Yani o kıza ne gözle bakar? Üstelik evlenme vaatleri veriyorsa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılabi siz niye bu kadar safsınız gerçekten kriz geçircem artık. Evlenmek sanki dünyanın en kolay şeyi gibi vaat veriyosa bu kişinin sizle evlenme ihtimali sıfır bu bir. İnsanlar 2 sene düşünüyor evlenebilir miyim bu sorumluluğu alabilir miyim masraflarını kaldırbailir miyim bu kişiyle ömür geçer mi diye.
2. si daha yeni tanışıp evine çağırıyosa net olarak niyeti bozuktur ve seni eve çekebilmek için de kendini düzgün erkek niyeti ciddi göstermeye çalışıyo ve evlilik lafı yapıyo. Ama ciddi olan insan ağırdan alır önce bi tanır emin olur. Sosyal medyadan tanışmışsınız bi de. Yani şaka gibi.12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Soran+1 yılBebegim kişisel olarak bana diyorsan ben zaten bunlara inanmam yalnızca bu konu hakkında konuşmak istedim
En İyi Cevaplar
+1 yılBizim coğrafyada yaşayan insan yığını için bir erkeğin bir kadını evine davet etmesi direk cinsel ilişkiye davet olarak bilinmesi ve daveti kabul eden kadınında verici o. osbu olarak adlandirilmasi. Evlenmek bambaşka bir durum, karşıdanki kişi ile sadece seks yapmak için evlenmeyi düşünüyorsan kişi yüzde 99.9 u böyle hiç evlenme daha iyi. Evlenmek için kendine soracagin soru su olmalı ben bu kişiyi en bakımsız en doğal haliyle severim ve aradan seneler geçmesine rağmen onunla konuşacak bir şeylerim olabilir mi diye bir soru olmalı cevabın evet ise evlilik için cevabın evettir , hayır ise cevabın evlilik için hayırdır.
06 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Soran+1 yılEvet katılıyorum ama şu anki konumuzla alakası yok gibi. Alakası var da karşımdakine beni en bakımsız halimle yine de sever misin diye denemeli miyim onu mu diyorsun
- +1 yıl
Evet tabi kesinlikle, bakalım sebi mi seviyor yoksa makyaj malzemelerini ve güzel kıyafetlerini mi
Soran+1 yılCevap şey olabilir ama hangi erkek bakımsız kadını sever 😂 öyle derler
- +1 yıl
Bakımsız demedim , bakım demek makyaj, oje, boya , pahalı kıyafetllwr degildir
Soran+1 yılİşte ona da bakım diyor erkekler
+1 yılklasik işi bitince bırakacak erkek modeli. hiç dışarda görüşmeden eve çağırıyorsa bil ki cinsellik yaşayıp bırakacak seni. evlenme vaatleri vermesinin sebebi de sana güven verip yatağa atabilmek. hiç bir erkek bu kadar kısa sürede birine evlenme vaadi vermez amacı başka değilse
010 Yorumla
Soran+1 yılMallar ya inanmamı bekliyorlar ya ona sinir oluyorum
- +1 yıl
bazıları inanmanı bekler tabiki :) seninle en azından aynı zeka seviyesine sahip değilse böyle şeyler yaşabilirsin maalesef. dikkatli ol
Soran+1 yılİyi ki sizin gibi dürüst erkekler var da erkek psikolojisinde neyin ne olduğunu görüyoruz. Biz kızlar sevince inanma ihtimalimiz artıyor çünkü
- +1 yıl
evet kadınlar fizikleriyle değil ruhlarıyla seviyorlar. erkekler ruhlarından önce fiziksel olarak tatmin olmak istiyorlar. tabi bu yaradılış meselesi ama bu böyle diye kadınları ilk dakikadan yatağa atmak istemek mantıklı değil. tanımak hoşlanmak gerekli önce.
Soran+1 yılYa tabi ki yoksa yaradılışa benim de lafım yok ama önce sevgi aşk olmalı erkekler neden mağaradan çıkmış gibi davranıyorlar her seferinde çok saçma
- +1 yıl
evet maalesef böyle oluyor. sen böyle dikkatli olmaya devam et ki kötü şeyler yaşama asla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten
- +1 yıl
rica ederim ne demek. umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın
Soran+1 yılUmarım sen de
- +1 yıl
teşekkürler çok naziksik
+1 yılSadece zevk içindir, baska anlami olamaz. Evine cagirmasi icin illaki cinsellik konularını konuşmuş olmanız gerekiyor, buyuk ihtimalle de olmuş. Sanaldan buluşmak isteyen bir erkek "seninle bir yemeğe çıkmak isterim." demedikten sonra gerisi boş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi diyelimki evlilik düşündü bu evlilikten sana hayır gelirmi bence sen önce orasını düşün. yok soyle yapsam ciddi düşünürmü, yok boyle olsa ciddi düşünürmüyü bi kenara birakıp o benim icin uygunmu evliliğimiz iyi yürürmü iyi gidermi onu düşünün.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ciddi düşünseydi güzel bir evliliğimiz olabilirdi ama onun derdi başka
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun dişi versiyonu da şu değilmi seni çok seviyorum diğer erkekler gibi değilsin sen çok iyi birisin vs
Evlenmeye hevesli olmamaya çalışın kızlar
24 Yorumla
Soran+1 yılBiz kızlar kullanıp atmaya bakmıyoruz pek ama bunlar tüketmeye yönelikler hep
Cevap sahibi+1 yılİlgi bekleyince öyle oluyor ama
Kızlar var erkekleri seks para eğlence için kullanıyorlar ve ben öyle olamıyorum🥺
Soran+1 yılBen de öyle olamam ya bi onurum gururum var
Cevap sahibi+1 yılOnur değilde hayat tarzı bence
Ama ben olamıyorum böyle
Kızın verdiği intibaya bağlı yani erkek ne yapsin garip yalnızlığın oluşturduğu abazaligi kontrol edebilirse mutlu bir buluşup görüşme gerceklesir
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim verdiğim intiba gayet hanımefendice
Muge anlida otobusde mavin tanisip evine cagirmis imam nikahi sonra bam bam konyali üniversite okuyan kapali bayan hemde bakireymis bide 🙀
03 Yorumla
Soran+1 yılNeeeeee kız da kınamak istemiyorum ama sonra nolmuş peki
Soran+1 yılAbi ya...
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO kız safsa eğer erkeğin yanına gider. Erkek ise o kızı kullanır ve bir daha da yüzüne bakmaz.
015 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin kalbi yok he
- +1 yıl
Kızların aklı, erkeklerin nefsi... Bunlara güven olmuyor. Kızlar birisini sevince mantığını gömüyor, erkek ise önündeki harekete geçince her şeyi boş veriyor.
Soran+1 yılDuyduğum en doğru şeylerden biri. Biz sevince cidden aklımızı yitiriyoruz. Bizimki daha masum
- +1 yıl
Masumca ama bunun zararı da en çok size oluyor. Malum ya burada önemlidir bazı şeyler. Yüz kadınla birlikte olmuş erkek bile ''el değmemiş'' arıyor evlenecekken. Sakın güvenmeyin erkeklere.
