Cinsel Yaşam Seks anında partnerinize duygularınızı, isteklerinizi söyleyebiliyor musunuz? siyainci Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seks anında partnerinize duygularınızı isteklerinizi söyleyebiliyormusunuzYoksa utanıp çekingen mi davranıyorsunuz Seks anında partnerinize duygularınızı, isteklerinizi söyleyebiliyor musunuz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben rahatça söylerim ve söylemek gerektiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Eşim olsa söylerim evet 1 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabiki söylerim ve açık sözlü partnerde ayrı hoşuma gider 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet, söylerim rahatlıkla, o anda zaten zevkten her şeyi kendiliğinden söylüyorsun ki. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Utanırım çekinirim 1 3 Yorumla siyainci +1 yıl Neden Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Nedeni yok Yorumla siyainci +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Söylüyorum. Sert istiyorum diyorum. 2 1 Yorumla siyainci +1 yıl Sonuç kendi de istiyormu Yorumla
ibleedonmypantiesxox Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl söylerim. almam gereken zevk önemli 3 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seks anında değil normaldede herşeyi söylerim 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben rahatça söylerim ve söylemek gerektiğini düşünüyorum
Eşim olsa söylerim evet
Tabiki söylerim ve açık sözlü partnerde ayrı hoşuma gider
Evet, söylerim rahatlıkla, o anda zaten zevkten her şeyi kendiliğinden söylüyorsun ki.
Utanırım çekinirim
Neden
Nedeni yok
Peki
Söylüyorum. Sert istiyorum diyorum.
Sonuç kendi de istiyormu
söylerim. almam gereken zevk önemli
Seks anında değil normaldede herşeyi söylerim
Evet