Hep evlilik için istedim çok da çekici ve güzel bir kızım erkeklerin bu yönden yanına yaklastiklari anlarda onları uzaklastirdim şimdi evlenecek insan da yok artık aklıma kötü kötü şeyler geliyor yardım edin 😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Cinsel deneyimler kişiden kişiye farklılık gösterir ve herkesin kendi zamanlaması vardır. Cinsel birliktelik yaşamak istiyorsanız, öncelikle duygusal ve fiziksel sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sağlıklı bir ilişki ve iletişim, cinsel birlikteliğin olumlu bir şekilde yaşanmasını destekler.
Cinsel sağlık ve güvenlik konularında bilgi edinmek önemlidir. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve korunma yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Partner seçimi de önemlidir; partnerinizle açık ve dürüst iletişim kurmalı ve rızaya dayalı bir ilişkiyi önemsemelisiniz.
Cinsel birliktelik sırasında korunmanın önemini unutmayın. Kondom kullanımı, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmanıza yardımcı olabilir. Rahatlamak ve keyif almak da önemlidir; endişe ve stres, cinsel deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.
Cinsel birliktelik yaşamadan önce, kendinize uygun bir partner seçmeye dikkat edin ve partnerinizle birlikte olmak istediğinizden emin olun. Acele etmeyin ve her iki taraf da hazır olduğunda ilerleyin. Cinsellikle ilgili endişeleriniz veya sorularınız varsa, bir cinsel terapist veya danışmanın yardımını almayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın ki cinsel birliktelik kişisel bir tercihtir ve kendi zamanlamanıza ve rahatınıza göre yaşamalısınız. Kendinizi zorlamamalı ve her şeyin sizin kontrolünüzde olduğunu hatırlamalısınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Ne yazık ki önceden insanlar yanlış yola sapmasin diye genç yaşta evlendirilirmis. Fakat şimdi insanlar gayri resmi olarak her türlü işi yaptığı için kimseye güven kalmadı. Aynı yastayiz. Yaşadığın şeyi o kadar iyi anlıyorum ki. Siz şimdi sadece kızların bekaretten ötürü namusunu koruduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ben kendimi gözümü dahi korumak için elimden geleni yaptım. Sonunda görücü usulü bir evlilik istedim fakat karşıma çıkan kişiler karakterimden önce yaptığım içi ya da arabam olup olmadiginj sordu. Gel bu insanlarla bir hayat kur. Hayat gerçekten adil bir yer değil. Ama biliyorum. Geçte olsa bu kalpte tohumlar filiz bulacak. Sizde üzülmeyin. Kalbinizide bedeninizide korumaya devam edin 😊
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım cinsellik yaratıcının bizim yaratılış sistemimize koyduğu bir ana yazılımdır
ayp bir şeyi allah yazmaz
kalp ve damar sağlığı uzanları bas bas bağırıyor günlük düenli cinellik yaşayın diyor
yani yeme içme uyuma yıkanma gibi cinsellik de günlük giderilmesi gereken ve sağlık için olmazsa olmaz emel ihtiyaçtır
asla ayıp değildir.
dediğim gibi sistemi yaratan allah ayp mı işledi yni.
kendinizi bu yönde olumsuz utanç verici gibi göremyin.
ama bun usizi rencide etmeyecek sizi travmatik bir duruma düşürmeyecek biri ile yaşamalısınız.
bu da kriterlerinizden tercihlerinizden geçer. doğru kriter belirlemeniz gerek03 Yorumla
Soran+1 yılİşte o kadar güzel açıklamışsn ki artık çok üzülüyorum durumuma yanlış kişiyle yanlış birliktelik de yaşamak istemiyorum karşıma da hep yanlış kişiler çıkıyor mıknatıs gibi çekiyorum artık bıktım
- +1 yıl
bil, yorum birileri iletişim amaçlı diye şikayet edecek yorumum kaldırılacak.
bana takip gönder. bilgilendireyim. burada inanların yığılıp saçma fikrilerle konuya mudaihl olmalarını istemiyorum.
