Cinsel Yaşam Partneriniz ile özel bir davette iken cinsel arzuları uyansa ve size söylese ne yaparsınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Partneriniz ile özel bir davetde iken cinsel arzuları uyansa size söylese ne yaparsınız 🤔#CinselYaşam #FiqHShott Partneriniz ile özel bir davette iken cinsel arzuları uyansa ve size söylese ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eve geçilir tabi ki. Keyifli günler. 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Abla daveti yarıda mı bırakacan 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl Davette görünürüz bir süre saatlerce kalmak zorunda mıyız? 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Seviyor demek 1 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Özel bir davetteyken ben zaten uyandırırım onu eve gidince acısını çıkarmak daha güzel 3 1 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Çok tehlikelisin😊 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Böyle bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Olsaydı sanırım, şutlardım. Herşeyin bir yeri, bir de zamanı vardır. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Uygunsa bi yer bulurdum 🤷♂️ 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Tuvalet ne güne duruyor 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Domaltir orada zikerim? Bumu aradigin cevap, cok düsündün mü bu sacma soruyu ergen? 0 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Sen hiç ergenlik yaşamadın sanırım ben şu an da senden bile olgun olabilirim çok laf yapma görüş yap git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüs iste, daha ne olsun, sormus olmak icin soru soruyorsunuz, partnerim kizkardesinse, milletin ortasinda zikecek halim yok herhalde, bunumu bekliyorsun Yorumla FiqHShott +1 yıl Bana laf sokmaya çalıştın ama sokamıyorsun işte bilip bilmeden konuşuyorsun kız kardeşim yok sen önce yazı yazmayı öğren de gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eve geçilir tabi ki. Keyifli günler.
Abla daveti yarıda mı bırakacan 😄
Davette görünürüz bir süre saatlerce kalmak zorunda mıyız? 😄
Seviyor demek
Özel bir davetteyken ben zaten uyandırırım onu eve gidince acısını çıkarmak daha güzel
Çok tehlikelisin😊
Böyle bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Olsaydı sanırım, şutlardım. Herşeyin bir yeri, bir de zamanı vardır.
Direk lavaboya kosardik orada veya teras arasında güzel olur 😉
Uygunsa bi yer bulurdum 🤷♂️
Tuvalet ne güne duruyor 😄
Domaltir orada zikerim? Bumu aradigin cevap, cok düsündün mü bu sacma soruyu ergen?
Sen hiç ergenlik yaşamadın sanırım ben şu an da senden bile olgun olabilirim çok laf yapma görüş yap git
Görüs iste, daha ne olsun, sormus olmak icin soru soruyorsunuz, partnerim kizkardesinse, milletin ortasinda zikecek halim yok herhalde, bunumu bekliyorsun
Bana laf sokmaya çalıştın ama sokamıyorsun işte bilip bilmeden konuşuyorsun kız kardeşim yok sen önce yazı yazmayı öğren de gel
Müsait bir yer Ararım tabii ki
Kendine gel kadın derdim 😂
hemen biryerde sevsin beni
Sekse gider bu yok