Evlenilir neden evlenilmesin. Sonuçta karşıdaki de insan. Haa dersen ki güven, insanlar söz meclis dışına kış kış :D Sana ne kadar güveniyor ya da sen reel çevrende ki insanlara ne kadar güveniyorsun
Peki normalde biriyle nasıl tanışıyosun yani 😂 sanki o kişiyi tam tanıyorda kendini tanımasına izin veriyormuşsun gibi bir cevap olmuş bu şekilde de kimseyle tanışmış olmazsın ki
Olmaz diye birşey yok burası sadece vesile olmuş olur. Nasıl dışarıda bir arkadaşınız ya da bir akrabanız tanıştırarak vesile oluyor ise burası da farklı değil fakat? Sanal dünyada doğru tanımak için x2 efor gerek. Burda insanlar istediği kılığa karaktere tipe bürünür çünkü herşey elinin altında.. Resmi adı kişiliği kısaca herşeyi ile oynayabilir.. Dışarıda karşı karşıya gelmeden oturup bir çay içmeden yuz yüze görmeden tamam demekte tarihi hatadır..
Burası da sanal ve buradaki her insanlar profillerden değil duygulardan ibaret (sapıklar hariç onlar o. ç) insanlara ön yargı ile yaklaşmayın "sanal abi yağğ güvenilmez bu" demeyin hepimizi insanız duygularımız hayallerimiz hedeflerimiz var her insan sevip sevilmeyi ister her insanında hakkıdır aşık olup mutlu bir hayat yaşamak varken neden saçma olasılıklarda boğulmak ister ki insan... Mutlu olun!
Kişiiden kişiye değişir Sanal ortamda tanistigim birine güvenmem. Ama Eğer o güveni yakalayabilirsem. olabilir Real hayatta görüp çok iyi analiz yapmak gerekli.
En mantıklı yorum. Tamam burada güvenilmez insan olabilir ama sokakta gördüğümüz insanında dolandırıcı ya da kötü biri olmadığının garantisini kimse veremez
Gerçek aşkı bulduktan sonra sosyal medya ve ya real hayat, çokta farketmiyor. Ama o kadar şanssızım ki gerçek hayat da çıkmayan insan sanmıyorum sosyal medyada bulsun beni
BELKİ AMA BU DEVİRDE HANGİ KIZA İNSTA VAR MI DESEN VERMİYOR GENELİNİN CEVABI BABAM TELEFONUMA BAKIYOR OLMAZ DIYOR HEPSİ BABACI BUNLAR YA NEDENSE BABALARINDA İŞİ GÜCÜ YOK KIZLARIN TELEFONUNA BAKACAK. HİÇ İNANDIRICI DEGİLLER FAKAT HEPSİ AYNI CEVABI VERİYOR SANARSIN. HEPSi. ANLAŞMALI 😂😂😂
Eşcinsellik bir erkek olarak diyebilirim ki, Lezbiyen bir kadın ile tanışıp evlenmem sadece sosyal medya üzerinden mümkün. Biliyorum ki benim gibi evlen artık’ baskısı yaşayan yüzlerce kadın vardır
En İyi Cevaplar