Nişanlanacağınız insanla, nişan yaptıktan sonra ilerleyen zamanlarda cinsel beklentinizi ve isteklerinizi konuşur muydunuz uygun bir dille ve kabul görmese bu istekleriniz sorun eder miydiniz?
Konuşurum zaten olması gereken bu evlenmeden önce konuşulmalı bana ters gelen gerçekten göz ardı edemeyeceğin bir durum varsa evlenemek istemem herkes hem hayatta hem de yatakta mutlu olabileceği kişiyle olsun.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nikahli kocamdı nisanliyken biz O konustu ben dinledim bi ara sogudum bahsetti diye sonra gecti evliyim
Evet konuşurum sebebine gelince benim fantazi anlayışım biraz daha farklıdır. Her kadın kaldiramayabilir ama mutlaka ister ama yapamaz. Detaylı konuşurum ki sonra dan birbirimizin hayatını mahvetmis olmayalım.
Zaten iş ciddiye gitmeden önce yaşamış ve keşfetmiş olurum ve anca nişan ve evlilik olacaksa öyle olur. Öyle metrobüs bekler gibi beklemekten nefret ederim. Sonra çıkıyor asexüel biri vay benim geçen yıllarım vs vs. Gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konuşmadım konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu konuyu erkeğe açarsan yaşamak isteyecektir
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yok konuşmam. Belki o nişan bozulacak. En iyisi kocamla konuşurum.