AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Hemen evde basar nikahı
Hemen evine davet ediyorsa sadece seks içindir
Sence?
tabii ki kullanmak için düşünür
Kızım inanmayın böyle şeylere
aa tabi evde nikah memuruyla bekliyordur
İşini görür kızı postalar
İki dünya bir araya gelse evlenmez
Hayır
Hayır
Hayır
...
Evlenmez, derdi açıkça bellidir.
Buna inanan saf kızımız hemen uzaklaşmali
Seni kandırıyor sakın kanma
evlenir evlenir niye evlenmesin :D
test sürüşü yapabılır evlenmeden önce
Hayır o kızı yatağa atar ve sonrasında terk eder
millet kandirmanin bin türlü yolunu buluyor
Sakin gitme oral yapacak sana
Belli olmaz ama normal şartlarda evlenmez
anca eskortlar ılk gun eve gıder
Eskort değilim gitmedim o yüzden ve gitmem de safsalak değilim
bu guzel dogru olan bu zaten gitme herseyın zamani var burcun ne
Burcum başak senin?
akrep sohbet edelımmı gızlıden cıkıyım
Saf mısın mal bu kadar kudurdun mu kullanıp atıcak
Saf da değilim mal da değilim kimsenin evine de gitmedim gitmem de ve kudurmadım da çok merak ediyosan canım
bu vaatler kandırma amaçlı olamaz mı peki?
Zaten öyle bana soracak olursan
evlenir , hatta evde nikah memuru hazırdır
Sjsjsjsjsjsjjs
Önce bi ten uyumuna bakar kuzum 😀
Ahahahah yemişim ten uyumunu
Kim kimi yer bilmiyorum
İnanmamak lazım akrep burcu gibi
o kızın oraya gitmesi mantıklı mı?
Değil tabi
gittin mi eve
Asla gitmedim gitmem de böyle saçmalık olamaz çünkü
Bu kadar saf değilsindir demi?
Yok değilim merak etme. Sadece özellikle erkeklerin bu konudaki samimi düşüncelerini öğrenmek istedim
Amaç belli knk. seks.
O kız diyelim ki mal ve inandı. Erkek de bunu biliyor. O kıza acımaz mi hiç
Acımaz. Benzerini yaşadım. Acımaz.
Sen erkeksin. Yaşadın mi yaşattın mı bunu
Sevgilim vardı sanaldan tanıştığım. 1 yıl konuştuk. Sonra onun yaşadığı şehire gittim. Buluştuk. Gece yanımda otelde kaldı. Olanları anlatmamı istemezsin
Anladım seks yapmışsınız ama sonra naptın noldu hevesini alıp gittin mi yani
Ya bakireydi sadece seviştik ama bi birleşme kaldı yapmadığımız. Ve sabaha kadar devam ettik. Nasıl tuttuysam kendimi 😄 sonra 1 hafta sonra ayrıldık ben ayrılmıştım ama sebebi unuttum çok zaman geçti
İyi bari kız vermemiş sana he yoksa ben bile üzülürdüm. Peki niye böyle yaptın ki kızı beğenmedin mi yatakta veya dış görünüş olarak
Kız vermeyi çok istedi. Kucağımdayken çok tutup içine almak istedi ama ben engel oldum. Yatakta çok iyiydi tadı da iyiydi ilk oral yaptığım kızdır o. Göğüsleri tam istediğim gibiydi. Ama çok zayıftı. Resimlerdekinden zayıf çelimsiz. Ondandı galiba
Kilo alınır verilir niye bıraktın kızı tam da istediğin gibiymiş hem. Bilmiyorum ama kötü niyetinin yerine iyilerini koyup o kızla devam edebilirdin
İnan bilmiyorum o an bi soğuma geldi yani 1 hafta geçince. O gece güzeldi çok şey denedik yaşadık. Finali yapmadık sadece onu da başka şekilde yaptık
Anlık hislerle hareket etmicek kadar olgunsundur diye düşünmüştüm ama. Nasıl başka şekilde bu arada
Olgunluğum şimdilerde oluştu o zaman olgun değildim. O soğumanın geçeceğini düşünmüyordum. Başka şekli anlatmayım burada etkilenirsin falan 😄 bide şikayet oluyor malum
Yok etkilenmem de 😂 he anladım cinsellikle ilgili. Anal yapmışsınızdır ne olucak başka
Anal yapmadım yapmam da. Anal seks değil eziyettir kadın için işkencedir. Sağlık açısından çok zararlı sizin için. Oral yaparak boşalttık birbirimizi. Ben onu defalarca boşalttım farklı pozisyonlarda. O beni sabah otelden ayrılamaya yakın boşaltmıştı. Daha da her şeyi anlat diyorsan mesaj at 😄
Anala ben de karşıyım aşırı hem de. Bunun bilincinde olan erkek görmek güzel. Anal yapan erkeğin o kızı hiç sevmediğini düşünürüm hatta. Bu arada detaya gerek yok teşekkürler 😂
Aynen seven adam anal yapmaz. Hem vajinal sexin tadını ne verebilir ki? Bir de oral sexin. İnsanları anlamıyorum anal nedir ya. İsteyen de oluyo bilşyor musun kızlardan
O kızlar genelde daha çok zevk almanı istedikleri için. Kendileri zevk almıyor ama bu gerçek. Ayrıca iğrenç bence ya şimdi açık konuşayım ben daha önce anal yapmış bir erkeğe oral yapamam. Bu da mide yani
Haklısın. Aslında oral yaparken vajina pis kokuyor ve tadı iğrenç. Ama yapmak istiyor insan. Sanırım kadının aldığı zevkle alakalı. Sen yaptırdın mı hiç?