umarım hemen mesajı okursun. ya değilse şikayet ederler bazı lüzümsuzlar yorumumm silinir bana ulaşamazsın
+1 yılSaçmalama zaten 20lerini bir hiç upruna boşa harcamışsın ama zaten yaş neredeyse 30 olmuş yani tam evlilik yaşı bari evliliği bekle bundan sonra. Ama cinsellik konusunda büyük beklentilerin olmasın evlilikten benden söylemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ondan da korkuyorum
- +1 yıl
Korkacak bir şey yok zaten olacak olan o.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
132Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılo azman sizde gidin yaşayın madem çok istiyorsunuz.. sırf bunun için evlenmeyin karşıda ki kişiye de saygısızlık olur. aşk için evlenin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh duyar kasmanin bu kadarı da olmaz 😂
- +1 yıl
Sence duyar kasmaya ihtiacım mı var? 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılTovbe de ablacim seytanin oyununa gelme hemen az direnisli ol. Ailene hic soyledin mi evlenmek istedigini vs gorucu olarak hani eger onlar da "kapilari acarsa" belki teklifler gelir kabul ederler ona gore gelenleri bakarsin begenirsen birini ilerletirsin devam ettirirsin belki evlilige kadar gider yani...
04 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor teklifler karakterlerini beğenmedim yoksa evleniyorum köşeden döndüm yani boş kalacak bir kız değilim de sanki kötüler kalmış gibi hep bir de benden küçükler çıkıyor karşıma anlamadım
Cevap sahibi+1 yılEe abla zaten yasin tabi geciyor ufaktan millet genelde en gec 25de evleniyor tabi kucuklerin gelmesi normal bence eger hic evlenmemis cocuksuz ariyorsan ama bir iki yas ufakmis cok da dert etme bence ya 26 olmasi onu cocuk etmez ki hani 20 falan olur anlarim da iki yas da ne fark eder acaba ama yinede sen bilirsin tabi..
Iste teklifler hep gelsin bi bakarsin birini begenirsin evlilik yoluna gidersiniz belli olmaz ama oyle sirf yasindan dolayi evlenmek de istiyormussun hani gidip de rasgele birisiyle yapmak ne kadar dogru sence, zaten bir kere yaptin mi artik pek bi onemin degerin kalmiyor hani ikinciyi yapmissin yapmamissin ne fark eder anlatabiliyormuyum, hem kendin de ayni sekilde dusunebilirsin zaten yapmisim koruyacak bir seyim kalmamis iki kere uc kere yapmisim ne degisecek dersin sonra sonun hic iyi olmaz.
Seni de anliyorum tabi yanlis anlama hani bende yasamadim yasim tamam 22 cok fazla degil sana bakarak, bende istek oluyor yasamak istiyorum hatta bende daha cok merak var yani nasil bir sey diye vs ama sirf bunun icin de gidip birisiyle yapmak istemem dinimize de uygun degil yani gunah, ben esimi bekliyorum dogal olarak esimi de kendim gibi bana benzeyen beni yani esini bekleyen birini ariyorum sende oyle et...
Soran+1 yılHahah ne güzel yazmışsın doğru söylüyorsun umarım senin de benim de karşıma çıkar böylesi 🥲
Cevap sahibi+1 yılAmin inshallah inshallah, bekleyen dervis muradina ermis derler kdfkjjd
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıl28e kadar beklemis olman inandirici gelmiyor ya nasil bekliyosunuz
68 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bir sitede yalan söyleyeyim
Soran+1 yıl@mahir1g yaşımda 28 ne yalan borcum var şaka mısınız 😂
Soran+1 yıl@mahir1g deniyorum da çoluk çocuk hep ya nerde olgun düzgün erkekler yaa
28 yaşında olup bakire olduğunu duyan bir erkek sende bir sey olduğundan şüphelenir bence. Normal bir durum değil. İstiyorsan neden yapmıyorsun ki. Duygusallik yalilacak bir konu değil Bence. Büyük hayaller kurmays gerek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden şüphelensin anlamadım ortaya çıkmayacak mı ayrıca müslüman bir ulkedeyiz bundan doğal ne var?