Soran+1 yılİyi ki dürüst erkekler var teşekkürler. Ben evlenmeden olmaz diyince çocuk musun diyolar da yine de yüz vermiyorum evet ben geri kafalıyım diyorum iyi yapıyormuşum demek ki
- +1 yıl
O çocuk musun diyen erkekler bile evlenirken ''el değmemiş'' isteyecekler. Sırf ''piyasa yapmak, kız düşürmek'' için bu ayakları yapıyorlar. Düşen kızları da yatağa atıyorlar ve sonrasında da terk ediyorlar. Erkeğin nefsine güven olmaz. Sakın kimseyle ileri gitmeyin. Evleneceğiz der, seni bırakmam der ama çekip gider. Hem her yapan evlenseydi neden bu kadar kişi diktiriyor zarını? Eğer bekaret önemsizse neden zar diktirme diye bir şey epeyce talep görüyor. ''Değersiz'' bir şey için mi insanlar para verip de bıçak altına yatıyor? Saf kızları avlamak, cinsel açıdan kullanıp da atmak için ahlaksız erkeklerin oyunlarından başka bir şey değil bu. Ayrıca kimsenin evine gitmeyin. İllaki görüşecekseniz de dışarıda ve kalabalık ortamda görüşün.
Soran+1 yılYemin ederim aşırı haklısın.
Ben de bu düşüncede olduğum için hiçbir zaman kanmadım o hakaretlere rağmen- +1 yıl
Ne oluyor biliyor musun? Erkek, kadını kandırıyor ve onunla ilişkiye giriyor; kadın ise diktiriyor ve başka bir erkeği kandırıyor, muhtemeldir ki o kandırılan erkek de ''0 kilometre'' aldım diye seviniyor ve bu kafada birisi de gidip eşini aldatıyor yani o da eşini kandırıyor. Çocukları oluyor ve erkek olanını ''elinin kiri'' diye yetiştirip de kızı baskılıyorlar, sonra bu erkek de başkasının kızını kandırıyor ve... Yani zincirleme ahlaksızlık tamlaması oluyor bu işte. Böyle bir toplum, yerin dibine batmasın da ne olsun?
Soran+1 yılBatsın cidden batmalı bu düzen bu toplum. Aslinda hepsi bastırılmış duygulardan da kaynaklanıyor. Avrupaya bu algı yok mesela illa bakire olsun demiyolar. Kimse kalndırılamıyor
- +1 yıl
Orada erkek de kadın da aynı görülüyor toplumda. Keza Arap ülkelerinde de hem erkeğe hem de kadına iyi bakmıyorlar evlilik dışı ilişki için. Yani en kötü ülkelerden birisi Türkiye'dir bu konuda çünkü erkeğe her hakkı verirken kadını olabildiğince eziyor. Bana kalırsa erkek de kadın da evliliği beklesin. Yaşım 30 ve bakirim.
Soran+1 yılO kadar objektif ve doğru bakıyorsunuz ki. 30 yaşında bir erkek için bakir kalmak bu coğrafyada nadirdir. Çünkü kaybedecek bir şeyim yok gözüyle bakıyorlar. Hani şöyle bir laf var ya sevişti bir bakir ile bakire erkeğe milli dediler kadına hayat kadını. Aynı o hesap
- +1 yıl
Kaybedecek çok şeyimiz var. Bu kitap, tek bir cinsiyete indirilmedi. İslam, kadını da erkeği de kapsar.
Soran+1 yılDinden bağımsız söyledim. Sosyo-kültürel yapı vs.
- +1 yıl
O zaman bireysel ahlaktan dolayı diyelim zira kişisel görüşlerim de yaptığım eylemi destekliyor.
Soran+1 yılTabii ki zaten önemli olan o tutarlılık
+1 yılYakınlasmaya calıscak senle Az karsılık verirsen de isi götürmeye caliscak anlıyacagin... Güvenme gitme askom
01 Yorumla
Soran+1 yılYok askim asla güvenmem. Zaten niyet belli ancak 15 yasindaki kızları kandırırlar böyle
+1 yılEvlenmez tabii ki, başka bir amacı olduğu belli değil mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok belli zaten
+1 yılHayır. Evlenme vaatleri verip evine davet edenden korkacaksın ahaha güvenmeyin kızlar
13 Yorumla
Soran+1 yılTam şerefsizler yemin ederim ve inanmamı bekliyorlar
- +1 yıl
Abazan bir ezik işte salla
Soran+1 yılYok zaten salladım. Bi bitmiyolar da
+1 yılYani sana evlenme vaastleri vererek aklı sıra güven veriyo kazma sapı sonra da çocuk yapmaya çalışacak anla işte 🙂🤣😉
10 YorumlaKülliyen yalan. Elvlilik o kadar ucuz ve kolay değil… Amacı kabak gibi ortada.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki kız ona inansa güvense bu erkek kişisi hiç mi düşünmez o kızın hislerini
hahahaha :D o vaatler seni becerme vaatleri aslında kuzum gözünü aç
01 Yorumla
Soran+1 yılYok onu çok net anladım da canım yerine koyuyolar
Her evlenme vadii veren erkek evleniyor mu kizla kesin kullanip atar isini gordukten sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılO kızın duygularını hiç mi düşünmez bana inanmış güvenmiş yazık falan. Ben inanmam bu arada o ayrı da erkek psikolojisini merak ediyorum
Sosyal medyadan yeni tanıştığın bir insan sana nasıl evlilik vaadedebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu anlamıyorum zaten yani kpnuşalı 2 hafta oluyor başlıyor bu muhabbetlere
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl😅 sence bir erkek evleneceği kızı hemen eve mi çağırır işini görüp bir daha mesaj atmayacak
03 Yorumla
Soran+1 yılAma kandırmak çok büyük şerefsizlik ya
- +1 yıl
O zaman gitme 😀
Soran+1 yılKandırmasınlar? Kandırmak daha adice
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılHalen böyle vaadlere inanan var mı yaw? Yokluk yaşayan biri imkanları dahilinde kandırmaya çalışıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam ırz düşmanı modeli ve tam saftrik kadın modeli …
01 Yorumla
Soran+1 yılYok saftrik kadın modeli o eve gidendir ben değilim
Gidilmez hatta o erkek terk edilir asla görüşülmez
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
+1 yılBöyle bir erkeğin maksadı gönül eğlendirmektir, evlenmez, hevesini alır, sonra da terkeder
01 Yorumla
Soran+1 yılHaysiyetsizler gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılHe he evlenir. Ama sadece evcilik oynunda evlenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi içleri sızlamıyor ya bu kız bana güveniyor diye
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılHikaye o işler evlencek adam evine davet etmez seni skip yollucak kanmayın böyle şeylere
0114 Yorumla
Soran+1 yılPeki o kızın hislerini hiç umursamaz mı erkekler?
