#mekân44

benim tek normal olmayan fantezilerim
1-ben sadist ve dominant biriyim eğer rızası varsa neden olmasın
2- normalde grup vs işlerin her türlüsüne karşıyım (özellikle de başka erkek içeriyosa) bir tek eğer 3 ümüzde bekarsak 2 kız ile olmak olabilir (kızların biseks olması da ayrı bi deneyim olabilirdi) ama sınırım bu dur grup vs konularında.
ondan hariç dominant ben olduğum ve başka bir erkeğin adı dahi geçmedikçe bir de pis işler yapmadıkça ben hemen her fanteziye açığım.
söylemekle kalmıyorum. hem söylüyorum hem yapıyorum. fantezi elbiseleri giydiriyorum mesela. lise etekleri gibi. falan işte. partnerimle fantezi elbisesi giydirmeden asla birlikte olmam
mesela anal birlikte olduğum bir kız arkadaşım için deri tayt alıp anal kısmını delip taytı giydirip öyle birlikte oluyorduk. fantezi elbiseleri benim favorimdir
Söyleyebilirim.. İnsanî fantazilerim var benim.. Aralarında şiddetli olanları da var ama kafa koparmayan kan dökmeyen kurban kesercesine olan şiddetten bahsetmiyorum. Zevk veren tatlı acılar.. Bunları da partnerime rahatça söylerim. Söyleyeyim ki o da bana max zevki yaşatabilsin. Bende ona tabi.. Bunlar konusulmalı..
Cevap
10Cevap
Karşındaki insana göre değişir sevmeyeceği bir fanteziyi söylemeni hoş karşılamaz mesela
Evette çok rahat bir şekilde söyleyebilirim
Rahatça söyleyebilirim ne istediğini bilmeden yapmak saçma
Hem zevk almak, hem vermek istiyorsam söylerim. Bu benim icin kritik bir aşama tabii.
Çok rahat olmasa da konusu geçerse cekinsem de anlatırım
Söylerim de
Yapabilen çıkmaz
Evet kanka
Evet, açıkça hem de..
Evet söylerim adı üstünde fantezi
şu an ki sevgilime evet ama bir öncekine hayır
mumkun olani soylerim tabi
Olsa söylerim
Neden olmasın.
Evett
Evet