Çoğu erkek seks yapmamaktan ise nefes almamayı tercih eder. Buna göre bir erkek ne kadar süre seks olmadan dayanabilir? İradesi sağlam birçok insan var (ilk ilişkiye yaşamadan benim iradem sağlam diye ortaya atılmayın beyler :P ) İlişki yaşamadan da nefsine hakim olan onlarca erkek var, saygımız sonsuz. :) Ama bir erkek tadını aldıktan sonra ağzını tatlandırmadan kaç gün dayanabilir?Erkekler seks olmadan yaşayabilir mi?
Şimdi bir kere şunu aciklayayim siz kadinlarin en istekli oldukları zamanlar adet zamanına yakın ya da sonra ki zamanlarda hormonlar etkisi ile istekleriniz tavan yapıyor. Sizin ayda bir yaşadığınız durumu hormon bombardanini erkekler her saniye yaşıyor. Erkekler içinde bir canavarla yaşıyor. Siz ayda bir yumurta üretimi zamanı isteğiniz en yüksek seviyeye çıkıyor ama erkekler her saniye sperm uretiyor. Ve bu demek oluyor ki erkeklerin düzenli cinsellik olmadan yaşaması çok zor. Hele ki belirli bir yaşa gelmisse. Cunku vücut her saniye sperm urettikce hormonlar sürekli artıyor. Maalesef sağlıklı bir erkeğin seks olmadan yaşaması çok zor. Cunku bu fizyolojik yani bir erkegin sperm üretimi sürekli devam ediyor. Nasil ki zamanla idrar kesen dolduğunda rahatsız olursun tuvalete gitmeye ihtiyaç duyarsin. Ayni durum erkeklerde de sperm için bir kese bulunur. O sürekli üretim olduğu için dolar. Ve erkeği rahatsız eder. Erkek bosalmalidir. Cunku bir yere kadar nasıl idararini tutabilirsen bu da aynı. Bir yandan kendini tuttukca kasiklarin ağrır. Bir yandan hormonlar seni çıldırtır. İstemsizce kadınlara farklı bakmaya başlarsın çünkü sağlıklı dusunemezsin. Uzun uzun yazmak istemiyorum. Cunku bir erkeğin bedeninde yaşamayan bir kadin onları anlayamaz.1 ay erkek bedeninde yasasa Allah kolaylık versin der. Erkek seks yapmadıkça agresif olur saldirganlasir. Sakin kalamaz. Cunku hormonları sürekli çalışır. Sperm üretiminden dolayı vucuduna bir zaman sonra hakim olamaz. Saglikli bir erkeğin düzenli seks yapması gereklidir...
Öncelikle Erkeklerin anatomisini iyi tanımalısınız. Erkek vücudu sürwkli sperm üretir. Ve bu sperm testislerde birikir. Bir süre sonra bu sperm atılmazsa vücut çoğunlukla gece rüyasında bunu bilinçaltını kullanarak atar.( Erkekler arasında bu olay için kamyon devirme tabiri kullanılır). Erkeklerin sürekli seks istemesi Türün devamımın sağlanması için gerekli bir özelliktir. Tabi burda onun kontrolü erkeklerdedir. seks olmasa bile mastürbasyonla düzenli olarak vücudu deşarj etmek gerekir. Bunu engelleme gibi bir olay olamaz zaten. Özellikle bir kız arkadaşla çıkıyorsanız ve o evlenmeden olmaz diyorsa bu erkek için gerçekten katlanılmaz hala geliyor bazen. Çünkü sürekli karşı cins ile birliktesiniz sarılıyorsunuz yanyanasınız onun kokusunu aliyor. Sürekli ona dokunuyorsunuz. İster istemez ereksiyon oluyor. Onu saklamaya çalışıyorsunuz. Kasıklarda dayanılmaz ağrı oluyor. Kadınlar bunlardan bir haber. Çünkü sizde bu şekil işleyen bir mekanizma yok. Erkek etekte olmaya başladımı spermler de uyarılır. Testisler sertleşir. boşalmaya hazır hale gelir. Aöa herhangi bişey olmadımı bu ağrı kasılma givi yan etkiler ortaya çıkarır. Bunu da gidermenin yolu düzenli mastürbasyon başka bir çare yok. İlk uzun süreli ilişkim 2 yıl sürdü ve kız arkadaşım evlenmeden cinsel birliktelik istemiyordu. Tabi ben bu yaşadığım sorunları ona söylemiştim. Ama sonuçta sevdiğim için onun istediği gibi ilişkimiz devaö etti. Sonra zaten ortak konuşup ayrıldık. Arada sevgi ve saygı olunca Her türlü ilişki yürüyor...
22 yaşında biri için yaşayamaz 28 yaşında biri için seks bir ihtiyaç ama yaşanabilir. 32 yaş grubu için kiminle seks yaptığım önemli. +35 istediğim biri ile olursa iyi olur olmasa da aramam. en kalitelisi için bekleyebilirim..
Bir de karaborsa biletçileri var onlar 90 olsada farketmiyor ellerinde gezdiriyorlar. nefes alsın yeterler var ya ha bildin işte onlar.
Sana öyle geliyor. Hormonlari yoksayamazsin bir yere kadar bir erkek beyniyle düşünür sonra penisiyle çünkü bir yerden sonra seni hormonların ele geçirir. Erkek. bedeninde yasamadigin için bilmiyorsun 1 ay yaşasan gerçekten Allah kolaylık versin dersin. Sen saniyormusun ki erkekler sakin kalmak istemiyor ama etrafında kadınlar var ise sağlıklı düzenli cinsel hayatı yok ise çok ta beyniyle düşünemez bir erkek. Bir erkeğin en çok beyniyle düşündüğü zaman düzenli cinsel hayatı varsa o zaman ki yaşantısıdir
Dilediği kadar sseks olmadan yaşayabilir. Sonuç olarak seks, insanın düşünsel ve görsel olgular üzerine ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Beynine hükmeden her insan kadın/erkek farketmeksizin seks olmadan yaşayabilir.
Maslow ihtiyaç piramidine göre; kadın da erkek de aynı duzeyde ilk ihtiyacları, yemek içmek ve seks gelir ondan sonra güvenlik diye devam eder. Kadın erkek diye ayırmayin her canlı için seks ihtiyaç ve yemek yiyip su ihtiyacını gideren herhangi birinin aklındaki ihtiyaç seks.
27 yıldır yaşıyorum. Sabır işi Normal Bir Erkek yapamaz kızları görünce Hemen Saldırır, yavşar, ya da sürekli Kadın arayışına girer Ben İse Enerjim yükseldiğin Yumruk atarım, şınav çerim, spor yaparım Koşarım, iyi ce yorulur, sonra da 70lk içer sızarım kafayı sıfırlarım Her şey yoluna girer
İyi Akşamlar Hayat o kadar acımasızki mecburiyetler bir kadın tenine senelerce dokunamamayı Bile gösteriyor bizlere. Ama bir kadın teninden ayrılmamayı ölene kadar düşünmüyorum. Soru için kendim cevap vereyim 6 sene.
Yaşayamaz. Penis baskı yapınca yapamıyor insan. Resimdeki birisi sana öyle gelse duramazsın yani. Bazı kadınlar bile seks olmadan yaşayamıyor. O haz, o tutku, o zevk bir başka...
Ben bu yasima kadar seks olmadam yasadgima gore demekki yasaniyormus :) ama artik bir yastan sonrada artik bilmiyorum cogalma icgudusumudur nedir insan evlenmek istiyor dogal yolla yapmak icin :)
Kadın kokusu ve lezzeti olmadan asla ama asla bu dünya çekilmez.. Hani rakisiz balık, cocuksuz babalık olmaz ise kadınsız sexiz hayatta olmaz.. O hayat çayır çimen otlarına göre..
İlişki soy devamı için insana verilmiş bir özellik. Bunu yaparsan sana ödül veririm diyen bir bedene sahibiz. Kadını erkeği yok bunun. Yapmazsan ceza veririm der. Biryerleri şişmeden ağrıya, ruhsal bozukluğa kadar pek çok sorun. Sen şimdi diyorsunki kim dayana bilir. Cevap basip üreme sistemi bozuk olanlar xD
Seksin irade ile bir alakası yok biraz insan biyolojisini araştırın anlayacaksınız. Erkeğin yapısı seks yapmak ve soyunun devamını getirmek için o şekilde yaratılmıştır. Çok az bir isteksizlik bile insan soyunu tehlikeye atabilirdi. Bizlere abaza diyorsunuz ama unutmayın ki biz o abazalığın eserleriyiz!
cinsel dürtüler mantığının önüne geçmediği sürece insan fizyolojisi gereği ve hormonlar çalıştığı sürece cinsel birlikteliklerin yaşanması gerektiği kanaatindeyim
Bunu sadece erkeklerle kısıtlı tutmak yerine tüm insanlara hatta hayvanlara kadar genişletip “seks olmasaydı nasıl bir hayat olurdu” şeklinde genişletmek daha mantıklı olacaktır
Yaşanır tabiki illa olacak diye birşey yok. Evlendiğinde belkide sağlık sorunları olucak hiç ilişkiye giremeyeceksin herşey olabilir. Eşler bir biri ile karşılıklı şekilde bir birini ne zaman isterse o zaman olur bunun günü saati olmaz 😊
bir erkek tadını aldıktan sonra bırakamaz Dayanamaz intihar gibi olur. erkeğin yapısı daha sert ve zor ancak orgazm O sert kasları ve sinirleri gevşetebilir. Sadece keyif değil ilaç olarak düşünün. ⚒💊
Yaş 32 iyi nefes aliyorum gayet saglikliyim ama cinsel birliktelik yaşamadim istemiyormuyum istiyorum tabikide nasil durdun bu zamana kadar dersen ne çileler ÇEKTİM bir bilsen çooook çektim çok :)
20 yıldır yapmadım herhalde bir 10 sene daha yapmam :) evlenmeden olmaz yani hani öpüşe sevişme sekse dahil olursa belki sevgilim olduğunda yaparım onları en fazla
Türk doktorlar tarafından sağlığa faydalı olduğu iddia edilen ve zararları bilimsel olarak kanıtlanmış olan sünnet adlı yahudi geleneği yüzünden cinsel hayatım tamamen bittiği için yorum yapmam doğru olmaz. Seks olmadan da yaşanıyor.
En İyi Cevaplar