Evlenmeden olmaz mı diyelim doğrusu bu mudur- +1 yıl
Aslında umursar ama önemsemez ilk buluşmada eve çağırıyorsa aklıyla değil şeyiyle düşünüyordur evlenmedende yuzeysel birşeyler yasanabilir elbette
Soran+1 yılAslında umursar ama önemsemez ilginç bir cümle oldu bence 😂
Bu arada cidden soruyorum yüzeysel bir şeyler yaşamak için ne kadar vakit geçirmek uygun olur yani erkek o kıza sadece cinsellik olarak bakmaz- +1 yıl
5-6 ay ideal süre bence hem tanımış olursun ozamana kadar seni umursar ama olan olayların sonuçlarını önemsemez demek istemiştim 😅🤭☺️ ne demiş eskiler göster ama elletme 😌
- +1 yıl
Sexting sanal yapabilirsiniz
Soran+1 yılValla sanal yapılır da o zaman gerçeğini de hemen isterler yani. Şimdi anladım cümleyi bu arada 😂
- +1 yıl
Yok yaw niye istesin o yetiyorsa şahsen bana yetiyor idare ediyoruz arada oral de oluyor tabi 😅😌🙈
- +1 yıl
Pardon idare ediyorduk 😌
Soran+1 yılAyrıldınız demek :((
- +1 yıl
Evet güzel günler geçmişte kaldı ailesi memurdu mecbur oda onlarla gitti şehir dışına bursada kaldık yine tek 😌
- +1 yıl
Ayrılmakta sevmek gibi sevilmek gibi normal şeyler ama hoşlanırken severken ayrılmak koyuyor adama hele birşeyler yaşamışsan 😌
Soran+1 yılNeden öyle oldu ki
- +1 yıl
Eee kalamadı burada ailesi izin vermedi uzaktanda anca sexting yapıp konusursun oda biryere kadar tabi insan sarılmak gezip eğlenmek azda olsa birşeyler yaşamak istiyor hayırlısı dedik bitti 😌
- +1 yıl
Yakın şehir olsa gdilir gelinirdi ama bursa neresi mersin neresi 14.30 saat yol sürüyor 😅☺️
- +1 yıl
Eee sen niye uyumuyorsun hadi ben çalışıyorum da uyumuyorum 😅☺️
Soran+1 yılAy pardon o diğer yazdığını görmemişim. Haklısın ya uzak mesafe ilişkisine ben de karşıyım yürümez. Çok mu uzağa gitti
- +1 yıl
Mersine gitti
- +1 yıl
Özele gelsene sayfayı işgal etmeyelim boşuna burada millet okumasın yazılarımı 😌
Soran+1 yılYok ben yatıcam zaten 😂 uyku problemim var ondan uyuyamıyorum:(
- +1 yıl
Benimde öyle genelde evdeyken geceleri pek uyuyamam ama benim burcumdan kaynaklı birazda 😂😂☺️ uyutmuyor
- +1 yıl
Yine yatarsın yav iki dkka yaz sonra yine uyu ☺️
Soran+1 yılBurcundan dolayı mi djsjjx marka ettim uyuyamayan burç yay falan mı
- +1 yıl
Yok akrep 😂😂😌😅
- +1 yıl
Libidom biraz fazla yüksek yanlız yaşayınca uyunmuyor 😅😌
Soran+1 yılHeee benim de yüksek ama burcum başak benim ilgisi var mı bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Hımm akreple başak çok iyi anlaşır herkonuda seninde onunla alakası olabilir libidon yüksek uyutmuyor senide 😅☺️🙈🤗
- +1 yıl
Akrep burcu erkeği cinsel hayatta aradığı tutkuyu her kadında bulamaz. Onun için cinsellik oldukça önemli ve ön planda olan bir konudur. Bu anlamda başak burcu kadınının utangaçlığını ve tabularını yıkarak yatak uyumu yakalanmasında oldukça etkili olacaktır. ☺️☺️
- +1 yıl
Bak ne diyor burçlar 😅😌🙈🤭🤗☺️
Soran+1 yılİyi de ben utangaç olmam ki yatakta 😂
- +1 yıl
😍😍 eee bu daha iyi işte sabaha kadar devamm yılan gibi olucaksın yatakta 😅😌☺️ iki dkka gel konusak yaw sabah 8 de işten çıkçam
- +1 yıl
Bak libidom yükseldi sen öyle deyince 🤭😂😅☺️
- +1 yıl
Heyy uyan sabah oldu 😅😅😌🌹☺️🤭
Soran+1 yılOldu evet de sen zaten yüksektin benden kaynaklı değil 😂
- +1 yıl
Ahaaha evet hep yükseğim yaw elimi atmam yetiyor 😅🙈🤭☺️
Soran+1 yılŞap at yemeğine 😂
- +1 yıl
Ahahah ne şapı şap kurtarmaz beni komple banyo yapmam lazım şapla belki anca keser 🤭😂😂😌
Soran+1 yılOha ya ben de çok istekliyim ama bakireyim ondan galiba diyorum 😂
- +1 yıl
Olabilir seninki bakirelikten benimki yanlızlıktan 😅😂 ama bakire şeyside güzel yalanir he bak yine naptım 😌😌😅
Soran+1 yılBir gün girer biri hayatına ya boş ver kimsenin duygularıyla oynama da şerefinle işini gör otur 😂 neyse içimi gıdıklama benim
- +1 yıl
Gıdıklansın gel biraz oynaşak yaw işteyim sabah olmaz bu gün gel hele gel hayatıma birileri girer çıkarda hep libidosu düşük insanlar geliyor onu azdırana kadar ömrümden ömür gidiyor abk 😅😌☺️🌹🤭
Soran+1 yılGel biraz oynasak mi sjskjsjs
- +1 yıl
Ahaha 😅😅😌🤭 ne diyim yaa bak hala gelmedin gel hadi gel ☺️😌😌🌹
Soran+1 yılYok gelmem uyumam lazim zaten yarin erkenden isim var 😂
- +1 yıl
tamam sen gel yine uyursun yaw 🌹☺️😅😌
Soran+1 yılBak elinle tut ve aşağı doğru indir sjsjjsjs
- +1 yıl
Ya gelsene iki dkka ☺️😌 tutçam ben şimdi 😅😅 keçilik yapma gel çabuk
- +1 yıl
İnmiyor 😅😅😌
Soran+1 yılBen mi kaldırdım niye ben indiriyorum 😂
- +1 yıl
Ben kaldırdım ama sen sen indir ya da ben seninkinide kaldırayım hadi gel yav yalvartma 😅😌🥺🌹
Soran+1 yılBenim kalkıcak inicek bir şeyim yok valla rahatım ben sen kendini düşün sjskjsjd
- +1 yıl
😔😔😢🥺 düşüyorum daha çok kalkıyor düşününce 😅😅☺️🤭 hadi gel yaw 2 dkka sonra ben seni sabah uyandırırım ☺️😅
Soran+1 yıl2 dk mı o kadar kısa mi sürüyor ya 😂😂😂
- +1 yıl
Seni 2 dkka da getiririm 😌☺️🤭 manasında 2 dkka o yoksa ben kendime güveniyorum kapıştıralım istersen 😅😅🤤
