Sosyal medyadan tanışılan biriyle evlenilir mi?

Sevgilimle instagramdan tanıştık. Birkaç aydır görüşüyoruz ve ciddi düşünüyoruz. Hatta ailelerimizi tanıştırmayı bile düşünüyoruz. İlk buluşmayı baş başa değil, ailelerle beraber yapmayı düşünüyoruz. Sevgilimle memleketlerimiz aynı ama o, iş bulmak için gurbete gitmiş, şimdi burada iş bulup memleketine geri dönmeyi düşünüyor, evlenirsek memleketimizde yaşayalım diyor. Hatta referans olması için birkaç tanıdığı kişinin isimlerini verdi, beni bu kişilere sorabilirsiniz dedi. O kişiler de bizim memleketimizden. Evlenene kadar elini bile tutmam, günah olur diyor. 5 vakit namazını kılıyor, hatta umreye bile gitti. Sadece maddi olarak pek iyi değil, ben de bunu sorun etmiyorum zaten. Kendisi köyde doğup büyümüş, ben İstanbul'da doğup büyüyüp daha sonra memleketime geldim ve bu durumu da sorun etmiyorum. Benim maaşım, onun maaşından daha yüksek ve ben bunu da sorun etmiyorum. Onu test etmek için fake kız hesapları açıp onlardan yazdım. O hesaplara şöyle cevaplar verdi: "Benim sevdiğim var, bana yazma" dedi. Kendisi beni sevdiğini söylüyor, ben de onu seviyorum. Birçok düşüncemiz uyuşuyor. Sizce sosyal medyadan tanışılan biriyle evlilik olur mu?

Sosyal medyadan tanışılan biriyle evlenilir mi?