Sonradan pişman olacağım bir şey de yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum da. Ne yapıcam? Özellikle bu yaşta olanlar cevap verebilir mi lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDostum 1 anlık istekle bunu yapma ve ilk ilişkini pişman olmayacağın biriyle yapmanı tavsiye edeirm.
Sana yap ya da yapma demek kimsenin haddine değil. Ama sen pişman olma ihtimalin varsa yapma derim. Ama ne olursa olsun pişman olmam diyorsan, o zaman yap.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun nedeni genellikle vücudunu cinsel anlamda tanımamak ve mastürbasyon konusunda yeterli bilgiye sahip olmamaktır. Tam bir tatmin duygusu yaşayamadığınız için istek hali sürekli devam ediyor muhtemelen. Birincisi için bir yakınınızdan (abla, anne vs) yardım isteyebilir ya da profesyonel bir destek alabilirsiniz. ikincisi için ise aşağıya bu konuyla ilgili yazdığım Bence'nin sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Doğru Şekilde Mastürbasyon Yaptığınızdan Emin Misiniz?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında yapacağın her hata ilerde pişmanlığa dönüşür onun için bazı duygularını susturmayı bileceksin... rahatlamanın başka yollarıda var mastürbasyon yaparak boşalmalısın aklına geldiği zaman...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPişman olacaksan üstünden sürtünde yap içine sokmasınada gerek yok değilmi :D
Erkekler için daha rahat konu tabi 14 15 yaşında yaşayıp kendini tatmin edenler var.
Avrupada 13 14 yaşında esc2rtlarada rast düşebilirsin. misal
00 Yorumla
+1 yılSeks haricinde tatmin edecek şeyleri yap sanalsex falan
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim sıkıldım çok saçma geldi
- +1 yıl
Kendine FB bul emin ol faydasını olur ama seks yapma videolu fotoğraflı ya da aynı ilde olursa ön sevişmeli tatmin ol belli bı süre devam et
+1 yılMerak ettiğim tek şey insan yasamamis bir şeyi nasıl çok canı ister dayanamaz onu anlamiyorum 🙈
00 Yorumla
+1 yılZevk noktasıni doyum noktasını bulman lazım ve farklılıkları dene bilmiyor san ogretirim saglikciyim
00 Yorumlaherşeyi yaşamak zorunda değilsin. hiç mi sevgilin olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden 4 yaş büyüğüm hani yaşıtlarından cevap istemişsin ama cinsellik yaşayıp neden pişman olasın ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 18 yaşındayım aynı senin gibiyim güvendiğin birisi varsa yap gitsin buda bir ihtiyaç sonuçta
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıl sonra falan yap bence. Ben erken yasadim şimdiki aklım olsa 20 gibi ilişki yaşardım
363 Yorumla- +1 yıl
Simdi kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 27.
- +1 yıl
Neden gizli oldun
Cevap sahibi+1 yılSana ne
- +1 yıl
:) tamam rahatsiz etmiyorum.
- +1 yıl
@Batuhan1003 Taciz etme diye olmasın?
- +1 yıl
@Teacherisback bunu nasıl düşünemedim pardon ;)
- +1 yıl
@Batuhan1003 Beyin herkeste fiziksel olarak var, ama kullanan pek yok. Varsayılan ayarda bırakmıssındır ve sadece yaşamsal fonksiyonlarını yerien getiriyordur.
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback art niyetli insan çok sdsf
- +1 yıl
Aaa deme çok uslu bir beyfendi o. Baksana garibim saf, neden kapattığınnı bile anlamamıs :D
- +1 yıl
@Teacherisback bak kardeş iki kisi konuşurken 3. ue b. k yemek düşer. Sana ne lan bizim muhabbetimizdem. Araya limon oluyorsun. Yuru git isine bak Beynin olsq oraya yazi yazmazsin. Küfür yeme yürü git. Sana hi fonksiyon yerine getiririm hiç bi kiz alamaz.
- +1 yıl
@Teacherisback hala konuşuyor ya. S git surdan
- +1 yıl
@Batuhan1003 Ve en ufak zeka parıltısını da küfüre harcadı ve harbiden 15 yaşımdan beir kullanmadıgım bir tabiri ilk defa gördüm. Ben bunu " iki kisi konuşurken 3. ue b. k " en son dediğimde liseye gidiyordum galiba ve ergenliğe yeni girmiştim sanırım 😅
P. S. sitede dilediğin yere yorum yazabilirsin. Senden vize almama gerek yok. - +1 yıl
Ne dedik bacım. Kendini bisey zannetme. Adapli ol. Yazmiyoruz dedik hala tepeye cikiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 bacım ne ak sdsd sen bacına cinsel konu altında yaşını mi soruyorsun? Ayrıca sana cevap bile vermiyorum neyin kafası bu? Yok kendini bişey sanma falan. Sorunlu musun
- +1 yıl
@Teacherisback hosgoru edep ahlak görgü bunları öğrenmelisin. Klavye delikanlılığı yapma. Kizlar her zaman kendini savunur ki burada savunulacak durum yok. Görgü kuralı bilmiyorsun hala maydanoz oluyorsun. Edepsiz
- +1 yıl

Ahaha özelden yazdığına baksana Tam ergen ya. 19 yaşında değildir bu ben diyeyim sana.
Bu ülkede ayrıca anne / kız kardeş lafı edenlere hayatta güvenmeyeceksin - +1 yıl
@Batuhan1003 Edep burada küfür edip, özelde karı kılıklı demek ki karşındaki insana?
Edep gördüğün herkese yürüyüp, abazalık yapmak mı?
Edebi senden ögreneceksem, edepsiz kalmayı tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılO haklı. Yasimizi sordun insan gibi cevap verdik. Niye gizlendin diye sorman da anlamsız ve gereksizti uzatma bence
- +1 yıl
@Teacherisback savciliga verdirtme kendini. Azıcık delikanlı ol. Klavye erkeği
- +1 yıl
@Batuhan1003 Küfür et savcılıga verdirme de :D Hadi çocuğum ya. Boş yapıyorsun.
- +1 yıl
Hanfendi senin problemin nedir? Neden gizli oldun dedim havaya girdin. Yorum istemiyorsan kapat yoruma
- +1 yıl
Görüş sahibi rica etsem benim yorumu silebilir misin ya? Valla coluk cocuk bir yere kadar.
Laf anlatsan anlamıyor da. - +1 yıl
@Teacherisback kardeş bi bay ve bi bayan yazışırken konuya limon olma. Sana tavsiyem. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden hakaret etme.
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback Hangi birini sileceğim sfsd
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 neyse tartismayin ya
- +1 yıl
Sende duzgun cevap verseydin. Sana ne nedir ya 4 yasinda çocuk gibi. Dikkat edersen özür dileyip konuyu kapattım su fırıldak gelene kadar hisey yoktu
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 bi s. git ak ne gevşeek bir tipsin
- +1 yıl
@Teacherisback lam dangalak nerden biliyorsun herkese yurudugumu. Kendini vurdurtma bana
- +1 yıl
@Batuhan1003 Öncelikle bir kadına kadın demeyi ögren. Bayan ne?
Bayan ve bay ve bir hitap şeklidir. Bir kadın ise karşındaki insanın cinseyetini belirtmek için kullanılır. Bir kadınla konuşursun. Bir erkekle konusursun. Bir bayla muhabbet ettim demek kadar avam bişi olamaz. - +1 yıl
@Teacherisback numaranı yaz delikanlılık yapiyorsun madem.
- +1 yıl
@Batuhan1003 Bunları falan en son Cs 1.6 oynarken HS yiyen adamlar yazıyordu. Yıl 2007 falan mı neydi galiba.
- +1 yıl
@Teacherisback ha sen iki kisi konuşurken nasıl ne yapman gerektiğini öğrendin de bayana kadın demesini öğretiyorsun;)))))
- +1 yıl
Nobetci savciliga gidiyorum bilginiz olsun. Herkes neyse hatası çeksin
- +1 yıl
Buradan konusuyor gibi değil taciz ediyor gibiydin de neyse.