Soran+1 yılBen sen getirmesen de gelirim 2 dk da libidom yüksek demiştim 😂
- +1 yıl
Bak yaa beni delimi etmeye çalışıyorsun bi gel yamacıma ya şimdiye gelmiştin 🫦❤️😌
Soran+1 yılBen seni daha deli ederim de böyle kıvranman hoşuma gitti 😂😂😂
- +1 yıl
Ahaha görmen lazım ne halde olduğumu 😅☺️👅
Soran+1 yılYok görmiyim sen biraz daha kıvran 💋
- +1 yıl
Bak yaa kasıklarım şişti ama 🥺🥺🤭🤤 içimdeki kötülüğü çek al dudaklarınla 😅☺️😌🙈
Soran+1 yılÇektir aldır canım ben mi söylicem bunu da 😂
- +1 yıl
Öyle zevkli olmuyor karşılıklı olması lazımm onun sulandığını görmem lazım elimle dilimle bşaltmam lazım titrete titrete 😅☺️😌👅
Soran+1 yılOffff yapmaaa
- +1 yıl
👅👅🤤🤤 gel gel dilimle bşaltıcam seni 🫦☺️
Soran+1 yılTamam yatıyorum ben ya çok işim var olmaz
- +1 yıl
tamam sen yaz yine yat yaw yorum doldu burası 😌😌☺️yarın devam ederiz ya da sen müsait olduğun zaman bekliyorum bak
Soran+1 yılAh cok beklersin tatlimm
- +1 yıl
Ahha sen bilirsin canım benim ben burdayım sen ordasınn istediğin zaman gelebilirsin öptüm şeyinden 👅👅😘
Soran+1 yılSen hala boşalmadın mı ya sjkdjd
- +1 yıl
Yokk yaaa öyle kolay boşalamıyorum yavrumm ben çocuk çişimi bu hemen gelsin zevk olucak hele karşılıklı olursa tadından yenmez
Soran+1 yılBen olsam şimdiye oohooo 😂😂
- +1 yıl
Sen olsan beni boşaltırdın öpe öpe yalaya yalaya ama bende seni boşaltırdım 69 pozisyonunda dilimle emerek yalayarak 👅👅👅😌
Soran+1 yılNeyse ben fena olmadan gidiyim
- +1 yıl
Git git
- +1 yıl
Günyadınn uyan sabah oldu sabah heyyy sabah sabah duşa girmek zorunda kalırsın inşallah 😅😅🤤😌🤭
Soran+1 yılYoo kalmicam ama sen kalmış gibisin 😂
- +1 yıl
Yokk daha girmedim ama hala kazık gibiyim 😅😅☺️🌹😘❤️
Soran+1 yılYanında olmak istemezdim ya parçalarsın 😂
- +1 yıl
Gelsene yamacıma bir şey denicem 😅😅☺️🌹👅👅 uyuyamıyorum bşalmam lazım
Soran+1 yılAğzının tadını biliyorsun ama gelemem 💋💋
- +1 yıl
Neden gel yaw iki konuşalım gidersin yine
Soran+1 yılBen bakışlarımla bile ayakta boşaltırdım seni 😂
- +1 yıl
Valla denemeden bilemeyizz belki ben seni ayakta boşaltırım gelde boşalt kendine okadar güveniyorsan 👅👅☺️🤭
Soran+1 yılGelmem ki ama artık sen boşalsan ben bile rahatlıcam ne tuttun içinde ya djsjjssj
Soran+1 yılBen zaten boşalırım o ayrı
- +1 yıl
Olmuyorr işteee böyleeee gelsen komple yüzüne boşalcam abk ama seni boşaltmadan boşalmam dilimle yalaya yalaya eme eme 👅👅☺️
Soran+1 yılOfff yüzümden nerelerime aksın acaba 💋💋
- +1 yıl
Ağzına Gögüslerine dogru akçak ılık ılık o arada ben elimle yüzüne gögslerine yediricem onu 🤤🤤 sen ne içinde varsa çekiceksin ağzınla 👅👅☺️
Soran+1 yılYalniz fantazilerin çok iyi yani bi gözümü kapatıp dudak ısırmadım değil 💋
- +1 yıl
👅👅 ısttırcam ben sana dudak 😅🤤🤤 yerim o ağzını seni yalaya yalaya boşaltırım da işte gelmiyorsun 🤭🤭😅☺️
Soran+1 yılAma çok inlerim bennn
- +1 yıl
Hımm sen inledikçee ben daha da hızlanırım 👅👅☺️vıcık vıcık olursun
Soran+1 yılAhhhhh yapmaaa
- +1 yıl
Senden hayır yok ben yatıyorum akşm iş vr hadi öptümm heryerinden 😘😘👅👅🤤
Soran+1 yılBir şeyler izle rahatla ama hadi öptümm
- +1 yıl
Yok böyle daha iyi uyanınca da kazık gibi olsun biriksin içerde iyice 😅😅☺️ ağzını yüzünü yediğim 🫦🫦👅👅☺️😘❤️
- +1 yıl
Heyy uyudunmu pıtırcık 😅🤤☺️
Soran+1 yılIçerde biriksin de sonra ağzıma yüzümü döl içinde bırak dimi sjsjsjjs
- +1 yıl
Sen nerdesin ya * yediğim 😅👅👅
- +1 yıl
Tabiki süzülücek heryerinden 😌🌹🤤
Soran+1 yılÖyle deme fena oluyorum 😂
Ben yatakta nasılımdır sence bi tahmin et bakalım- +1 yıl
Tahmin etmeyelim görelim ispat et ama yılan gibisindir bence kıvrım kıvrım sadece yatakta da değil ayakta koltukta mutfakta yerde banyoda ☺️😌👅👅
Soran+1 yılÇok doğru bir tespit hatta şaşırdım demek ki o enerji geçmiş sana baya jsksjd
- +1 yıl
Sen gelsen neler geçircezde kaçıyorsun 😅😅☺️👅😌
Soran+1 yılKaçıp yakalanmayı severim ondan 💋
- +1 yıl
He he he seversin senn
Soran+1 yılYesssss
- +1 yıl
İnlerken de yess diyemi inlersin yoksaa gazmı verirsin hadi aslanım hadi koçum daha sertt daha sertt diye 😅😅😌🤤 ula bi gelmedin bi vıcık vıcık yapam seni 😂😅 korkakmısın nesin
Soran+1 yılBen ahhhh diye inlerim ya ama böyle sarsılarak titreyerek harikasın erkeğim daha sert ohhh falan derim
- +1 yıl
Yürü beee şarıl şarıl diyorsun em sevdiğim titrete titrete inim inim 👅☺️
Soran+1 yılÇok hoşuma gitti bu özelliğim galiba tatlım sjjdkd
Soran+1 yılHoşuna
- +1 yıl
Evet yavrum amnı yediğim gelde işte olan bana moral ver biraz 😌😌👅☺️
Soran+1 yılAra sıra mesajlarını kontrol et belki gelmişimdir belllki o da jdkdjkc
- +1 yıl
❤️❤️🌹
Klasik oltalama taktiği bunlara inanmak için dün doğmak lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılBi pp yok ki bende. Klasik KS fotosu var
Soran+1 yılMuhtemelen
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klasik evlenme vaadleri veya konuları ile yatağa atma taktiği bu ama yemeyin şunu da artık.
14 Yorumla- +1 yıl
Luffy abi haklı
- +1 yıl
Rica ederim abi.
Soran+1 yılYok be ne yemesi yiyen ağır maldır. Kandıran ağır şerefsizdir o apayrı mevzu
Hayatta işim olmaz evlenmem. Sakın kanma. Tadına bakıp bırakıcak
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki diyelim ben maldım inandım güvendim gittim evine her şeyi yaşadım ama tamamen saf duygularla. Bu kişinin vicdanı hiç sızlamaz mi? Genel olarak merak ediyorum erkeklerin bu düşünce yapısını
Soran+1 yılPeki nasıl bir kadın olunmalı ki bu oyunları oynayamasın? Mesela ben merhametliyim bunu belli ederim ama gaddar duygusuz mu davranmalıyım bu lafları duymamak için
Soran+1 yılSen bu işi çözmüş birine benziyosun. Senden fikir almaya cidden ihtiyacım var. Bu gece uyucam ama bi ara mutlaka yazıcam sana teşekkür ederim ayrıca
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer erkek işine gelince evlenicez diyo hala insniyor olmanız şaka gibi kızlar bu kadar canım değil ya
14 Yorumla
Soran+1 yılİnanıyorum dedim mi?
Cevap sahibi+1 yılSordun doğru söylüyor desek inanacak misin
Cevap sahibi+1 yılİhtimal dahilinde tutman dahi inanmanın küçük hali
Soran+1 yılTatlım inanmadım sadece bu konu hakkında konuşmak istedim
O kız ne xikime koştur koştur gidiyor o itin evine? Terazinin diğer kefesini de görelim...
00 Yorumla
+1 yılHemen eve davet ediyorsa hayır zaten niyeti ciddi değildir.
00 Yorumla
+1 yılKızlar çok sakıncalı, tehlikeli bölgeler yazık ederler bak
00 Yorumla
+1 yılŞüpheli bir davranış art niyeti olabilir büyük ihtimal pek sanmam yani o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKlasik düşürme (evlilik teklifine her kız olumlu bakar, ciddi olduğunu düşünür ya da sanar! ) işlemleri!! Kanma!!
012 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsizler ya
Cevap sahibi+1 yılAynen!!
Cevap sahibi+1 yılSenin şerefin kimin umrunda onlar aç köpekler gibi ete (bedene) saldırırlar gözleri dönmüştür!!
Cevap sahibi+1 yılSakın resmi nikah ve dünya evine girene dek kimseye inanmaaa
Soran+1 yılÖyle yapıcam. Evlenmeden olmaz diyince de o ne demek hangi devirdesin diyolar
Cevap sahibi+1 yılİşte öyle diyen herkes bilki şe. r. efsiz.
Soran+1 yılÇok haklısın direkt engellicem
Cevap sahibi+1 yılİşte bu 👏👏
Soran+1 yılTeşekkür ederim yol gösterdiğin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
Her zaman masum kadınların yanında olmaya devam edeceğim yorumlarla
Soran+1 yılHelal olsun gercekten
Cevap sahibi+1 yıl☺🙏🙏
Evine davet eden var mi hâlâ ya? Ve buna inanan kızlar da var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler evliliğe o şekilde bakmaz. Yani tek kriterleri bu değildir (umarım değildir)
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sjsjjsjs
Evlenmek o kadar kolaymiymis şunu bunu isterim de bakalım
00 Yorumla
+1 yılEvlenme vaadi verdiğine bakma tamamen yalan kandırmaca
00 YorumlaBi bayanım seni anlayabilirim buradaki bazı dangalak ları boş ver sana verebileceğim tavsiye olmaz güzelim bi ilişki nerede başlarsa orada biter hiç uğraşma yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılCanimsin oyle yaptim ben de
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru sahibi 18 yaş altı ya da ergen, dikkat! 😅
10 Yorumla
+1 yılElde edene kadar evlenme vaatlerini sıralar elde edince topuklar
22 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin bu şeref yoksunluğunu hiçbir zaman anlamayacağım. Kandırmaya çalışmaları çok ucuz
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
+1 yılTek hücreli beynini çalıştırıp evlilik vaadiyle yaklaşırsam kesin yatağa atabilirim demiş yalancı bir zırtapoz muhtemelen. Eğer istediğin ilişki bu değilse o heriften uzak durmalısın.
00 Yorumlasaçmalama seni kandırmaya çalışıyor. istediğini aldıktan sonra tekmeyi basar ki bunlar alıştığımız sahneler akıllı ol
10 YorumlaEvlenecek adam eve çağırmaz, eve gelen kızla evlenmez, eve geleni de boş göndermez😉
05 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki ilişkilerde önceden bir şeyler yaşayıp evleniyorlar yine de ama önemli olan karşıdaki erkeğin şerefsiz olmaması
Soran+1 yılŞimdi biraz devir değişti evet ama ben kabul etmiyorum beni çok seviyosan evlenmeyi bekle ya da git diyorum
Soran+1 yılUmarım hepimiz
+1 yılKaç yasında karsı taraf mesleği işi gücü ne, bunlar olmadan bir analiz yapmanın anlamı yok
010 Yorumla
Soran+1 yılKarsi taraf 26 yasinda meslegi allianz sirketinde hasar uzmanı. Kendini geliştirmiş biri
- +1 yıl
Korkun seninle yatıp kaçması mı
Soran+1 yılKandırılmış olmak korkum evet. Aptal yerine konulmak bi et parçası yerine konulmak tüketilmek değersizleştirilmek belki de eziyet görmek
- +1 yıl
Aslında dediğini anlasam da insanlarla sevişmenin kötü bir sey olmadıgını düsünüyorum, veyahut bunun illaki ciddi bir yere varmaması gerektiğini düsünüyorum, birbirini tanımak eğlenmek ve duruma göre hareket etmek lazım diye düsünüyorum
Soran+1 yılAma tek amaci cinsellik TEK AMAÇ bu kotu işte. Yoksa eğlenilir buna bir şey demiyorum ki
- +1 yıl
Evet haklısın karsındaki insanı yanlış seçmişsin demekki, hayvanmış o sahıs
Soran+1 yılHep mi hayvan denk gelir
- +1 yıl
Ben de
Aynısını kızlar için düşünmüştüm :(
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Bizim durumumuzda bir et parçası yerine konmak değil de, bir cüzdan yerine konmak uzun bir kuyrugun icinde sırası gelen herhangi birisi olmak, kızlarla buluşamamak listede sırada geri kalmak 30 35 yaşta mesleği oturmus insanların genelinin havuza hakim olması vb
İlk buluşma da evine davet eden bir insan ciddi bakmıyordur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ciddiymiş gibi rollere giriyolar bi görsen sjajsjsj
+1 yılAsla. Evlenmek vaadini olta olarak kullanmaya çalışan bir abaza sadece.
0139 Yorumla
Soran+1 yılİnsanı canım yerine koyuyolar işte
- +1 yıl
100 kişiye dese ki demiştir bile oradan 5 kişi bile evine gelse adam için kâr.
Soran+1 yılSen de bi erkeksin sana sorucam. Mesela o kızı kandırdı kullanıp attı o kız ona güvenip inanıp da geliyor sonuçta dimi hiç mi içleri sızlamıyor erkeklerin bunu çok merak ediyorum
- +1 yıl
“Acaba bir daha ne zaman yatağa atabilirim?” diye düşünür. Gerçekler acıdır.
Soran+1 yılİyi de o kız ona bi daha güvenir mi sjsjsjjs
- +1 yıl
“Ya hayatım şu son zamanlar kendimi iyi hissetmiyorum. Psikolojik tedavi alıyorum zaten, ama aşama kaydettiğimizi söylüyor doktor. Seninle olmadığım zamanlarda eksikliğini bi’ hayli hissettim. Yaşattıklarım için özür dilerim. Gel bu akşam bu konuları baş başa konuşalım.”
Soran+1 yılVe safsalak kızımız koşa koşa gider :(
- +1 yıl
şu an ben bile kendime inandım 😀
Soran+1 yılDoğru söyle hiç yaptın mı bunu bi kıza
- +1 yıl
En fazla şerefini kaybeden bahseder adamlıktan. İlişki yaşadığım hiçbir kadına vaad vermedim.
Soran+1 yılHelal olsun. Ama anladığım kadarıyla bunu yapan arkadaşların olmuş ki oradan vakıfsın konuya
- +1 yıl
Öyle birini yanımda barındırmam. Sadece insan sarrafı olduk.
Soran+1 yılKaldı mi senin gibisi
- +1 yıl
Kaldı, kaldı da sağda solda sürtmediği için gözükmüyor.
Soran+1 yılSağda solda sürtmezseniz iyi kızlar sizi nerede bulacak 😂
- +1 yıl
Karşındayım işte 😂
Soran+1 yılYaaa sjsjjsjsjsjsjjssj
- +1 yıl
Bulan buluyor o yüzden dkdkdj
Soran+1 yılSanalda tanıştığım hiçbir insana güvenemiyorum ya kadın erkek fark etmez :(
- +1 yıl
“Güven kazanılmalıdır”
Soran+1 yılEvet ama yok ya yine de sanal tanışma ilişki vs bana göre değil 😂
- +1 yıl
“Niye ya, evlenir yuva kurardık…” 😂
Soran+1 yılOffff hayatımın erkeği konum at hemen geliyorum dkdkdkkdd
- +1 yıl
“Konum atmama gerek yok güzelim, kalbine dokun ;)” dkdkdk
Soran+1 yılVur hançeri kalbime kanasın fazla derine inme orada sen varsın gjgjgkfkgk
- +1 yıl
Bu kadar çok şey tesadüf mü anonim hanım :):):)
Soran+1 yılYok yine de hiç tanışmayalım boş ver ben anonim olarak kalıyım 😂
- +1 yıl
Dkdlflf
Soran+1 yılAma şunu merak ettim nerede yaşıyorsun hdjdjd
- +1 yıl
Hiç tanışmayalım boş ver dedikten 2 dk sonra ben. Dkdlxkx. İstanbul. Ya sen?
Soran+1 yılKararlılık seviyeme focus sjsjsjsj bu arada ben de İstanbul anadolu yakası ama cidden boş ver bu siteden arkadaş dahi hiç ama hiç olmaz çünkü 😂 sadece merak ettim işte
- +1 yıl
Aaa sen de mi Anadolu yakasındasın? 😂
Soran+1 yılEvet ya semt nere peki 😂
- +1 yıl
Haydaa skdkd. Ataşehir. Ya sen? 😂
Soran+1 yılBen de sancaktepe neyse bu iş tehlikeli bir hal almaya başladı hadi ben kaçtım teşekkürler her şey için sjsjsjjsjs
- +1 yıl
Konum soran sendin. Lütfen. Dmdldkdl
Soran+1 yılİşte tehlike ölçmek istedim ne kadar yakınsan o kadar tehlikeli oluyor öyle düşün 😂
- +1 yıl
Daha 1 saat önce kaldı mı senin gibi adamlar diyordun. Aşk olsun. Dndlck
Soran+1 yılBen derim de sen bakma bana sonra da yalnızlık güzellemesi yaparım sjjssj
- +1 yıl
5 dakika sonra da instagram mı soracaksın skxödkdk
Soran+1 yılYok soramam yakınız çünkü 😂
- +1 yıl
Allahtan kork içerenköy mezarlığındayım ne yakını 😂
Soran+1 yılO kadar da yakın değilmişiz evet 😂 bu arada ben eskiden fsm hastanesinde stajyerdim o zamanlarda baya yakınmışız bak
- +1 yıl
İşte sana diyorum bu kadar çok şey tesadüf olamaz diye 😂
Soran+1 yılŞaka gibi ya fkjdk
- +1 yıl
Bu saatte bizi burada tutuyorsan tanrının bir bildiği olmalı djdmdk
Soran+1 yılGerçekten saate bak ya o değil de ben yine uyuyamadım bravo 😂
- +1 yıl
Benimle tanışmak için… 😂😂
Soran+1 yılKafa karıştırma şimdi kxbckcj
- +1 yıl
Kadere inanmaz mısın? Djdldk
Soran+1 yılİnanırım da yok ya burdan olmaz kusura bakma üzgünüm cidden belki reel tanışmış olsak çok iyi olabilirdi 😂
- +1 yıl
Zaten buradan tanışalım demiyorum ki, burayı sadece bir aracı olarak düşün. Bak ortada bir sorun kalmadı 😂
Soran+1 yılYok aracı olarak bile olmaz ya olmasın 😂
- +1 yıl
Kaderin önüne geçilemez matmazel 😂
Soran+1 yılGerçekten kaderse bir yerlerde mutlaka tekrar karşılaşırız fkfjdkdjdk ama karakterinden etkilendim eğer anlattığın gibiysen
- +1 yıl
Bunu öğrenmenin çok basit bir yolu var
Soran+1 yılNeymiş bakalım
- +1 yıl
Tanımak…
Soran+1 yılBir gün sosyal medyaya karşı ön yargılarımı yıktığımda yazıcam sana
- +1 yıl
Sosyal medyaya karşı ön yargını kırmana gerek yok ki 😂
Soran+1 yılGerek var kesinlike neden olmasın burası öyle bir yer bu site çok daha beter hatta 😂
- +1 yıl
Bilemeyeceğim dün gece kayıt oldum 😂
Soran+1 yılHadi be shslsjkdjd
- +1 yıl
İnanmazsan gir bak profilime 😀
Soran+1 yılCiddi ciddi g. t oldum şu an fkdkdjdkjd
- +1 yıl
