım zaten ama mastürbasyonsuz yapamam asla
Yaşayabilir bu ni ihtiyactır beden bunu çok şsterse rüya da rahatlar ama illaki rahatlama olur olmalı
Olmaz kendi kendine akıyor ki bir süre sonra zaten
Sen peki kızlar durabilir mi
Kendi dayansa vücudu dayanmaz illa ki dışarı atar fazlalığı
her şey gibi bu da bir ihtiyac kadını erkeği olmadan cinsellik olmadan yaşanmaz yasarım diyende yalan söyler
Yaşayabilir ama mutsuz olur
Testislerinde ciddi sağlık sorunları çıkar
Olmaz nasıl bir durum ki
Yalan söylüyordur
Niye bu kadar acımasızsın
Çok zor bir ihtiyaç sabah bile kalkıyor :)
Hayır, öyle birini arıyorsan bulamazsın
Yok yaşamayaz yaşamayı deneyenler hep geberdi
Yaşayanlar varmış.
Sanki kız yaşayabilir
Zor biraz
etrafi paramparca eder
Yaşayamaz
Cinsellik ne
Hayır yaşayamam
Yaşayamaz
Hayır imkansız
Yaşar tabi