Demek ki speech yeteneğini geliştirmen lazım delikanlı - +1 yıl
Sarkıntılık yapıyordum biri yüz vermedi. Sonra diğeri de benim yaptığımı ifşa edince ona küfrettim ama bana geri küfretmedi şikayetçiyim mi diyeceksin? :D
- +1 yıl
@Teacherisback hangi kelime ya da cümle tacize giriyor?
Cevap sahibi+1 yıldfsd üçümüz özelden devam edelim bence hard core e hahah
- +1 yıl
Aman aman coluk cocukla az daha muhattab etme beni :D Engelledim zaten cok bos yapıyordu :D
- +1 yıl
@Teacherisback @Teacherisback bak kardeş burada senin göremediğin bisey var. 18 yaşında bi kıza 27 yaşındaki hanfendi ilişkiye gir önerisinde bulunuyor. Benim kızdığım nokta bu. Herkes öneride bulunabilir herkesin ozgur hayatı. Taciz diyerek hayal aleminden bisey katıyorsun ortaya
500 lira veririm dusarda işimi hallederim. burada uğraşmam.
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 görüşleri g*tünle değil gözünle oku. Ben 18 yaşında ilişkiye gir mi yazmisim? Adilik yapma burada yapmadığım bir şey üzerinden beni yargilayamazsin. Konustukca batiyorsun. Resmen sctin siviyorsun kaybol
- +1 yıl
Ne dediki? Engellemiştim
- +1 yıl
ÖZelden falan küfür ediyor
Cevap sahibi+1 yılAhaha zaten yaşımı en başında bilmiyordun ki. Bilerek sordun defol git kıvırma boşa
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback Görüşümü bile farklı taraflara çekiyor görüyor musun? Ben iyi niyetli bir şekilde kıza olgun bi yaşta yapmasını söyledim bu aşağılık şeref yoksunu gelmiş neler diyor
- +1 yıl
" Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye yorumu "
Onun yorumları artık bende böyle :D Diyorum ya çok boş yapıyordu. Amacı niyeti 3 aşağı 5 yukarı zaten belliydi biliyorsun. Seni taciz etmesine artık izin verme. Sil yorumlarını geç.
Ayrıca milletin ne zaman seks yapacağına ve yapmış olduğu şeyleri yarglama ona mı kalmıs
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan hoşt. O yüzden yasimi sordun di mi? Daha fazla havlama seni rezil ederim dansöz
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback şimdi de doğrucu davut kesildi sfsf ben 20 yaşında seks yap demiştim de toplumu yozlastiriyormusum da vay vay vay biz de yedik. Sfsfs aynen silip gecmek lazım böyle tiplerin yorumunu
- +1 yıl
Konu ne olursa olsun tartışılır konuşulur ancak 3. Kişilere tahammülüm yok. Kırdıysam kusura bakma iyi gunler
- +1 yıl
Ahaha az dha bekle ahlak polisi bile olur :D
Sen ona ama 20 yaşında yaptım ve cok iyiydi falan desen nasıldı oldugunu anlatsan neler sorardı neler 🤣 Ya iç dünyası belli, sığ düşünce yapısı var. Okuması ve anlaması cok basit. Ayrıca özele gel demeye bile çekinen biri :D
Diyeceğini desene, "Gel özele dedikodusunu yapalım şunun".
Bak ne kadar kolay 😂
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 iyi yaptı oh helal olsun. Teacherisback in bir tarafındaki kıl bile olamazsın ağlama boşa yanar döner birisin yallah
- +1 yıl
@Teacherisback kardeş hala anlamıyorsun
2 yıl sonra falan yap bence. Ben erken yasadim şimdiki aklım olsa 20 gibi ilişki yaşardım diye cümle kuruyor batan arkadas. Ben ilişkiye teşvik etmesine kızdım sonradan bisey yazmadim. Sen de maydanoz oldun. Hala anlamıyorsun çok yoruldum sana laf anlatmaktan - +1 yıl
Ahaha sağol
Cevap sahibi+1 yıl@batuhan1003 nude atayım desem köpek gibi yalanacak insan şimdi gelmiş ahlak dersi veriyor. Hahaha maval okuma daha fazla. Teacher başta sezmiş ne olduğunu da agzinin payını vermiş işte
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂 ahlak polisliğine mi kalkıştı :D
- +1 yıl
Valla sana sözüm yoktu da arada sen de bana giydirdin. serefsix falan dedin. Neyse bu tartışma bitmez. Sayenizde üyeliğimi siliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback bak burada beni 20 yaşına gelince yap dedim diye yargılıyor ama aşağıda gizliden kıza biraz konuşalım mı yazmış. Bu bahaneyle seks konuşacak aklı sıra.