Eee bu işler böyle dmxlxk
Soran+1 yılOnunde egiliyorum fkkfkdkf
Şaka tabi ki 😂- +1 yıl
Evlenmeden olmaz…
Soran+1 yılVe yine o cümle
"Kaldi mi senin gibisi" 😂😂- +1 yıl
Bu cümleyi daha çok kuracaksın gibi duruyor 😂
Soran+1 yılSanal ortam fobisi git artık 😂
- +1 yıl
Gittiğinde ne yapacaksın 😂
Soran+1 yılYazarım sana sen de istersen öyle işte 😂
- +1 yıl
O halde bir adım atma vakti gelmedi mi 😂
Soran+1 yılE fobim geçmedi ki snjsjsjs
- +1 yıl
Adım attığında geçecek djdldkd
Soran+1 yılAdım atmam için de geçmesi gerekir paradoks 😂
- +1 yıl
Paradokstan çıkmanı sağlıyorum işte 😂
Soran+1 yılÇıkamıyorum yalniz hala pes etmemen çok özel 😂
- +1 yıl
Ee kaldı mı ben gibileri 😂
Soran+1 yılAy cidden ya sjdjjd
- +1 yıl
Daha ne işareti bekliyorsun yazmak için snmssj
Soran+1 yılGeçmesini skkdkd
- +1 yıl
Geçmesini istiyor musun
Soran+1 yılYani isterdim işime yarardı belki her türlü ama benim karşıma da hep bu tarz erkeler çıktı bu bahsettiğim tarzda. Yani güven kırıcı
- +1 yıl
Hayat bu işte nereden ne çıkıyor bilemiyorsun.
Soran+1 yılEvet de bu da benim kaderim gibi bir şey oldu ama o yüzden yani bi güven kolay sarsılmıyor
- +1 yıl
Kazanılmıyor da
Soran+1 yılÖyle ya doğru
- +1 yıl
O halde …
Soran+1 yılTamam aklımdasın 😊
- +1 yıl
Günaydınn 😀
Soran+1 yılSana da günaydınnn 😂😂😂
- +1 yıl
Sabah kahvemi hazırladın mı…
Soran+1 yılSen kendine yaparken bana da yaparsın diye düşündüm 😂
- +1 yıl
Hazırladım bile 😂
Soran+1 yılİşte hayatımın erkeği ya fkfjkckf
- +1 yıl
Şekersiz yaptım ama djdjd 😂
Soran+1 yılBen şekersiz içerim zaten ter köşe 😂😂😂
- +1 yıl
O halde oldu bu iş 😂
Soran+1 yılBaşka hangi konularda uyumluyuz acaba sjsksjs
- +1 yıl
Tanışmadan bilemeyiz mdlxkx
Soran+1 yılYine paradoks 😂
- +1 yıl
Çıkış yolunu biliyorsun 😂
Soran+1 yılBilmek yetmez 😂
- +1 yıl
Adım atmak lazım..
Soran+1 yılAtarız bir gün ya dimi
- +1 yıl
Bugün gibi duruyor daha çok 😀
- +1 yıl
Unutulduk…
Soran+1 yılYok unutulmadın da ben bu aralar inanılmaz yoğunum evde bile değilim
- +1 yıl
Neredesin
Soran+1 yılŞehir dışında arkadaşımdayım
- +1 yıl
Yoksa beni aldatıyor musun :(
Soran+1 yılYa sjsjjsj niye 3 çocuğumun babası gibi triplendin 😂😂😂
- +1 yıl
Alnımda gav*t mı yazıyor benim …
Soran+1 yılBiz sevgili bile değiliz ki ve arkadaşım kız 😂
- +1 yıl
Ya olsaydık?
Soran+1 yılOlsaydık gitmem tabi erkek arkadaşlarımın evine ve şimdi de gitmiyorum zaten
- +1 yıl
Kendi evimi sormuyorum, diğer gittğin yeri soruyorum.
Soran+1 yılYa iyi ki tanışmamışız sen bu kadar kıskançsan işimiz var
- +1 yıl
Ne işimiz var?
Soran+1 yılLafın gelişi
- +1 yıl
Geleceğini önemsemeyen kıskanmaz. Kimin evine gittiğin ya da ne ne yaptığın umrunda olmaz.
Soran+1 yılİyi de canım sen nasıl bu kadar geleceğimi önemseyecek bir hale gelebildin
- +1 yıl
Konu seninle değil benimle alakalı. Kendi geleceğimi önemsiyorum.
Soran+1 yılSenin geleceğin neden benim nerede kaldığıma bağlı oluyor onu soruyorum
- +1 yıl
Sevgili Olsaydık ile başladığını unutma cümlenin
Soran+1 yılEvet onu unutmuşum ama ben de sana gerekli cevabı verdim. Zaten hiçbir erkeğin evine gitmiyorum
- +1 yıl
O halde evet deme vakti..
Soran+1 yılYok hala toplayamadım kendimi
- +1 yıl
Ne desem bilmiyorum
Soran+1 yılİnan ben de
- +1 yıl
Nasıl öğrenebiliriz
Soran+1 yılBilmek isterdim ama ben de bilmiyorum
- +1 yıl
Fake hesaptan yazabilirsin
Soran+1 yılYa şu var çoktan yazardım da flört bile istemiyorum artık o derece soğuttular
- +1 yıl
Ona yapabileceğim bir şey yok
Soran+1 yılGerçekten benim de
- +1 yıl
Artık aşmışsındır diye düşünüyorum
+1 yılDaha yeni tanistigi birine evlenme vaadi verip eve cagiriyorsa derdi +18 dir.
13 Yorumla- +1 yıl
herkesın aklı orada ama artık
- +1 yıl
@bunlar_hep_meraktan maalesef oyle ask kalmadi artik
- +1 yıl
aynen yapan da sevgilimdı asıktım yaptım bahanesınde sarhosluk bahanesı gıbı
Gizli Üye(36-45)+1 yıltanımadığı bir kıza hemen evlilik vad eden bir erkek mastürbasyonaysan sıkılmış ya da sağlaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılCok doğru
Cevap sahibi+1 yılayrıca konuşmaya başlayınca sohbetler genelde bel altı olur. kadının nefsi yokmu var tabi bu sohbetler kadını da kötü edip sohbete ortak olur
dikkat et
Soran+1 yılHaklısın
Seninle evlenmeyi değil sadece seni kullanıp bırakmayı düşünüyor
00 Yorumla1. si keyfine bak evlenip ne yapacaksın.
2. si bence amacı baska05 Yorumla- +1 yıl
Karşısındaki kadın hayatını yaşamak istiyorsa zaten sevişir, hani ben şunu söylemek istiyorum,, keyfine bak evlenip ne yapacaksın demek zaten bir nevi sevişmektir, zaten siz duygularınızı bastıra bastıra psikolojik rahatsızlık yaşıyorsunuz. hayat gerçekten yaşanılmalı, gerek yok sığ düşünceye.
+1 yılBence evine gitmemelisin , yani gitmemen daha dogru olur sen bilirsin
00 YorumlaBunu bununla olcemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani canım
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kız verirse evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim vermedim süründürdüm ama her türlü elde edince gider bu tip biri
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle evlenir insanlara güvenmeyi öğrenin artıkskkskd
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya abartıyoruz bu güven işini bence de sjjsjsjsjs
+1 yılTabi canım hiç kaçırmaz
015 Yorumla
Soran+1 yılOna hemen inanıp güvenen kızı kaçırmasınlar bence de sjsjjsjsjs
- +1 yıl
Kadın neden kendini alcaltiyor bu kadar hem erkek evine çağırıyor hemde erkek onunla evlenmeyecek biraz değeriniz olsun valla
Soran+1 yılYani evlenmeden kimseyle birlikte olmayın diyorsun dimi? Ben erkeklere böyle diyince kezban diyolar bana sjjsjsjsjjsjsj
- +1 yıl
Aslında öyle demedim ama davet ediyorsa erkek neden kız evlenir evlenmez diye tereddüte giriyor buna rağmen suçu erkekte buluyorum kabul etmeyecekse o kizla evlenmekten vazgeçerse
Birlikte konusuna ise ben şu ana kadar kimseyle ne birlikte oldum nede bir kızın elini tuttum evliliğe kadar kimseyle birlikte olmayı da düşünüyorum
Soran+1 yılBenim erkek versiyonumsun sen 😂 ama ben el ele tutuştum öpüştüm sarıldım oldu bunlar değmez kişilerle ama ileri gitmedim asla
- +1 yıl
Hiç bişey yapmadım ben bu yüzden en fazla bir kızla en çok Elele tutuşmayi sıcaklığı içimizde hissetmek nasıl bir duygudur onu tatmak istiyorum diye hatta üniversite okudum uzak durdum ama şu an aklım olsa iyi birisini bulmaya çalışıp şu an evlenirdim görücü usulü bakıyoruz çevrede kafa dengim ya da iyi birisi yok
- +1 yıl
Herşeyide yaşarsanız evliliğe bişey kalmıyor ki yapanlara saygı duyuyorum tabi
Soran+1 yılGörücü usulü evlenme ya. Yapma kendine bunu. Güzelce bi kızdan hoşlan sevgini belli et sonra ailenle tanıştır vakit geçirin edin. Yapma mahrum bırakma kendini bundan
- +1 yıl
çevre yok ki kız olsun dışarıda direk gidip konuşup tanışan biri değilim görücü usulü kotulemiyorum ailem hepsi görücü usulü ama sevdigiyle evlenmesi bu çok daha güzel oluyor tercih ederdim ama nasip kısmet işte
Soran+1 yılBak yine de çekingen olma iyi niyetini belli edersen kızlar hissediyor emin ol
- +1 yıl
Yaş 29 pekte göstermediğimi söylüyorlar ama belli yaştan sonra da ortamında yoksa gidip direk konuşmak bana hiç hoş gelmiyor sanki ayiplancak bir durummuş gibime geliyor haksız mıyım sence sosyal medyadan birine yazıp ortamı bulmaya çalişan biriside değilim pek dışardan oluyor bazen hoşlandığım falan ilişkisi var mı acaba tepki alır mıyım diyede yanına gidip konuşmaya çekiniyorum dediğin gibide cidden daha önce bazen otubus duraklarında ya da bir yerde adres falan sorduğum zaman sanki art niyetli biri olmadığımi yansitmişim gibi öyle masumca konuşuyorlardı keşke diyorum şu an onları kacirmasaymişim
Soran+1 yılYok efendi ol gevşek davranma muhabbeti de çok abartma o şekilde konuşabilirsin.
Sizin için de bi mahsuru yoksa sizi tanımak istedim lütfen yanlış anlamayın arkadaş oluruz belki falan de sanmıyorum tepki göreceğini. Tamamen yaklaşma tarzına ve üslubuna bağlı. Rahatsızlık veriyorsam özür diliyorum hemen gidebilirim de- +1 yıl
Yazdıkların tavsiyelerin için sağol umarım biran iyi birisine rastlarız daha öncede sosyal medyada tanışıp biriyle evliliğe çok soğuk bakıyordum şimdi onada sıcak bakıyoruz
- +1 yıl
Seninlede keyifli bir sohbet geçirdim 🌺 artık nasip kısmet
Soran+1 yılBen de keyif aldım. Sosyal medyaya hala soğuğum ama ve bu geçmez kolay kolay
Amacını yeterince belli etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Adi herifler işte
Sence bu mumkunmu
012 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil ama o kız ona güvenerek bir şeyler yaşıyor ya o erkek o kıza hiç üzülmez mi işini görüp giderken
Soran+1 yıl@Berranon gerçekten bu gece kalpleri olamadığını anladım
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten. Hadi boydan fotoğraf neyse de insan konuştuğu kişiyi merak edebilir ama nude aşağılık bir olay. O kızı da aşağılayan bir şey.
Soran+1 yıl@Berranon Yok da evine çağırdı bana aşık olduğunu söyledi inanmamı bekliyor. Uzun süredir engelli bende ama 1 hafta arayla arıyor açmıyorum
Soran+1 yılÇünkü bunu çok iyi niyetlerle söylüyolar. Nude kısmı hariç
Soran+1 yılBu arada ben inanmıyorum da inanan arkadaşlarım adına konuştum
Soran+1 yılÇok doğru söyledin katılıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Bence kandırmaya yönelikte olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılE zaten
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen de işsizim ve geceleri düşünmekten uyuyamıyorum her şeyi düşünüyorum gelecek kaygısı çekiyorum. Çalışsan bi dert çalışmasan bi dert 😂 ama gece vardiyası zordur kolay gelsin. Meslek ne
Soran+1 yılKolay gelsin ya her iş ayrı zor
+1 yılEvine çağırıyorsa test sürüşüne çıkacaktır
10 Yorumlaevlenmez tabii ki saf olma asdf:DD
00 Yorumla
+1 yılİçini bilemezsin ama farkedersin gözünü aç hep
00 YorumlaNiye evine ediyor kafelerin suyu mu çıktı
00 Yorumla
+1 yılHemen eve gidersen hemen biter o iş
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi işini görüp bırakır
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sosyal medyadan tanışıp hemen evine davet eden erkek o kızla evlenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler