Bu duruma sıcak bakıyor musunuz? Malumunuz sosyal medyada tanışıp evlenenlerin sayısı günden güne artıyor. Peki sizin böyle bir düşünceniz ya da ihtimal verdiğiniz bir durum var mı?
İşte sosyal medyadan tanışıp mutlu yuva kuran o örneklerden biri:
Sosyal medya üzerinden tanıştığınız biriyle evlenir misiniz?
insanoğlu yüz yüze gelmediği sesinin bile sesine değmediği ortamlarda daha fazla cüretkar olabiliyor. Zaten bu cüretkarlığını da sözlü sataşmalarda ve tacizsel yaklaşımları ile gösteriyor. Aslına bu bir avantaj. Normal hayatın akışında bir insanı çok uzun sürede tanıyabilecekken burada daha kolay çözülmesini sağlamak mümkün. Diğer tarafdan bakıldığında karakter olarak çözebildigin birinin fiziksel yeterliliği olmaması gibi bir durum var. Fiziksel özellikleri kriter tutmayan için yok... Bilemedim. Yaz yaz şu Xper 2 ye çıkmadı...
Tabiki olur zaten sosyal medyadan olmaz diye ortaya laf atan kişiler hatalı insanlara denk gelmiş e tabi millet olarak herkesin her dediğine inanırız ama kimsede demek bende sosyal medyadaysam bana da kimse güvenmesin demiyor herkes güvensiz kendi bir tek güvenilir havası o yüzden çokta güzel olur doğru olan her yerde doğru yanlış zaten her yerde yanlış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lise arkadaşım telefondan tesadüf eseri tanıştığı adamla evlendi bir çocuk doğurdu bn yüzyüze tanıştım 5 yıldır tık yok 😂 olabilir yani kısmet bu işler
Neden olmasın ki.. İnsan insan olduktan sonra ha görerek, ha tanıştırılarak ha sosyal medyadan fark eden bir şey var mı? Saygı, sevgi ve güven çerçevesinde hayat paylaşılacak ise ve insanlar biri birini anladıktan sonra her türlü tanışma doğal ve olağandır..
Boşanma oranları da gitgide artıyor. İlişkide erkek kadinla ilgilendigini belli eder sevimli şeyler yapar bulusma teklifi eder. Sonrasini zaman belli eder. Hayatınızın aşkını bulma ihtimaliniz bu şekilde pek kolay değil
Sosyal medya üzerinden tanıstıgın ınsan o cıkmayabılıyor bazen cıksa da cıkan o olmuyor ama istisnalar her zaman vardır nihayetinde sokakta tanıstıgın bır ınsanın da sosyal medya hesabı var onunla soyal medya hesabından da tanısmıs olabılırdin diye düşünüyorum
Artık coğu aktivitemizi burda yapıyoruz insanlar burda bir nebze hayat yasıyor artık eskisi gibi görücü bulmak ta zor olduğu için bu alana yöneliyorlar mantıklı karakterli biri olursa neden olmasın
Aslina bakarsan kisileri görmeden tanimak icin sosyal medya cok ideal biortam. Aylarca arkadas olarak birbirini gormeden taniyabilirsen gözün kapali evlenebilirsin
En İyi Cevaplar