- +1 yıl
Aahahhaha :D Hiç mi şaşmaz. Diyorum ya, lafı oraya getirene kadar ugrasmak istemiş ama sen gizlenince direk butthurt moda girmiş.
Kadınların kafalarının uyumlu oldugu kişiyle konusmak istemesini aslında anlasa bu kadar boş yapmazdı ama işte onun içinde olgunluk lazım 😅
Cevap sahibi+1 yılBir kere sen o kızın abisi yaşındasın o kızla konuşacağın ne olabilir? Sen benden bin kat daha kötü niyetli birisin toplumu da sen ve senin gibi ikiyüzlü ataerkil zihniyetli tipler yozlastiriyor benim gibi kadınlar değil. Oradan git kızı özele çağır buradan da bana ilişkiye teşvik ediyorsun diye salla. Sen kıza nikah kiymak için mi kızı özele cagiriyordun yoksa sdsd
- +1 yıl
Dostum kendini yoruyorsun bunun için farkında mısın :D
Cevap sahibi+1 yıl@teacherisback sen de boşuna nefesini tükettin o kadar :D
- +1 yıl
Valla hanfendi boşuna siz de yorulmayın ben de yorulmayim su-i zan yapmayalim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
- +1 yıl
Beni fazlaca kırdınız , ben de sizi kırdım hakkınızı helal edin. Siteden de siliyorum üyeliğimi
+1 yılSonradan yaptığına pişman olacağın biriyle olma partnerini dikkatli seç yapacaksan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa yap gitsin cinselligi çok abartmayın alt tarafi seks yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn istekli ve tehlikeli dönemlerindesin uğraşacak başka şeyler bul
05 Yorumla
Soran+1 yılBuluyorum ama tek kalınca yine aynı
Cevap sahibi+1 yılHergün okşuyor musun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYanıyor mu bebeğim
Soran+1 yılÇok fazla yaaa duramıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendine birini bul bir seviyeye kadar eğlenmene bak
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenmiyorum ki bu konuda
Cevap sahibi+1 yılUzunca bir süre açlık çekmektense birkaç kişi tanımaya çalış, aklına yatanlarda deneyebilirsin şansını. Herkesin olmaz ama çevrende tecrübeli biri varsa o da faydalı olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli olarak rahatlayacaksiniz. Bunu bastirmazsaniz sorunlara yol acar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok mastürbasyon yap enwrjin fazla ondan ya da sxting
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi sexting yapan, enerjinin uyuşacağı biri olursa bir nebzede olsa içindeki yangın bir cevap bulur
00 Yorumla
+1 yılbundan pişman olunmaz ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yaşamamalısın, sonradan büyük pişmanlıklar yaşayabilirsin. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
00 Yorumla
+1 yılKendi kendini tatmin edeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor artık
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Bende 18 dayanamıyorum nolcsk bu halimiz
01 Yorumla
Soran+1 yılOf bilmiyorum bende ya
okşamaya devam. dayanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYeterli gelmiyor artık
+1 yılBakire olmaman bir sorun olur mu?
00 YorumlaSanal seks yap sexting falan
00 YorumlaMecbur biri kandircak yapican
00 Yorumla
+1 yılya daha 18 yaşındasın ne bu kudurganlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın mısın Hataya felan konuşlaım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu kelimeleri yazarken avucluyorum eheueheu
00 YorumlaGüvenilir birini bul gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılBende çok istiyorum hiç olmadı benimde
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılUfaktan biseyler dene oral anal vs
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. parmağa devam ke
00 YorumlaYaşın çok genç
00 Yorumla
+1 yılValla bend eistekliyimya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastürbasyon
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende
00 Yorumla
+1 yılTavsiye verö
02 Yorumla
Soran+1 yılVeremezsin ki
- +1 yıl
Sen san
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme dene
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 18 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım ama çok istekliyim ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım