Attıkları her adımın sebebi cinsellik olan bi cinsle ( erkekler) nası anlaşıcaksınız aseksüel tipler 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
aseksüel olup lez olmak derken? homoseksüel bir erkeğim ama kızlar daha çekici geliyor demek kadar anlamsız, sırf boş yapıcam diye iyi saçmalıyorsunuz ya hadi gene...
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyin calısmıyo noronlar baglantı kuramıyo. Her seyi en ince detayına kadar anlatmayınca kendi dusunemiyo bu fındık beyinliler
En İyi Cevaplar
1 yılSorun lezbiyenlerin de erkeklerden çok bir farkının olmaması aseksüel bir lez olarak bu saçma sapan çıkarımını çok komik buldum şahsen tanıştığım birçok kızın derdi sadece cinsellikti
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılgenellemeni s2yim, twitterdan feminazi paylaşımlarını görüp görüp burada genelleme yapıyorsunuz awk. Bir gram sosyoloji bilginiz yok aklınızca çıkarım yapıyorsunuz birde orkokloron hor şoyo soks hopso bozom omomozo ostoyorr
16 Yorumla
Soran+1 yılTwitter filan kullanmıyom ben sen hayırdır kim skti kıvranıyosun
- +1 yıl
Twitter kullanmadan bu çıkarımda bulunduysan saf gerizek4lısın demek ki helal olsun.
- +1 yıl
İnsanları birey olarak yargılamayı öğrenin cinsiyet olarak değil.
Soran+1 yılHangisi bi tarafını sec. Konustukca batıyosyn
- +1 yıl
Burada iki saattir genellemenin yanlıs olduğunu anlatmama rağmen hangisi taraf seç gibi saçma bir görüş atıyorsan senin beyin iyice erimiş, hadi iyi geceler.
Soran+1 yılBi sktr git. Eglencesine denen iki lafı bile sıkıcı sohbete dönduruyosun. Bos insan
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aseksuel bı kişi için erkek kadın pek bişey ifade etmez
012 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal romantik ihtiyac da mı beklemiyolar sanki. Bekliyolar canım
Soran+1 yılNeyden bahsediyon psikiyatrist gibi konusarak
Soran+1 yılHic konuyla alakası olmayan bisi anlattıgını dusunuyorum. Gereksiz
Soran+1 yılKanka ben soyle dusundum. Mantıksızsa soyle. Erkekler genelde cinsellik istedikleri icin kadınlar da agırlıklı olarak romantiklik istedikleri icin. Aseksuel bi kız seks sevmiyor ama duygusal olarak ihtiyacları var romantik seyler istiyor. Bunları karsılamak isteyebilir. Erkeklerden romantik ihtiyaclarını karsılamak istese konu sekse gidecek surekli. Hosuna gitmeyecek bu durum. Ama kızlarlayken daha az yasar bunu
Soran+1 yılSeks durtusu olmayan birey = aseksuel. Biz de aseksuel icin dusunuyoruz ya
Soran+1 yılO zaman aseksueller yalnız mı yasamak istiyolar?
- +1 yıl
Yalnız yaşamayı kim ister
Şöyle düşün iki cins var farklı eğilimleri görmezden gelerek açıklıyorum hem duygusal hem tensel çekim bu cinsleri etkiliyor ve harekete geçiriyor bu bahsettigin gurup ise tensel çekimden mahrum bu ikili bı ilişkide dengeyi ne şekilde etkiler sence böyle bı denklem nasıl devam edebilir birinde iteleyici unsur eksik bağın tamamlayıcısı yok buna karşı taraf razı gelmez aseksuelleein duygusal boşluğu nasıl dolar bu kendi gibi biriyle sahip olamadıkları üzerine değil sahip olmak istedikleri şeyler üzerine kurulu bir ilişki olursa o zaman iki tarafta birbirinin isteklerine karşılık verebilir burdaki püf nokta kendi isteği için diğerinin isteklerinden vazgeçme beklentisidir
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Belki bugün öyle gorunsede yarın bunun zorluğunu yaşayacaktır
00 Yorumla
+1 yılfarklı kavramlar.
00 Yorumla
+1 yılNedense bütün aseksüeller Türkiye'de toplanmış :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler