Sevgiliniz ile eşiniz ile cinsel hayatınıza dair beklenti ve düşüncelerinizi rahatlıkla konuşabiliyor duygu ve fantazilerinizi isteklerinizi paylaşabiliyormusunuz?
Bu konuda onu ne kadar iyi tanıyorsunuz onun duygularına karşılık veriyor musunuz?
Sevgiliniz ile eşiniz ile cinsel hayatınıza dair beklenti ve düşüncelerinizi rahatlıkla konuşabiliyor duygu ve fantazilerinizi isteklerinizi paylaşabiliyormusunuz?
Bu konuda onu ne kadar iyi tanıyorsunuz onun duygularına karşılık veriyor musunuz?
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Kişilik, sevdiğin yemekler, sevdiğin müzik gibi somut konular açıkça konuşulmalıdır. Bunda sıkıntı yok. Ama seks konusunda bence açıkça konuşulması mantıklı gibi görünse de farklı dinamikleri var şöyle ki;
Kadın ve erkek çok tutkulu bir şekilde birbirlerini arzularsa seks esnasında sıra dışı şeyler yaşanıyor. Cinsellik yaşadığım bir kadın seks esnasında aklımdan geçen ne varsa hemen aklımdan geçer geçmez yapıyordu. Çok sıradışı ve belki de normal üstü bir şeydi. Sorduğumda nereden anladın sekste bana yaptıklarını gerçekten çok istediğimi? Cevap, sevişirken senin iç sesini çok net duyuyordum şeklinde oldu. Ben baştan söyleseydim belki bu kadar güzel olmazdı. Bazı şeyler söylenmemeli, aslında söylenmeli ama sözden kelimelerden farklı bir dille. İşte o özel dili anlayabilen partner seks te çok iyi bir partnerdir.
Bir de şu var, seks de çok iyi anlaşıp başka konularda hiç anlaşamayabilirsin, ya da tam tersi. Bu durumda kimin yanında kalacağına karar vermek senin kişiliğinin vereceği bir karardır.
Evet. Ben bu konuda çok cesur ve cüretkârım. Fantezileri de çok severim. Biz cinsel hayatımıza dair beklenti ve düşüncelerimizi rahatlıkla konuşabiliyoruz, duygu ve fantazilerimizi ve isteklerinizi arzularımızı heveslerimizi birbirimizle paylaşabiliyoruz. Bu ilk zamanlar zor olsa da, zamanla birbirimize alıştıkça kolaylaştı, tabular tıkıldı, sanırlar zorlana zorlana da olsa aşıldı. Böylece beklentiler arzular karşılandı ve yeni yeni fantezileri de üretip karşılama gayreti içerisindeyiz. Mutluluk da bu şekilde empati ve anlayışla birbirimizi tatmin edip karşılıklı haz ve doyumla oluşuyor. Bunu öğrenmek herkes için gerekli ve şart. Keyifli günler. 😎🌸
Cevap
26Cevap
Bunu gerçekten yapan çok az kişi vardır. Çünkü çoğu gerçekleri söylemekten kaçınır. Kimse karısına/kocasına 3. Kişiyi alalım diyemez. Evlilik sonlanabilir. Veya seni şunun yerine koymak istiyorum demez. Haksızmıyım.
Ben konuşurum bilmesini isterim bende onun neyi sevip sevmediğini bilmek isterim sonuçta 90 dakika :)) mac faul yapmaylima sonra kırmızı kart yeriz
Evet sonuna kadar konuşuyoruz hatta bazen kendimizi aşıyoruz bazen bunları konuşmak orgazm olmak kadar zevk veriyor insana
Ben konuşuyorum, o dinliyor ama maalesef yapmaya istemiyor, yanaşmıyor. Ben de bu durumu aşmak için başka çözümler buldum.
Sevgilim olduğunda konuşamıyorum. Sevgi ağır basıyor, cinsel fantezilerle ilgilenmek mantıksız geliyor.
Sevgilmile yapıyorum zaten 6 yıldır sevgiliyiz universete bitincede evlenicez. Ilk cinsel ilişkiside benle olmuşdu geçen yıl
Şu an eşimde sevgilimde yok olduğunda konuşuyor dum her an hem de
Onunkini biliyorum. Bazı hikayeler uydurup anlatmamı istiyor, yapıyorum
Erkekler daha rahat bu konuda. Bayanlar maalesef...
Eşim konuşuyor ama ben cesaret edemiyorum
hoşuna giden şeyleri duymak isterim 👅
bu zamana kadar hep konuşabildim
Evet konuşabiliyorum konuşmak da gerekli bence
Konuşabiliyorum ama cevap alamıyorum isteklere
İkiside yok olmadı da maalesef 😪konuşacak
Evet konuşurum konuşmak da gerekli bence
Siz konuşuyor musunuz
Konuşmadığı için sıkıntılar çıkıyor zaten
Sevgilim yok. Olsa eminim konuşurdum.
Maalesef💔eşm yok
Çok zor