Soran+1 yılBazı insanların tabuları olur sınırları olur siz alismissiniz kolaylara kusura bakma da
Soran+1 yılDoğru demedim ama bazen insan büyüdüğü çevre dolayısıyla tabulara ve sınırlara sahip olamıyor elinde olmuyor yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzuları bastirmayin. Bu yaşlara bir daha gelmeyeceksiniz.
Erkekler bakır mi sanki.
Guvelir seni sekste pişman etmeyecek bir FB bul doya doya yasa00 YorumlaNasıl olsa evlensende amin * ama kocam deme sıkıp üç ay sonra ayrılırsınız ne olacak madem canın çok istiyor tecrübeli birine bağrı hadi ordan bippp hakkını versin ateşini söndür sun ya da evlenene kadar sabret istiyorsan yardımcı olurum sana
00 Yorumla
+1 yılya bence bunun kararını kendin ver, bi başkasını dinleme. baksana 100 tane erkek yorumu gelcek utanmasa. kim hayır diyebilir ki buna anasını satayım. sen senin için ne iyi gelecekse onu yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ilişki istiyorum aslında her şeyi istersem yaparim sonra da evleneceğim size de güven mi oluyor sanki
- +1 yıl
zaten şu an önyargılısın bize karşı ama madem ki böyle bi birlikteliği sevdiğin insan ile paylaşmak istiyosun, o halde sabretcen balım.
+1 yılGörücü usulü dene. Kendi bulduğunun niyeti genelde evlilik olmaz. Evlilik niyeti olanla görüş iyi giderse evlenip yaşarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılDenedim evleniyordum köşeden döndüm maalesef karakteri hoşuma gitmedi
- +1 yıl
Denemeye devam. Sevgili ile evlilik pek olmuyor kolay yrmek peşindeler. Evliliğe hazır hissedenle takıl bu da genelde görücü usulü oluyor.
Soran+1 yılYoruldum artık dene dene gerçekten pes ettim artık öylece gelmesini bekliyorum
- +1 yıl
Bende dünya barışı istiyorum da olmuyor işte sjsj
Nikah masasında imzayı attığında istediğin kadar eşin ile cinsellik yaşa. Ama imzayı atmadan saçma sapan şeyler yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenecek biri ya saçma sapan insanlar çıkıyor karşıma
+1 yılGit güzelce bir abdest al gusül abdesti iki rekat namaz kıl gece dua et kendine bir temizle Sakın öyle bir şey yapma zina yapmak çok kötü bir şey
08 Yorumla
Soran+1 yılYaptım onu da
- +1 yıl
Demek ki isteyerek yapmamışsın bir kere iki kere yapmakla olmaz devamlı yap
Soran+1 yılOf yaa😂
- +1 yıl
Senin bu soruyu sorman beni gerçekten aptallık çok istiyorum diyorsun yaptıktan sonra emin ol Binbir pişman olacaksın
Soran+1 yılHaklısın erkeklere güvenilmez zaten evleneceği ne malum
- +1 yıl
Bak ben de 27 yaşındayım ve ben de hiç yapmadım Ve kendimle gurur duyuyorum ve evlenmeyi de düşünmüyorum
Soran+1 yılHerkes aynı değil ama özellikle kadınlarda arzu vs daha yoğun oluyor ve yaş meselesi de var
- +1 yıl
Bence alakası yok nefsini Sen ne kadar güzel terbiye edersen öyle devam edersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kendi kendini tatmin yoluyla bastırcan ya da daha mütevazi seçimler yapmak zorunda kalacaksın evleneceğin adamdan Brat pit felan olmasını beklemeyeceksin yani ya da dayanamıyorum Evleneceğimide sanmıyorum diyorsan artık...
012 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂Brad pıt beklemiyorum da adam bekliyorum yok maalesef çoluk çocuk kendine güvenmeyen tipler saygısız tipler bıktım artık ben evleneceğim birini bulabileceğimi sanmıyorum çevrem olsa çok rahat aslında kahretsin yok
Cevap sahibi+1 yılSen birşekilde arzu uyandırcak partner arıyorsun bu adam baskın karakterde felan olmalı özgüvenli felan gibilerinden anladığım kadarıyla
Soran+1 yılAynennn ve sosyal
Cevap sahibi+1 yılSosyal derken İletişimde Kıvrak olan gibi mi
Soran+1 yılGezmeyi falan seven birileri iletişime de açık olmalı nerde ne konuşacağını bilmeli
Cevap sahibi+1 yılE bunlar çok genel tanımlar böyle birileri yok mu çevrende yani herkes asosyal evden çıkmayan iletişime kapalı patavatsız mı hep
Soran+1 yılDenk geldiklerimi saydın az önce 😂 her erkekte yeni bir olmaması gereken bir şey öğreniyorum mıknatıs gibi yanlış kişiler çekiyor hep
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyorsun cidden merak ettim. Silikon vadisinde galiba 🤣
Soran+1 yılmaalesef görev dolayısıyla kötü bir yerdeyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman normaldir Sanırım yine o görev sebebiyle o tarz insanlar var. burada ne yapmasını bilen birileri var.😎 28 yıllık ateşi söndürebilirdi orada olsa 🤣
Soran+1 yılSgsgfs biraz zor sönmesi
Cevap sahibi+1 yılZoru seven birisi için değil 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin bu sevişme derdi nedir anlam veremedim gitti
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir derdim olsa yapardım şimdiye kadar sgsgg
- +1 yıl
E yaaap , yardım edin diye zılgıt atacağına …
Soran+1 yılYardım edini ben yazmadım site kendi kendine düzeltmiş o şekilde
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılistiyorsan yap ya bende hic yapmadim yqpmak istiyorum keske ayni sehirden birini bulsam da yapabilsem
00 Yorumla
+1 yılAman aman uzak dur bu zamana kadar durmuşsun be, yok mu ailende etrafında görücü usulü ya da gözünü kestirebileceğin senin tarzında biri
00 Yorumlanasıl yardımcı olabiliriz? güvenli ve kaliteli gizlilik içinde ilişki mi teklif etmeliyiz kabul edecek misin bunu?
00 YorumlaBenim anlamadığım nokta şu. Erkekleri niye sürekli kendinden uzaklaştırdın şimdiye kadar?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabular diyeyim
Soran+1 yılBilmiyorum artık yalnızlıktan çok sıkıldım
+1 yılSabır, dua, teslimiyet. Allah biz direnenleri hayırla mükafatlandıracak ❤️
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman
- +1 yıl
Zamanı geldiğinde 💐3 yaş büyüğüm size göre aynı durumdayız. Sabır sabır sabır ❤️
Evlen kurtul. Bu yaşına kadar sabredip son anda salma kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲yok ki evleneceğim biri saçma sapan erkekler geliyor karşıma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de biraz seçicilikten kısabilirsin. Mesela boyu uzunsa çirkin birine bakabilirsin öyle öyle azalt seçiciliği. Çünkü her şeyi dört dörtlük adam kadın yok dünyada illa bi kusuru olur
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun boy çok önemli benim için diğerleri bir tık düşebilir de denk gelmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun ama istemeyle hiçbir şey olmuyor akışına bırak
Soran+1 yılAilemden uzaktayım görev dolayısıyla o taraftan görüşemiyorum kimseyle
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayırlısı olsun inşallah senin için
Kendin de yapabilir rahatlaya bilir sin ister sen
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatlayamiyorum öyle
+1 yılNefsini Koru kendini muhafaza et. Hayırlı bir kısmet çıkacaktır. Oruç tut bol bol nefsi terbiye eder
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor hayırlı kısmet falan artık istemiycem çok düzgün bir kızım ama bu devir beni kötü olmaya zorluyor bunu yazarken bile ağlıyorum bıktım artık
+1 yılO zaman birini beğeneceksin ve teklif edeceksin bu kadar basit?
04 Yorumla
Soran+1 yılBeğeneceğim biri yok 😂
- +1 yıl
Yoksa cesaretin mi yok?
