Aklına arzularına yatan farklı alışılmışın dışında beklentinin olduğu cinsel durumları partnerine o an dile getirebilir misin?

Aklına arzularına yatan farklı alışılmışın dışında beklentinin olduğu cinsel durumları partnerine o an dile getirebilir misin?
Yani söylerim ama ben alacağım cevabı biliyorum yok öyle şeyler mi olur uçuk uçuk şeylerle gelme bana mdmfmxjxk bana ne diyeceğini biliyorum yani ben adamı ne söyleyerek gitsem adam bana diyor ki hayır otomatiğe bağlamış gibi kdkdkkf
direkt söylerim ki öyle zamanlarım olabiliyor, kıvranmıyorum hiç. bende her şey açık açık yaşanır. onların da olduğu zaman direkt söylemelerini isterim.
Cevap
21Cevap
Söylemem gerekir zaten ki deneme imkanım olsun.. En özelime aldığım insana söylemiycem de kime söyliycem.. Keyifli günler yavrum..
Sanada keyifli bir gün olsun bebeğimm💋
Teşekkürler bebeim 💋❤️
Söylerim tabi ki
Ahhh asla saklayamam söylerim tabi talamam yslsmsmız kaxım. Susar mıyım hiç. 😃🥰❤️
İki partner arasında gizlilik olmaz ne istiyorsa beklenti neyse dile getirmek gerekirse konuşup tatlıya bağlamak uygun olur
Zor olur ama bir şekilde bir yolu bulunur ve söylenmese bile " senin tarzın mı değişti" dedirtene kadar uğraşılır.
İletişim halinde olmazsak zaten o ilişki ölür.
Beklenti derken 🤣 tercih değişirse kötü olur
Dile getiririm ve reddedilirim 😂😂
Vet bu konuda oldukça açığim
Değiştirmem 🤷♂️
ohaa çıplak koysaydın
Çıplak da koymuşluğum var
atma sorun kalkar
Bulursam soruyu atarım
hmm
ben koyunca niye kaldırılıyor
Benimkiler en uç noktada değişmez
Fantezim neyse onu söylerim.