Sosyal medya aracılığıyla tanıştın ancak aile yapın karakterin her şey çok uyumlu evlenir miydin?

Sosyal medya aracılığıyla tanıştın ancak aile yapın karakterin her şey çok uyumlu evlenir miydin?

Yani bu durum günümüzde oldukça popüler hale geldi. Sosyal medya aracılığıyla tanışılan biriyle evlenmek, günümüzde giderek yaygınlaşan bir durum olsa da, bu karar kişisel tercihlere ve ilişki koşullarına bağlıdır. İnternet, insanların yeni ilişkilere kapı açabilir, ancak bu tür ilişkilerde dikkatli ve bilinçli olmak önemlidir. İlk tanışma ve tanıma süreci, yüz yüze iletişimin önemini vurgular. Gerçek hayatta karşılıklı etkileşim, bir ilişkinin derinliğini ve uyumunu daha iyi değerlendirmenizi sağlar.
Yani olur aşk mesafe tanımaz mesafeler engel değildir önemli olan anlaşabilmektir sadakat önemli bir birlerine yalan söylemiyecekler imkansız aşklar en güzelidir
şu an hala sevgiliyseniz umarım yakın zamanda evlenirsiniz
Gayet tabi doğal bir durum. Sosyal medyayı her çeşit insan kullanıyor. Dürüst güvenilir insanlarda var tabiiki.
İnsan baştan temkinli yaklaşıyor. Ee haliyle bir kadın olarak. Fakat bir süre şans verip yeterli olacak şekilde tanıma gerçekleşirse. Reale geçilir ve anlaşıldığı ve güvenildiği taktirde ciddi bir hayata adım atılabilir bence.💃🏻❤️🕺🏻😜
olabilir teknoloji cagında yasıyoruz sosyal medyadan tanısmak artık normal oldu
Cevap
43Cevap
Benim nerede tanıştığımın çok da önemi yok aşıksam seviyorsam tabi ki de evlenirdim ama burada güvenmek benim için çok önemli güvenmek için de zaten tanımak birbirine zaman vermek gerekiyor bunlar olduğu sürece de evlenir veya sevgili olurdum
İnternetteki sosyal ortamla dışarıdaki sosyal ortam arasındaki fark nedir ki? İkisini de bizler oluşturmuyor muyuz? Hatta internet ortamının rahatlığında insanlar içindekileri daha rahat döküyorlar ortaya. Yüz yüze tanışmalarda sürprizlerle karşılaşma ihtimalimin burası gibi yerlerde tanıştıklarımdan daha fazla olacağını düşünüyorum.
Kafa yapısı ile alakalı bence. İlk sevgilimle Facebook üzerinden tanışmıştım izmirliydi çok güzel kızdı yani karakter olarak güzellik olarak normalde 2 yıl 2,5 yıl falan çıktık sevgiliydik Yani her şey harika gidiyordu sonradan boktan sebeplerden ayrıldık.
Öyle birisi çıksa karşıma sosyal medyadan tanıştım diye kenara itecek değilim
Benim açımdan imkansız değil ama imkansız gibi bir şey.
Instagram'da veya tikoktan tanışıp görüşüp ilişki yaşayabilirim. Önemli olan doğru insan olması ve görüşmek. Ailesini tanımak.
Yani bana kalsa yüzyüze tanışıp evlenme ihtimalim bile zor o kadar uzağım bu olaylara en azından şimdilik
İnsan insandıe dönem Teknoloji dönemi ve iletişim sosyal medya üzerinden gelişiyor yani reelde tanıdığım insandan bir farkı yok
yani eğer birbirmizi sevip güvenip anlaştıysak ve onunla bir ömrü paylaşağıma inanıyorsam neden olamsın :)
Evlenmeyi düşünmüyorum ve sosyal medyadan tanıştığım birine de pek güvenemem zaten
Bunlar uyumlu ise nerede tanıştığımın bir önemi olmaz. Düşünülebilir.
İyi biriyle de tanışabilme ihtimalimiz var sonuçta 😂
Gerçekten tanıdığımı düşündüğüm gibi biriyse ve her şeyi ile uyumluysa, neden olmasın?
ben genel olarak evlilik düşünmüyoru ama sosyal medya aracığı ile çok şeyler yaşadım.
şu an evlenenlerin çoğu öyle değil mi zaten
Olabilir. Bı şekilde tanışacaksin. Ya sokakta ya sosyal medyada veya akraban olacak o şekilde tanışacaksin ama akrabayla evlenen de sapiktir suçludur
Sosyal medyadaki robot değil neticede o da insan. Kafalar uygunsa neden olmasin
Anlaşabiliyorsak nerde nasıl tanıştığımın bir önemi yoktur. Üstelik son yıllarda evlenen çiftlerin çoğu sosyal medyadan tanışıyor.
Sosyal medyadan biriyle hiç buluşmadım. Nasıl olurdu acaba 😅
Ne aracılığıyla olduğu o kadar önemli değil sonuca bakarım
Kesin konuşmayı sevmediğim için hayır demiyorum.
Yani neden olmasın her zaman erkek olarak her azinca ordan bulup evlenmeye de olur
Doğru kişiyse evet olabilir
Olabilir neden olmasın
Ooooooo, İmkansız 😂
Tanışmaya neyin vesile olduğunun ne önemi var
Şu an herkes öyle zaten
Sanmam ben bu platformlara güvenmiyorum
Tanışmaya bağlı
Eveett
Nasipte varsa evet evlenirim
Evlenmeyi düşünmüyorum artık.
Anlaşmama bağlı ve olabilir..
Evlenirim elbette karşı değilim bu duruma