Hangisinin ilişkisi, getirisi, avantajı daha yüksek
Lez olmak daha mantıklı
Hetero kız olmak daha mantıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisinin ilişkisi, getirisi, avantajı daha yüksek
Soru çok saçma en başta. Bunun mantıkla bir alakası yok ki. Hetero olan biri her türlü heterodur, değiştiremezsin. Lezbiyensen de aynı şekilde ben hetero olacağım diyerek hetero olamazsın. Eğer İki cinse de çekim duyuyorsan, biseksüelsin demek.
O zaman da en fazla kendince şu kararı verebilirsin: aşık olsam da aynı cinsten biriyle sevgili olmayacağım çünkü toplumca baskı görmek istemiyorum. Ama bana sorarsan işte bu saçma olur. Aşık olduysam birine, toplum baskısı olacak diye duygularımı bastırmam.
Kendini bastırıp aşık olduğun halde lezbiyen ilişkilerden kaçınıyor olsan bile, bu senin biseksüel olduğun gerçeğini değiştirmez. Cinsel yönelimin senin neyi çekici bulduğun ile alakalı bir şeydir. Biseksüel bir kadın erkekle evlense bile biseksüel olmaya devam eder.
Bir lez olarak hetero olmanin partner bulama acisindan daha mantikli oldugunu söyleye bilirim. Hetero insanlara hayat partner dolu ama lezbiyenler... saman arasindan igne ayiklar gibi insanlarin icinden lez olani secip asik olmaya calisiyorlar... zor.
Cevap
4Cevap
ahahah bunun bir tercih olduğunu düşünüyorsun sanırım ama o işler öyle değil be canım. Heteroyken tutup ay ben lezbiyen olacağım diyemezsin. bunlar hormonsal ve elinde olmayan şeylerdir
Cinsel yönelim insanın kendi seçimi değildir
Sen lezbiyen misin
Homoromantik aseksüelim. Kadınlardan romantik anlamda hoşlanıyorum. Ama cinsel anlamda kimseden hoşlanmıyorum
mantıken bir değerlendirme yapacak olursak lez olmak çok saçma ve fayda çıkar açısından kazancı az derdi çok
Türkiye'de bu kadar öküz erkek varken bir lez le sevişmeyi tercih ederim. Ama ben dokunmam. O beni sevsin. En tecrübesiz lez bile neyi nasıl yapacağını bizim öküzlerden çok daha iyi biliyor.
neden
Inancım izin verse lez olurdum alsledkddkk
Kadının yaratılışı zorlukları farklı ya
Sana bir haber vereyim, inancın izin verse de vermese de lezbiyen olup olmamayı seçemezsin. Lezbiyenlik senin hangi cinsi çekici bulduğun ile alakalı. İçten gelen bir şey.
Seçebileceğin en fazla, kiminle ilişki yaşayacağın olur. Gidip lezbiyen olmana rağmen erkekler ile ilişki yaşayabilirsin. Mutsuz olursun ama toplum baskısından korkup bunu yapabilirsin. Bu gene de seni hetero yapmaz. Sadece yanlış cinsiyet ile ilişki yaşayan bir eşcinsel yapar.
Knk öncelikle ben antiseksüelim..
Ve bende sana üzücü bir haber vereyim bunların hepsini ve daha fazlasını biliyorum..
Hayatımda heteroseksüelik baskın ve kimseye alıcı gözüyle bakmıyorum..
Fakat günümüz çağında erkeklerin hepsı bir değil, bundan kasıt öyle söyledim ki inancım izin verse bir ihtimal olabilirdim bu beni ve inancımı etkiler seni değil. Bunu kimse yargılayamaz. Herşeyin ne olduğunu biliyorum kendi tercihlerimi yaşarım benim hayat şeklim bu sevmiyorum inancıma aykırı o şekilde de yaşamak istemem açıkçası sevmiyorum.. Ama cok var ortamda kimseyide yargılamam kısaca neyin ne olduğu umrumda falan değil. Ben aklımdan geçen şeyi o anda yorum olarak yapmısım. Bu kadar çıkarım yapmamalıydın neyse.
ne getirmesini bekliyorsun ilişkinin? tuhaf tuhaf şeyler ya..
lezbiyenliği bilmem ama pasif olmayı merak ediyorum ayrıca kadın tarafından pasif olmayıda
Türkiye şartlarında tabi ki hetero olmak daha kolay. Zaten sevgili bulmak zor hadi buldun diyelim rahat rahat ilişki de yaşayamazsın. Evlenemezsin. Aile baskısını söylemiyorum bile.
Lezlik bana çok mantıklı geliyor
Neden
Sen lezbiyen misin peki
Duygularin ne istiyorsa
Seçebilseydim lezbiyen olurdum.
Seçeniyor musun
ikisi de saçma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?