Vajina kötü kokuyorsa bir sağlık problemi vardır ya bence. Yok ben hiç seks yapmadım daha önce yani hiçbir erkekle aynı yatağa bile girmedim öyle diyim 😂
Hayalinde nasıl bir seks var peki 😄 kötü dediğim sonuçta terliyosun insan vücudunun en çok terlerdiği yerler ve işiyorsun ordan kokusu kalıyordur illaki 😄
İşeyince yıkıyorum ben bilmiyorum diğerleri napıyor 😂
Bu arada bu konuyu konuşucak değilim tabi hayalimdeki seksi söylecek kadar
E her şeyi konuştuk 😄 gizlisin zaten kim bilecek seni 😄😄 tabi senin kararın saygı duyarım. Sen demekki hijyene önem veriyorsun bazısı kıllı kıllı geziyor ya iğrenç 🤮 seksten soğutuyorlar insanı. Bir kadının önemli iki yeri göğüs ve vajina. Bakımlı olmalı 😄
Mikrop üreten yerlerdeki kulları devamlı almak gerekiyor evet ama mesela bacak bazen kıllı kalabiliyor. Çünkü ağda yapıyoruz sonra minik minik uzuyor çok çirkin duruyor ama ağdaya da gelmiyor o kıllar öylece kalıyor. Jilet yapıyoruz ama pürüzsüz olmuyor hem de ertesi gün aynen çıkıyor. Mesela ben şeyden çok korkarım sevgilimleyken aniden istesek benim libidom direkt düşer vücudumda kıl var diye ve iterim yani. Ben mi çok abartıyorum acaba
Bacak kılı o kadar önemli değil ya simsiyah olmadığı sürece. Önemli olan vajina ve göğüs çevresi. Bıyık da önemli. Kadın temiz olacak temiz kokacak. O zaman oral vajinal hepsi tat verir. Gelsin yüzüme otursun yalatsın sabah kadar yalarım 😄
Bacak simsiyah çıkıyor ama minik minik de olsa djskjxks
Ve ben jiletle alıyorum genital bölgemi ama pürüzsüz olmuyor jilet olduğu için ve ertesi gün minik minik sert sert çıkıyor. Bu yüzden de erkek arkadaşımla aynı evde yaşamak istemiyorum hatta. İlk aldığım anda bile tamamen pürüzsüz olmuyor çünkü sonra gaza gelip kanatıyorum jiletle :( bu benim isteğimi yok ediyor tamamen öyle diyim
Neden lazer yaptırmıyorsun. O kız da jiletle almıştı yalarken sert sert geliyordu
Param yok çünkü :( ve çok acıyor diyolar. Yani bu sert sert gelmesine maalesef lazer ve ağda dışında çözüm yok ama ağda da hem karartıyor hem de aşırı acıtıyor ve bacakta demiştim ya ağda yapmak için çok uzamasını bekliyoruz diye, aynısı vajinada da geçerli
Paran olduğunda yaptırırsın artık. Acıya katlanacaksın kalıcı güzellik için. Sevgilin var mı o ne diyor bu konuda? Kimisi kıllı sever
Sevgilim yok olsa da sırf kıllarımın bu durumundan rahatsız olduğum için bile olayı sekse getirmem 😂 en fazla öpüşme olur
Şekli nasıl vajinan dudaklı mı?
Evet ama öyle aşırı dolgun kalın değil
Dudaklı vajina birleşmede çok iyi. Kavrıyor. Ama görüntü olarak iyi değil. Bir de oral da. Sen penis boyu ve şekline takıyor musun?
Görüntü olarak ben de sevmiyorum ya erkekler dudaksız mi seviyor şaşırdım 😂 boy pek değil de ince penis midemi bulandırıyor
Kişiden kişiye değişir. Ben dudaksız seviyorum ama benim için önemli olan göğüsler ya. Kim ne derse desin kadını kadın yapan organ o 😄
Ondan balık etli seviyorsun sen anladım 😂
Balık etli sevdiğimi kim söyledi 😄 fit olsun çok zayıf ve çok şişman olmasın. Ama göğüsleri nasıl desem. Dik dursun en önemlisi. İnek memesi gibi de değil. Anlatamadım. Sen seninkileri tarif et ona göre diyim 😄
Şimdi şöyle bir mesele var büyük meme illa yer çekimine karşı koyamaz
Çok büyük istemiyorum ki zaten. 80b veya c. Sen neden tarif etmedin kdkfkkf
Büyük işte anla 75d 😂 bu arada c de büyüktür aslında
Sarkık o zaman 😄 kaç kilosun? Sırtın küçük aslında
Aynen sırtım küçük ama kilom 65 çok tuhaf bir şekilde. Yani kilomu da göstermiyorum yağlar çoğunlukla kalçaya ve memeye gidiyor. Mememin ucu karşıya bakıyor aşağı değil buna sarkık denir mi bilmiyorum sadece altına kalem koyunca düşmezse sarkıktır diyolar ya bende düşmüyor o yüzden demek ki sarkık diyorum ben de 😂
Yok be ucu karşıya bakıyorsa candır 😍😄 şekli nasıl peki?
Yuvarlak işte bildiğimiz meme yani
Onun çok şekli var 😄😄 neyse daha çok sormayım hayal etmeye başlıycam kötü olcak. Penisim çok kalındır damarlıdır hatta boşalmaya yakın ya da uzun süre tuttuğumda kızarır iyice damarları şişer 😄
Neyse şimdi durduk yere hiç hayal etme en iyisi 😂
Ettim artık 😄😄 çok geç
Ovvv eyvah 😂
Sen de ettin mi bişeyler? 😄
Yok etmiyim ben kaçıyım hatta 😂
Neden 😄
Alev alır buralar sjsjjsjs
Alsın yanarız biz de 😄
Yok sen bana kanka dedin bi kere olmaz artık fkdjkfjfkf
Jdjdjdjdjjd en iyi arkadaşım filmini biliyor musun? 😄😄
Yok harbiden bilmiyorum bu arada 😂
İki iyi arkadaş birbirleriyle seks yapmaya başlıyor ve hatalarını söylüyorlar. Daha iyi seks yapsın diye. Sonra aşık oluyorlar birbirlerine 😄😄
Olaya bak yalnız 😂 kesin erkeğin fikridir bu jssjsjsjkd
Orasını hatırlamıyorum çok eski bi film. Neden mesaj atmıyorsun sen bana -😄
Sen bu haldeyken atmıyım neden diye de sorma biliyosun nedenini 😂
Yok be iyiyim şu an atabilirsin 😄
Bitirdin yani işi öyle mi😂
Hayır öteledim 😄😄
Tamam süper ben de uyuyorum o halde iyi geceleer jkkkjljlhk
Lannnn 😄 gel burayaaaa 😄😄
Yok sonra o kız gibi olmiyim ben de 😂
Daha iyisi olabilir. Bak açık açık yazamıyorum sorunda. Bi mesaj at ne diycem sana 😄
Daha iyisi olabilir şey mi demek seni daha iyi kandırırım 😂
Yok beee aslaaaa. Daha uzun yalarım 😄😄
Görüşümü siler misin çok saçmalamışız 😄
Uyudun muuuuuu yoksaaaaaaaaaa şey miiii kdjdjfj
Bildirim gelmiyor demi fkkfkfjf
Siliyim mi gerçekten sjsjsjsjsj bu arada uyumuştum ben yoksası yok 😂
evlenmez düt geçer
Peki hiç üzülmez mi o kıza
hayır
Neden
Hayır
Evlnemez
evlenmez
Evlenmez asla gitme onun derdi baska
Önce ask bence
Evlenmez
Yok be tatlım sakın inanma böyle şeylere
sfjhfsjfs :D
Onunla sadece cinsellik düşünüyordur
Vay anasini ne hallere düştük
Hemen git
Hayır
He aynen, evlenir.
hayatta evlenmez.
Hayattahersey olabilir
Hemen evine davet ediyorsa evlenilmez
Yok artık. Ardına bakmadan kaç.
:)) neden gıden cok ama
Sanmıyorum
Sigisir sadece bebems
Kesinlikle
Tabi ki hayır
Bakire mi bu kişi
Aynen
Çok zor
Erkeklerin hepsi aynı eve atcak gitme
kızlar daha fena artık
Çocuk istiyor ablası
Ajsjsjsjsjjsjsjs hemen doguralim o zamann
Abla yanlış anladın sen ehzbwbzbehxhrhxf
Yok anladım bebiş relax ironi oke fkfkfkffk
cok calısması lazım
Abi sakamisiniz ya
Şakalar evet
Yani sana bagli 😂
Nasıl bana bağlı bence her türlü kullanıp atmaya bakar
Sen kullanmasina izin neden veriyorsunki? Zorla yapamaz soncta.
Sacma
Zaten
Sanmam.
zorr
İmkansız
Yatak aşkı o
Evlenmez