Soran+1 yılYa beğeneceğim birini görürsem yakasına yapisicam 😂
- +1 yıl
Gece hayatina biraz önem ver o zaman cluplerde illa ki birileri dikkatini çeker diye düşünüyorum gerçi gece hayatın var mı yok mu bilmiyorum da neyse beni ilgilendiren bisey yok zaten orta da niye bu kadar kastım ki onuda anlamadım fmfmcmdjjs
+1 yılBurada yüzeysel dene önce sana yardımcı olabilirim istersen
00 Yorumla
+1 yılherzaman yardıma hazırım yeterkı il tutsun :)
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir yardım istiyorsun. Bana sorarsan bu zamana kadar nasıl davrandı isen öyle yap
00 Yorumlaacele etme doğru zamanda istediğin zaman kişiyle doyasıya yaşa
00 YorumlaAkliniza kotu kotu seyler gelmesin. Dogru kisiyle yapin pisman olmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir Erkek Bir dişi bunu yapan iki kişi erkek bulmam lazım
00 Yorumla Aklında hep sapıkça şeyler dönüyor dimi?
hey bir de ilişkiye girsen. Neler düşünürsün.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEee artik sende eziyet etme kendine bul birini. ver iste
00 Yorumla
+1 yılYa evleneceksin ya da güvenilir erkeklerle kaçamak yapacaksın. Ben sana yardım edebilirim istersen😂
00 Yorumla
+1 yılyeni insanlarla tanış falan hoşlandığın olursa evlen
00 Yorumla
+1 yılTanışmak isterdim ama nerede yaşıyorsun acaba
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar beklemişsin biraz daha bekleyiver acelen ne sanki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKan kokusunu almış ne kadar it balığı varsa gelir şimdi
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet gelmişler de burdan insan mı seçilir aklı başında biri dikkate almaz heralde
Cevap sahibi+1 yılSende en son sorman gereken yere sormuşsun soruyu, neyse ki gizlisinde korunuyorsun :D
Soran+1 yılBu soru başka nereye sorulur?
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun cevabını senden başka kimse bilemez. Seni en iyi sen tanırsın. Bir anlık hevesle veya istekle yaptığın şeyden sonra bir ömür pişman duyar mısın duymaz mısın? Neyi ne kadar istiyorsun? Çevrende yapmak istediğin şeyi güvenilir yapabileceğin kimse var mı? Veya kendin bazı yollar ile geliştirebilir misin? Bu soruların cevabını sen bilebilirsin biz değil.
Cevap sahibi+1 yılGeçiştirebilir misin?*
Cevap sahibi+1 yılVe şu dönemde herkes çok kolay ilişki yaşıyorken hâlâ böyle kalmak bence paha biçilemez bir konu ama herkesin yorumu kendine.
Soran+1 yılErkekler paha biçilemez falan demiyor artık bekaretin çoğu için hiç bir önemi kalmamış hatta tam tersi tecrübelilerle evleniyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla bayan karar senin, herkesin kullandığı clio mu olmak istersin yoksa kıymetini bilen birinde mercedes mi? Mevzu tam bu.
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç cinsellik yaşamadım bu yaştan sonra olmasa da olur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy ve kilon 1,70 e 60 veya daha azsa yaz çözeriz.
04 Yorumla
Soran+1 yıl170 e60 kiloyum nasıl cozcen 😂
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle mi, yoksa beni mi yemliyorsun?
Soran+1 yılValla öyle
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adın ne?
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver bu yaşa kadar senin ki hoşafa çıkmıştır. şurda 5 yıla erkekle farkın kalmıyıcak ztn.
06 Yorumla- +1 yıl
Yuhh sanki 45 yasinda
Cevap sahibi+1 yılKadınlar 30 + dan sonra kadınlar için zaman 4 kat hızlı geçiyor gibi yaşlanıyorlar. Özellikle bedenleri. Yüzünüzü boyayabilirsiniz ama bedeniniz her şeyi anlatıyor.
- +1 yıl
Defne samyelinin vucuduna bak. O biraz bakimla ilgili. 30 degil 40 de bari. Hoşafda denmez yani
Cevap sahibi+1 yılAynen yıllık bir bakanlık kadar bütçe harcıyan kadınları örnek göster aynen canım . Ne kadar da güzel kendinizi kandırıyorsunuz hanfendi size hayran kaldddımm 😍🥰
Soran+1 yılSgsgfsf çok güldüm ya Allah'tan kendimi biliyorum 😂
- +1 yıl
Tabii ki paranin da etkisi var ama bu isler genelde genetik. Etrafinda herkes 30a gelince çökuyor mu senin, hic mi kendine bakan insan yok cevrende? Spor yapip kendine bakan insan 30da çokmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral yaşamak ister miydin peki
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum ya hep ya hiç 😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani 😂
Soran+1 yılCevabım hayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBend eoyleyim artık herşeyi karımla doya doya yaşamak istiyorum ciddi dusunuyorsaniz ciddiyim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvim var üniversite mezunuyum artık yuva kurmak istiyorum karımla ozelimiz olsun istiyorum bend ecok istekliyim ve karımla doya doya yaşamak istiyorum
Soran+1 yılKolay beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO halde bişey diyemem kolay begenmiyirsan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUfff hep su gizliler guzel ve cekici oluyor zaten hep gizliler ama 🤣🤣
03 Yorumla
Soran+1 yıl170 boyunda 64 kiloyum çekici bir kızım her gittiğim ortamda dönüp dönüp bakarlar ama harekete geçen yok ki artık
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya hep gizliler boyle diyor aciktan sorsaydibln belki burada bulurdun talibini 😂
Soran+1 yılSosyal medyadan kimseyle görüşmem
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer kendi kendine orgazm olamıyorsan yazışarak yap belki hayal gücünün etkisiyle boşalırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla senden birkaç yaş büyüğüm ben de yaşamadım. Gençlik gitti. Bir an önce evlilik şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılWoowww sana oral yapmak yalamak seksten daha çok zevk verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşındayim bende sabrettim ama artık dayanamıyorum. Evlenecek kız da yok gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenemden yap bu yaştan sonra evlenilirmi zaten evlensende ona bakmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz atlı prens değilim. Benim atım siyah. Atla arkama gidelim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ya evliliği bekleyeceksin ya da birini bulup yaşayacaksın
00 Yorumlamastürbasyon yaparak orgazm olmayı denedin mi elbette yerini tutmaz ama bu yaşlarda boşalıp rahatlamayınca stresli ve gergin oluyor insan
00 Yorumla
+1 yılBende 28 sadece sevistim bakirim. Artık eskortta gideceğim duramıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek olsam heralde hiç beklemezdim 😂
- +1 yıl
Bekliyorum oral yaptırmayı seviyorum o tutuyor beni
+1 yılYa evlen baby ya da seks partneri bul..
Yoksa sönmez ön tarafın emin ol 😝00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Artik deneyimlemelisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi bekliycem mecbur keşke tabularla büyümüş bir kız olmasaydım istediğimi yapsaydım
- +1 yıl
Sen bilirsin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin beğenme sorunun vardır bu bir insan kaldın şimdi de kendini durduramiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen seçiciyim ama olmadığım zaman aşağılık kompleksine giren erkekler oluyor normalde tip o kadar önemli değildi ama yanıma yakışan birj olmadigi zaman beni kendine denk görmüyor özgüven olmuyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de istek artışı var kendini zapt edemiyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon yetmez buna çözüm de ten arıyorsun ama evlen öyle yap benden sana tavsiye
Soran+1 yılEvlenecek insan çıkmıyor karşıma biktim artık beni kaldırabilecek biri yok resmen etrafımda
Soran+1 yılKolay beğenmiyorum belki de ondan
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum
neden ayıp olsun kaybettıgın 10 yıl kayıp
02 Yorumla
Soran+1 yılTabular istee
+1 yılMastla çok tatmin durumunu
05 Yorumla
Soran+1 yılArtık istemiyorum onu
- +1 yıl
Himm titreşimli vibrstor kullan
- +1 yıl
Seni tanıyorum galiba daha öncede sordun aynı soruyu
Soran+1 yılHayır ilk defa soruyorum
- +1 yıl
Tanıdık geldide
+1 yılEvlen bacooo ozaman evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam mı var sanki evlenecek
- +1 yıl
Vardır vardırrrrr
+1 yılManita yap artık sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılbirisine şans ver yeter
00 Yorumla
+1 yılYaşa gitsin yaşamayan mı kaldı kuzum 😂
00 Yorumla
+1 yılOha 108 erkek yazmış helal olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 28 yaşındayım, hiç cinsel birliktelik yaşamadım. Artık çok istiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler